jums divaiņiem uz visu cits skatijums,politika jus redzat visu patiesibu,alternativo vesturi ar labi izprotat,tad vel zinat patiesibu par citplanetiešiem ko slēpj no cilveces,evolucijas teorijas ari jums savas ar visadiem 20m skeletiem,un protams ka jebkuram pasaules notikumama ir sava sazverestibas teorija ar ''patieso patiesibu''.
Jebkuru zinatnes atklajumu,kas nav jums saprotams,jus dīvaiņi,izņirdzat ar tekstu,ka agrāk cilveki domaja ka zeme ir plakana un saule rotē ap zemi,bet aizmirstat ka šo visu jums izskaidroja tieši zinatne,nevis māņi un burvji
PALDIES Ulden , sen man neviens nebija komplimentus teicis ;)
Ja mums divainišiem savs dzives redzejums , patik stirniņas fotografet , vai puķites paostit :) Ari politika , zinatne un maksla savs domajums :)
Protams nesmu veģetarietis un ari tizsls nesmu , gaļu edu un dinazaura zobu ari esmu atradis .
Šobrid vecums un saimnieciba neļauj blandities pa pasauli bet draugu daudz ( ari amerika ) tapec pieliekot pirkstu pie deguna varu droši pateikt - TADI DZIVES APSTAKĻI KA LATVIJAS VALSTI ir tikai un vienigi dziļas un pamestas krievijas nomales :( ( gribejas rakstit nabadzigas Afrikas )
A un ne jau mes divainiši pie ta esam vainigi , vainigi pie ta ir tie kas zobus sakoduši balso par "mazako ļaunumu " vai tupi uzticas visam ko raksta un rada TV vai NETS :)
Ar ko atšķiras PSRS savieniba no EIRO savienibas - teiksi ar demokratiju :D , Es teikšu ne ar ko , jo bijušie komunisti nav demokrati un nekad nebus demokrati , un kas ir demokratija viņiem smagi pie di--as
P/S un galu gala ar ko Tu esi labaks par mani , Tu tici vienam pasakam , es citam :) vesturi raksta uzvaretajs :)
28.decembris 2016, 18:04 |
links