Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ķīnieši katru gadu sūta daudzus tūkstošus studentu mācīties uz ārzemju augstskolām, tai skaitā ASV. ASV vai kādas citas valsts prestiźā augstkolā iegūta izglītība - tas ir tikai bonuss un pievienotā vērtība valstij, ja atgriežas labi izglītoti jaunie cilvēki.

shmidzis, 13.janvāris 2017, 21:52[/quote]

Tieši tā - ja atgriežas. Kad stājāmies ES tad viena ZZS pārstāve klārēja cik būs labi, cilvēki aizbrauks, pamācīsies, pastrādās, atgriezīsies atpakaļ, varēs ar pieredzi dalīties un paši darīt. Nu aizbraukuši daļa ir. Kaut kā ne īpaši gan plāno braukt atpakaļ. Laikam vēl mācās un apgūst darba iemaņas.
Nu ir jau gan atšķirība starp nosūtītu un pēc paša vēlmes aizbraukušu brīvprātīgā vai piespiedu brīvprātīgā kārtā.
13.janvāris 2017, 21:59 | links

13.janvāris 2017, 21:56 | links

top stulbākais arguments no vatēm šai forumā-mediji mēģina ietekmēt tautu ar saukļiem "krievi nāk" lai novērstu uzmanību no problēmām pašu valstī.stulbie jūs muļķīši,tas darbojas tikai krievijā.paldies dievam Latviešu intelektuālais līmenis ir daudz augstāks,lai iekristu uz tik lētiem trikiem.

cojs, 13.janvāris 2017, 21:08

Tu jau sen esi uzrāvies uz to triku . Visur krievi rēgojas un tautiešus par vatēm sauc .
13.janvāris 2017, 21:52 | links

tapec ka tas ir mits ka amerikani visur valda par pasauli,viņi vienkarši ir uzņemušies pasaules policista lomu,un tiri labi sanak,krievi ari grib,bet nekas vairak par purkšķi bikses nesanak

Uldens - a Tu joka pec papeti cik krievu politiķu , biznesmeņu un tamlidzigu "jauno krievu " 90 gadu vidu apguva politisko un biznesa izglitibu ASV + vel interesantak paliek kad sak petit- kas , kam , un cik par to maksaja ;)

plesigais, 13.janvāris 2017, 15:19

;)nu vecīt tu gan iebrauci reālākajās auzās. :):)
Ķīnieši katru gadu sūta daudzus tūkstošus studentu mācīties uz ārzemju augstskolām, tai skaitā ASV. ASV vai kādas citas valsts prestiźā augstkolā iegūta izglītība - tas ir tikai bonuss un pievienotā vērtība valstij, ja atgriežas labi izglītoti jaunie cilvēki.
13.janvāris 2017, 21:52 | links

top stulbākais arguments no vatēm šai forumā-mediji mēģina ietekmēt tautu ar saukļiem "krievi nāk" lai novērstu uzmanību no problēmām pašu valstī.stulbie jūs muļķīši,tas darbojas tikai krievijā.paldies dievam Latviešu intelektuālais līmenis ir daudz augstāks,lai iekristu uz tik lētiem trikiem.
13.janvāris 2017, 21:08 | links

:)
13.janvāris 2017, 20:55 | links

A Domaataajs sapratu ;) ne ar citešanu jau sen nenodarbojos jo brižam iznak baigie palagi ;) tapec daru vienkaršak - nokopeju tekstu uz ko gribu atbildet - atbildu ar ceribu ka rakstitajs savu tekstu atpazis ;)

Labi vis OK

Tulit radis (bezTabu ) par sex izmantošanu - japaskatas - cik talu musu bezzobaina sistema ir nogrimusi :(

plesigais, 13.janvāris 2017, 19:43

Bezzobainiem var droši dot pasūkāt, piemēŗam, konfekti ;) Vai ko citu ko pelnījuši.
13.janvāris 2017, 20:01 | links

Plēsīgais, bet dari tā - citē, pēc tam liekos postus vai lieko tekstu nodzēs un atstāj vajadzīgo. Reizēm taču gribas tikai uz kādu posta daļu atbildēt. Nu tad lieko nahrenizē.:)
13.janvāris 2017, 19:59 | links

A Domaataajs sapratu ;) ne ar citešanu jau sen nenodarbojos jo brižam iznak baigie palagi ;) tapec daru vienkaršak - nokopeju tekstu uz ko gribu atbildet - atbildu ar ceribu ka rakstitajs savu tekstu atpazis ;)

Labi vis OK

Tulit radis (bezTabu ) par sex izmantošanu - japaskatas - cik talu musu bezzobaina sistema ir nogrimusi :(
13.janvāris 2017, 19:43 | links

nu var jau būt ka nē, labi ka saprati par kuru ir runa, bet vispār par savām ,,pareizajām ,, aktivitātēm nevienu buču arī neesi dabūjis DDD
13.janvāris 2017, 19:38 | links

tapec ka tas ir mits ka amerikani visur valda par pasauli,viņi vienkarši ir uzņemušies pasaules policista lomu,un tiri labi sanak,krievi ari grib,bet nekas vairak par purkšķi bikses nesanak

Uldens - a Tu joka pec papeti cik krievu politiķu , biznesmeņu un tamlidzigu "jauno krievu " 90 gadu vidu apguva politisko un biznesa izglitibu ASV + vel interesantak paliek kad sak petit- kas , kam , un cik par to maksaja ;)
13.janvāris 2017, 15:19 | citēt | ziņot | links

Domatajs atvaino , bet vajadzeja izskatities šadi ;)

Man jau nekas , vienkarši atnaks te paris pareizrakstibas skolotaji , un bus asiņaino nažu nakts CL politiskaja sadaļa ;)
13.janvāris 2017, 19:35 | links

uļdiņ, parDDD vari dabūt no sava elka iekšā,DDD

arnox61, 13.janvāris 2017, 19:30
diez vai:DDD
13.janvāris 2017, 19:32 | links

uļdiņ, parDDD vari dabūt no sava elka iekšā,DDD
13.janvāris 2017, 19:30 | links

Es jau zinu, plēsīgais, ka zini, bet redzi pats kur noved liela pašpaļāvība :))
13.janvāris 2017, 19:30 | links

Man gan no malas izskatās, ka krievi ir uzņemušies huligāna lomu. Un skatās cik tālu un kur var līst.

Domaataajs, 13.janvāris 2017, 18:10

Domataajs ;) izskatas ka plesigais butu to postu ielicis ;) Nu nevajag man piedevet cita nopelnus ;)

plesigais, 13.janvāris 2017, 18:26

Tā iet, plēsīgais, kad nepareizi citē citu domu graudus :))
Turpmāk ja atbildi uz kāda citātu, zem domu grauda uzspied uz vārda - citēt. ;)
Citādi saproti - ne īpaši gribas rakties no tās vietas kur esi beidzis pēdējoreizi.;)
13.janvāris 2017, 19:28 | links

uldiņ ,kā tad Tev nebij neērti teicienu par purkšķi no sava galvenā oponenta aizņemties, tad jau viņš varbūt tik nepareizi nemaz nerunā

arnox61, 13.janvāris 2017, 18:27

:DDDD
13.janvāris 2017, 18:59 | links

uldiņ ,kā tad Tev nebij neērti teicienu par purkšķi no sava galvenā oponenta aizņemties, tad jau viņš varbūt tik nepareizi nemaz nerunā
13.janvāris 2017, 18:27 | links

Man gan no malas izskatās, ka krievi ir uzņemušies huligāna lomu. Un skatās cik tālu un kur var līst.

Domaataajs, 13.janvāris 2017, 18:10

Domataajs ;) izskatas ka plesigais butu to postu ielicis ;) Nu nevajag man piedevet cita nopelnus ;)
13.janvāris 2017, 18:26 | links

man prieks ka visadi neapmierinatie ir izbraukuši

Uldens Tu uzskati ka tie ir neapmierinatie :( Uldens tie ir sakuditie - un tici vai ne man ari ir prieks ka vismaz daļa no viņiem ir izbraukusi ;)
13.janvāris 2017, 18:20 | links

13.janvāris 2017, 18:10 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager