Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Vispār jau tā bija diezgan nežēlīga atriebība, uz krievu diplomātu izsūtīšanu no ASV atbildēt ar amerikāņu diplomātu paturēšanu Krievijā.
8.janvāris 2017, 11:14 | links

Varu pateikt vienkāršāk- tev propoganda nav vajadzīga- tu pats labprātīgi izdari nepareizus secinājumus!
7.janvāris 2017, 23:51 | links

.Izņemot mani.
Bralitis, 7.janvāris 2017, 23:39

Tādus kā tevi apvārdot nevajag- tu pats labprātīgi pazūdi tulkojumā! Nekur nederīgs, bezjēdzīgs klients docentam! Neviens nekādu naudu par tevi viņam nedos! Pff...
7.janvāris 2017, 23:48 | links

Aitu baram ir jābūt totālai kontrolei! Kāda nah demokrātija tupam ganāmpulkam, kam neko vairāk kā paēst un pa*irst nevajag? Reku tepat forumā n-tie jēri mauj pēc cccp reinkarnācijas- cik jauki bija dzīvot aplokā! Ka tik zāli pamet caur restēm!

raihs, 7.janvāris 2017, 22:49

Nav svarīgi pie kuras politiskās sistēmas .Pie visām ir jākontrolē aitu bars. Tiklīdz sistēmā parādās plaisa uzreiz top jauna kontroles sistēma.Un jo lielāks bars jo jādomā arvien jauni kontroles mehānismi . Mūsdienās tie ir masu mēdiji ,propoganda ,baiļu sindroma ieprogramēšana un citas mums visiem zināmas metodes kuru upuri ir 95% sabiedrības .Izņemot mani.
7.janvāris 2017, 23:39 | links

Aitu baram ir jābūt totālai kontrolei! Kāda nah demokrātija tupam ganāmpulkam, kam neko vairāk kā paēst un pa*irst nevajag? Reku tepat forumā n-tie jēri mauj pēc cccp reinkarnācijas- cik jauki bija dzīvot aplokā! Ka tik zāli pamet caur restēm!
7.janvāris 2017, 22:49 | links

Pēc mobilā meža zagļi ir sashēmoti. Tāpēc jau priekšapmaksas kartes īpašniekus gribēja reģistrēt, lai ierobežotu šo shēmošanu.
7.janvāris 2017, 21:49 | links

Praktiski,sen darīts. Jaunā parauga pase,bankas karte,mob.tel. utt.

BrunoL, 7.janvāris 2017, 21:33

Muļķības. Kaut kā neesmu manījis, pēc tā kāds atrod noziedzniekus!
7.janvāris 2017, 21:41 | links

Praktiski,sen darīts. Jaunā parauga pase,bankas karte,mob.tel. utt.
7.janvāris 2017, 21:33 | links

cilvēkus tik drīz nečipos, ja pat čekas maisus nepārcilā, da ne pa kreisi aizlaist, ne karstu elpu pakausī, kam aktuāli:)
7.janvāris 2017, 21:26 | links

Cilvēkus ar būtu jāčipo! Kriminalitāte- momentā nulle!!! Apzagts dzīvoklis? Nosperts auto? Easy-menti paskatās dotorā, kāds čips tajā laikā tur ganījies un miers!
7.janvāris 2017, 21:22 | links

Večuki,savus mīluļus esat paspējuši sačipot un piereģistrēt?

BrunoL, 7.janvāris 2017, 20:26
Tieši meklēju suņuku, un redzu ss.lv ka ir jau sačipots utt. Kā jau arī es sazvērestības pārņemts, nafig ko tād vajag!? Ja mans pie ķēdes sēdēs? :)

mjuniors, 7.janvāris 2017, 20:32

;)Nesteidzies.Drīz noteikti SS LV parādīsies mazlietoti BU čipi labā stāvoklī.Ar skoču pielīmē nākošajam un ok.Suņi dzīvos mūžīgi.
7.janvāris 2017, 21:16 | links

Kādas sazvērestības? Mūs,mazo cilvēku,dzīvēs varas maiņas,maz ko maina. Vienīgi kalendārā sarkani iezīmētie cipari pamainās vietām.Ne Tavam rūpalam kāds punktu liks,ne Junioram liegs vagu dzīt. Ēst un pucēties patīk visiem!
7.janvāris 2017, 20:34 | links

BrunoL, 7.janvāris 2017, 20:26

Tieši meklēju suņuku, un redzu ss.lv ka ir jau sačipots utt. Kā jau arī es sazvērestības pārņemts, nafig ko tād vajag!? Ja mans pie ķēdes sēdēs? :)
7.janvāris 2017, 20:32 | links

Raih, filmas saskatījušies un tur ir visi iespējamie sižeti redzēti. Tā, ka iztēle tiem mazohistiem ar sazvērsetības teoriju ir izskoloti :))
7.janvāris 2017, 20:30 | links

7.janvāris 2017, 20:26 | links

Mani fascinē tie ļautiņi, kas pārņemti ar dažnedažādākajām sazvērestības un augstāko spēku teorijām- kam masoni rēgojas, kam džizaskraists, kam visu redzošais ieņēmumu dienests... Viss ir daudz daudz vienkāršāk, bet tā teoriju apmātība ir zinātniski apstiprināta psihiska novirze...
7.janvāris 2017, 20:24 | links

BrunoL, 7.janvāris 2017, 19:53
Redz kas par ko domā.. Es gan redzu šeit vietu kā platformu kur veidoju savu nākotni. Un pārvaldu sevi, un nejūtu ne grama, ka mani kāds te "ietekmētu", vai ierobežotu.

mjuniors, 7.janvāris 2017, 20:12

Es reiz biju jauns . ...
7.janvāris 2017, 20:24 | links

... ko redzu,to dziedu utt.
7.janvāris 2017, 20:23 | links

Ir tāda visuma formulas: Tāds tādu pievelk. Ko sēsi to pļausi. Par ko domāsi to redzēsi.
7.janvāris 2017, 20:14 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager