Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Gadījums no dzīves!
Liepāja.
Tirdzniecības kanāls. Pie armijas kuģiem. Cenšamies noķert salaku. Pienāk vietējais.( Ar velosipēdu pie rokas)
Kak kļujot?
Sūdīgi!
Dolga sidiš?
No pusdienām.
Ot kuda ti?
No Zemgales.
A što u vas za granicai koriši net?
???!!!!????
9.janvāris 2017, 19:08 | links

Ulden :) nu lamaties Tu maki labak par krieviem ;)
A ko tas vardiņš " chmo " nozime - zini ?

P/S Taka Tu neatbildeji uz jautajumu ( cik Tev gruta dzive ) + plus lasaot ka Tu lamajies - saprotu ka dzive Tev ļoti ļoti gruta :( Man protams žel , bet vai tad nebutu laiks kautko uzlabot ;)
Ka saka ; Dots devejam , atdodas : .
Neradi dzivei savu ļauno seju , pasmaidi , un varbut ari dzive Tev uzsmaidis ;)

plesigais, 9.janvāris 2017, 18:25
es tev ari vakar uzdevu divus jautajumus,ta ari atbildes nebij,tukšpļūtis tu esi
9.janvāris 2017, 18:51 | links

P/S Taka Tu neatbildeji uz jautajumu ( cik Tev gruta dzive ) + plus lasaot ka Tu lamajies - saprotu ka dzive Tev ļoti ļoti gruta :( Man protams žel , bet vai tad nebutu laiks kautko uzlabot ;)

plesigais, 9.janvāris 2017, 18:25

Vispār jau Uldēns nelamājas, bet citē aprobežotos krievus, kas uzmāšinām līmē un citur raksta "Obama chmo"
P.S. CHMO ir no cietumnieku slenga – latviešu valodā aptuveni "morāli nolaidies cilvēks".
9.janvāris 2017, 18:42 | links

9.janvāris 2017, 18:25 | links

Shmidzis Tev ari pirkstiņi vedekli ;) Ja var redzet padomju audzinašanas sekas :)
9.janvāris 2017, 17:58 | links

Vates pajoļiem šķiet, ka britu laikraksts labāk zin par amerikāņiem un Trampu, par to, ko viņš darīs.

Vatei ieteiktu atcerēties, ka Tramps pārstāv republikāņus, kas nav nekad īpaši draudzīgi bijuši pret krievu un ka bez kongresa atbalsta viņš īpaši neko nevar panākt, it sevišķi iekšpolitikā un ka kongress valda pār naudas maku.

shmidzis, 9.janvāris 2017, 17:47

ļauj tak lai vateņi papriecajas,nebus ilgi jagaida ka obama chmo vietā bus trump chmo:DDD.
Neticu ka Amerikaņi noraus podā pašu parakstitu vienošanos:DDD
9.janvāris 2017, 17:55 | links

Plēsīgais, vai esi jau noskatījis kaimiņa govi? Par ko tev prieks? Par to ka kāds izlems tavā vietā kam tu piederēsi?

AndrisABC, 9.janvāris 2017, 16:40

Ko man govs - es kaimiņa sievu nolukoju ;)

Un kas Tev teica ka Tavai iespejai ko " lemt " ir kada jega ?

P/S tikai nesac atkal par " itiotiem " ko runat ;(
9.janvāris 2017, 17:53 | links

Nu ko, Latgales compaņi var ziepēties pie Baķkas uz BLR laist copēt, 80 valstu, tai skaitā Latvijas pilsoņi līdz 5 dienām varēs uzturēties Baltkrievijā bez vīzas.
9.janvāris 2017, 17:50 | links

Vates pajoļiem šķiet, ka britu laikraksts labāk zin par amerikāņiem un Trampu, par to, ko viņš darīs.

Vatei ieteiktu atcerēties, ka Tramps pārstāv republikāņus, kas nav nekad īpaši draudzīgi bijuši pret krievu un ka bez kongresa atbalsta viņš īpaši neko nevar panākt, it sevišķi iekšpolitikā un ka kongress valda pār naudas maku.
9.janvāris 2017, 17:47 | links

Plēsīgais, vai esi jau noskatījis kaimiņa govi? Par ko tev prieks? Par to ka kāds izlems tavā vietā kam tu piederēsi?

AndrisABC, 9.janvāris 2017, 16:40

Tas jau ir NOTICIS FAKTS , kam mēs piederam - ja neesi pamanījos !
:DDD
9.janvāris 2017, 17:40 | links

9.janvāris 2017, 16:40 | links

Tā viena no šīm sugām šajā topā mani īpaši nepārsteidz
http://dzentlmenis.lv/noskaidrots-kura-valsti-dzivo-pasi-briesmigakie-viriesi-a/48027

Domaataajs, 9.janvāris 2017, 10:02
Ja jūs vēl būtu tik džentlmeniski un normāli liktu te linkus, tad būtu pavisam brīnišķīgi! Ja izmanto telefonu, tad sapratīsiet, ka iekopēt linku tajā nepavisam nav vienkārši! Protams, to ir lieki prasīt no docenta, bet normāli cilvēki taču var to iemācīties- tas nav grūti!

raihs, 9.janvāris 2017, 10:30

Ko darīt, kolēģi, katram sava mentalitāte un līmenis.
9.janvāris 2017, 14:35 | links

http://apollo.tvnet.lv/zinas/laikraksts-tramps-putinam-ukrainu-pasniegs-ka-edienu/783027?utm_source=gismeteo&utm_medium=newsbox&utm_campaign=news

Ha varbut beidzot divas lielvaras beidzot vienosies , un sadalis ietekmes sferas :)
9.janvāris 2017, 14:10 | links

Tak apaksa ir pamaciba,tiesam tik tups ka nemaku izlasit vai nesaproti?

uldens2, 9.janvāris 2017, 13:09

Uldens , ko Tu lamajies ? Tev ko , dzive tiešam tik gruta , ka nezini kam uzbļaut ? ;)

Vai es maku vai nemaku - kam interese ? Galvenais lai es ar savu rakstišanu nesarežģiju citam dzivi , bet Raihs manus postus nelasa ( ka ari parejo ( idiotu) ) ;) .

Jeb lasa gan ? ;)
9.janvāris 2017, 14:03 | links

Tak apaksa ir pamaciba,tiesam tik tups ka nemaku izlasit vai nesaproti?
9.janvāris 2017, 13:09 | links

Sveiciens visiem ;)
Nu Raihs , ja jau tik gudrs , davai pastasti , paradi , pamaci , soli pa solim ka pareizi iekopet linkus :) neturi sveci zem pura :)

Čo žaba dušit ?
9.janvāris 2017, 12:40 | links

http://dzentlmenis.lv/noskaidrots-kura-valsti-dzivo-pasi-briesmigakie-viriesi-a/48027

Domaataajs, 9.janvāris 2017, 10:02

Ja jūs vēl būtu tik džentlmeniski un normāli liktu te linkus, tad būtu pavisam brīnišķīgi! Ja izmanto telefonu, tad sapratīsiet, ka iekopēt linku tajā nepavisam nav vienkārši! Protams, to ir lieki prasīt no docenta, bet normāli cilvēki taču var to iemācīties- tas nav grūti!
9.janvāris 2017, 10:30 | links

9.janvāris 2017, 10:02 | links

10 pazīmes, kas liecina par narcistiskiem personības traucējumiem
Drīzāk trūkumiem nevis traucējumiem
1. Pastāvīga nepieciešamība būt uzmanības centrā līderis,vadītājs,uzņēmējs
2. Ieradums sniegt padomu vai izteikt viedokli teju ikvienā situācijā līderis,vadītājs,uzņēmējs
3. Prasība pēc īpašas attieksmes līderis,vadītājs,uzņēmējs
4. Neadekvātas ambīcijas līderis,vadītājs,uzņēmējs ,kas citiem nesaprotams tas līderim pašsaprotams -auni lai blēj
5. Harizma, ko iespējams pielietot savtīgos nolūkos līderis,vadītājs,uzņēmējs - kapitālisma pamatprincips
6. Tieksme pēc sacensības līderis,vadītājs,uzņēmējs - normāla konkurences parādība
7. Ieradums ilgstoši atcerēties pāridarījumus pareiza īpašība ko nekad nedrīkst aizmirst
8. Nespēja atzīt vainu Tādu cilvēku pasaulē nav
9. Ieradums izmantot apkārtējos sava labuma gūšanai viens no kapitālisma pamatprincipiem
10. Tieksme uz atkarībām ja uz darbaholismu tad saprotams

Alcans, 8.janvāris 2017, 22:11

Ar bold komentiem skaidri pateicu savas domas.Tikai dēļ šo īpašību trūkuma mēs kā nācija esam švaka.

Bralitis, 8.janvāris 2017, 23:54

Es gan šo to savādāk traktētu, vai papildinātu, jo šis tas ir saistīts ne tikai ar vadītajiem un līderiem, bet lai paliek, tikai 1 piemēru.
4. punkts - neadekvātas ambīcijas. Cilvēks neko neprot, strādāt negrib, attieksmes pret darbu nav, bet prasa lielu algu, un visādus bonusus. It kā loģiski un pareizi no cilvēka puses, bet paša atdeves nav. Es ceru, ka domu kolēģi saprata. Lai jauka diena!
9.janvāris 2017, 09:56 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager