Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Pēdēja laikā visās pozīcijās šamie ir piesmieti...
30.decembris 2016, 21:39 | links

Tad jau sanāk ka Obams uzvedās kā puišels
30.decembris 2016, 21:38 | links

Putins tiešām šoreiz ,Obamu piesmēja
30.decembris 2016, 21:37 | links

Krievi nolika amīšus uz lāpstiņām konkrēti diplomātijā. Amīši izgāzās kā mazi puišeļi . Rodas iespaids ka amīšiem vispār nav krievijas ekspertu. Ne vella viņi nesaprot to nāciju . Putins ar otra vaiga pagriešanas politiku nolika amīšus tik smieklīgā situācijā ka man tā morīša Obamas žēl tagad :)

Bralitis, 30.decembris 2016, 21:34

To es vairāk uztveru tā, obamai pēdējās dienas un uzlika sankcijas, bet krievs neatbildēja jo trumpis tulīt nāks un viņam pie kājas ko tas obamis klārē.
30.decembris 2016, 21:37 | links

Krievi nolika amīšus uz lāpstiņām konkrēti diplomātijā. Amīši izgāzās kā mazi puišeļi . Rodas iespaids ka amīšiem vispār nav krievijas ekspertu. Ne vella viņi nesaprot to nāciju . Putins ar otra vaiga pagriešanas politiku nolika amīšus tik smieklīgā situācijā ka man tā morīša Obamas žēl tagad :)
30.decembris 2016, 21:34 | links

Ceptais ar nedaudz vakar ar sankcijām pret Krieviju,izskatās nedaudz smieklīgs
30.decembris 2016, 21:28 | links

Nez cik ilgi 100 gudrie ,mūs stums zemē
30.decembris 2016, 21:27 | links

Raih citēju tevi : "Apzinos, ka nekur citur nespēšu izveidot savu darbu tik veiksmīgi, kā te- risks+slinkums+vecums. Ja es būtu darba ņēmējs, manis sen te vairs nebūtu"

Aš salecos !! Tu lielais patriots,Krievu nīdējs utt. Izrādās tas tāds širmītis vien tev ir :)
30.decembris 2016, 21:26 | links

Pilnīg, piekrītu ne ko pielikt ne atņemt :)).
30.decembris 2016, 21:19 | links

Raih, Facebooke sekoju Artusa bļāvēju klubiņam. Un tas pasākums man ar jau sāk likties lēts cirks vismaz tā bublika kas tur izsakās (radinieki doc.ples.). Un tā vien sāk likties, ka šo "īpatņu" uzvedība laikam normāla intenerneta lietotāja norma. Tāpēc arī gribējās paklausīties te, vai tā ir. Jo redz laikam aizvakar ar minēji, ka apsver domu laist prom :)).
Kaut gan ar vienu brīdi lūrēju Barselonā māju utt. Jo neaptveru tos cilvēku, kas gatavi pirkt teiksim lietotu māju pierīga pa 100 000, ja var tajā pašā laika nopirkt spānijā pa tādiem baksiem, paika tādā pat cenā, sabiedriskais, lētāks, krutāks, klimats siltāks, un zb tie bļāvēji.. Un vēl sūda krievijas bučotāji, kas māj ar puķēm. Tā vien šķiet, ka šeit sabiedrība svārstās.. Vismaz internetā tā ir.. Cilvēkus sen nēesmu redzējis.. :))

mjuniors, 30.decembris 2016, 21:01

Es ar pasekoju, tad apnika. Bļaut jau var, bet tikai tad, kad pats saproti, ko darīt citādi. Kaut gan pirmajam laikam pilnībā pietiktu ar to, ja ierobežotu zagšanu.
Par prom braukšanu- tās tikai mirkļa emocijas, kas ik pa laikam(nu jau biežāk) uzjundī. Apzinos, ka nekur citur nespēšu izveidot savu darbu tik veiksmīgi, kā te- risks+slinkums+vecums. Ja es būtu darba ņēmējs, manis sen te vairs nebūtu
30.decembris 2016, 21:12 | links

Garlaicīgi, neviens neko te šovakar ne*ļūtīs!?

mjuniors, 30.decembris 2016, 19:39

kā tur bija ar to suni,ko viš dara kad garlaicīgi :)

ezers, 30.decembris 2016, 21:01
Es nav suns ;) un nav man tādas spējas..

mjuniors, 30.decembris 2016, 21:04

kātrā reiz mostas zvērs,kāds un kad nevar zināt :)
30.decembris 2016, 21:07 | links

ezers, 30.decembris 2016, 21:01

Es nav suns ;) un nav man tādas spējas..
30.decembris 2016, 21:04 | links

30.decembris 2016, 21:01 | links

Raih, Facebooke sekoju Artusa bļāvēju klubiņam. Un tas pasākums man ar jau sāk likties lēts cirks vismaz tā bublika kas tur izsakās (radinieki doc.ples.). Un tā vien sāk likties, ka šo "īpatņu" uzvedība laikam normāla intenerneta lietotāja norma. Tāpēc arī gribējās paklausīties te, vai tā ir. Jo redz laikam aizvakar ar minēji, ka apsver domu laist prom :)).
Kaut gan ar vienu brīdi lūrēju Barselonā māju utt. Jo neaptveru tos cilvēku, kas gatavi pirkt teiksim lietotu māju pierīga pa 100 000, ja var tajā pašā laika nopirkt spānijā pa tādiem baksiem, paika tādā pat cenā, sabiedriskais, lētāks, krutāks, klimats siltāks, un zb tie bļāvēji.. Un vēl sūda krievijas bučotāji, kas māj ar puķēm. Tā vien šķiet, ka šeit sabiedrība svārstās.. Vismaz internetā tā ir.. Cilvēkus sen nēesmu redzējis.. :))
30.decembris 2016, 21:01 | links

sveiciens visiem dzelzs rumaku turētājiem,ar nākamo gadu vinjeta uz kakla,sākot ar 3501kg.pilnai masai jāplaķī,arī sastāva (auto +piekabe)kopējai masai virs 3501kg.jāatskaita jumtam,sveiciens visiem gaišajā nākamajā,neskaidrības gadā
30.decembris 2016, 21:00 | links

Tev nepietiek? Paskat, divi prāta ģēniji no apollo gaudulīgus linkus sametuši! :DDDDDDDDDDD
30.decembris 2016, 20:22 | links

Tev nepietiek? Paskat, divi prāta ģēniji no apollo gaudulīgus linkus sametuši! :DDDDDDDDDDD
30.decembris 2016, 20:22 | links

30.decembris 2016, 19:39 | links

Nu jau divi pajoļi bezjēdzīgus linkus krāmē:)
30.decembris 2016, 18:16 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager