Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Brālīt,tu jau esi tur!?Vai tur špricē?
Man šausmīgi bail no špricēm!:)

sermuksis, 14.janvāris 2017, 11:19

Es esmu te.Es esmu tur.Es esmu visur . Augstums 3000 m lidoju blakus ziloņiem .
14.janvāris 2017, 11:51 | links

Bračku, Žiriks visu laiku draud un ne tikai ar atomieročiem. :D
Interesantākais bija viņa solījums uz robežas nolikt milzīgus ventilatorus, kas dzen uz Latviju radioaktivitāti. Tā arī nesapratu - viņu no sākuma pie sevis uzspers bumbuli un pēc tam sūdus dzīs mūsu virzienā vai kāds cits slepens ierocītis tiks likts lietā?

andreiko, 14.janvāris 2017, 09:27

Andreiko tu tāds gudrs vīrs un kā piemēru minēji žiriku.Kauns . Tas klauns par ventilatoriem jau 90 gadu beigās teica . Tas nav un nebūs nekad normāls piemērs . Kaut ko nopietnāku lūdzu piedāvāt.
14.janvāris 2017, 11:47 | links

Brālīt,tu jau esi tur!?Vai tur špricē?
Man šausmīgi bail no špricēm!:)
14.janvāris 2017, 11:19 | links

Neredzu pašlaik nevienu partiju, par kurai būtu vērts atdot savu dvēseli-nav vēl tādas! Pa lielam ir jāmaina vēlēšanu likumu-lai izsvilptie lido kur viņiem jālido un ievēlētie kandidāti, nevis partijas, tiktu pie šprices.

urmaas, 14.janvāris 2017, 00:57

Partijas jau neprasa dvēseli, tikai balsi.
14.janvāris 2017, 10:15 | links

Bračku, Žiriks visu laiku draud un ne tikai ar atomieročiem. :D
Interesantākais bija viņa solījums uz robežas nolikt milzīgus ventilatorus, kas dzen uz Latviju radioaktivitāti. Tā arī nesapratu - viņu no sākuma pie sevis uzspers bumbuli un pēc tam sūdus dzīs mūsu virzienā vai kāds cits slepens ierocītis tiks likts lietā?
14.janvāris 2017, 09:27 | links

Pareizi Landsberģis šodien teica ka sabiedrību gatavo nelielam kodolkaram - t.i. iznīcībai. Tiešām jūs esat sazombēti jau tiktāl ka veselā saprāta jau maz atlicis. Varat rakt bedres kur slēpties no krieviem . Būtu labāk domājuši kā tikt galā ar mūsu zaglīgajiem politiķiem nevis visu laiku pavilkties uz šitām muļķībām kas novērš visu uzmanību.

Bralitis, 13.janvāris 2017, 23:34pec ka tu secini ka viņš pareizi saka??
Tad sanak ka tomer tie krievi naks un metis to atombumbu??

uldens2, 13.janvāris 2017, 23:55

Nē.Krievi pirmie to nedarīs.Patreiz viss velk uz to ka tas būtu normas robežās uzlaist krievam kādu raķeti .

Bralitis, 14.janvāris 2017, 00:17
vispar jau krievi visos savos kanalos skandina ka tulit visu parvetis radioaktivos pelnos,eiropa tadus draudus nav izteikusi,ta ka ej arstē šizofreniju

uldens2, 14.janvāris 2017, 00:21

Konkrētus faktus lūdzu studijā par tiešiem draudiem .Konkrēti kurš krievijas politiķis ir draudējis mums ar atomieročiem . Tad kad tie būs , tad iešu savu"šizofrēniju" ārstēt . Bet pagaidām tu nelien vēl ārā no savas palātas :)
14.janvāris 2017, 08:44 | links

Plēsīgais
Cik tev gadu, ja Tu saki vieta zem saules ir jāizcīna? Man nav vairs ašpadsmit.
14.janvāris 2017, 05:31 | links

Urmaas - a varbut sac ar mazumiņu - sakarto TAS vietas kur pats esi ieinteresets apmeklet ;)

Nu teiksim CL - pamaci jauniešus ( zini baigi atsaucigie - lama uz nebedu ) pasuti dir.. ( vienu maju talak ) tos kas mekle kašķi :)

centies panakt savstarpeju sapratni - un bus OK :)

plesigais, 14.janvāris 2017, 01:10
Es vairāk, vai mazāk jūsu ārpolitikas jautājumos centos neiejaukties. Jo mani vairāk interesē iekšpolitika.
Tos kurus vēlējos pasūtīt, tos ari pasūtiju. Tie kuri vēlējās mani pasūtīt ari to ir darijuši. Un tālāk? Jādzīvo tāpat vienā smilšu kastē. Atšķirībā no zives laikiem, tagad zinu kuriem nedrīkst pagriezt muguru.

urmaas, 14.janvāris 2017, 01:14

Urmaas - aga nolaidi astiti un apreģeļilsja :) Sori nesanaks - sava vieta zem saules ir jaizcina , un ja nevelies ka musu kopeja smilžu kastite kads piedirš - sac rikoties :)

Personigi man ari arpolitika maz interese - iekšpolitika nu ta , bet man interese elementara pieklajiba , cieņa vienam pret otru ( po-ui latvietis - igaunis vai krievs ) - tapec es te cepos :)
Ceru ja man izdosies Uldenam - Raiham - vai kadam citam iemacit pieklajigi uzvesties CL tad viņš ari aizbraucot uz copi - uzvedisies pieklajigi - nebus cuka - nepaņems vairak ka vajag ;) Varbut baidisies ka paradisies plesigais un nolasis kartejo morali ;)
14.janvāris 2017, 01:31 | links

Labs i-plosaties tālāk. Mans rīt uz copi. :)
14.janvāris 2017, 01:17 | links

Urmaas - a varbut sac ar mazumiņu - sakarto TAS vietas kur pats esi ieinteresets apmeklet ;)

Nu teiksim CL - pamaci jauniešus ( zini baigi atsaucigie - lama uz nebedu ) pasuti dir.. ( vienu maju talak ) tos kas mekle kašķi :)

plesigais, 14.janvāris 2017, 01:10

Es vairāk, vai mazāk jūsu ārpolitikas jautājumos centos neiejaukties. Jo mani vairāk interesē iekšpolitika.
Tos kurus vēlējos pasūtīt, tos ari pasūtiju. Tie kuri vēlējās mani pasūtīt ari to ir darijuši. Un tālāk? Jādzīvo tāpat vienā smilšu kastē. Atšķirībā no zives laikiem, tagad zinu kuriem nedrīkst pagriezt muguru.
14.janvāris 2017, 01:14 | links

14.janvāris 2017, 01:10 | links

Plēsīgais
To jau laiciņu atpakaļ tiku teicis-kamēr Latvijā būs deviņas partijas un desmitais bads, tikmēr NEKAS nemainīsies. Piekrītu tam ka šeit vairāk par 2-3 partijām nav vajadzīgs. Jo lielais partiju skaits tik sašķeļ vēlētāju balsis. Kam tas ir izdevīgi? Piedomājiet paši.
Domātājs
Neredzu pašlaik nevienu partiju, par kurai būtu vērts atdot savu dvēseli-nav vēl tādas! Pa lielam ir jāmaina vēlēšanu likumu-lai izsvilptie lido kur viņiem jālido un ievēlētie kandidāti, nevis partijas, tiktu pie šprices. Iepriekšējā komentārā Plēsīgajam atkārtoti izteicu pārējo.
14.janvāris 2017, 00:57 | links

Tad kad ejat uz vēlēšanām, tad ko-ari čīkstat, ka mēs jau neko, mums vadoni vajag? Saņematies pirms te tukši vāvuļojat. Kurš tad ja ne mēs visi kopā varam kalnus gāzt? Nu nenāks te jūsu vietā neviens sems un neieviesīs kārtību mūsu "pagalmā"!

urmaas, 14.janvāris 2017, 00:35

Urmaas = ka jau rakstiju gadus tris atpakaļ - kamer nebus iespeja ( ka amišos ) izveleties maksimums no divam partijam - uz velešanam neiešu :( uzskatu ka ir bezjedzigi un stulbi no dažadam partijam ( ar dažadam programmam ) savelet cilvekus - jo viņi nekad nedomas par kopgaldu - tikai plesisies kam lielaks kumos tiks :(
14.janvāris 2017, 00:48 | links

Tad kad ejat uz vēlēšanām, tad ko-ari čīkstat, ka mēs jau neko, mums vadoni vajag? Saņematies pirms te tukši vāvuļojat. Kurš tad ja ne mēs visi kopā varam kalnus gāzt? Nu nenāks te jūsu vietā neviens sems un neieviesīs kārtību mūsu "pagalmā"!

urmaas, 14.janvāris 2017, 00:35

Sems un Vova ieviesīs, bet tā kārtība mums diez vai patiks.
Urmas, par kuru partiju ir jābalso, vai kurā ir jāiestājas?
14.janvāris 2017, 00:46 | links

Par cik bija reiz pasen darīšana uz pašvaldībām startēt pēc kādas personas piedāvājuma. Pastāstīšu mazliet aizkulises. Viena no šībrīža varas partijām.
Bija komanda. Vispār normāli cilvēki. taisījām visu ko tur, un organizējām. it kā normāli. Viss saplānots. Kaut kam kaut kas pēkšņi nepatīk un tad sākas. Šis tur tipa lielākam d.. ielīdis , nu ar laiku viņu tur pasūtīja, bet vienalga nopisa laiku. tāpat kā valdībā bremzē lietas kamēr izkalkulē visu, tāpat partijas iekšienē ir idioti, kas visu sagrauj, turklāt sagrauj labas lietas, paši pilnīgi neko un nekādus priekšlikumus nedod, tikai vienkārši visu sačakarē. Nu par savstarpējām attiecībām pirms tam jau bija zināms ar kuriem būs kopā, Amatus dalīja vēlāk, un atkal atskrēja tie nekā nedarītaji, bet viņiem arī neko neiedeva.
Kas vēl bija? Bija pāris kandidāti jau uzreiz sākumā pirmajās rindās, kuri pat neparādījās vai parādījās pāris reizes sakarā ar aizņemtību. Tā kā pie balsošanas ir jēga pirmajiem 5-10 kandidātiem ( izņemot tos par kuriem ir zināms) ielikt mīnusus. Jo melno darbu dara tie, kas sarakstos ir uz beigām vai ārpus saraksta.
14.janvāris 2017, 00:44 | links

Domātājs
Redz kā ir-visi tik bļaustīsies, ka krievi nāk. Bet retais aizdomāsies KĀPĒC PA METRAPOLES KABATU PALKAVNIEKA PUIKA@CO ŠIVERĒJĀS KĀ PA SAVU PERSONĪGO!

urmaas, 14.janvāris 2017, 00:11

Tāpēc, ka viņš šiverā pa Metropoles kabatu, nevis pa tiešo vēlētāju kabatās. Tātad apzog pakārtoti.

Domaataajs, 14.janvāris 2017, 00:19
To Tu sauc "apzog pakārtoti"??? Beidziet laist raini un ieskatieties patiesībai acīs!

urmaas, 14.janvāris 2017, 00:21

Urmaas mes visi zinam kas notiek :( mes visi saprotam kapec notiek :( un Rainis te ņepričom :) Latvija palikušajiem ir ko zaudet , kam berni ( mazberni ) kam tiko sakts ( vai jau iekopts biznes )

Un ja atradisies kads kas riskes un saks ko darit - sori tadi raihveidigie un sullveidigie aizstavot savas ša briža intereses ---- talak doma pats ;)
14.janvāris 2017, 00:42 | links

14.janvāris 2017, 00:35 | links

Domātājs
Redz kā ir-visi tik bļaustīsies, ka krievi nāk. Bet retais aizdomāsies KĀPĒC PA METRAPOLES KABATU PALKAVNIEKA PUIKA@CO ŠIVERĒJĀS KĀ PA SAVU PERSONĪGO!

urmaas, 14.janvāris 2017, 00:11

Tāpēc, ka viņš šiverā pa Metropoles kabatu, nevis pa tiešo vēlētāju kabatās. Tātad apzog pakārtoti.

Domaataajs, 14.janvāris 2017, 00:19
To Tu sauc "apzog pakārtoti"??? Beidziet laist raini un ieskatieties patiesībai acīs!

urmaas, 14.janvāris 2017, 00:21

Es nav no Metropoles, es nezin cik un kā šis un Co to dara, tāpēc arī nevaru precīzi noraksturot.
14.janvāris 2017, 00:32 | links

Bļaviens - Domaataajs pieņemšu Tavu kandidaturu - žel jau bus uz ļurbam netikt , bet ko padarisi ;)

plesigais, 14.janvāris 2017, 00:25

Man viens jobnutijs astroloģijas fans bija izkalkulējis, ka man jāiet tad, kad lūdz (sauc), es tagad netieši piedāvājos :)
Kad sūta d.. es arī nevar iet, man jagaida kad sauc šurp to darīt :))
14.janvāris 2017, 00:31 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager