Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Jā ļoti inteliģents. :D:D:D piedod, nenocietos.
18.decembris 2017, 19:16 | links

Šaubos vai docents vispār tos kulakus mēdz vicināt,tīri inteliģents puika izskatījās...
18.decembris 2017, 19:15 | links

Nu patīk ļautiņiem dažādas spļetņas klausīties...:)
Neviens pa ļoockām nedabūja,bija nedaudz nejauši traumēta roka,un nedaudz nejauši traumēts spogulīts,tas arī viss.Ko vēl gribat zināt?
18.decembris 2017, 19:03 | links

Cik man zināms. Bijis esot tā.

Abi divi benzīntankā satikās, un viens no šiem nēesot baigais runātājs, vienkārši esot iedevis pa ļeckām.

Cik zinu, bija kaut kāds spogulis mašīnai nolauzts utt.

Pēc tiem pm, kas man tika sūtīti, un regulārajiem zeku solījumiem, ka "par vārdiem būs jāatbild", nez kāpēc, biju izsecinājis, ka lielais kulaku vicinātājs ir tas vatņiks Docents.

Kaut kā stulbi beigās sanāk, vai ne, Docent :)
18.decembris 2017, 18:34 | links

Iekodās ar protēzēm ?
18.decembris 2017, 18:33 | links

Cik atceros,tur arī manta tika bojāta.:)
18.decembris 2017, 18:26 | links

Nu bez miesas bojajumiem KP neierosina:DDD

uldens2, 18.decembris 2017, 18:02

Ja visos Tavos tekstos ir tikpat daudz "patiesības", tad tie ir tukši prātojumi.
18.decembris 2017, 18:15 | links

Nu bez miesas bojajumiem KP neierosina:DDD
18.decembris 2017, 18:02 | links

:)
18.decembris 2017, 16:48 | links

Iskatās ,ka šeitan juniors savu sazvērestības teoriju
sāk bīdīt...:)
18.decembris 2017, 16:41 | links

Raih, PM.
18.decembris 2017, 16:16 | links

Neviens pa bieti nenorāva,tik ātri tikt līdzi vairs nevaru ...:) Fakts kā tāds,ka tās huiņas dēļ vairākus mēnešus pa policiju vazājāmies ,līdz mieru noslēdzām.Pēc skata jau normāls puika,tik lecīgs dikti.Arī glups neliekās,tā kā gan jau būs labi...
Miers mājās un cilvēkiem labs prāts...:)
18.decembris 2017, 15:09 | links

Tad sanāk, ka tas bravūrīgais vates pikucis, kurš te visiem, ieskaitot mani, pa seju sola, arī privātajā sarakstē, pac pa bieti ierāva no Toņa? Cik episki. :D
18.decembris 2017, 13:47 | links

-Uz šito pozitīvo noti arī apstāsimies...:)
18.decembris 2017, 12:51 | links

Makatanav [18.12.17]: Un jo dziļāk mežā, jo nu nah to visu!
:)
18.decembris 2017, 12:29 | links

Un jo dziļāk mežā, jo nu nah to visu!
18.decembris 2017, 12:10 | links

Savu nāciju apkauno tie, kas pārdeva valstisko neatkarību pret ,, eiropas vērtībām,, . Par to ka pretīgi lasīt daudzu gadu garumā pie visa vainīgi krievi - piekrītu.

Tāds ir tas provokatora darbs. Censties ko saputrot (neatkarība ir Eiropas vērtība Nr. 1), un, kad izdodas, tad kaifot par izraisītajām emocijām, kad noraujas vīri, kuri intuitīvi saprot, ka viņus čakarē, tikai neprot izskaidrot dažos vārdos.
18.decembris 2017, 11:10 | links

Morgen! Vakar bišku pāršāvu pār strīpu,saprotu ka nesmuki sanāca...Centīšos savaldīties,jauku dienu visiem.
18.decembris 2017, 10:39 | links

Oo docents pieminēja manu vārdu?

Kādā sakarā mēsl? :) Tu tak man solīji pa muti internetā, nevis es tev. Es tak tev teicu, kur tev jābrauc un vēljoprojām gaidu tavu vizīti. Atradis ar ko lielīties. Uzšāva penzim. Varonis. Pamēğini Luter savu laimi uz mani varbūt, ne tikai pļūti internetos.
18.decembris 2017, 08:55 | links

Maladzets, Raih, tu ka parasti esi acigs un attapigs! Pedeja laika, esmu apsest ar tada tipa gramatu lasisanu. Liderisms, cilveku uzvedibas modeli, motivacija utt. Seit to smuki var redzet ka ari saprast cepiens ir bezjedzigs, bet vecie niki tapat sez. :)
Piemeram, ka noveroju. Jo vairak druka, jo vairak esi ievilkts saja stulbuma.. Un tonis jau tris stundas atpakal saka putroties.. Un tad tik megina sevi attaisnot, uzdrukats ta glupi.. Un kamer nervu sabrukums lidz kautinjam... Ne visi var un mak drukat tik publiski. Jamacas. Mans veel palasis, jo tomer tur ir interesantakas domas. Seit ar pasekoju.. Ir ari jautri- reizem.
P.s. Docentu tomer nevajag tik loti nodirst. Te jau par traku iet vismaz pedejas lapas.
18.decembris 2017, 00:43 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager