Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
BrunoL, 7.janvāris 2017, 19:53

Redz kas par ko domā.. Es gan redzu šeit vietu kā platformu kur veidoju savu nākotni. Un pārvaldu sevi, un nejūtu ne grama, ka mani kāds te "ietekmētu", vai ierobežotu.
7.janvāris 2017, 20:12 | links

Puiki,puiki! Lai vai kāda putra mūsu galviņās vārās,pa lielam,pie jebkuras varas mēs esam un būsim tikai un vienīgi lielgabalu gaļa. Ja nu vienīgi kādam izdodas piesprukt pie lielās siles. Daži iedomājušies,ka viss ir baigās bumbās,jo viņam arī atlec kāda drupača no lielā dzīru galda.Kāda šķirba vai Tevi kāš Jancis,Vaņka,Hans vai Džons. Jā,jā,mums stāsta,ka esam paši sava likteņa kalēji.Esam pelnījuši to,ko ievēlējuši.
7.janvāris 2017, 19:53 | links

Bralitis
Cik viegli palika .Es ar esmu sarakstā .Ooo paldies tev visu varenais Raih :) A ku mans Sulla ?? Jaunu fočuku laikam nopircis ka galīgi no pasaulīgām tēmām atgājis . Jūtos kā bez otras pusītes , kā iņ bez jaņ ,kā Raihs bez Plēsīgā ....
7.janvāris 2017, 19:18 | links

Bračku,lai cik neslīdētu Tavas ragutiņas pa asfaltu,šoreiz mēģināsu Tevi atbalstīt,cik es zinu,ja neesi bijis robežsargu vienībās,tad Tavam vārdam tur toč nevajadzētu atrasties:),lai gan par visādiem specnaziem Dies vien zin,kā tur bija
7.janvāris 2017, 19:31 | links

Cik viegli palika .Es ar esmu sarakstā .Ooo paldies tev visu varenais Raih :) A ku mans Sulla ?? Jaunu fočuku laikam nopircis ka galīgi no pasaulīgām tēmām atgājis . Jūtos kā bez otras pusītes , kā iņ bez jaņ ,kā Raihs bez Plēsīgā ....
7.janvāris 2017, 19:18 | links

Es lieku cerību uz to, ka nevis idiotu ir stipri daudz, bet tikai tas, ka viņi māk internetā skaļi bļaut! Saprātīgais nevelta tam tik daudz laika.
Un iesaku (arī pats sāku tā darīt) vienkārši nelasīt to idiotu komentārus, jo neko tur gudru un jaunu neieraudzīsi.
7.janvāris 2017, 18:54 | links

Cik patīkami ir tie īslaicīgie starpmomenti, kad te parunājas normāli veči-daddy, sulla,mirtins, zaraza,juniors,bračka,usis,uldēns,utt(sorry kurus nenosaucu)...līdz momentam, kamēr atnāk :DDDD&Co un tu atkal esi spiests saprast,ka idiotu mums ir daudz par daudz
7.janvāris 2017, 18:20 | links

atceros ka krievi igaunija nolaupija igauņu drošibnieku,ta ari nevienu pieradijumu ka šis butu spiegojis nebij:DDDD

uldens2, 7.janvāris 2017, 12:22

;D Riktigi , riktigi atceries ? ;D VOV tad jau pats piedalijies un nabaga igauņu drošibniekam kajiņas tureji lai nespardas ;)
7.janvāris 2017, 13:20 | links

atceros ka krievi igaunija nolaupija igauņu drošibnieku,ta ari nevienu pieradijumu ka šis butu spiegojis nebij:DDDD
7.janvāris 2017, 12:22 | links

Jā ;) Izskatas ka paliekam aizvien tupaki - neko vairak par desmit riezes kopetam bilditem un "krievu vatņikiem " izdomat nevaram ;)

Nu kartigs " jauno krievu " stiliņš , pirkstiņi vedekli un - ja samij umnij , a vi vsje pridurki ;)
7.janvāris 2017, 11:35 | links

:DDDD
7.janvāris 2017, 08:13 | links

35 krievu diplomātu izraidīšana no ASV ir tas gadījums, kad žurkas tiek atgrieztas uz Titānika

raihs, 6.janvāris 2017, 21:27

tu pedali vatnik veljoprojam smirdi te komentaros katru dienu?

Ja tev no tā vieglāk paliks, varu pačukstēt,ka es vispār cilvēkus neciešu kā sugu,neatkarīgi no rases vai nācijas!
raihs, 25.novembris 2016, 23:03

P.S. Un kāda dīvaina sakritība- normāli rakstīt nespēj iemācīties tikai vainanologu / vatņiku "spārns"!!! Savpaģenije? Ņedumaju!

raihs, 24.novembris 2016, 23:00

mailite, 6.janvāris 2017, 21:29

Ne velti saka : Vārdi lido, uzrakstītais paliek un viņa aprobežotā iztēle tam vēl viens piemērs .
:DDD
Tāpat kā tam cirkam, kas ap ,, čekas maisiem,, :
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/tris-cekas-maisu-petnieki-piesakas-darba-sab/782882?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox
:DDDD
7.janvāris 2017, 06:08 | links

Tikko beidzu ar meitukiem bazarēt iepazīšanas portālā,domāju beidzot vīriem ar politiku uzkritīšu virsū,kas to deva,tikai daži un tie paši putinistiskie un tie paši slābani,laikam ražzestvo svin,nju tak puiki-zie heil!
7.janvāris 2017, 01:11 | links

Vatņiku pajoļi ieskaitot maili atkal plosās :)
6.janvāris 2017, 23:49 | links

Maile laikam būs iegrābies kādā taizemiešu transvestītā. :DDDDDDDDDD, ko tur lai citu saka...
6.janvāris 2017, 21:50 | links

arvien biezākā slānī, tas kaut kā pielīp , nodzerta imunitāte, jeb dabas dotumi?
:(
6.janvāris 2017, 21:44 | links

35 krievu diplomātu izraidīšana no ASV ir tas gadījums, kad žurkas tiek atgrieztas uz Titānika

raihs, 6.janvāris 2017, 21:27

tu pedali vatnik veljoprojam smirdi te komentaros katru dienu?

Ja tev no tā vieglāk paliks, varu pačukstēt,ka es vispār cilvēkus neciešu kā sugu,neatkarīgi no rases vai nācijas!
raihs, 25.novembris 2016, 23:03

P.S. Un kāda dīvaina sakritība- normāli rakstīt nespēj iemācīties tikai vainanologu / vatņiku "spārns"!!! Savpaģenije? Ņedumaju!

raihs, 24.novembris 2016, 23:00
6.janvāris 2017, 21:29 | links

6.janvāris 2017, 21:27 | links

Copmanis, 6.janvāris 2017, 19:51

Jā, tieši tādu es viņu redzu !
6.janvāris 2017, 19:57 | links

6.janvāris 2017, 19:51 | links

te piekritu Docentam,nekas tur nebūs ar tiem pierādījumiem,un kad vissi cepas par Krimu-78 gada un 89 kad tur biju 90 %bij krievu iedzivotāji,tipa mūsu abrene,tikai ukraiņu variantā un kad viņus saka dušit referendums bija loģisks iznakums...

upiks, 6.janvāris 2017, 18:34

Jau ar interesi gaidu to samitu par Palestīnas okupāciju, kuru kā faktu ir atdzinusi ANO asambleja OFICIĀLĀ dokumentā, kamēr tādi kā raihs un uldens2 tikai vienu ,,plati maļ,, .......

Docents, 6.janvāris 2017, 19:23
man pie dirsas kas notiek palestinā,manis pec tur var atombumbu uzmest

uldens2, 6.janvāris 2017, 19:28

raiham arī pie dirsas visi cilvēki - jūs jau kā siāmas dvīņi vai arī esi no viņa, ko lipīgu saķēris!?
Bet varbū jums par to tiešām maksā, ka vienu un to pašu te visu laiku atkārtojat?
:DDDDD

Palasi labāk ziņu ,,lentu,, ru ! Tu jau visādu drazu pa viņu saitiem atrodi - tad nu izglītošanās nolūkos :
http://www.rbc.ru/politics/06/01/2017/586f1dcd9a794755330335f6?utm_source=gismeteo&utm_medium=news&utm_campaign=gism_top11
6.janvāris 2017, 19:41 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager