skutans, bet kurš tad mūs vispatiesāk mīlēs, ja ne mēs paši? :)
Domaataajs, 8.janvāris 2017, 20:54
Ir ok, biedri , biju domājis bik savādāk, protams arī mastrubācija ir sevis mīlēsana:)
8.janvāris 2017, 21:37 | links
Shmidzis un kur tad oficialas NATO un parejo aizsardzibas iekartas , kur sputņiki kas var nofotografet blusu suņa kažoka (ari nakti un migla ) kapec nav neviena oficiala militara video kur parada ka no krievijas Buks iebrauc Ukraina izšauj un aizbrauc ?
Ta beidz muļķoties un sac domat ar galvu :)
plesigais, 8.janvāris 2017, 21:24
Plēsīgais,labvakar!
Ja tai mīlestībā pret sevi nokrati vairāk nekā trīs reizes,tad tā jau ir izvirtība!
BrunoL, 8.janvāris 2017, 21:21
Ei Shmidzis varbut paņem nopietni un papeti to bilditi ko ielika Raihs ;) ne es ne Tu tur klat nebijam lai varetu spriest operativi un loģiski ;) Personigi man pietiek saost vienus melus un es neticu visam tekstam :)nu melu tur bij daudz,no sakuma girkins lielijas ka notriecis ukru kara lidmašinu,bet kad uzzinaja ka boingu tad tik sakās melu lavīna,kas tik nebij jadzird no krievu "expertiem":D Ir vesels youtube video ar kremļa melu apkopojumu kur vieni meli apgaž otrus melus un tā pa apli
A šaja teorija pirmie meli izskaneja jau pirmajs minutes - talak vis ir pakartots ta lai Tev butu interesanti un Tevi virzitu tur kur kadam to vajag ;)
plesigais, 8.janvāris 2017, 20:46
Ei Shmidzis varbut paņem nopietni un papeti to bilditi ko ielika Raihs ;) ne es ne Tu tur klat nebijam lai varetu spriest operativi un loģiski ;) Personigi man pietiek saost vienus melus un es neticu visam tekstam :)
A šaja teorija pirmie meli izskaneja jau pirmajs minutes - talak vis ir pakartots ta lai Tev butu interesanti un Tevi virzitu tur kur kadam to vajag ;)
plesigais, 8.janvāris 2017, 20:46
Tāpēc jau to liku, ka izlasīju :)
Kuram gan patīk, ja viņu uzskata par narcisu, tāpēc ir jāierobežo spēja domāt pastāvīgi.
8.janvāris 2017, 20:13 | citēt | ziņot | links
Esmu šķiet ticis narcistu klubiņā..., ...
skutans, 8.janvāris 2017, 20:34
Ja narcisiem būtu klubs, tad pēc definīcijas viņi nebūtu narcisi.. Bet, ja tomēr būtu, tas labāk kā Putina draudziņu klubā.
Alcans, 8.janvāris 2017, 20:38
Kuram gan patīk, ja viņu uzskata par narcisu, tāpēc ir jāierobežo spēja domāt pastāvīgi.
Narcisiska uzvediba parasti tiek piedēvēta tad, ja diskusijas dalībnieks zaudē diskusijā, kad nav argumentu.
Alcans, 8.janvāris 2017, 19:43
Narcistiska , bet nav slikti arī "narcisiska" ir ok :)
skutans, 8.janvāris 2017, 20:06
Ei Raihs nevelies velvienu su-u porciju sava pauriti ;) Iesledz - Melu teoriju TV 3 - pec divu gadu komisijam un ekspertizem ir skaidrs kas notrieca Malaizijas pasažieru lidmašinu ;)
Divi gadi lai saliktu visu pa plauktiņiem un atļautos Tev pasniegt ;(
plesigais, 8.janvāris 2017, 20:08