Ka jau Raihs teica neviena apstiprinājuma sazverestibas teorijai,kāds kaut ko pamurgo bet pierādijumu tam nav
19.decembris 2017, 12:56 | links
daddy_j [11:05]: Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!Nez tam ir ari kāds pieradijums jeb karteja rentv lidzigo šiziķu murgojums::DDD
raihs, 19.decembris 2017, 01:02
Piemēram - "izlūkošanas informācija" par masu iznīcināšanas līdzekļiem Irākā, pie sazvērnieka Sadama, kurus tur tā arī neatrada.Vai dvīņu torņu uzspridzināšana, ar to skaisto šovu kā sagrūst, nenodarot nekādus būtiskus postījumus apkārtnei , kā pēc ,, sapieru rokasgrāmatas par punktu izvēli un sprādzienu spēka aprēķinu.,, Kas vēlāk izvērsās teroristu medībās Afganistānā kur tie joprojām ,, ar kaut ko tur karo,,!
:DDD
Docents, 19.decembris 2017, 11:15
Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!Jo iespejams paspeja izvest uz siriju kur tos nesen izmantoja
Piemēram - "izlūkošanas informācija" par masu iznīcināšanas līdzekļiem Irākā, pie sazvērnieka Sadama, kurus tur tā arī neatrada.
daddy_j, 19.decembris 2017, 11:05
lai apstiprinātos tās teorijas, ir "jāaiziet uz vietas un jāizpēta", diemžēl ne vienmēr tas ir iespējams (piem, aizbraukt un pārbaudīt, ka amerikāņi IR vai NAV bijuši uz mēness) vai arī iespējams ir "tīri nostrādāts" (Dvīņu torņi, māju spridzināšana Maskavā pirms Čečenijas kara u.c.)
daddy_j, 19.decembris 2017, 11:24
daddy_j [19.12.17]: Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!Vai dvīņu torņu uzspridzināšana, ar to skaisto šovu kā sagrūst, nenodarot nekādus būtiskus postījumus apkārtnei , kā pēc ,, sapieru rokasgrāmatas par punktu izvēli un sprādzienu spēka aprēķinu.,, Kas vēlāk izvērsās teroristu medībās Afganistānā kur tie joprojām ,, ar kaut ko tur karo,,!
Piemēram - "izlūkošanas informācija" par masu iznīcināšanas līdzekļiem Irākā, pie sazvērnieka Sadama, kurus tur tā arī neatrada.
raihs [19.12.17]: Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!Tu par to savu ,, krievi nāk,, teoriju tagad te runā?
Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!