Morāle, Ja Lohmans sāk drukāt, tad visiem skaidrs, ko vecāki neiedeva, to skolā iemācīt nevar.
16.novembris 2016, 20:59 | links
Manuprāt lielākā kļūda ir turpināt uztvert pasauli kā bipolāru - labie/sliktie, krievi/amerikāņi utt.ja draudzibu parada notriecot bumbvedeju tad jā:)
Pasaule vairs sen tāda nav. Militārie un ekonomiskie akcenti ir mainījušies, nav vairs viennozīmīgi labie/sliktie, draugi/nedraugi. Piemērs - otrā spēcīgākā NATO valsts Turcija - pēc šodienas retorikas viņa ir draudzīgāka ar Krieviju nekā ar ASV/ES...
daddy_j, 16.novembris 2016, 15:41
Manuprāt lielākā kļūda ir turpināt uztvert pasauli kā bipolāru - labie/sliktie, krievi/amerikāņi utt.
Piemērs - otrā spēcīgākā NATO valsts Turcija - pēc šodienas retorikas viņa ir draudzīgāka ar Krieviju nekā ar ASV/ES...
bombardeja prāta jukušus ģeneraļus kas nodarbojās ar genocidu,un pareizi darija
uldens2, 16.novembris 2016, 14:00
nez cik ģenerāļus sabombardēja?? :) jeb tomēr vairāk tika infrastruktūras objektiem un civiliedzīvotājiem?
daddy_j, 16.novembris 2016, 14:16
bombardeja prāta jukušus ģeneraļus kas nodarbojās ar genocidu,un pareizi darija
uldens2, 16.novembris 2016, 14:00
Domaju ka NATO otreiz tadu kļudu nepieļaus kada bij ar čehoslovakiju,un kā reiz tamdeļ NATO tika radits lai nepieļaut jauna kara rašanos eiropābombardeja prāta jukušus ģeneraļus kas nodarbojās ar genocidu,un pareizi darija
uldens2, 16.novembris 2016, 12:51
To mēs varam minēt un cerēt...pie reizes būtu labi noskaidrot, kur NATO kartēs ir iezīmēta un ko viņi saprot ar "eiropu" :)
piem. 1999. gadā NATO bombardēja Eiropu, Belgradu, aizstāvot albāņu (musulmaņu) nemierniekus Kosovā...
daddy_j, 16.novembris 2016, 13:29
Domaju ka NATO otreiz tadu kļudu nepieļaus kada bij ar čehoslovakiju,un kā reiz tamdeļ NATO tika radits lai nepieļaut jauna kara rašanos eiropā
uldens2, 16.novembris 2016, 12:51
Par to video-pa ausu galam strādājot klausījos... Vienīgā doma,kas radās- man tur vajadzētu būt! Vai vēl labāk-Sullam. Vai vēl vēl labāk-abiem! Mēs ātri vatņikiem mutes aizvērtu...
raihs, 16.novembris 2016, 12:48
Jaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu runās no spēka pozīcijām, un Krievija «var necerēt» uz to, ka ASV izvedīs NATO spēkus no Baltijas valstīm - tas nenotiks, intervijā televīzijas kanālam CNN atklāja Trampa padomnieks Rūdolfs Džuliani.vesture jau tas vienošanas reti tiek parkaptas,vienu zinu kad čehoslovakija atļava fašistiem okupet,otra ka krievija okupeja krimu.
Gaidam jaunas uzlimes uz auto ar uzrakstu ''trump chmo''
uldens2, 16.novembris 2016, 09:35
Spēka pozīcijas... neizvedīs no Baltijas... es tomer uz to pārāk nepaļautos, pārāk neuzticami ir tie lielie ar viņu aizmuguriskajām spēlītēm. Bralitis te ieminejās, ka parakstīšot visādus memorandus, visiem būšot vieglāk, mums labāk utt... nu nez, bieži vien tās vienošanās izrādās viegli pārkāpjamas, ja vien pārkāpējam ir pietiekams militari/politiskais spēks. Ka tik nesanāk, ka visi vilki paēduši, bet kazas, ai, sak', pofiK par kazām... ka tik mums, lielajiem, labi. Nav man cerīguma šais jautājumos
eldorado, 16.novembris 2016, 11:09