Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ulden atvaino , bet izskatas ka Tu savas domas mainisi tikai un vienigi tad kad dabusi smagi ciest :( Personigi varu novelet lai Tev dzive nedara pari :)

plesigais, 13.janvāris 2017, 13:17

Kapēc Uldēnam būtu jāmaina domas – tas ir fakts, ka Krievija ar putina režīmu ir Latvijai naidīga valsts un vienīgais iespējamais agresors reģionā.
13.janvāris 2017, 13:22 | links

Ulden atvaino , bet izskatas ka Tu savas domas mainisi tikai un vienigi tad kad dabusi smagi ciest :( Personigi varu novelet lai Tev dzive nedara pari :)

plesigais, 13.janvāris 2017, 13:17

netaisos savas domas mainit,esmu par brivu latviju,bez kremļa ietekmes šeit
13.janvāris 2017, 13:20 | links

Nenoturējos,uzspiestā demokrātija tuvajos austrumos nomainīja pierasto tur diktatūru rezultātu vissi redzam...un tas arī ir krievu pirksts,ja ta tad ģeniāls gājiens-sapluinīt Eiropu,kas tūlin būs realitāte,lūk nato

upiks, 13.janvāris 2017, 13:14

vate atkal murgo – kādā sakarā NATO?
Utainais putins jau cenšas visādā veidā mazināt Eiropas vienotību, sponsorējot visādus margināļus, kā Le Pēna, izplato melu propagandu utt.
13.janvāris 2017, 13:19 | links

Nenoturējos,uzspiestā demokrātija tuvajos austrumos nomainīja pierasto tur diktatūru rezultātu vissi redzam...un tas arī ir krievu pirksts,ja ta tad ģeniāls gājiens-sapluinīt Eiropu,kas tūlin būs realitāte,lūk nato

upiks, 13.janvāris 2017, 13:14
rezultats pec diktaturas nav tudaļ redzams,no sakuma ir haos un bardaks kamer viss nostajas savās vietās.Ar francijā pec revolucijas uzreiz nebij skaistā dzive,tautais savas tiesibas ir jaizcina,jo necinoties točna nekas labs nebus.
Nebutu sadams nogazts,tur vel hvz cik gadus viņš turpinat slepkavot savu tautu,bet to jau tavā rosijas televizijā nestasta
13.janvāris 2017, 13:19 | links

13.janvāris 2017, 13:17 | links

lai ukraiņi paši karo savā zemē,man interesē lai Latvija nekad nebutu zem krievu sudainā zabaka

Kur tad Tu biji kad Latvijas tautas kalpi atdeva krieviem Abreni :( ?

Kapec Tu vaino visu Latviešu tautu (un tos kas zin cik sapigi ir redzet mirstot draugus) ?

Ja es uzskatu ka krievu tauta nav ta sliktaka (ne jau valdiba vai sistema ) kapec Tu uzvedies ka nesapratigs pienapuika ?

plesigais, 13.janvāris 2017, 13:09

Abrenes atdošana bija loģisks solis, kā šahā, kad upurē kādu figūru, lai panāktu sev labvēlīgu situāciju.
1. Krievi tāpat Abreni nekad neatdotu.
2. Pat ja atdotu, Abrene būtu tāda Latvijas Krima ar nelojāliem krievvalodigajiem.
3. Galvenais Abrenes atdošana iemesls bija iestāšanās ES un NATO, kur viens no priekšnoteikumiem, bija robežlīguma noslēgšana ar Krieviju, kas bez vienošanās par Abreni nebūtu iespējams.
13.janvāris 2017, 13:17 | links

100x esmu teicis ka man pret krievu tautu nekas nav,riebjas vate un kremļa politika
13.janvāris 2017, 13:15 | links

13.janvāris 2017, 13:14 | links

lai ukraiņi paši karo savā zemē,man interesē lai Latvija nekad nebutu zem krievu sudainā zabaka

Kur tad Tu biji kad Latvijas tautas kalpi atdeva krieviem Abreni :( ?

Kapec Tu vaino visu Latviešu tautu (un tos kas zin cik sapigi ir redzet mirstot draugus) ?

Ja es uzskatu ka krievu tauta nav ta sliktaka (ne jau valdiba vai sistema ) kapec Tu uzvedies ka nesapratigs pienapuika ?
13.janvāris 2017, 13:09 | links

Ulden,nepatikami,bet zinu par Čečeniju ne no nostāstiem un reportāžām,zinu to virtuvi,viss austrumos it sevišķi ir pakārtots naudai un klaniem,personiskām ambīcijām,žēl ,bet cieš tauta,pie kam izklausās esi tik smagi atrāvies no krieviem,tik nezinu kāpēc un kur,ka neko citu neredzi un naids ir Tevi pārņēmis,jocīgi man dēli 29,27,24gadi ,neviens šitā necepās,draugi vinie gan krievi,gan angļi,gan poļi..da labi,jāiet pēc motiļa,vissiem ne asakas
13.janvāris 2017, 13:09 | links

nato merķis nekad nav bijis uzbrukt psrs,bet gan nepieļaut jauna kara sakšanos eiropā,lidz šim veiksmigi darbojas

Uldens piekritu :) jo Nato nav militara vieniba kas kaut ko iekaro vai aizsarga - tautas un valsts meroga ;)

Nato ir spec vienibas kas aizsarga uzspiesto demokratiju un cinas ar citu valstu pamatiedzivotajiem lai aizsargato TO valstu intereses kas Nato izveidoja ;)

plesigais, 13.janvāris 2017, 13:01
kas ir uzpiesta demokrātija????Šis jedziens man nav saprotams,un uz kadu modeli varetu,tevis prāt,nomainit uzspiesto demokrātiju????Komunismu???
Piekritu ka demokrātija nav idealais variants,bet nekā labaka pašlaik nav
13.janvāris 2017, 13:07 | links

nato merķis nekad nav bijis uzbrukt psrs,bet gan nepieļaut jauna kara sakšanos eiropā,lidz šim veiksmigi darbojas

Uldens piekritu :) jo Nato nav militara vieniba kas kaut ko iekaro vai aizsarga - tautas un valsts meroga ;)

Nato ir spec vienibas kas aizsarga uzspiesto demokratiju un cinas ar citu valstu pamatiedzivotajiem lai aizsargato TO valstu intereses kas Nato izveidoja ;)
13.janvāris 2017, 13:01 | links

Uldens , es sava ziņa saprotu Raihu - vecs komunistu frukts , atceras cik gruti bija izdabat un pielagoties ta laika varenajiem ;) Dusmigs par ta laika valsts standartiem un uzskatiem ;)

Bet kas Tev par mušu iekodusi ?

Saprotu ka esi jauns bez berniem - ar pamatigam ambicijam - nokaitinats (nezin kapec) - nu tad pieradi savu gudribu un varešanu :) Brauc uz Ukrainu stajies vietejos partizanos un noliec krievus pie vietas :)

plesigais, 13.janvāris 2017, 12:55
13.janvāris 2017, 12:57 | links

Uldens , es sava ziņa saprotu Raihu - vecs komunistu frukts , atceras cik gruti bija izdabat un pielagoties ta laika varenajiem ;) Dusmigs par ta laika valsts standartiem un uzskatiem ;)

Bet kas Tev par mušu iekodusi ?

Saprotu ka esi jauns bez berniem - ar pamatigam ambicijam - nokaitinats (nezin kapec) - nu tad pieradi savu gudribu un varešanu :) Brauc uz Ukrainu stajies vietejos partizanos un noliec krievus pie vietas :)
13.janvāris 2017, 12:55 | links

Ulden,Tu vēl kādu no daeš paklausies,ko šitas vīriņš ievārīja Čečenijā,cik bija jāstrēbj asinis...da nu,te jau ir tā,vienalga kurš pret krieviem,vissi savējie...

upiks, 13.janvāris 2017, 12:42
un ko tad viņš tur ievarija???Tikai gribeja savai tautai brivibu no vates,bet tu jau to nevari zinat jo pa taviem vates kanaliem stasta ka viņš bij terorists.
Viņam ir ari loma Latvijas neatkaribas atgušanā
13.janvāris 2017, 12:52 | links

isu aukstā kara gadus psrs neuzbruku nevienai NATO dalibvalstij,ta ka vate zin cik viņi ir vāji un NATO specigs....

Uldens un kas neļava Nato uzbrukt PSRS ;)

plesigais, 13.janvāris 2017, 12:41

13.janvāris 2017, 12:50 | links

Ulden,Tu vēl kādu no daeš paklausies,ko šitas vīriņš ievārīja Čečenijā,cik bija jāstrēbj asinis...da nu,te jau ir tā,vienalga kurš pret krieviem,vissi savējie...
13.janvāris 2017, 12:42 | links

isu aukstā kara gadus psrs neuzbruku nevienai NATO dalibvalstij,ta ka vate zin cik viņi ir vāji un NATO specigs....

Uldens un kas neļava Nato uzbrukt PSRS ;)
13.janvāris 2017, 12:41 | links

Plēsīgais,tā viņšs ir ,tāpēc jau globāli militāri konflikti notiek tad kad ir izaugušas paaudzes kuriem karšs ir filmas,datorspēles(mūsdienās)vai vectēva atminas..tie kuri ir piedzīvojuši reālu kaujas situāciju un izdzīvojuši to nevēlas ne paši ne novēlēt kādam,Remarkam daudz labu grāmatu šajā sakarā,bet nu diez vai tie kam te vates visos stūros rēgojas kaut ko lassa
13.janvāris 2017, 12:37 | links

ļoti interesanti paklausities ko Džohars Dudajevs stasta pa ta laika notikumiem un var savilkt paraleles ar šodienas notikumiem,ka ari paredz talakos notikumus
13.janvāris 2017, 12:36 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager