Par to video-pa ausu galam strādājot klausījos... Vienīgā doma,kas radās- man tur vajadzētu būt! Vai vēl labāk-Sullam. Vai vēl vēl labāk-abiem! Mēs ātri vatņikiem mutes aizvērtu...
16.novembris 2016, 12:48 | links
Jaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu runās no spēka pozīcijām, un Krievija «var necerēt» uz to, ka ASV izvedīs NATO spēkus no Baltijas valstīm - tas nenotiks, intervijā televīzijas kanālam CNN atklāja Trampa padomnieks Rūdolfs Džuliani.
Gaidam jaunas uzlimes uz auto ar uzrakstu ''trump chmo''
uldens2, 16.novembris 2016, 09:35
Lai vai kā kādam nepatiktu-Trampu ievēlēja tauta,baltie,vidēja vecumā un bļaustās tur migrantu jaunatne...secinājumi,arī Eiropā uzspiestais humānisms un globalizācija būs savu padarījis un kreisie daudz kur būs tuvu stūrei un ceru pragmatisms svinēs uzvaruvispar jau tauta ieveleja Klintoni,balsu vairak bija tieši par viņu
upiks, 16.novembris 2016, 08:51
Vakar esot notikusi pirmā Trampa un Putina telefonsaruna.Kā ziņo Krievijas mediji ,viss liecina ka abas puses ir noskaņotas uz konstruktīvu sadarbību ,saspīlējuma mazināšanu savstarpējās attiecībās un pasaulē kopumā.Cik var nojaust Ukrainas tēma skarta netika.Visupirms jānoregulē Sīrijas jautājums un tas Trampm tagadiņ ir primāri .Bet bez Krievijas līdzdalības tas patreiz nav iespējams.
Tas, ka Tramps jau pirmajā nedēļā piezvanīja Putinam,norāda uz to ,ka turpmāk Amerika centīsies ieklausīsies arī Krievijas viedoklī.Bet ir viens viens maziņš knifiņš,oficiāli Tramps stāsies amatā 20 janvārī,ja to akceptēs tā saucamie 'pārstāvji'.To ka neakceptēs ir maz ticams ,bet tāda iespēja pastāv.Tāda ir ASV vēlēšanu sistēmas īpatnība....
Tonis, 15.novembris 2016, 21:25
Nekas nav aizmirsts un neviens nav aizmirsts - saka krievi. Vienkārši personīgi es nemaisos kad jūs diskutējat sviestaini. Man patīk ja ir tēma .Bet tēma - viens abižo otru,apbižotais meklē uti otrā ir bezjēdzīga un garlaicīga.
Bralitis, 15.novembris 2016, 17:38
Cik lieliski šie abi duraciņi sader kopā, gluži kā smirdīgs auts ar kirzaču :)
Sulla, 13.novembris 2016, 13:09