Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
"varu droši pateikt - TADI DZIVES APSTAKĻI KA LATVIJAS VALSTI ir tikai un vienigi dziļas un pamestas krievijas nomales :( ( gribejas rakstit nabadzigas Afrikas ) ">>>>>
Nu tu gan "zagnul"...... varbūt mēs runājam par divām dazādām Latvijām? Zūdīgus apstākļus var atrast gandrīz jebkur. Kaut gan- ja aizlaisti lauki tev nozīmē visu Latviju, nu tad skaidrs....

eldorado, 28.decembris 2016, 18:32

Paņem dziļak Eldorado ;) personigi mana apkartne lauki ir vislabakaja kartiba ( pats personigi šodien hektaru nostaigaju ar MD un nolasiju padomija pamestos dzelžus ) vasaru varešu sienu sapļaut :)
28.decembris 2016, 19:02 | links

"varu droši pateikt - TADI DZIVES APSTAKĻI KA LATVIJAS VALSTI ir tikai un vienigi dziļas un pamestas krievijas nomales :( ( gribejas rakstit nabadzigas Afrikas ) ">>>>>
Nu tu gan "zagnul"...... varbūt mēs runājam par divām dazādām Latvijām? Zūdīgus apstākļus var atrast gandrīz jebkur. Kaut gan- ja aizlaisti lauki tev nozīmē visu Latviju, nu tad skaidrs....

eldorado, 28.decembris 2016, 18:32

Ja kaut , kas nav skaidrs - var palasīt šo :
https://b.inbox.lv/click_redir.php?bannerID=46438&tag=apollo&redir=http%3A%2F%2Fapollo.tvnet.lv%2Fzinas%2Fpartijas-saeima-un-valdiba-sligst-arvien-dzilaka-iedzivotaju-neuzticesanas-krize%2F781962%3Futm_source%3Dinbox%26utm_campaign%3Dnews%26utm_medium%3Dnewsbox
28.decembris 2016, 18:56 | links

Nemaz nav jāizlasa Plēsoņas teksts, pietiek ar Eldorado konspektu, lai saprastu, ka Plēsīgais atkal labi galvu atsitis pa svētkiem. Vai arī vēl grib paspēt docentam titulu nocelt šī gada pēdējās dienās..
28.decembris 2016, 18:52 | links

28.decembris 2016, 18:32 | links

jums divaiņiem uz visu cits skatijums,politika jus redzat visu patiesibu,alternativo vesturi ar labi izprotat,tad vel zinat patiesibu par citplanetiešiem ko slēpj no cilveces,evolucijas teorijas ari jums savas ar visadiem 20m skeletiem,un protams ka jebkuram pasaules notikumama ir sava sazverestibas teorija ar ''patieso patiesibu''.
Jebkuru zinatnes atklajumu,kas nav jums saprotams,jus dīvaiņi,izņirdzat ar tekstu,ka agrāk cilveki domaja ka zeme ir plakana un saule rotē ap zemi,bet aizmirstat ka šo visu jums izskaidroja tieši zinatne,nevis māņi un burvji

PALDIES Ulden , sen man neviens nebija komplimentus teicis ;)
Ja mums divainišiem savs dzives redzejums , patik stirniņas fotografet , vai puķites paostit :) Ari politika , zinatne un maksla savs domajums :)
Protams nesmu veģetarietis un ari tizsls nesmu , gaļu edu un dinazaura zobu ari esmu atradis .
Šobrid vecums un saimnieciba neļauj blandities pa pasauli bet draugu daudz ( ari amerika ) tapec pieliekot pirkstu pie deguna varu droši pateikt - TADI DZIVES APSTAKĻI KA LATVIJAS VALSTI ir tikai un vienigi dziļas un pamestas krievijas nomales :( ( gribejas rakstit nabadzigas Afrikas )
A un ne jau mes divainiši pie ta esam vainigi , vainigi pie ta ir tie kas zobus sakoduši balso par "mazako ļaunumu " vai tupi uzticas visam ko raksta un rada TV vai NETS :)
Ar ko atšķiras PSRS savieniba no EIRO savienibas - teiksi ar demokratiju :D , Es teikšu ne ar ko , jo bijušie komunisti nav demokrati un nekad nebus demokrati , un kas ir demokratija viņiem smagi pie di--as
P/S un galu gala ar ko Tu esi labaks par mani , Tu tici vienam pasakam , es citam :) vesturi raksta uzvaretajs :)
28.decembris 2016, 18:04 | links

to skutans
Tas droši vien bija laiks, kad arī tos buciņus medīja tikai tāpēc, lai būtu uz galda ko likt. Nevis, kā tagad, vairāk trofeju un izklaides pēc.
Vēl dzīvi ir, tolaik puikas, kas pirmo reizi mājas cūkas gaļu pagaršoja esot jau 7 - 8 gadus veci. Citādi kolhozu sākuma laikos nācās iztikt ar pīlēm, zaķiem, retu reizi buciņiem un mežacūkām. Lielos aļņus nešāva principā, jo ledusskapju jau nebija un sālīt nevarēja atļauties, jo varēja kāds gaļu atpazīt un nostučīt, kaut gan arī buciņa gaļas smaržu, ja to gatavoja, kas to reiz ir sajutis, tas to atpazīs līdz mūža beigām. Un toreiz, ja nostučīja un meža dienests atrada bez atļaujas nošautu zvēriņu, sekas varēja būt un bieži arī bija ļoti nepatīkamas, nevis kā tagad, naudas maksāšana.
Tādi laiki arī Latvijā ir bijuši, bet daudzi jau to nezin un tāpēc netā tiražē blēņas, kuras paši nav piedzīvojuši.
27.decembris 2016, 02:11 | links

Tajā vecumā vēl īsti neapzinājos kas ir atļauts, kas nē... Tad nu stāsts par buciņu ,jeb "kozjolu", tā šamos tur dēvēja. Gulēju blakus mediniekam un gaidījām... Ātri tam buciņam norāva ādu un izlaida zarnas šķūnītī, ļoti operatīvi jāsaka. Tad nu šis skats ar tām kājelēm gaisā tomēr ir radījis iespaidu uz psihi, jo tās buciņa acis kaut kā ir palikušas... Es labāk kādu zivi tomēr...
27.decembris 2016, 00:13 | links

to mjuniors 26.decembris 2016, 19:50

Skaidrs ir tikai viens, ka esi tikai kaut ko redzējis. Diemžēl, vai, par laimi, mans mednieka stāžs ir vairāk kā 40 gadi, esmu jau no 11 gadu vecuma kopā ar tēvu gājis medībās, un no 18.gadu vecuma pats bijis mednieks, tā ka nevajag, kungs, nu gluži čurāt pret vēju. Kā tas ir gan jau zini pats.
Apgalvot vari tikai to, ko esi pieredzējis pats.
26.decembris 2016, 23:53 | links

Ar tām medībām ir tāpat, kā ar makšķerēšanu – vieni ķer un medī priekš ēšanas citi priekš prieka. Vienā gadījumā tas ir normāli, otrā gadījumā ākstīšanās aiz labas dzīves un nobarota mūļa jo noķertais, kā pārtikas vērtība vairs nav būtisks.
Copeslietās pat bildi nevar ielikt, kur ir redzama noķerta kaudzīte mazizmēra līdaku vai pāris 10 kg karpveidīgo, uzreiz pusei Latvijas būs morālā trauma un sāks ķēzīties komentāros. Katrā ziņā zivju ķeršana un zvēru nogalināšana tikai trofejai viennozīmīgi nav atbalstāma un ir cilvēku izlaidība.

Te var piekrist tikai daļēji, jo ir arī cilvēki ,kas ar šo nodarbojas sporta pēc , manā gadījumā ir tā,- ja vajag famīlijai svaigu eko produktu, paņemu uz māju ēdienreizei, zive garšo:)
26.decembris 2016, 22:15 | links

No citplanētiešiem līdz medībām :) Mednieks gan neesmu, bet dzinējos gan ir iets. Ta nu atcerējos vienas kolektīvās medības latgalē ,kurās šķiet neko īsti arī nenošāva, bet nu atmiņā tas alņa mūlis ir iespiedies... Bijām sadalījušies ,izretojušies un lēnā garā gājm kaut ko maudami, klapēdami utt., par suņiem vairs neatceros, šķiet bija, tāds padsmit gadīgs puišelis biju. Nez cik lielu gabalu bijām pa tiem briķšņiem notrobelējuši, kad pēkšņi man acu priekšā iznirst aļņa mūlis, 5-6m attālums, abi kā abstulbuši (šķiet līdz tam dzīvajā šo zvēru vēl nebiju redzējis), šis verās uz mani es uz viņu, un nekādas reakcijas ,nekur neskrien, tik tupa verās..., jāatzīstās, ka tomēr no tik liela lopiņa arī noraustījos, jo nezināju ko darīt gaidīt ,jauns tak. Īsāk sakot, tā arī viņš tur palika tupa stāvēt...
26.decembris 2016, 21:53 | links

Šos divus plēsējus ir atļauts medīt noteiktā termiņā(kad kaķēni/kucēni jau ir pietiekami paaugušies). Lūsene tik un tā max, pēc mēneša kaķēnus pamestu, jo būtu jāgatavojas riestam.
Uz lūšiem un vilkiem neattiecas klasiskās mednieku ētikas normas (nemedīt sivenmāti, nemedīt vadošo briežu govi utt.).
Zinu, ka vismaz 90%(ja ne vairāk) LV mednieku, izdarītu šo veiksmīgo šāvienu, un būtu lepni par šo "Diānas" dāvanu.

dakterp, 26.decembris 2016, 14:59

Ar tām medībām ir tāpat, kā ar makšķerēšanu – vieni ķer un medī priekš ēšanas citi priekš prieka. Vienā gadījumā tas ir normāli, otrā gadījumā ākstīšanās aiz labas dzīves un nobarota mūļa jo noķertais, kā pārtikas vērtība vairs nav būtisks.
Copeslietās pat bildi nevar ielikt, kur ir redzama noķerta kaudzīte mazizmēra līdaku vai pāris 10 kg karpveidīgo, uzreiz pusei Latvijas būs morālā trauma un sāks ķēzīties komentāros. Katrā ziņā zivju ķeršana un zvēru nogalināšana tikai trofejai viennozīmīgi nav atbalstāma un ir cilvēku izlaidība.

Īstie KRUTIE mednieki patiesībā dara tā kā šajā video, nevis šauj neaizsargātas mātes, kaut arī tikai lūšu.
26.decembris 2016, 21:49 | links

vienalga uz ko un kā, cik tur mazuļiem dzīve beidzās vēl nesākusies :)
26.decembris 2016, 21:17 | links

tie, kas ķer zivis kurām jau ir ikri, vispār ir masu slepkavas:)

Juurasbullis, 26.decembris 2016, 20:49

Kāpēc esi tā pārliecināts? Ja pēc pēdām var skaidri saprast ka zivs ķerās uz makaronu, ko tad ??? :)
26.decembris 2016, 21:07 | links

tie, kas ķer zivis kurām jau ir ikri, vispār ir masu slepkavas:)
26.decembris 2016, 20:49 | links

Visinteresantākais ir tas ka pa medībām spriež tie kas par tām VISPĀR, pilnībā neko nejēdz. Es uzkož šodienas, svaigas mežacūkas akniņas un piedzer užavnieku.
P.s. Lapsas meklējot, stobra galā, pa 30 m ir bijis lūsis, skaists dzīvnieks, tā arī aizgāja. Kolektīvajās visticamāk būtu nospiedis.
26.decembris 2016, 20:31 | links

Es tik zinu to, ko es uzrakstīju un ir iz dzīves un manas pieredzes. Esmu redzējis, kā šauj pa kuili nokrīt sivēnmāte, šauj alņa teļu, guļ govs, Šauj pa govi guļ aļņa bullis utt. Un ja lūsis vico pa krūmiem esmu pārliecināts, ka tu neatpazīsi dzimumu! Un ar pēdām tur ir maz sakara.
26.decembris 2016, 19:50 | links

to mjuniors
Tieši tā, atšķir pēc pēdām, vienas lielākas un divu kaķēnu pēdiņas mazākas. Parasti tā kopā staigā tikai mātītes ar bērniem.
Vai tiešām ir tik vien prāta, lai uzdotu šādus jautājumus?
26.decembris 2016, 19:43 | links

Domaataajs
Ko...esi noilgojies pēc...krievi nāk !?:)

snipiens, 26.decembris 2016, 19:30

Aizvakar atnāca, kartupeļu maisus staipīja.
26.decembris 2016, 19:41 | links

Domaataajs
Ko...esi noilgojies pēc...krievi nāk !?:)
26.decembris 2016, 19:30 | links

Kas par politisku diskusiju šovakar :)
Visa atšķirība starp pēdām.
Kā anekdotē.
Skolotāj, ar ko atšķiras vīrietis no sievietes?
Jānīt, kāds apavu izmērs ir tavam tētim?
45
Un mammai?
39
Nu tad tu pats redzi, ka atšķirība ir starp kājām.
26.decembris 2016, 19:23 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager