Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
P/S , Hm interesanti butu uz to lapu paskatities ari no eiro neta un amerikas skatu punkta ;D

plesigais, 28.decembris 2016, 20:31nez ka skata punkts var statistiku???

uldens2, 28.decembris 2016, 22:02

Uldens ar manu izglitibu viss OK , jo es saprotu ko Tu raksti :)

ja Tev problemas ar saprašanu , vaino sevi , vai savus skolotajus ;)

Ari manam vecumam nav ne vainas - pusgadsimt ( nu biku pari ) ;)

Zini biku žel musdienu jaunatnes ( tadus ka Tu ) Jums viss jasakošļa un jaieliek mutite :) pašiem domašana ka darzeņiem - dargaks auto - simpatiskaka modele - un ja kads glauda pret spalvu - rupjak uzdi-st ;)
29.decembris 2016, 14:23 | links

Lai gan, ja bus darbs, tad aziāti dzivi seit nesmādēs, un varbūt pensiju tev maksas viņi..
29.decembris 2016, 14:21 | links

Interesanti, no kā tev pensiju maksās ja daudzi tā arī izdarīs.
29.decembris 2016, 13:50 | links

P/S , Hm interesanti butu uz to lapu paskatities ari no eiro neta un amerikas skatu punkta ;D

Nez ka skata punkts var ietekmet statistiku : ) ta es sapratu :) vienkarši :) katrai valdibai sava statistika lai nomierinatu tautu :)
poļitjika ir tumša lieta , kas labi atmaksajas :)

plesigais, 28.decembris 2016, 22:14pareizi saprati,pričom tur katrai valdibai sava statistika,ja ta ir kopeja pasaules statistika

uldens2, 28.decembris 2016, 22:39

Ulden cik Tu naivs :( pasaule , kur valda nauda , neka KOPEJA nav :) Viss ir vai nu MANS un MAN par labu , vai TAS ko es velos iegut :)

Pat moriši afrika var samaksat lai viņu kraniņu garums izradas lielaks neka visiem citiem pasaules statistika ;)

plesigais, 28.decembris 2016, 22:51Kada ir tava izglitiba???
Neticu ka vairak pa 7 klasēm,vai ari vecuma marazms,skaidras domas tevī nav.
Pat vairakas reizes lasot isti nevar saprast ko gribi teikt

uldens2, 28.decembris 2016, 23:35
Tu jau reti kad saproti ko tev saka, tad nu labi ka lasīt proti un palasi šo:
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/aptaujas-dati-parsteidz-daudzi-latvijas-iedzivotaji-tuvakaja-nakotne-plano-pamest-latviju/782075?utm_source=inbox&;utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Docents, 29.decembris 2016, 10:41
šito jau kladzina paris gadus,tapat ka krievi nāk.
Lai tak pis prom,tirāks gaiss
29.decembris 2016, 12:24 | links

Nez ka skata punkts var ietekmet statistiku : ) ta es sapratu :) vienkarši :) katrai valdibai sava statistika lai nomierinatu tautu :)

plesigais, 28.decembris 2016, 22:14pareizi saprati,pričom tur katrai valdibai sava statistika,ja ta ir kopeja pasaules statistika

Ulden cik Tu naivs :( pasaule , kur valda nauda , neka KOPEJA nav :) Viss ir vai nu MANS un MAN par labu , vai TAS ko es velos iegut :)

Pat moriši afrika var samaksat lai viņu kraniņu garums izradas lielaks neka visiem citiem pasaules statistika ;)

plesigais, 28.decembris 2016, 22:51Kada ir tava izglitiba???

Tu jau reti kad saproti ko tev saka, tad nu labi ka lasīt proti un palasi šo:
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/aptaujas-dati-parsteidz-daudzi-latvijas-iedzivotaji-tuvakaja-nakotne-plano-pamest-latviju/782075?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox
29.decembris 2016, 10:41 | links

Kada ir tava izglitiba???

Es sen jau nelasu viņa marazmu, kur nu vēl iesaistīties diskusijās ar to prāta pabērnu. Ne domas, ne sakara.Izlasīt neiespējami, kur nu vēl jēgu meklēt, kur tās nav.Atbildēšana uz viņa murgiem tikai saviļņo viņu nākamajam "prāta lidojumam".
29.decembris 2016, 07:37 | links

Ar to statistiku ir interesanti. Kā man savā laikā mācīja pasniedzēji Goši, tad atkarībā no tā kāda metode tiek pielietota, rezultāti ļoti mainās. Viņi smuki ar piemēriem mums to parādīja un pierādīja. Tā ka statistiku taisa tā kā vajag augšām. Ka viņi paši teica: ir meli, ir lieli meli, ir ļoti lieli meli un ir statistika.
29.decembris 2016, 00:51 | links

[quote=471028]Ko vari likt pret statistiku?

citu statistiku,pēc tam citu kura vēl'' patiesāka ''utt,

ezers, 28.decembris 2016, 23:36
ir socialas aptaujas statistikas kas tiešam var but neprecizas,bet ir finansu statistikas un tās ir precizas lai ko ari folijas cepures nēsātaji teiktu
28.decembris 2016, 23:59 | links

[quote=471028]Ko vari likt pret statistiku?

citu statistiku,pēc tam citu kura vēl'' patiesāka ''utt,
28.decembris 2016, 23:36 | links

plesigais, 28.decembris 2016, 22:51
Kada ir tava izglitiba???
28.decembris 2016, 23:35 | links

Balta patiesība...:)
28.decembris 2016, 23:29 | links

Ko vari likt pret statistiku? Apgalvot, ka tā nepareiza, nepareizs skatu punkts, utt.
Un uztaisīt savu statistiku, kā Krievijā vai bijušajā PSRS, kur padomju cilvēks bija vislabāk nodrošinātais un laimīgākais, kur tautaimniecība bija plaukstošākā un progresīvākā, kur 5 gadu plānu pabeidza gados 4.

Alcans, 28.decembris 2016, 22:57

tas ir joks?
28.decembris 2016, 23:19 | links

Ko vari likt pret statistiku? Apgalvot, ka tā nepareiza, nepareizs skatu punkts, utt.
Un uztaisīt savu statistiku, kā Krievijā vai bijušajā PSRS, kur padomju cilvēks bija vislabāk nodrošinātais un laimīgākais, kur tautaimniecība bija plaukstošākā un progresīvākā, kur 5 gadu plānu pabeidza gados 4.
28.decembris 2016, 22:57 | links

28.decembris 2016, 22:51 | links

plesigais, 28.decembris 2016, 22:14
pareizi saprati,pričom tur katrai valdibai sava statistika,ja ta ir kopeja pasaules statistika
28.decembris 2016, 22:39 | links

Čo ta Raihs noziepeja asti , pazibeja ka kometa un tu - tu :)

Labi CL politiska sadaļa udens sakults var iet gulet :)
28.decembris 2016, 22:38 | links

Smidzi :)

Vaimanologs parastais :). Eiropas savienība esot psrs, Latvija sliktāk pat kā āfrikas valstīs, katrai valdībai sava statistika, u.c. tavi murgi, tipiskimarazmātiķa teksti

Un atbildet uz uzdoto jautajumu zarniņa par vaju , vieglak uz reiz apsaukaties :D

Un tads vel saka ka ir spejigs domat :D

plesigais, 28.decembris 2016, 22:33

28.decembris 2016, 22:35 | links

Smidzi :)

Vaimanologs parastais :). Eiropas savienība esot psrs, Latvija sliktāk pat kā āfrikas valstīs, katrai valdībai sava statistika, u.c. tavi murgi, tipiskimarazmātiķa teksti

Un atbildet uz uzdoto jautajumu zarniņa par vaju , vieglak uz reiz apsaukaties :D

Un tads vel saka ka ir spejigs domat :D
28.decembris 2016, 22:33 | links

Plesigais nekreņķējies, drīz jau sāks zemi tirgot ārzemnieki letiņiem atpakaļ. Cena vietām jau lēnām ir pietuvojusiess ES cenai. Tā ka lielākie spekulanti drīz savu būs panākuši un varēs kārtējo reizi izkāst LV.
28.decembris 2016, 22:31 | links

jums divaiņiem uz visu cits skatijums,politika jus redzat visu patiesibu,alternativo vesturi ar labi izprotat,tad vel zinat patiesibu par citplanetiešiem ko slēpj no cilveces,evolucijas teorijas ari jums savas ar visadiem 20m skeletiem,un protams ka jebkuram pasaules notikumama ir sava sazverestibas teorija ar ''patieso patiesibu''.
Jebkuru zinatnes atklajumu,kas nav jums saprotams,jus dīvaiņi,izņirdzat ar tekstu,ka agrāk cilveki domaja ka zeme ir plakana un saule rotē ap zemi,bet aizmirstat ka šo visu jums izskaidroja tieši zinatne,nevis māņi un burvji

PALDIES Ulden , sen man neviens nebija komplimentus teicis ;)
Ja mums divainišiem savs dzives redzejums , patik stirniņas fotografet , vai puķites paostit :) Ari politika , zinatne un maksla savs domajums :)
Protams nesmu veģetarietis un ari tizsls nesmu , gaļu edu un dinazaura zobu ari esmu atradis .
Šobrid vecums un saimnieciba neļauj blandities pa pasauli bet draugu daudz ( ari amerika ) tapec pieliekot pirkstu pie deguna varu droši pateikt - TADI DZIVES APSTAKĻI KA LATVIJAS VALSTI ir tikai un vienigi dziļas un pamestas krievijas nomales :( ( gribejas rakstit nabadzigas Afrikas )
A un ne jau mes divainiši pie ta esam vainigi , vainigi pie ta ir tie kas zobus sakoduši balso par "mazako ļaunumu " vai tupi uzticas visam ko raksta un rada TV vai NETS :)
Ar ko atšķiras PSRS savieniba no EIRO savienibas - teiksi ar demokratiju :D , Es teikšu ne ar ko , jo bijušie komunisti nav demokrati un nekad nebus demokrati , un kas ir demokratija viņiem smagi pie di--as
P/S un galu gala ar ko Tu esi labaks par mani , Tu tici vienam pasakam , es citam :) vesturi raksta uzvaretajs :)

plesigais, 28.decembris 2016, 18:04

Ko nu dyrs, ja melo, tad centies to darīt ar mēru, pajoliņ!

shmidzis, 28.decembris 2016, 21:40

O ari pareizais pamodas - ha ja savu domu nav (tikai TV ) Nu tad vismaz nolamašu :)

Nu nolamaji - palika vieglak ?

plesigais, 28.decembris 2016, 21:58

Prasu vēlreiz tev, kapēc tu tā melo???
Smieklīgs tu esi, ja es nepiekrītu taviem meliem, tad man savas domas neesot. :):)

shmidzis, 28.decembris 2016, 22:09

Kas tu par ,,dievu,, kad tev jāabild, ja pats pat uz vienkāršiem pēc būtības uz saviem apgalvojumiem nespēj atbildēt ?
:DDDDD

Docents, 28.decembris 2016, 22:19

Ooo, vate atvilkās :)
28.decembris 2016, 22:25 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager