ai da ko jūs te stāstat par godīgu valsti. Kādu laiku nesen strādāju Valsts robežsardzē un tur tikai caur Terehovu 7 fūras pilnas ar cigaretēm brauc uz Latviju un ES, pie mums katra ceturtā cigarete ir kontrobandas. Mūsu Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks par vienu fūru dabūj 2500 eiro, bet ziņās raksta, ka redz pa retam kādu fūru atrod, bet tā jau nav viņu, bet konkurentu!
Rīgas ostā tas pats, un dzelzceļā arī. Valdība dara ko grib un vēl kautko par KF runā.... neesam korupcijas ziņā tālu no KF (neaizstāvu KF politiku)
mohitoo, 12.novembris 2016, 09:22
Aizmirsi pierakstīt, ka arī V. Putina politiku neaizstāvi, savādāk tevi vatņikos ieskaitīs, par dzimtenes nodevēju nosauks un vēl piedāvās uz sava rēķina no šejienes aizbraukt !
:DDDDD
Docents, 12.novembris 2016, 16:24redz docent,šitadi klauni sež ar bariem te robežsardze te vel kaut kur,saņem tavus nodokļmaksataj eiro un nehuja nedara,pat redzot ka iet kontrabanda cauri.Nah turiet stradat??Atsedet laiku un saņemt algu???
uldens2, 12.novembris 2016, 17:26
Uldens2 izskatas ka Tu mums esi darbaholiķis , 16 stundu darba diena 365 dienas gada + bez algas ;] nebaidies ari par mazako figņu darbiņu zaudet ;]
A ta , kas nekaiš pasedi siltuma , aldziņa skaitas , ja vel piever actiņas , kadu lieku eiriku var nopelnit ;]
plesigais, 12.novembris 2016, 18:06nu tad jau viss kartibā,sežam siltas vietās un saņemam naudu:)docents tikmer raud ka viss ir tirsā
uldens2, 12.novembris 2016, 18:19
Piedod, bet es neraudu! Es saku, ko redzu un saprotu par apkārt notiekošo. Ar saviem argumentiem un faktiem.
Gaudo un zākājas te daži citi pat izmatojot tik nīstos krievu vārdus, izteicienus un domāšanas klišejas. Par tādiem var teikt :
Lauku cilvēku var aizvest uz pilsētu, bet laukus no cilvēka neaizvest. Ja nesaproti par ko runa - par visiem, kas dzīvojuši PSRS un tagad pārspīlēti noliedz visu, kas bijis un ir Krievijā, kurai maz sakara arbijušo Padomju iekārtu.
:)