Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
O kā...
- Ar mūsu pretgaisa un prettanku ieročiem, ko esat minējis kā prioritāti, varam šīs 48 stundas noturēties, līdz iesaistās NATO?

- Jā, varam! Darām visu, lai to spētu ar šo atturēšanas politiku, būvējot savu aizsardzības sistēmu, attīstot savus bruņotos spēkus kopā ar mūsu sabiedrotajiem.

P.s.Tas no raksta

Bergmanis: Krievijas ieroču žvadzināšana mūs dara bažīgus
19.novembris 2016, 01:37 | links

paldies Ulden izskatas ka radiaktivie putekļi un tvaiks gaisa ir nonacis , ne mazos apjomos ;[

plesigais, 18.novembris 2016, 23:45
hvz,tas avots nu tads,ticibu neviesoš,jagaida kada nopietnaka informacija,ja tur kas nopietns tad jampadracis bus pamatigs rit,parit
19.novembris 2016, 00:13 | links

Interesants raksts,tikai kamēr nau tur padzīvojuši to nesaprot.

http://rus.tvnet.lv/novosti/obschjestvo/344498-biznjesmjen_zhizn_v_rossii_sdjelala_mjenja_patriotom_latvii

ilmiks, 18.novembris 2016, 23:09

Pasties, kā vate cepjas komentāros zem šī raksta. Vāks! Superģeržavas propoganda dara savu! Man nav nekādu ilūzihu, ka LV ir laba valsts, bet par to, ka tā ir labāka par ru, esmu pārliecināts par visiem 100
18.novembris 2016, 23:47 | links

paldies Ulden izskatas ka radiaktivie putekļi un tvaiks gaisa ir nonacis , ne mazos apjomos ;[
18.novembris 2016, 23:45 | links

http://rus.tvnet.lv/novosti/obschjestvo/344498-biznjesmjen_zhizn_v_rossii_sdjelala_mjenja_patriotom_latvii

ilmiks, 18.novembris 2016, 23:09
18.novembris 2016, 23:43 | links

Vaira ir vienīgā politiķe kura pelnījusi pieminekli.Vēl man patīk Raiha izvēle ASV prezidentam - Mensons man ar patiktu :)

Bralitis, 18.novembris 2016, 23:30

Vispār jau es biju domājis to maniaku Mensonu ar visu ģimenīti:) Šito komercsātanistu? Nu nē:)
18.novembris 2016, 23:42 | links

Vaira ir vienīgā politiķe kura pelnījusi pieminekli.Vēl man patīk Raiha izvēle ASV prezidentam - Mensons man ar patiktu :)
18.novembris 2016, 23:30 | links

ak ja , atvainojiet , gribeju palugt krievu neta pazinejus parakties pa krievu soctikliem ;] esot kaudkadas problemas ar Voroņežas atomreaktoru . pašam neko pratigu uzrakt neizdodas ;[
18.novembris 2016, 23:25 | links

bļaviens , un neviena krievu lamuvarda ;] KAS TE NOTIEK ?

šoreiz par padomijas sirpja un amura lietošanu pat man sagribejas suligi nolamaties , bet ........ ?

eu varbut ' otvedjitje dušu ' un nolamajiet plesigo ;]
18.novembris 2016, 23:17 | links

18.novembris 2016, 23:09 | links

Obama tak ari solija ka izvedis karaspeku no afganistanas un likvides gvantanamo cietumu:)
18.novembris 2016, 22:55 | links

Trampelmanim šis būs pirmais postenis ASV politikā, līdz šim viņš nekas nav bijis, tikai šovmens. Parasti ASV prezidenta kandidātiem tā pieredze politikā ir lielāka, Klintone 8 gadus bija senatore, Obama ar pirms ievēlēšanas bija senators.

Sulla, 18.novembris 2016, 22:49

Vispār jau pie *irsas tie amīši - lai ievēl kaut mensonu! Galvenais, kāda būs nostādne attiecībā pret ru!
18.novembris 2016, 22:52 | links

Trampelmanim šis būs pirmais postenis ASV politikā, līdz šim viņš nekas nav bijis, tikai šovmens. Parasti ASV prezidenta kandidātiem tā pieredze politikā ir lielāka, Klintone 8 gadus bija senatore, Obama ar pirms ievēlēšanas bija senators.

Sulla, 18.novembris 2016, 22:49

Vispār jau pie *irsas tie amīši - lai ievēl kaut mensonu! Galvenais, kāda būs nostādne attiecībā pret ru!
18.novembris 2016, 22:52 | links

18.novembris 2016, 22:49 | links

Tobiš ar sajūsminies par tukšpirdi bez politiskās pieredzes kurš priekšvēlēšanu kampaņā sasolīja neizpildāmas lietas? :D ne velti viņa vēlētāji vairumā bija večuki ar zemu izglītību, tie jau nemaz nesaprata ka viņus apmāna un tur par muļķiem kuri noticēs jebkam. Jēziņ raih tak internets pilns ar video kur trampelmans publiski gvelž totālāko sviestu, taisa šovu zemajām pierītēm.

Sulla, 18.novembris 2016, 22:30

Sulla, ak dies, protams, redzēju! Gribu pateijr tikai to,ka nobalsotu par radikālu līderi Latvijā, jo ir piegriezušās pelēcīgās nulles! Es noriskētu, jo variantu ta nava!
P.S. Tramps nu noteikti nav iesācējs politikā- ja nemaldos, ceturto reizi uz prežiem balatējas. Beidzot atrada vājo stīgu
18.novembris 2016, 22:40 | links

Tobiš ar sajūsminies par tukšpirdi bez politiskās pieredzes kurš priekšvēlēšanu kampaņā sasolīja neizpildāmas lietas? :D ne velti viņa vēlētāji vairumā bija večuki ar zemu izglītību, tie jau nemaz nesaprata ka viņus apmāna un tur par muļķiem kuri noticēs jebkam. Jēziņ raih tak internets pilns ar video kur trampelmans publiski gvelž totālāko sviestu, taisa šovu zemajām pierītēm.
18.novembris 2016, 22:30 | links

...fak, par lielu man tas pirksts telefona klaviatūrai
18.novembris 2016, 22:26 | links

Un raih tu nonāc pretrunās, jo nupat sāki sapņot par trampelmani ar mūsu preža krēslā, bet tas tak ir totāls pretstats Vairas inteliģencei un runas manierei ;)

Sulla, 18.novembris 2016, 22:17

Pretrunu nav- trampa gadījumā uēes nedomāju inteliģenci, bet radikālu pieeju lietām- mūri uz robežām, 35% nodokli Ķīnas precēm, izdzīt latinosu kriminākus, faku lobistiem, utt.
18.novembris 2016, 22:24 | links

Par Islandi viss skaidrs,bet mes jau nekad nevienosimies tados protestos,nekad Latvija neviens netiesās valdibu jo ķēdite iet dziļi,būtu jau risinājums...

upiks, 18.novembris 2016, 22:09

tur jau ir ta musu lielaka sāpe ka trukst vienotibas,katrs sava kakta kaut ko urbina,nemaksā nodokliti un ir laimigs ka viņu par to neviens nedrāž
18.novembris 2016, 22:23 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager