Vairaak uzmaniibas iekshpolitikai, kungi, ja nejuutat - jau labu briidi churaa virsuu un saka, ka silts lietutinsh liist...
30.decembris 2016, 22:41 | links
Es neesmu pārliecināts, vai ASV un EU tā vienkārši var aizmirst Krimu un sadoties rociņās ar parašu. Neviens nesapratīs
raihs, 30.decembris 2016, 22:05
Gan Eiropai gan ASV ir pofig tā Krima . Neizdevās afēra ar stratēģiskajām ostām - norakstīs kā politisko neveiksmi vēsturē. Pēc 20 gadiem piemirsīsies tāpat kā Kuriļu salas ,tāpat kā Palestīna utt. Pofig.
Bralitis, 30.decembris 2016, 22:10kuriļu salas neviens nav aizmirsis,pašlaik iet proces par atgriešanu japanai,krieviem olas ir tādā bluķī ka pat jasak atdot teritorijas ķinai un japanai
uldens2, 30.decembris 2016, 22:34
Uldi,man jau liekas mēs esam tikai nabaginu krievi ir lielaki nabagi,dzives limenis kārtu zemāks nekā baltijas valstis
vienkars, 30.decembris 2016, 22:22
uldens2.ir dažas taisnības viņs Krievijā pidarisbu neatļaut.Viss lielākais kauns man ir par dažu mūsu ministru
vienkars, 30.decembris 2016, 22:19
Es neesmu pārliecināts, vai ASV un EU tā vienkārši var aizmirst Krimu un sadoties rociņās ar parašu. Neviens nesapratīskuriļu salas neviens nav aizmirsis,pašlaik iet proces par atgriešanu japanai,krieviem olas ir tādā bluķī ka pat jasak atdot teritorijas ķinai un japanai
raihs, 30.decembris 2016, 22:05
Gan Eiropai gan ASV ir pofig tā Krima . Neizdevās afēra ar stratēģiskajām ostām - norakstīs kā politisko neveiksmi vēsturē. Pēc 20 gadiem piemirsīsies tāpat kā Kuriļu salas ,tāpat kā Palestīna utt. Pofig.
Bralitis, 30.decembris 2016, 22:10
Tu Docent laikam neesi vēl sapratis ka esi jau ar bumerangu dabūjis pa pieri . Tevi te ignorē .Tavus komentus neviens nelasa un neatbild tiem.
p.s. tas bij mans pēdējais vēstījums tev .
Bralitis, 30.decembris 2016, 22:27
Garlaicīgi te palicis, ne, bračku? Plus vēl šitais pajolis pamanās ielīst jebkurā diskusijā... Varbūt jāapņemas ar Jaungadu pamest šo slikto netikumu (šo sadaļu)?
raihs, 30.decembris 2016, 22:31
Uldi ,nu neesi tuvajadzīgs Raiham nesenties.Dzīvo takš savu dzīvi
vienkars, 30.decembris 2016, 22:26
Ar Krimu viss kārtībā,kā haholiem to uzdāvināja ,tā arī noņēma...nevis uzdavinaja,bet apmainija pret platibā lidzvertigu rostovas apgabalu
Tonis, 30.decembris 2016, 22:07
Tu Docent laikam neesi vēl sapratis ka esi jau ar bumerangu dabūjis pa pieri . Tevi te ignorē .Tavus komentus neviens nelasa un neatbild tiem.