Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Daddy, kāpēc tu domā, ka turki ir numurs cvai iekš Nato? Un ko par šādu tēzi bilstu angličāņi, sprancūži un fāterlenderi?

Izziņa:
http://www.delfi.lv/news/arzemes/izveidots-pasaules-specigako-armiju-tops.d?id=45980977

andreiko, 16.novembris 2016, 21:55

"Angličāņi" mātu ar galvu, franči un vāči kautrīgi stāvētu maliņā :)

vecā žurnālistu kaite, mētāties ar nepārbaudītiem apgalvojumiem. :) pamēģini no tās Delfu ziņas-atraudziņas tikt pie pirmavota? :)

Otrs links uz global firepower jau cerīgāks. Bet salīdzinot Turciju ar UK (izdarīju to Tavā vietā - http://www.globalfirepower.com/countries-comparison-detail.asp?form=form&country1=turkey&country2=united-kingdom&Submit=COMPARE) redzams, ka UK ir 6 vietā, bet turki 8. Paanalizējot kāpēc - izrādās, ka armija, militārie spēki Turcijai praktiski visos parametros pārspēj UK (ak, jā, UK ir 1 aircraft carriers, turkiem nav) :)

GPF indekss UK ir augstāks dēļ aizsardzības budžeta, GDP un naftas rezervēm. Ilgstoša kara gadījumā tam ir nozīme, īstermiņā ne. Analītika draudziņ :)

PS. labi, ka tās abas skaitās mums draudzīgas valstis.
17.novembris 2016, 09:23 | links

17.novembris 2016, 00:24 | links

Ja godigi cilvek , tad mana atbilde bus tada . Es labak sedešu cietuma par sava berna slepkavibu un uz ņemšos tadu greku dieva priekša , neka skatisu vaiga savus bernus un mazbernus pec Tava vai Sullas ģimja un prata spejam .

plesigais, 16.novembris 2016, 23:49
te diži nav ko piebilst,slims kas slims,jeb ka krievs teiktu jobnutijs
17.novembris 2016, 00:08 | links

Ja godigi cilvek , tad mana atbilde bus tada . Es labak sedešu cietuma par sava berna slepkavibu un uz ņemšos tadu greku dieva priekša , neka skatisu vaiga savus bernus un mazbernus pec Tava vai Sullas ģimja un prata spejam .

plesigais, 16.novembris 2016, 23:49

Tā ir tava vēsture cilvēk, tas arī viss. Manuprāt jebkurš normāls indivīds izaug uz tās pamatiem. Adios, kā teiktu biedrs coppmans:)
16.novembris 2016, 23:57 | links

16.novembris 2016, 23:49 | links

AĀĀ Tu doma to mazo zemes stremeliti izeju no melnas juras , ak es muļķitis ;] Ja tas tiešam ir svarigs objekts gan krievu ekonomikai gan militarajam vajadzibam ;D

plesigais, 16.novembris 2016, 22:17nu tad pastasti savu versiju kapec krievi paris nedeļas paspardija tomatus,vienigais ko vini vareja izdarit,un atkal kļuva draugi ar turkiem????

uldens2, 16.novembris 2016, 22:23

Zini ta draudziba ar turkiem sakas tada divaina laika , kad amiši un nato pekšņi saprata ka krievi var tikt ar grupejumiem gala bez viņu palidzibas .
ari begļu bari kautka uzreiz pazuda . Jocigi vai ne ?

plesigais, 16.novembris 2016, 22:35kur tu šito rāvi???Krievi ne ar ko nespej tikt galā.

uldens2, 16.novembris 2016, 22:46

Ei puis kas Tev kaiš ;[ skuķu par maz vai par maz uz kruts paņemi ? krievs pakaļa ieknieba ?
Ja jau tads varonis esi un tik gudrs , ei piesakies uz profesonalo armiju izmacies un pabrauka pa misijam , paskatisimies kadu dziesmiņu tad dziedasi ;]

A vam slabo ?

plesigais, 16.novembris 2016, 23:25

Ir jau labi, ej nu čučāt, alkohols ir domāts stipriem vīriem:) Neaizmirsti tik saviem mazbērniem doto solījumu, vēsturi- sāc ar "Baigo gadu", savādāk izaugs līdzīgi tevim
16.novembris 2016, 23:36 | links

Uldens2 nesi pasaules lapitajs . Ne Tavos , ne manos , ne visas Latvijas spekos ko mainit pasaules politika . Un kas to zin uz kuru pusi mainit . kurinot naidu ar krieviem Tu neuzzinasi kur paliek Tava nodokļos samaksata naudiņa , apsaukajot copes biedrus , asfalta bedres neaizlapisi un Latviju nesakartosi . Krievi , amiši ;] viņiem Latvija ir buferzona ,bezjedzigs maziņs zemes pleķitis . Pat NATO mes esam izlukpostenis [militara terminoloģija ] , postenis ko bez želastibas un noželas atdod pretiniekam , lai saglabatu galvenos spekus .

plesigais, 16.novembris 2016, 23:14

Krievi , amiši ;] ar mazo burtu uzrakstīji, lūdzu palabo.

skutans, 16.novembris 2016, 23:22

Ko palabot ludzskolotaj , redziet ar vardiņu 'krievi' sakas jauns teikums ;] , butu teikuma vidu varbut uzrakstitu ar mazo ;] .
16.novembris 2016, 23:29 | links

AĀĀ Tu doma to mazo zemes stremeliti izeju no melnas juras , ak es muļķitis ;] Ja tas tiešam ir svarigs objekts gan krievu ekonomikai gan militarajam vajadzibam ;D

plesigais, 16.novembris 2016, 22:17nu tad pastasti savu versiju kapec krievi paris nedeļas paspardija tomatus,vienigais ko vini vareja izdarit,un atkal kļuva draugi ar turkiem????

Zini ta draudziba ar turkiem sakas tada divaina laika , kad amiši un nato pekšņi saprata ka krievi var tikt ar grupejumiem gala bez viņu palidzibas .

plesigais, 16.novembris 2016, 22:35kur tu šito rāvi???Krievi ne ar ko nespej tikt galā.

uldens2, 16.novembris 2016, 22:46

Ei puis kas Tev kaiš ;[ skuķu par maz vai par maz uz kruts paņemi ? krievs pakaļa ieknieba ?
Ja jau tads varonis esi un tik gudrs , ei piesakies uz profesonalo armiju izmacies un pabrauka pa misijam , paskatisimies kadu dziesmiņu tad dziedasi ;]

A vam slabo ?
16.novembris 2016, 23:25 | links

Uldens2 nesi pasaules lapitajs . Ne Tavos , ne manos , ne visas Latvijas spekos ko mainit pasaules politika . Un kas to zin uz kuru pusi mainit . kurinot naidu ar krieviem Tu neuzzinasi kur paliek Tava nodokļos samaksata naudiņa , apsaukajot copes biedrus , asfalta bedres neaizlapisi un Latviju nesakartosi . Krievi , amiši ;] viņiem Latvija ir buferzona ,bezjedzigs maziņs zemes pleķitis . Pat NATO mes esam izlukpostenis [militara terminoloģija ] , postenis ko bez želastibas un noželas atdod pretiniekam , lai saglabatu galvenos spekus .

plesigais, 16.novembris 2016, 23:14

Krievi , amiši ;] ar mazo burtu uzrakstīji, lūdzu palabo.
16.novembris 2016, 23:22 | links

16.novembris 2016, 23:14 | links

Pasavēros uldens2 video, un ? Tak nekas nav mainījies , humors un satīra:) Man domāt ,šiem nez vai ir spēja militāri iejaukties Baltijas valstu teritorijā. Pārāk skumīgi risinās lietas ru valstī, cilvēks parastais nerunā to ko domā, un tas nav labi... Čušs vien sanāktu, kā jau reiz te minēju, vēsture kārtējo reizi atkārtotos, gluži kā senajā Grieķijā:)
16.novembris 2016, 23:02 | links

plesigais, 16.novembris 2016, 22:35
kur tu šito rāvi???Krievi ne ar ko nespej tikt galā.
16.novembris 2016, 22:46 | links

uldeens2 ... !!! Latvijā nav fašistu,,nav genocīda...es Bushmans tam pilnībā piekrītu, bet pārliecini par to vīreli Penzā vai Kazaņā :)

No otras puses,,, uzskatu, ka Latvvijā nav Krievijas ietekmes, esam (gribas ticēt) saimnieki savā zemē,,,bet MIL vislaik kliedz, ka IR, ka *lācis* asina nagus!

..nu pasaki (nenodzertais prāts),,kam ticēt,,savām acīm, vai tam , ko man saka, ko ??

bushmans, 16.novembris 2016, 22:06tapec jau tas ir vates galva tai penzā ka vins ir tik tups ka interneta laikmetā nespej apskatities informaciju no realiem avotiem,ta vietā lur zombojašķikā kur katru dienu stasta preteju informaciju iepriekšeja dienā paustajai un nespej izdarit secinajumus ka tur dirš.
Spilgts piemers ukrainas notikumi,kamer kiseļovs nelika ienist ukraiņus tikmer tā bij brāļu tauta,nu kā tadus nesaukt pa vateņiem???!!!

uldens2, 16.novembris 2016, 22:13

Ja , un ari Latvieši kam vienkarši neinterese krievu s-di [pasiem savu pietiek ] kas reali saprot ka krievam te Latvija nav militaras intereses [ ko bombordes Allas Pugačovas vasarnicu , jeb ar tankiem uzbruks Jelgavas metalapstrades rupnicai vai vel simtiem citu objektu kas jau ta pieder krieviem ] ari ir vates galvas ?

plesigais, 16.novembris 2016, 22:26
kada viniem interese bij gruzija un ukrainā???
16.novembris 2016, 22:40 | links

Tā stulbība ir neizmērojama, manai 70 gadīgajai mātei skaidrākas domas un daudz loģiskāki secinājumi. Met mieru uldēn, ko velti laiku tērē.
16.novembris 2016, 22:40 | links

...redz uldeens2,,tieši to jau arī gribēju pateikt!
..insanti,,,cik ilgā laikā, Tev varētu iestāstīt, ka leiši vai esti ir tavi lielākie ienaidnieki.... zini, domāju, ka ļoti ātri :) Padomā, ar labunakti!

bushmans, 16.novembris 2016, 22:24
man neiestastitu,un par laimi krievija ari tadi vel ir kuri nav nozombeti
16.novembris 2016, 22:36 | links

16.novembris 2016, 22:35 | links

uldeens2 ... !!! Latvijā nav fašistu,,nav genocīda...es Bushmans tam pilnībā piekrītu, bet pārliecini par to vīreli Penzā vai Kazaņā :)

No otras puses,,, uzskatu, ka Latvvijā nav Krievijas ietekmes, esam (gribas ticēt) saimnieki savā zemē,,,bet MIL vislaik kliedz, ka IR, ka *lācis* asina nagus!

..nu pasaki (nenodzertais prāts),,kam ticēt,,savām acīm, vai tam , ko man saka, ko ??

bushmans, 16.novembris 2016, 22:06tapec jau tas ir vates galva tai penzā ka vins ir tik tups ka interneta laikmetā nespej apskatities informaciju no realiem avotiem,ta vietā lur zombojašķikā kur katru dienu stasta preteju informaciju iepriekšeja dienā paustajai un nespej izdarit secinajumus ka tur dirš.
Spilgts piemers ukrainas notikumi,kamer kiseļovs nelika ienist ukraiņus tikmer tā bij brāļu tauta,nu kā tadus nesaukt pa vateņiem???!!!

uldens2, 16.novembris 2016, 22:13

Ja , un ari Latvieši kam vienkarši neinterese krievu s-di [pasiem savu pietiek ] kas reali saprot ka krievam te Latvija nav militaras intereses [ ko bombordes Allas Pugačovas vasarnicu , jeb ar tankiem uzbruks Jelgavas metalapstrades rupnicai vai vel simtiem citu objektu kas jau ta pieder krieviem ] ari ir vates galvas ?
16.novembris 2016, 22:26 | links

...redz uldeens2,,tieši to jau arī gribēju pateikt!
..insanti,,,cik ilgā laikā, Tev varētu iestāstīt, ka leiši vai esti ir tavi lielākie ienaidnieki.... zini, domāju, ka ļoti ātri :) Padomā, ar labunakti!
16.novembris 2016, 22:24 | links

plesigais, 16.novembris 2016, 22:17
nu tad pastasti savu versiju kapec krievi paris nedeļas paspardija tomatus,vienigais ko vini vareja izdarit,un atkal kļuva draugi ar turkiem????
16.novembris 2016, 22:23 | links

16.novembris 2016, 22:17 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager