Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Es neesmu pārliecināts, vai ASV un EU tā vienkārši var aizmirst Krimu un sadoties rociņās ar parašu. Neviens nesapratīs

raihs, 30.decembris 2016, 22:05

Gan Eiropai gan ASV ir pofig tā Krima . Neizdevās afēra ar stratēģiskajām ostām - norakstīs kā politisko neveiksmi vēsturē. Pēc 20 gadiem piemirsīsies tāpat kā Kuriļu salas ,tāpat kā Palestīna utt. Pofig.

Bralitis, 30.decembris 2016, 22:10

Un kādēļ lai viņiem nebūtu pofig uz krieviju? Kam viņi vajadzīgi? Lai taču dzīvo savā ziemeļkorejas tipa cietumā un fano par viedo vadoni. Re, pāris gadus neviens ar šiem netirgojas un nevienam nekas nav noticis
30.decembris 2016, 22:13 | links

Bralitis,tur jau tā lieta ,eiropa nebūs vairs viņiet tik daudz vajadzīga kā līdz šīm.Es gan domāju pie sevis ka Putins speciāli darā lai iemāc'tu tautu strādāt

vienkars, 30.decembris 2016, 22:09

A mūs ,,VID māca strādāt,, vai pareizāk piečakarēties atraduši jaunai ,, zelta āderei,, :
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/vid-bridina-tos-kuri-sanem-palidzibu-no-svesuma-stradajosajiem-tuviniekiem/782256?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox
30.decembris 2016, 22:11 | links

Ar Krimu viss kārtībā,kā haholiem to uzdāvināja ,tā arī noņēma...

Tonis, 30.decembris 2016, 22:07

Jā, jā, Toni - malacis! Kā Latvijai "uzdāvināja" (vates inprovizācijā) neatkarību, tāpat arī atņems! Ne, Toni?
30.decembris 2016, 22:10 | links

Es neesmu pārliecināts, vai ASV un EU tā vienkārši var aizmirst Krimu un sadoties rociņās ar parašu. Neviens nesapratīs

raihs, 30.decembris 2016, 22:05

Gan Eiropai gan ASV ir pofig tā Krima . Neizdevās afēra ar stratēģiskajām ostām - norakstīs kā politisko neveiksmi vēsturē. Pēc 20 gadiem piemirsīsies tāpat kā Kuriļu salas ,tāpat kā Palestīna utt. Pofig.
30.decembris 2016, 22:10 | links

Man ukraiņi kā tādi riebjas vairāk kā krievi, bet ne par to ir runa! Ukraina ir precedents, un ja viss vatei aizies pa sviestu, mēs būsim rindā pirmie

raihs, 30.decembris 2016, 22:07

Tev tak visi riebjas , izņemot sevi un varbūt savu ģimeni !
:DDD
30.decembris 2016, 22:09 | links

Bralitis,tur jau tā lieta ,eiropa nebūs vairs viņiet tik daudz vajadzīga kā līdz šīm.Es gan domāju pie sevis ka Putins speciāli darā lai iemāc'tu tautu strādāt
30.decembris 2016, 22:09 | links

Man ukraiņi kā tādi riebjas vairāk kā krievi, bet ne par to ir runa! Ukraina ir precedents, un ja viss vatei aizies pa sviestu, mēs būsim rindā pirmie
30.decembris 2016, 22:07 | links

Ar Krimu viss kārtībā,kā haholiem to uzdāvināja ,tā arī noņēma...
30.decembris 2016, 22:07 | links

Raihs,Bet tu taču gudrs vecis,vai tad neizskatā kā Merkelē,Francijai ir kaut kāt Petjka aizmirsies.Nu nav viņi nevienam vajadzīgi.Kā pagajušo nedēl vien ukrainis bija atbraucis iepirkties,un prasiju nu kā jums tur ir.Tad viņs atbildēju Eiropa un Asv un Krievija sastrīdēja divas tautas.
30.decembris 2016, 22:06 | links

30.decembris 2016, 22:05 | links

Domāju, ka viss iet uz labu,-i krievi sankciju ietekmēti bišku piezemētāki paliks,i amīši ar Trumpi priekšgalā savu politiku mīkstinās...

Tonis, 30.decembris 2016, 21:53

Tā būs. Nevienam nevajag to saspringtumu kuru uzbūra Obama šajos gados . Nu nav iespējams otrais aukstais karš - tas vairs nav iespējams šajā informācijas laikmetā . Visa eiropa jau šūpojas ,tagad tuvie austrumi .Ja Tramps būs gudrs vecis tad paspiedīs roku Putinam bet aiz muguras turēs pielādētu piščuku skaidri saprotot ka Putins tieši tādu modeli piedāvā tagad.

Bralitis, 30.decembris 2016, 21:58
Da jopt, Krima ~ Donbass vairs neskaitās? Aizmirsās tev, no kā tā visa jezga sākās? Man ir pie kājas , kas notiek Austrumos, man interesē, kas notiek 2999km attālumā!

raihs, 30.decembris 2016, 22:02

A man Raih pie kājas tā Krima ,Donbass un Ukraina ar savu mafiju. Vai eiropa paņēma Ukrainu savā pulciņā ? Vai tev vajag Ukraiņus te ? Uzdod sev to jautājumu?
30.decembris 2016, 22:05 | links

Domāju, ka viss iet uz labu,-i krievi sankciju ietekmēti bišku piezemētāki paliks,i amīši ar Trumpi priekšgalā savu politiku mīkstinās...

Tā būs. Nevienam nevajag to saspringtumu kuru uzbūra Obama šajos gados . Nu nav iespējams otrais aukstais karš - tas vairs nav iespējams šajā informācijas laikmetā . Visa eiropa jau šūpojas ,tagad tuvie austrumi .Ja Tramps būs gudrs vecis tad paspiedīs roku Putinam bet aiz muguras turēs pielādētu piščuku skaidri saprotot ka Putins tieši tādu modeli piedāvā tagad.

Da jopt, Krima ~ Donbass vairs neskaitās? Aizmirsās tev, no kā tā visa jezga sākās? Man ir pie kājas , kas notiek Austrumos, man interesē, kas notiek 2999km attālumā!

raihs, 30.decembris 2016, 22:02

Da jop, Palestīnu esat aizmirsuši ar ko viss sākās !???
:DDD
30.decembris 2016, 22:04 | links

Man gribētos lai ar kaimiņvalsti būtu labas attiecības.Nu mēs nevar apspēlēt Putinu

vienkars, 30.decembris 2016, 22:00

Raihs un Co to nepieļaus, metīs ,, sūdus uz ventilatora,, kaut pašiem būs pilna seja, toties ar kādu gonoru varēs paziņot ka ir rusofobs ! :DDD
30.decembris 2016, 22:03 | links

Man kaut kur liekas ,ka tās sankcijas Krievijai tik nāk par labu,šie sāk domāt,mēs tak arī varam audzēt ,ražot kā tie eiropieši

vienkars, 30.decembris 2016, 21:56

Lauksaimniecība 2 gadu laikā tur pieaugusi par 14 % !!!! Jo vēlāk noņems sankcijas jo mazākas mūsējiem būs iespējas atkal tikt iekšā krievu tirgū .Viņiem vienkārši vairs nevajadzēs mūsu produkciju - paši jau ir iemācījušies ražot. Jau tagad ar viņu konservētajiem gurķīšiem pilnas mūsu bodes.
30.decembris 2016, 22:03 | links

Tonis ,kuram negribētos,tikai vajag laicīgi notīties
30.decembris 2016, 22:02 | links

Raihs,Paldies ka esi taisnīgs
30.decembris 2016, 22:01 | links

Raihs,bet Saeimā tak gribētu pasēdēt?:)
30.decembris 2016, 22:01 | links

Man gribētos lai ar kaimiņvalsti būtu labas attiecības.Nu mēs nevar apspēlēt Putinu
30.decembris 2016, 22:00 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager