Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
skutans, bet kurš tad mūs vispatiesāk mīlēs, ja ne mēs paši? :)

Domaataajs, 8.janvāris 2017, 20:54

Ir ok, biedri , biju domājis bik savādāk, protams arī mastrubācija ir sevis mīlēsana:)
8.janvāris 2017, 21:37 | links

Holivudas vīrs Vudijs Alens ir teicis - Masturbācija ir sekss ar cilveku, kuru tu patiesi mīli.
Un nevajag man pārmest par izvirtībām. Atmodas laikā, kad skolās sākās lekcijas par seksu, kuru lasīja dakteris Māris un vēl kādi. Kā šis ienāca auditorijā tā uzreiz par masturbācijām, ejakulācijām un tādā garā.
8.janvāris 2017, 21:32 | links

Shmidzis un kur tad oficialas NATO un parejo aizsardzibas iekartas , kur sputņiki kas var nofotografet blusu suņa kažoka (ari nakti un migla ) kapec nav neviena oficiala militara video kur parada ka no krievijas Buks iebrauc Ukraina izšauj un aizbrauc ?

Ta beidz muļķoties un sac domat ar galvu :)

plesigais, 8.janvāris 2017, 21:24

tak pilns nets ar pieradijumiem:DDD Gan vietejie nofilmejuši,gan no kosmosa
8.janvāris 2017, 21:30 | links

Es te drusku no bībeles nocitēju biedri...

Katram jau tā samaitātība ir savā līmenī...:)
8.janvāris 2017, 21:27 | links

Plēsīgais,labvakar!
Ja tai mīlestībā pret sevi nokrati vairāk nekā trīs reizes,tad tā jau ir izvirtība!

BrunoL, 8.janvāris 2017, 21:21

Sveiks BrunoL :) Bet ja noslauka ar salveti ?;)
8.janvāris 2017, 21:26 | links

Shmidzis un kur tad oficialas NATO un parejo aizsardzibas iekartas , kur sputņiki kas var nofotografet blusu suņa kažoka (ari nakti un migla ) kapec nav neviena oficiala militara video kur parada ka no krievijas Buks iebrauc Ukraina izšauj un aizbrauc ?

Ta beidz muļķoties un sac domat ar galvu :)
8.janvāris 2017, 21:24 | links

Plēsīgais,labvakar!
Ja tai mīlestībā pret sevi nokrati vairāk nekā trīs reizes,tad tā jau ir izvirtība!
8.janvāris 2017, 21:21 | links

8.janvāris 2017, 21:17 | links

Sevi milet nav slikta lieta ( Ti sebja uvažaješ , ja tože sebja uvažaju - znacit mi oba uvažajemije ļudji ) ( laikam gruzinu paruna )

protams ja ta milestiba neparkapj moralas robežas un etiku ;)
8.janvāris 2017, 21:15 | links

Domaataajs, 8.janvāris 2017, 20:54

Un ja nemīlesi sevi, tad kā tu varēsi mīlet citus...
8.janvāris 2017, 21:15 | links

Ei Shmidzis varbut paņem nopietni un papeti to bilditi ko ielika Raihs ;) ne es ne Tu tur klat nebijam lai varetu spriest operativi un loģiski ;) Personigi man pietiek saost vienus melus un es neticu visam tekstam :)
A šaja teorija pirmie meli izskaneja jau pirmajs minutes - talak vis ir pakartots ta lai Tev butu interesanti un Tevi virzitu tur kur kadam to vajag ;)

plesigais, 8.janvāris 2017, 20:46
nu melu tur bij daudz,no sakuma girkins lielijas ka notriecis ukru kara lidmašinu,bet kad uzzinaja ka boingu tad tik sakās melu lavīna,kas tik nebij jadzird no krievu "expertiem":D Ir vesels youtube video ar kremļa melu apkopojumu kur vieni meli apgaž otrus melus un tā pa apli
8.janvāris 2017, 21:14 | links

Ei Shmidzis varbut paņem nopietni un papeti to bilditi ko ielika Raihs ;) ne es ne Tu tur klat nebijam lai varetu spriest operativi un loģiski ;) Personigi man pietiek saost vienus melus un es neticu visam tekstam :)
A šaja teorija pirmie meli izskaneja jau pirmajs minutes - talak vis ir pakartots ta lai Tev butu interesanti un Tevi virzitu tur kur kadam to vajag ;)

plesigais, 8.janvāris 2017, 20:46

Ieslēdz kādreiz arī smadzenes - Krievija tajā mirklī veica kolosāla apjoma informatīvo karu pret Ukrainu un Ukrainas nomenošanas kampaņu, kurā katrs mazākais sūds, ko izdarīja vai neizdarīja Ukraina, momentāli parādijās visos kremļa melu propagandas kanālos.
Cik daudz valsts armija militārajam pavēlniekam vajag laiku, lai noskaidrotu, vai savas valsts bruņotie spēki ir iesaistīti incidentā vai nav. Dažu minūšu jautājums. BUK iekārtu tirgū nenopirksi un traktoristi un ogļrači raķeti nepalaidīs.

Tātad nonākam pie tā, ka Putinam pietika dažas minūtes, lai zinātu, vai krievs ir vainīgs vai nav.
Un ja krievs nav vainīgs, tad tikai Ukraiņi ir vainīgi. Un tā kā krievija bija konfliktā iesaistītā puse, tad 100% krievijas pretgaisa aizsardzības iekārtas fiksēja raķetes palaišanas faktu un palaišanas vietu.
8.janvāris 2017, 20:59 | links

8.janvāris 2017, 20:54 | links

Tāpēc jau to liku, ka izlasīju :)
Kuram gan patīk, ja viņu uzskata par narcisu, tāpēc ir jāierobežo spēja domāt pastāvīgi.
8.janvāris 2017, 20:13 | citēt | ziņot | links

Esmu šķiet ticis narcistu klubiņā..., ...

skutans, 8.janvāris 2017, 20:34

Ja narcisiem būtu klubs, tad pēc definīcijas viņi nebūtu narcisi.. Bet, ja tomēr būtu, tas labāk kā Putina draudziņu klubā.

Alcans, 8.janvāris 2017, 20:38

Vispār interesanta tēma:) Pēc mediķu vārdiem lielākā daļa esam tādi pus-narcisi:)
8.janvāris 2017, 20:48 | links

8.janvāris 2017, 20:46 | links

Kuram gan patīk, ja viņu uzskata par narcisu, tāpēc ir jāierobežo spēja domāt pastāvīgi.

Welcome :))
8.janvāris 2017, 20:39 | links

Narcisiska uzvediba parasti tiek piedēvēta tad, ja diskusijas dalībnieks zaudē diskusijā, kad nav argumentu.

Alcans, 8.janvāris 2017, 19:43

Narcistiska , bet nav slikti arī "narcisiska" ir ok :)

skutans, 8.janvāris 2017, 20:06

:D Galvenais jau lai saprot - vai ne ?

( cerams ka nesaksi atkal lamaties un kasities pie glitrakstišanas )

;)
8.janvāris 2017, 20:39 | links

Ja narcisiem būtu klubs, tad pēc definīcijas viņi nebūtu narcisi.. Bet, ja tomēr būtu, tas labāk kā Putina draudziņu klubā.
8.janvāris 2017, 20:38 | links

Ei Raihs nevelies velvienu su-u porciju sava pauriti ;) Iesledz - Melu teoriju TV 3 - pec divu gadu komisijam un ekspertizem ir skaidrs kas notrieca Malaizijas pasažieru lidmašinu ;)

Divi gadi lai saliktu visu pa plauktiņiem un atļautos Tev pasniegt ;(

plesigais, 8.janvāris 2017, 20:08

Lielais politikas ''ekspert'', pastāsti, kas tad pēc tavām domām no trieca Boeingu. Visas krievu teorijas par spāņu dispičeru, SU pilotiem un visi citi krievu mēsli izgāzās.
Tas jau vien, ka Pļutins nāca ar klajā ar paziņojumu naktī ar vispārīgām frāzēm, ka nevajag lidot virs karadarbības zonas, kaut gan lidmašīna tika notriekta dienā, liecina par to, ka krievs bija vainīgs.
Ja krievs zinātu, ka 100% vainīga Ukraina, tas brēktu kā aizkauta cūka pa visiem saviem melu propagandas kanāliem par jau 0,5-1 h pēc notikuma.
Bet tā vietā tika haotiski izvirzītas visādas nejedzīgas teorijas uzmanības novēršanai.
8.janvāris 2017, 20:36 | links

8.janvāris 2017, 20:34 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager