Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ir tikai viena lieta uz pasaules kas pierāda ka viss apkārt notiekošais politikā ir tikai spēlīte lai kāds gūtu peļņu. Ir viena lieta kas stāv ārpus visām politikām - tā ir kosmosa apguve. Lai vai kādi aukstie kari,politiskās spēlītes notiek laicīgās peļņas gūšanai kosmiskajā industrijā krievs ar amerikāni visu laiku iet roku rokā . Kopā mācas,veido kuģus ,lido vienās ekipāžās utt. Tas ir cilvēces nākotnes vārdā . Tas ir skaidrs pierādījums tam ka politika ir tikai un vienīgi bizness.

Bralitis, 24.novembris 2016, 23:22

Prieks, ka esi atgriezies.. :)
Par katru faktu var izcelt vai kritizēt. Tad par kosmosu es atkal saku tā, kopā lētāk un krievs ar amerikāni lido kopā, lai spiegotu, ko nu kurš jaunu atklāj.. :))
24.novembris 2016, 23:29 | links

Ir tikai viena lieta uz pasaules kas pierāda ka viss apkārt notiekošais politikā ir tikai spēlīte lai kāds gūtu peļņu. Ir viena lieta kas stāv ārpus visām politikām - tā ir kosmosa apguve. Lai vai kādi aukstie kari,politiskās spēlītes notiek laicīgās peļņas gūšanai kosmiskajā industrijā krievs ar amerikāni visu laiku iet roku rokā . Kopā mācas,veido kuģus ,lido vienās ekipāžās utt. Tas ir cilvēces nākotnes vārdā . Tas ir skaidrs pierādījums tam ka politika ir tikai un vienīgi bizness.
24.novembris 2016, 23:22 | links

Šajā shēmā var labi redzēt kā cirkulēKrievijas specdienestu naudiņa.VDK-Jūlis-Grigale-Eiropas parlaments(rezolūcija).

akmens, 24.novembris 2016, 20:38

Te gan nepiekritīšu vai pareizāk likšu aizdomāties. Mēs dzīvojam kapitālismā .Tas nozīmē vara ir tikai naudai vai precīzāk politiku vada lielākie naudas maisi ,politiķi lobē viņu intereses. Tas ir visiem zināms un mūsdienu politikas aksioma. Viss tas konflikts ar krieviem ir ļoti izdevīgs militārajai industrijai . Visas ES valstis ir iekurbulējušas šīs industrijas mašīnu ,protams arī LV . Lauvas tiesa no mūsu budžeta jau ir novirzīta militārajam budžetam. Tas ir tik mazai valstiņai kā mūsējā ! 1/2 miljards uz nākamo gadu + 1/2 miljards drošībniekiem ,specdienestiem ,policija utt iekšējās struktūras. Tas viss valsts drošībai -gan iekšējai gan ārējai. Kamēr "krievi nenāca"-tas nenotika.Jau sāku funktierēt ka vajadzētu līzt tajā lauciņā iekšā :) Tad arī skaļi brēkšu ka krievi nāk ! :) Viss notiek tikai un vienīgi militārās industrijas peļņai . Grigule pateica tieši to ko es tagad uzrakstīju -tiešā tekstā un es uzskatu ka viņai ir absolūta taisnība . Notiek tas pats kas aukstā kara laikā pirms 30 gadiem . Man rodas iespaids ka Putins to visu ir sarunājis ar eiropas un asv politiķiem lai iekustinātu vispārpagrimušo pasaules ekonomiku .

Bralitis, 24.novembris 2016, 23:08

Ogo braliti ;) +++

Žel tikai ka daudziem tas likas ķiniešu abece , ludzu sagremo sikak :)

"nu par šito kuci ari nebalsošu"
24.novembris 2016, 23:21 | links

>ezers
es visu savu skricelejumu argumenteju. nevienam neparmetu to, ko pats neieveroju, ka te dazi. man nebesi neviens tapat vien. ja nes kaut kadu neargumentetu bez pamatojuma ahineju, tas gan mani besi.
24.novembris 2016, 23:19 | links

Ar mani nemanipulē Raihs, man vienkārši besī tādi pajoļi kā Mailīte un docents....
Ja par nodokļiem un mikrouzņēmumiem, tad ļoti daudz izmantoja mikrouzņēmumus, lai apjātu valsti un nemaksātu nodokļus, protams tad nākas ciest arī godīgajiem pilsoņiem...

shmidzis, 24.novembris 2016, 23:11[/quote]

es ar mikro nevienu neesmu jajis un besiju tevi tapec, ka man bija un tev smadzenes pa isu? esi muzigais darba nemejs un izglitotaki/uznemigaki cilveki par tevim uzreiz ir zagli? logika vienkarsi zeleznaja. nu tada pati ka tam idiotam pareizrakstibas parmetejam (lai gan pats nejedz bez kludam)
24.novembris 2016, 23:18 | links

star citu uļiņ,antiņš ir Latv.pasaku tēls,pietam pozitīvais,tātad viš nu nekādīgi nevar būt vatņiks :)izdarot secinājumu antiš ir .....:)

ezers, 24.novembris 2016, 23:09

dauni, raih (kas tas pa raihu. no vaciesa reiha kaut kas?), ko neparmet savam vavulojuma biedram, ka vins neprot bez kludam? pec tava vavulojuma vins ir VATE.

citats---
P.S. Un kāda dīvaina sakritība- normāli rakstīt nespēj iemācīties tikai vainanologu / vatņiku "spārns"!!! Savpaģenije? Ņedumaju!
24.novembris 2016, 23:00 | citēt | ziņot | links

tatad tu and sitas ezers ari ir vates, jo neprot bez kludam. tavi ta4u vavulojumi? vai ari kads krievs ielogojies tava konta un raksta?

mailite, 24.novembris 2016, 23:13

piebremzē,nevajag tik žultaini,paši cepamies paši dabonam,tas laikam tāpēc ka baigā necope,nebūs tokš atkal tietur vainīgi :)
24.novembris 2016, 23:17 | links

Ar mani nemanipulē Raihs, man vienkārši besī tādi pajoļi kā Mailīte un docents....
Ja par nodokļiem un mikrouzņēmumiem, tad ļoti daudz izmantoja mikrouzņēmumus, lai apjātu valsti un nemaksātu nodokļus, protams tad nākas ciest arī godīgajiem pilsoņiem...

shmidzis, 24.novembris 2016, 23:11[/quote]

tevi tak6 raihs nosauca par vati, jo neproti bez kludam. aaaa, tevi tacu tas nerausta.
24.novembris 2016, 23:15 | links

Šajā shēmā var labi redzēt kā cirkulēKrievijas specdienestu naudiņa.VDK-Jūlis-Grigale-Eiropas parlaments(rezolūcija).

Te gan nepiekritīšu vai pareizāk likšu aizdomāties. Mēs dzīvojam kapitālismā .Tas nozīmē vara ir tikai naudai vai precīzāk politiku vada lielākie naudas maisi ,politiķi lobē viņu intereses. Tas ir visiem zināms un mūsdienu politikas aksioma. Viss tas konflikts ar krieviem ir ļoti izdevīgs militārajai industrijai . Visas ES valstis ir iekurbulējušas šīs industrijas mašīnu ,protams arī LV . Lauvas tiesa no mūsu budžeta jau ir novirzīta militārajam budžetam. Tas ir tik mazai valstiņai kā mūsējā ! 1/2 miljards uz nākamo gadu + 1/2 miljards drošībniekiem ,specdienestiem ,policija utt iekšējās struktūras. Tas viss valsts drošībai -gan iekšējai gan ārējai. Kamēr "krievi nenāca"-tas nenotika.Jau sāku funktierēt ka vajadzētu līzt tajā lauciņā iekšā :) Tad arī skaļi brēkšu ka krievi nāk ! :) Viss notiek tikai un vienīgi militārās industrijas peļņai . Grigule pateica tieši to ko es tagad uzrakstīju -tiešā tekstā un es uzskatu ka viņai ir absolūta taisnība . Notiek tas pats kas aukstā kara laikā pirms 30 gadiem . Man rodas iespaids ka Putins to visu ir sarunājis ar eiropas un asv politiķiem lai iekustinātu vispārpagrimušo pasaules ekonomiku .

raiham tā bildīte bija kā kulaks uz acs,pie siles tiek tikai tie kam tā domāta,
24.novembris 2016, 23:14 | links

star citu uļiņ,antiņš ir Latv.pasaku tēls,pietam pozitīvais,tātad viš nu nekādīgi nevar būt vatņiks :)izdarot secinājumu antiš ir .....:)

ezers, 24.novembris 2016, 23:09

dauni, raih (kas tas pa raihu. no vaciesa reiha kaut kas?), ko neparmet savam vavulojuma biedram, ka vins neprot bez kludam? pec tava vavulojuma vins ir VATE.

citats---
P.S. Un kāda dīvaina sakritība- normāli rakstīt nespēj iemācīties tikai vainanologu / vatņiku "spārns"!!! Savpaģenije? Ņedumaju!
24.novembris 2016, 23:00 | citēt | ziņot | links

tatad tu and sitas ezers ari ir vates, jo neprot bez kludam. tavi ta4u vavulojumi? vai ari kads krievs ielogojies tava konta un raksta?
24.novembris 2016, 23:13 | links

1,45% no IKP ir lauvas tiesa?
24.novembris 2016, 23:13 | links

Docent, kādā ziņā ar mani kāds manipulē? Ar to, ka krievija ir slima, bīstama valsts? Vai avīzēs man kāds klārē, ka Latvija ir viens vienīgs veiksmes stāsts? Vai vēl kā? Paskaidro lūdzu!

raihs, 24.novembris 2016, 21:56Tuliņ viņš tev piesiesies pie pareizrakstības,jo argumentu nav:)

uldens2, 24.novembris 2016, 22:16

raihs ir tas daunis, kas piesienas pie pareizrakstibas, kad nav argumentu. piedevam pasam ir pilns ar kludam.

citeju no sodienas (viena teikuma jau divas kludas un maca citus):
Nevajadzētu šeit šo diskusiju nolaist līdz tam pašam līmenim- gan no satura, gan no elementāras pareizrakstības viedokļa

raihs, 24.novembris 2016, 15:15

mailite, 24.novembris 2016, 22:43

Mailīte ir tas daunis, kas sacepies, ka nu būs nodokļi jāmaksā un nevarēs apjāt valsti izmantojot mikrouzņēmus :)

shmidzis, 24.novembris 2016, 22:55

smidzīt redz kā raihs ar Tevi veikli manipulē,par nodoklīti neņirgājies,drīzvien arī Tev pie durvīm bikli klaudzinās tieši Tev piemērots :)un ko tad?vaimanāsi,vai cēli atzīsi,ka pizģets podkralsa ņezometno...

ezers, 24.novembris 2016, 23:02

24.novembris 2016, 23:11 | links

24.novembris 2016, 23:09 | links

raihs, 24.novembris 2016, 23:00

un atkal daunis parmet, ka tie visi ir vatniki. nu tu pats tad esi vatniks! tu ATKAL salaidi daudz kludu sava skricelejuma. ta vien liekas, ka debilikis patiesam nav ne muza rakstijis nevienu diktatu BEZ kludam.
24.novembris 2016, 23:09 | links

24.novembris 2016, 23:08 | links

Maile, plēsīgais,uc. vate- neglaimojiet sev, priecājoties par to, ka man, redz, neesot argumentu- viss ir gaužām vienkārši- ES VIENKĀRŠI NEIEDZIĻONOS JŪSU VĀJPRĀTA MURGOS! Vienkārši pārskrullēju līdz nākamajam postam. Jūs asat TIK tupi, TIK garlaicīgi, TIK nožēlojami, ka tērēt sekundes jūsu savārstījumiem ir nepiedodama necieņa pret savu laiku.

raihs, 24.novembris 2016, 22:55

nu ko dauni. atkal tu macitaj rakstit, tik daudz kludas salaidi. tu esi piedzimis debils un geni vainojami, vai krievu pa muti ir daudz situsi, ka visi ir vates iznemot tevi? apbizotais krievu pabern?
24.novembris 2016, 23:05 | links

Docent, kādā ziņā ar mani kāds manipulē? Ar to, ka krievija ir slima, bīstama valsts? Vai avīzēs man kāds klārē, ka Latvija ir viens vienīgs veiksmes stāsts? Vai vēl kā? Paskaidro lūdzu!

raihs, 24.novembris 2016, 21:56Tuliņ viņš tev piesiesies pie pareizrakstības,jo argumentu nav:)

uļiņ,nugan tu ablažalsa,tas ka docentu ar mazo ok,viņam po,a raihu,savu ELKU,ar mazo,fūū,nu tu sūdos līdz ausīm,esi pārcelts uz vatņikiem :)

ezers, 24.novembris 2016, 22:42butu jus antiņi skola kaut drusku macijušies tad zinatu kad lietot lielo burtu,re kur atsvaidzinat zinašanas http://vardotaja.blogspot.com/2014/08/pieklajiga-jusosnas.html

uldens2, 24.novembris 2016, 23:00

ilgi meklēji lai iekopētu :)
24.novembris 2016, 23:04 | links

raihs ir tas daunis, kas piesienas pie pareizrakstibas, kad nav argumentu. piedevam pasam ir pilns ar kludam.

citeju no sodienas (viena teikuma jau divas kludas un maca citus):
Nevajadzētu šeit šo diskusiju nolaist līdz tam pašam līmenim- gan no satura, gan no elementāras pareizrakstības viedokļa

raihs, 24.novembris 2016, 15:15

mailite, 24.novembris 2016, 22:43

Mailīte ir tas daunis, kas sacepies, ka nu būs nodokļi jāmaksā un nevarēs apjāt valsti izmantojot mikrouzņēmus :)

shmidzis, 24.novembris 2016, 22:55

smidzīt redz kā raihs ar Tevi veikli manipulē,par nodoklīti neņirgājies,drīzvien arī Tev pie durvīm bikli klaudzinās tieši Tev piemērots :)un ko tad?vaimanāsi,vai cēli atzīsi,ka pizģets podkralsa ņezometno...
24.novembris 2016, 23:02 | links

Maile, plēsīgais,uc. vate- neglaimojiet sev, priecājoties par to, ka man, redz, neesot argumentu- viss ir gaužām vienkārši- ES VIENKĀRŠI NEIEDZIĻONOS JŪSU VĀJPRĀTA MURGOS! Vienkārši pārskrullēju līdz nākamajam postam. Jūs asat TIK tupi, TIK garlaicīgi, TIK nožēlojami, ka tērēt sekundes jūsu savārstījumiem ir nepiedodama necieņa pret savu laiku.

raihs, 24.novembris 2016, 22:55

tu dauni nevari absoluti noargumentet NEVIENU savu vavulojumu. un tad sac muldet par pareizrakstibu, kad PATS neproti pareizi rakstit.

ko vel no tada idioti var gribet, ja pat purna iebaz, ka nav japarmet kadam par pareizsrakstibu, ja pasam parmetuma teikuma ir divas ELEMENTARAS kludas. tavs intelektuala limenis ir ka autistam. ne, autistam tas butu apvainojums. debilikis vienkarsi.
24.novembris 2016, 23:02 | links

24.novembris 2016, 23:00 | links

uļiņ,nugan tu ablažalsa,tas ka docentu ar mazo ok,viņam po,a raihu,savu ELKU,ar mazo,fūū,nu tu sūdos līdz ausīm,esi pārcelts uz vatņikiem :)

ezers, 24.novembris 2016, 22:42
butu jus antiņi skola kaut drusku macijušies tad zinatu kad lietot lielo burtu,re kur atsvaidzinat zinašanas http://vardotaja.blogspot.com/2014/08/pieklajiga-jusosnas.html
24.novembris 2016, 23:00 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager