Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
man prieks ka visadi neapmierinatie ir izbraukuši

13.janvāris 2017, 17:20 | links

Bļin, vecajam pajolim pilnmēnesī galīgi širmis aizbraucis! Diskutēt ar viņu- sevi necienīt!

raihs, 13.janvāris 2017, 16:30

Vau vajadzeja veselu stundu kamer komunistu atkri-ums uzdrošinajas ko uzdriķet ;)

Malacis - turpini es uz paris stundam pie lopiem - savadak jau Tev rit nebus ko ;)

plesigais, 13.janvāris 2017, 16:42

Lai tak troļļo, ko šī sadaļa bez tādiem klauniem darīu. :)
Tāpat kā te populārais apgalvojums, ka Latviju pamet slinķi un diedelnieki, bet varbūt tomēr viedoklis ko izsaka diplomēts politologs, ne šie ,,krūmu dakteri,, ! :DDDD
http://lat.mixnews.lv/lv/eksluzivi/news/49124_politologs-visi-potencialie-nemiernieki-ir-aizbraukusi-no-latvijas/
13.janvāris 2017, 16:56 | links

Bļin, vecajam pajolim pilnmēnesī galīgi širmis aizbraucis! Diskutēt ar viņu- sevi necienīt!

raihs, 13.janvāris 2017, 16:30

Vau vajadzeja veselu stundu kamer komunistu atkri-ums uzdrošinajas ko uzdriķet ;)

Malacis - turpini es uz paris stundam pie lopiem - savadak jau Tev rit nebus ko ;)
13.janvāris 2017, 16:42 | links

13.janvāris 2017, 16:30 | links

Nu nezin nezin ka tur bija ;) Bet ja jau tadas viduvejibas ka Zadornovs taja piedalijas - tad paliek ta divaini ;)
13.janvāris 2017, 15:37 | links

Ulden vai tad kauns ir vai nav ;) man peņšukam kas ar datoru ir uz jus tagad jasež un pusdiena jamekle kautkadas adreses ;) Sori man mazberni vairak interese :)

Plus - un vai tad Tu negribi pieradit ka kaut kads tur plesigais atkal ir iebraucis pamatigas auzas ? ;)
13.janvāris 2017, 15:34 | links

Uldens - a Tu joka pec papeti cik krievu politiķu , biznesmeņu un tamlidzigu "jauno krievu " 90 gadu vidu apguva politisko un biznesa izglitibu ASV

plesigais, 13.janvāris 2017, 15:19

Tā tāda "papīra izglītība" bieži vien, prestižam. Domā tiešām apguva kaut ko, jeb tik dzerstījās pa kojām? :)

Daļa noteikti bija čekisti, tie savu maizīti vēl atstrādās :)
13.janvāris 2017, 15:24 | links

tapec ka tas ir mits ka amerikani visur valda par pasauli,viņi vienkarši ir uzņemušies pasaules policista lomu,un tiri labi sanak,krievi ari grib,bet nekas vairak par purkšķi bikses nesanak

Uldens - a Tu joka pec papeti cik krievu politiķu , biznesmeņu un tamlidzigu "jauno krievu " 90 gadu vidu apguva politisko un biznesa izglitibu ASV + vel interesantak paliek kad sak petit- kas , kam , un cik par to maksaja ;)

plesigais, 13.janvāris 2017, 15:19
labprat papetišu:)Iedod kadu avotu kur to var izdarit
13.janvāris 2017, 15:21 | links

tapec ka tas ir mits ka amerikani visur valda par pasauli,viņi vienkarši ir uzņemušies pasaules policista lomu,un tiri labi sanak,krievi ari grib,bet nekas vairak par purkšķi bikses nesanak

Uldens - a Tu joka pec papeti cik krievu politiķu , biznesmeņu un tamlidzigu "jauno krievu " 90 gadu vidu apguva politisko un biznesa izglitibu ASV + vel interesantak paliek kad sak petit- kas , kam , un cik par to maksaja ;)
13.janvāris 2017, 15:19 | links

Daddy ta ko tur par mažeiķiem runat , te pat Latvija pietiek objektu kas pieder krieviem ;)

pedejas runas ka Liepajas metalurgs ari saks stradat uz krievu metalrupniecibu ;)

Foršmažors johaidi ;)
13.janvāris 2017, 15:13 | links

Shmidzis a kas lika to krievu kustinat :( nu butu sedejis aiz sava dzels priekškara (kopa ar mums ) un nebaztos visai pasaulei virsu ;)

redz sagribejas amišiem un eiro jaunas teritorijas - palaida krievu lačuku no ķedes vaļa - a lačuks paradija pasaulei zobiņus ;)

Kapec tad amiši ar savu demokratiju 90 gados kad krievija bija haos neparņema vadibas grožus savas kapitalistu rociņas ? ;)

plesigais, 13.janvāris 2017, 15:04
13.janvāris 2017, 15:11 | links

Shmidzis a kas lika to krievu kustinat :( nu butu sedejis aiz sava dzels priekškara (kopa ar mums ) un nebaztos visai pasaulei virsu ;)

redz sagribejas amišiem un eiro jaunas teritorijas - palaida krievu lačuku no ķedes vaļa - a lačuks paradija pasaulei zobiņus ;)

Kapec tad amiši ar savu demokratiju 90 gados kad krievija bija haos neparņema vadibas grožus savas kapitalistu rociņas ? ;)
13.janvāris 2017, 15:04 | links

Paklanisies pa labi , paklanisies pa kreisi un atdos tam kas vairak maksa ;)

plesigais, 13.janvāris 2017, 14:47

Tā tas bija, ir un būs. Šai ziņā man ilūziju nav. Tāda diemžēl ir cilvēka daba, meklēt kur labāk, kas vairāk... deguns reizēm uz mākoņiem rāda, bet pirkstiņi, tie uz sevi liecās :DDD

Atceries, kā savulaik Mažeiķu naftu - krieviem nē, krieviem nepārdosim. Pārdosim kaut par sviestmaizi, bet draugiem - amerikāņiem. Pārdeva. Pēc tam amerikāņi pārdeva tālāk krieviem :)

Domā tikai uzņēmumus var tirgot?
13.janvāris 2017, 15:04 | links

Daddy es neraudu ;) vienkarsi mani mac dziļas šaubas - JA tiesam krievs kaut ko gribes :) vai kadam bus velešanas kaut ko spirinaties preti ;)

Paklanisies pa labi , paklanisies pa kreisi un atdos tam kas vairak maksa ;)
13.janvāris 2017, 14:47 | links

Shmidzis tatad klanijamies un locijamies uz visam pusem ( gan austrumiem gan rietumiem ) vienalga par saviem tautiešiem kas palika Abrene :)

plesigais, 13.janvāris 2017, 13:23

Nepalika tur neviens, neraudi! :D tie, kas gribēja(kam pienācās), tie dabūja LV pilsonību un tagad visticamāk dzer ginesu Īrijā :)

Ja atceries tad savulaik bija skandāls ar pilsonības piešķiršanu it kā pitaloviešiem-abreniešiem
13.janvāris 2017, 14:13 | links

ja tu gribi iestaties mednieku biedribā tad tev ir jaizpilda viņu prasibas,tapat ka mums kad gribejām iestaties nato bij jaizpilda viņu nosacijumi.

Uldens Tu gribi teikt ka Latvijas vadiba bija par dumju lai veidotu paši savu biedribu uz abpuseji izdevigiem noteikumiem ? ;)

Jeb tie veci kas sedeja uz barikadem - sapņoja par kautko galigi nerealu - brivu Latviju ? :)

plesigais, 13.janvāris 2017, 13:41

Tu esi kādreiz redzējis, ka krievs atdotu labprātīgi kādu savu okupēto teritoriju, ja nu vienīgi Ķīnai.

Ja mēs nebūtu ES un NATO – kurš tev vispār varētu dot kaut niecīgākās drošības garantijas???? Krieva kaut kādi solījumi un starptautiskās vienošanās nav naga melnuma vērtībā – to jau pagātnē Latvija ir pieredzējusi un mūsdienās Ukraina vēljoprojām izjūt.
13.janvāris 2017, 13:45 | links

ja tu gribi iestaties mednieku biedribā tad tev ir jaizpilda viņu prasibas,tapat ka mums kad gribejām iestaties nato bij jaizpilda viņu nosacijumi.

Uldens Tu gribi teikt ka Latvijas vadiba bija par dumju lai veidotu paši savu biedribu uz abpuseji izdevigiem noteikumiem ? ;)

Jeb tie veci kas sedeja uz barikadem - sapņoja par kautko galigi nerealu - brivu Latviju ? :)
13.janvāris 2017, 13:41 | links

3. Galvenais Abrenes atdošana iemesls bija iestāšanās ES un NATO, kur viens no priekšnoteikumiem, bija robežlīguma noslēgšana ar Krieviju, kas bez vienošanās par Abreni nebūtu iespējams.

Shmidzis tatad klanijamies un locijamies uz visam pusem ( gan austrumiem gan rietumiem ) vienalga par saviem tautiešiem kas palika Abrene :)

kad gruzija iesaka sarunas par iestašanos nato ta krievija nocirpa daļu teritorija un izveidoja ta saucamo iesaldeto konfliktu,un tadas valstis nato neuznem
13.janvāris 2017, 13:27 | links

3. Galvenais Abrenes atdošana iemesls bija iestāšanās ES un NATO, kur viens no priekšnoteikumiem, bija robežlīguma noslēgšana ar Krieviju, kas bez vienošanās par Abreni nebūtu iespējams.

Vate, tu maldies – tieši izdarījām loģiskāko un pareizāko soli tajā brīdī.
13.janvāris 2017, 13:27 | links

13.janvāris 2017, 13:23 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager