Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Nu, nu- par VVF es tā gan neteiktu

raihs, 18.novembris 2016, 22:09

Protams ir patīkamāk ja prezidents ir inteliģents cilvēks ar labām svešvalodu zināšanām un māk runāt, nevis kaut kāds jampampiņš ar runu kā malēnijas lauķim. Bet arī Vairiņai nebija nekādu sviru lai slāpētu mūsu ekskomunistu oligarhu apetīti.

Sulla, 18.novembris 2016, 22:12

Jā, piekrītu. Bet viņa izdarīja savu darbu, lai LV būtu NATO valsts, un savas funkcihas savu iespēju robežās pildīja. Ko darīja zatlers, bērziņš un vējonis, kuri pat angliski nemācējs? Tikai apkaunoja Latviju! Nu sakiet- KĀDĒĻ tādus ievēl? Un ievēl tādus apzināti!!!
18.novembris 2016, 22:19 | links

Un raih tu nonāc pretrunās, jo nupat sāki sapņot par trampelmani ar mūsu preža krēslā, bet tas tak ir totāls pretstats Vairas inteliģencei un runas manierei ;)
18.novembris 2016, 22:17 | links

raihs, 18.novembris 2016, 22:09

Protams ir patīkamāk ja prezidents ir inteliģents cilvēks ar labām svešvalodu zināšanām un māk runāt, nevis kaut kāds jampampiņš ar runu kā malēnijas lauķim. Bet arī Vairiņai nebija nekādu sviru lai slāpētu mūsu ekskomunistu oligarhu apetīti.
18.novembris 2016, 22:12 | links

Par Islandi viss skaidrs,bet mes jau nekad nevienosimies tados protestos,nekad Latvija neviens netiesās valdibu jo ķēdite iet dziļi,būtu jau risinājums...
18.novembris 2016, 22:09 | links

Nav jēgas mums tautai daudz kritizēt prezi kuru paši neievēlam ;) pie tam viņi mums arī ir tikai izkārtnes, viņu funkcijas ir tikai reprezentablas.

Sulla, 18.novembris 2016, 21:58

18.novembris 2016, 22:09 | links

Nav jēgas mums tautai daudz kritizēt prezi kuru paši neievēlam ;) pie tam viņi mums arī ir tikai izkārtnes, viņu funkcijas ir tikai reprezentablas.
18.novembris 2016, 21:58 | links

nu ja,varbūt. bet šādu prezidentu man arī nevajag,cilvēku kurš nolasa no lapņas ....

pfff marionete,tas nav valsts līderis,lelle.es gribu redzēt cilvēku kurš bļauj,brēc uz visu to murgu kas šobrīd notiek
18.novembris 2016, 21:52 | links

ne,ne vajag kadu brinumviriņu kas atnaks un visu vietā visu izdaris.
Visiem patik noradit ka arzemes visi ir forši un sakartoti,valdiba stradā tautai.
Cik gadus lembis tiesajas un visi zin ka zaglens pedejais,bet atkal un atkal viņu ievel par meru,nu psc kaut kads,tad nu saņemat ko paši gribat,tik nah šitā raudašana pec tam ka viss slikti.
Re kur video kur tauta reali dara kaut ko savā labā nevis cer uz kadu onkuli
18.novembris 2016, 21:50 | links

Ja jābūt godīga , tad ja Latvijā uzrastos tramps(pagaidām ar mazo burtu), es par viņu balsotu! Kaut kas līdzīgs Kaimiņam, bet gudrāks, kaut jas līdzīgs Lembergam, bet godīgāks. Personība, līderis... Citādi no visām šīm pelēcībām- viduvējībām vemt gribas...
18.novembris 2016, 21:47 | links

coj, esi reālists, paskaties uz mūsdienu pēdējiem diktatoriem, kā tie valda un par ko pirmkārt rūpējas (piesit kabatas sev un saviem tuviniekiem, līdz pat podu apzeltīšanai), kā apspiež un sēdina cietumā oponentus un kritiķus. Neesi naivs, mūsdienās diktatūra ir tupiks un izolācija, mazai valstiņai tā ir nāve blakus tik agresīvam kaimiņam. Un kur tad rausiet to Saulvedi, Antiņu un Lāčplēsi vienā personā kurš nesavtīgi kalpos valstij ? :) Tautieši esiet reālisti un ja sapņojiet tad par kaut ko sakarīgu.
18.novembris 2016, 21:44 | links

īstenība Cojam taisniba,laikam savadak toč nekas nebus,nē nu parsteigumi jau nākamgad saksies vissur,tad jau redzēs,bet nu aicinājums vissiem-nakotnes copes vardā,esam vienoti
18.novembris 2016, 21:43 | links

ar ko tad viņš ir ists??Ar to ka valsti vada kā kolhozu???

uldens2, 18.novembris 2016, 21:16

mega inflācija un vairākkārtēja rubeļa devalvācija laikam ir rādītājs cik veiksmīgi saimnieko ūsainais diktators :)

Sulla, 18.novembris 2016, 21:24

mums vajag diktatoru,musu mazās Latvijas diktatoru,man vajag.noriebušies tie bezmugurkaulnieki.protams nepārkāpjot demokrātiskās vērtības,es pat nezinu vai tas ir iespējams

cojs, 18.novembris 2016, 21:37

+++ , bet nav iespējams...
18.novembris 2016, 21:42 | links

Apsveicu svētkos,nu redzat-latviesi jau neveidos...un ta vienmēr,sava starpā rejamies par sūdiem,sikumiem un brīnamies kapec tā notiek,tak varbūt butu laiks vienu,nu labi divas nacionālas partijas un būtu dvēseles miers

upiks, 18.novembris 2016, 21:36

Hvz... Vecos laikos tāpat pie varas tika.Tagad uzvarēt nilu šķiet utopija. Gan jau ka tur apakšā ir kāds dīls... Zaga un zags jau arī latviešu partijas, bet vismaz nebūtu jāredz tie sirpji un 9.maija dzerstiņi
18.novembris 2016, 21:41 | links

mega inflācija un vairākkārtēja rubeļa devalvācija laikam ir rādītājs cik veiksmīgi saimnieko ūsainais diktators :)

mums vajag diktatoru,musu mazās Latvijas diktatoru,man vajag.noriebušies tie bezmugurkaulnieki.protams nepārkāpjot demokrātiskās vērtības,es pat nezinu vai tas ir iespējams

cojs, 18.novembris 2016, 21:37

diktatoru vajag tiem kas gaida ka viņu darbus izdaris kads cits
18.novembris 2016, 21:40 | links

18.novembris 2016, 21:37 | links

Apsveicu svētkos,nu redzat-latviesi jau neveidos...un ta vienmēr,sava starpā rejamies par sūdiem,sikumiem un brīnamies kapec tā notiek,tak varbūt butu laiks vienu,nu labi divas nacionālas partijas un būtu dvēseles miers
18.novembris 2016, 21:36 | links

Pisec. Vispār jau par tiem sirpīšiem/ āmurīšiem var pantu dabūt,ne?

raihs, 18.novembris 2016, 21:18
tu jā,bet nils diez vai:)

uldens2, 18.novembris 2016, 21:20

Pretīgi ir tas, ka jau gadu(vai nu cik tur) pirms pašvaldību vēlēšanām ir skaidrs, ka nils atkal uzvarēs! JO- neviens jau ar viņu necīnīsies! Latviešu partijas nolēmušas neveidot vienotu koalīciju, un jebkurš cits variants ir bezcers... Tas tiek darīts apzināti? Tipa - jūs mums Saeimu, mēs jums Rīgu...
18.novembris 2016, 21:28 | links

18.novembris 2016, 21:24 | links

raihs, 18.novembris 2016, 21:18

tu jā,bet nils diez vai:)
18.novembris 2016, 21:20 | links

18.novembris 2016, 21:18 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager