Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Cik lieliski šie abi duraciņi sader kopā, gluži kā smirdīgs auts ar kirzaču :)
13.novembris 2016, 13:09 | links

Nu tatad 'izvelkot' videjo varam secinat , ja cilveks lieto krievu lamu vardus , uzrunajot citus nelieto lielos burtus , izsaka aizskarošas piezimes oponentu virziena , apšauba citu velmi un saprata spejas ;[ viņš ir ..... ;D
jocigi kapec personigi man rodas asociacijas ar Latvija tik nisto krievu tautibu ?

plesigais, 13.novembris 2016, 09:47

:))))) +1000
13.novembris 2016, 13:04 | links

Nu tatad 'izvelkot' videjo varam secinat , ja cilveks lieto krievu lamu vardus , uzrunajot citus nelieto lielos burtus , izsaka aizskarošas piezimes oponentu virziena , apšauba citu velmi un saprata spejas ;[ viņš ir ..... ;D
jocigi kapec personigi man rodas asociacijas ar Latvija tik nisto krievu tautibu ?
13.novembris 2016, 09:47 | links

Uldens2 man liekas ka mana posta aforismi bija ielikti pediņas , nu tas bija domats parnesta nozime ;] Jeb Jums tas skola netika macits ;]

plesigais, 12.novembris 2016, 20:44acimredzot tev skola nemacija kas ir aforismi

uldens2, 12.novembris 2016, 21:22

Kas ir puis nav vairak pie ka piekasities ;]

man liekas es Tev pieklajigi paludzu parstat lietot krievu lamu vardus ;]
P/S uzrunajot citu personu tomer vajag lietot lielo burtu , es ar Tevim cukas kopa nesmu ganijis ;]

plesigais, 12.novembris 2016, 21:40ar lielo burtu raksta kad izrada cieņu pret uzrunajamo personu,laikam ar to tev skolā nemacija:)

uldens2, 12.novembris 2016, 21:51

Ak tā tas ir !? :))) Mani gan mācija skolā, ka personvārda rakstīšanai nav nekāda sakara ar ,, tavu cieņu,, . Bet te jau jā - dažiem tā ir norma.
uldens2 tā arī neatbildēji par sevi un sava vārda/nika/ rakstīšanu ar mazo burtu . Jāsaprot no ,, tavas skološanās,, , ka pat sevi necieni ja raksti savu vārdu ar mazo burtu. :DDD
13.novembris 2016, 09:16 | links

Redz par tiem idiotiem un nolaišanos līdz viņu līmenim tak vajadzēja būt skaidrs.
12.novembris 2016, 23:58 | links

uldens2, 12.novembris 2016, 23:14

"Predupeždaķ nado"... ;DDDDD
12.novembris 2016, 23:21 | links

12.novembris 2016, 23:14 | links

Uldens2 man liekas ka mana posta aforismi bija ielikti pediņas , nu tas bija domats parnesta nozime ;] Jeb Jums tas skola netika macits ;]

plesigais, 12.novembris 2016, 20:44acimredzot tev skola nemacija kas ir aforismi

P/S uzrunajot citu personu tomer vajag lietot lielo burtu , es ar Tevim cukas kopa nesmu ganijis ;]

plesigais, 12.novembris 2016, 21:40ar lielo burtu raksta kad izrada cieņu pret uzrunajamo personu,laikam ar to tev skolā nemacija:)

uldens2, 12.novembris 2016, 21:51

NE Uldens2 diemžel ar cieņu tam nav nekada sakara , tas vienigi apliecina to ka nezini etikas un pieklajibas likumus ;]
Kauns ;]
12.novembris 2016, 22:53 | links

--"Lauku cilvēku var aizvest uz pilsētu, bet laukus no cilvēka neaizvest. Ja nesaproti par ko runa - par visiem, kas dzīvojuši PSRS un tagad pārspīlēti noliedz visu, kas bijis un ir Krievijā, kurai maz sakara arbijušo Padomju iekārtu.">>>>>
Ja neslavē visās malās tik ļoti drillēto padomju iekārtas "ABC"- bezmaksas medicīna, bezmaksas izglītība un stabils darbs("rītdiena/nākotne")- tātad noliedz visu, kas tur ir bijis? Tavuprāt, tas atsver zaudēto/neiegūto/sabojāto? Tu labprāt maksātu to cenu, kas bija jāmaksā par siltu vietu sistēmā un stabilu dzīvi? Es nē. Manuprāt, cilvēki lielākoties novērtē un cik-necik izsver +/-, nevis "pārspīlēti noliedz visu", jo saprot, kāda ir tā visa cena.
Krievijai maz sakara ar bijušo psrs iekārtu?!? No sirds ceru, ka tas ir ļoti neizdevies joks. Pats teici- es tikai pārfrāzēšu to teicienu- "Krieviju var izvest no padomijas, bet padomiju no Krievijas neizvest".
12.novembris 2016, 22:46 | links

12.novembris 2016, 22:08 | links

plesigais, 12.novembris 2016, 21:40
ar lielo burtu raksta kad izrada cieņu pret uzrunajamo personu,laikam ar to tev skolā nemacija:)
12.novembris 2016, 21:51 | links

12.novembris 2016, 21:40 | links

plesigais, 12.novembris 2016, 20:44
acimredzot tev skola nemacija kas ir aforismi
12.novembris 2016, 21:22 | links

Docent ka Raihs teica ; kamer vecie padomju .........: tikmer nekas nemainisies ;] žel tikai ka tadi ' na-jisti un po-ujisti jau apmaca jauno paudzi ;]
Jeb Tev ir kada ideja ka viņus paraudzinat ;]

plesigais, 12.novembris 2016, 20:34
Otrā postā jau atbildēju - bezceris!!!!
Ja uldens2 to neaptver un viņam liekas ka joprojām dzīvojam Neatkarīgā valstī, nav nozīmes. :))))

Docents, 12.novembris 2016, 20:40

Docent kļudies ;] ja plesigais ir novilcis Raihu lidz savam 'idiotu' limenim un Raihs ir parstajis lietot krievu 'aforismus' un pargajis uz latviesu , tad ir ceriba ;]
Ak ja Raihs pat mak , paldies, pateikt ;]

plesigais, 12.novembris 2016, 20:49

Apšaubot citu izglītību, bet pašam turpinot rakstīt par vatēm, citu oponentu prāta un veselības stāvokļa apšaubīšana , personvārdus ar mazo - zini, laikam nevaru piekrist tavam secinājumam.
:)))) Latviešiem ir laba paruna : Cita,,kule,, , bet vēži tie paši ! :DDDDD
12.novembris 2016, 20:57 | links

pilnīga saskaņa, nekādu šaubu jau arī nebija:)

usis, 12.novembris 2016, 20:51

Bet protams ;] miers un saskaņa baro , karš un naids posta ;] , ta liekas Tas teiciens skaneja ;]
12.novembris 2016, 20:55 | links

usis, 12.novembris 2016, 20:51

Pilnīgs čau un pilnmēness :)
12.novembris 2016, 20:53 | links

12.novembris 2016, 20:51 | links

Docent ka Raihs teica ; kamer vecie padomju .........: tikmer nekas nemainisies ;] žel tikai ka tadi ' na-jisti un po-ujisti jau apmaca jauno paudzi ;]
Jeb Tev ir kada ideja ka viņus paraudzinat ;]

plesigais, 12.novembris 2016, 20:34
Otrā postā jau atbildēju - bezceris!!!!
Ja uldens2 to neaptver un viņam liekas ka joprojām dzīvojam Neatkarīgā valstī, nav nozīmes. :))))

Docents, 12.novembris 2016, 20:40

Docent kļudies ;] ja plesigais ir novilcis Raihu lidz savam 'idiotu' limenim un Raihs ir parstajis lietot krievu 'aforismus' un pargajis uz latviesu , tad ir ceriba ;]
Ak ja Raihs pat mak , paldies, pateikt ;]
12.novembris 2016, 20:49 | links

12.novembris 2016, 20:44 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager