Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ka jau Raihs teica neviena apstiprinājuma sazverestibas teorijai,kāds kaut ko pamurgo bet pierādijumu tam nav
19.decembris 2017, 12:56 | links

daddy_j [11:05]: Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!

raihs, 19.decembris 2017, 01:02

Piemēram - "izlūkošanas informācija" par masu iznīcināšanas līdzekļiem Irākā, pie sazvērnieka Sadama, kurus tur tā arī neatrada.Vai dvīņu torņu uzspridzināšana, ar to skaisto šovu kā sagrūst, nenodarot nekādus būtiskus postījumus apkārtnei , kā pēc ,, sapieru rokasgrāmatas par punktu izvēli un sprādzienu spēka aprēķinu.,, Kas vēlāk izvērsās teroristu medībās Afganistānā kur tie joprojām ,, ar kaut ko tur karo,,!
:DDD

Docents, 19.decembris 2017, 11:15
Nez tam ir ari kāds pieradijums jeb karteja rentv lidzigo šiziķu murgojums::DDD
19.decembris 2017, 12:54 | links

Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!

Piemēram - "izlūkošanas informācija" par masu iznīcināšanas līdzekļiem Irākā, pie sazvērnieka Sadama, kurus tur tā arī neatrada.

daddy_j, 19.decembris 2017, 11:05
Jo iespejams paspeja izvest uz siriju kur tos nesen izmantoja
19.decembris 2017, 12:52 | links

Sazvērestību arī krievijā pietiek - piem, visi sazvērējušies un ņem olimpiskās medaļas nost :)

bet vispār tās teorijas ir par fundamentāliem jautājumiem, nevis kādām tur medaļām...

http://spoki.tvnet.lv/izgudrojumi/TOP-15-sazverestibas-teorijas/715488/1/2
19.decembris 2017, 12:51 | links

Sauksim lietas īstajos vārdos- reptoloīdu invāzija neapturami tuvojas mūsdienu civilizācijas šupulim -Kremlim.
19.decembris 2017, 12:15 | links

lai apstiprinātos tās teorijas, ir "jāaiziet uz vietas un jāizpēta", diemžēl ne vienmēr tas ir iespējams (piem, aizbraukt un pārbaudīt, ka amerikāņi IR vai NAV bijuši uz mēness) vai arī iespējams ir "tīri nostrādāts" (Dvīņu torņi, māju spridzināšana Maskavā pirms Čečenijas kara u.c.)

daddy_j, 19.decembris 2017, 11:24

Vēl jau tepat dalība Eiropas ,, misijās,, kā piemēram: Dienvidslāvijas ,, demokratizēšana,, un atbrīvošana ! Sadalot to sev vēlamajās pundurvalstiņās,,.
19.decembris 2017, 12:06 | links

Amerikāņu būšanai uz Mēness ir vairāk kā vajadzīgs pierādījumu. Ar Dvīņu torņiem tas pats. Par māju spridzināšanu - kāpēc taisīt sazvērestibu, ja ir vesels bars čečenu, kuri par varēm grib kaut ko uzlaist gaisā. Netraucē viņiem un būs tev iemesls karam.
19.decembris 2017, 11:43 | links

lai apstiprinātos tās teorijas, ir "jāaiziet uz vietas un jāizpēta", diemžēl ne vienmēr tas ir iespējams (piem, aizbraukt un pārbaudīt, ka amerikāņi IR vai NAV bijuši uz mēness) vai arī iespējams ir "tīri nostrādāts" (Dvīņu torņi, māju spridzināšana Maskavā pirms Čečenijas kara u.c.)
19.decembris 2017, 11:24 | links

Ģenerālštāba teijāteris, lai dabūtu ANO akceptu karadarbībai, nudie nevelk uz globālu sazvērestību. Vienīgais, kas nāk prātā ir komunisms. Šobrīd kas līdzīgs notiek ar radikālo islamu.
19.decembris 2017, 11:15 | links

daddy_j [19.12.17]: Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!

Piemēram - "izlūkošanas informācija" par masu iznīcināšanas līdzekļiem Irākā, pie sazvērnieka Sadama, kurus tur tā arī neatrada.
Vai dvīņu torņu uzspridzināšana, ar to skaisto šovu kā sagrūst, nenodarot nekādus būtiskus postījumus apkārtnei , kā pēc ,, sapieru rokasgrāmatas par punktu izvēli un sprādzienu spēka aprēķinu.,, Kas vēlāk izvērsās teroristu medībās Afganistānā kur tie joprojām ,, ar kaut ko tur karo,,!
19.decembris 2017, 11:15 | links

raihs [19.12.17]: Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!
Tu par to savu ,, krievi nāk,, teoriju tagad te runā?
19.decembris 2017, 11:08 | links

Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!

19.decembris 2017, 11:05 | links

Martins,super,doma papeldet 6,cikos busi karjera..varetu Tev labākas vietas paradit
19.decembris 2017, 07:42 | links

Mazliet cita sazverestibas teorija.. Tauta tiek uzskatits, ka cigani ar apvardosanu, apbursanu, lastosanu utt tevi aplaupa. Launums.. Uuu.. Studiju laikos stavu Rigas autoosta un gaidu autobusu. Redzu ciganu piesienamies pie laukja.. Protams sim laukim iestajas panika, un megina atrunaties un megina izrauties no cigana. Bet cigans neatlaidigi prasa naudu. Laukis gribedams atrak tikt vala no vinja un izsprukt no nelaimes protams njem un dod to naudu, lai atkratitos.. Luk ka strada pasakas par launo ciganu.
19.decembris 2017, 01:12 | links

Bļin ,pirms miega palūkojos-,junior beidz tak dzert tik vēlu,tavs jauneklīgais organisms nav tam gatavs un vēl nobriedis...
19.decembris 2017, 01:08 | links

19.decembris 2017, 01:02 | links

Toni, turi buru reiz. :) follijs ari man ir galva.. Patik spidigi papirisi. Diktatura pastav visur. Ja pareiz saprotam varda nozimi. Bet parspilet domaju nevajag. Visa sarezgitiba ir vienkarsiba. Ja jau pirms diviem simtiem info bij tik cik sodien viena diena. Tad pec logikas, vai tiesam musu smadzenes maz spej to visu apstradat? Ne, tapec ari meklejam sazverestibas.. Bet patiesiba ir vienkarsiba. Budz pa proshe..
19.decembris 2017, 00:58 | links

Raiham ir ieslēgusies stadija kad vajag kasīties ar visiem un tagad. :)

Gaidam upika atbildi par vina profila bildi. 6dien braucu uz to karjeru uzņemt pāris foto ar bildēm reālā laikā. Džeki, būs jautri :) Turat buru
19.decembris 2017, 00:49 | links

Nenāktu par sliktu apmeklēt galvas dakteri. Vecums jau ar nav tas mazākais. Parkinsons un Alcgeimers jau nu noteikti nebija kristieši!
19.decembris 2017, 00:47 | links

Tā arī zināju...
19.decembris 2017, 00:45 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager