Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
mjuniors tas ir pavisam normāli, šādā garā par valdību bļaustās visā pasaulē, jo mazāk infas jo trakāk. Mani radi ASV vecīšu pāris, kuri emigrēja kara beigās, nepārtraukti gānīja valdību, ko tik sliktu tā nedarot viņiem :) Lielai tautas daļai tas ir kā jājamzirdziņš, visās ligās vainot valdību un atbildību novelt no sevis. Bet ir jau arī liela sabiedrības daļa kas vispār neinteresējas un arī neapspriež valdību, tiem pie kājas.
10.novembris 2016, 16:57 | links

Anekdote, vīrs un sieva. Vīrs pasaules čempis boksā, Sieva pasaules čempione K1. Abiem reāli bail vienam no otra. :) Morāle, Latvijā viens uz otra kakā viršū, bet atbildība apaļa nulle. Radio klausos, laikam deputāts, noliek Rīgas SC augstākā mēroga korupcija, valsts izzgašana, cilvēki pamet Rīgu utt. Kā var gvelzt tik pārliecinošus faktus, bet pierādīt nevar!? Vai vienkārši irš iršanas pēc.. Man nav tas saprotams, jo tā degradē tikai mūsu vidi, ar meliem un ar smagiem meliem, ka tiešām sāk gribēties braukt prom.
10.novembris 2016, 16:47 | links

Nu redzi Raihs ;] slikts skolotajs esi bijis , esi iemacijis tikai apsaukaties , pa--rst , un tt . ;]
Bet ja nopietni , a kas trauce tagad krieviem ar Trampa rokam sagraut ASV un uzkundzeties pasaulej ;[
10.novembris 2016, 16:47 | links

Vot tas man bračkā patīk- viņš pamato savu nepareizo viedokli! Nevis kā tie āksti docents, bruno, plēsīgais vai copmann- kaut ie*irš, samurgo, paapsaukājas un notinās ar tik raksturīgajiem "adios" vai postskriptumiem par tuneļvaida domāšanu
10.novembris 2016, 15:50 | links

Un kā vēl samurgoji, par to ka nu iestāsies miers un ieroču tirgoņiem peļņa zudis :) jau notiek pretējais, pašlaik visstraujāk aug ieroču ražotāju akcijas, republikāņi vienmēr ir bijuši lielākie šamo lobētāji. Kā zināms viena no sāpīgākajām problēmām ASV ir pārāk vieglā ieroču izplatība, jebkurš var iegādāties pat automātu uzrādot tikai autovadītāja apliecību. Rezultāta šaudās visās malās, ik pa laikam kāds trakais pulka cilvēku apšauj tāpat vien. Demokrāti ar Obamu bija sākuši procesu lai manītu ieroču aprites, iegādes un nēsāšanas noteikumus. Tam protams pretojās republikāņi. Tā ka nu uz 4-8 gadiem nekādu izmaiņu nebūs. Bet man jau patīk demagogu saucieni: miers ir vardarbība!
10.novembris 2016, 15:47 | links

Ok saprotu neizglītotā masa un visādi minhauzeni pārvērtē Trampa nozīmi, bet vakar reāli ierēcu pat par mūsu žurnālistiem kuri panesās līdzi panikai, ko nu darīt, vai vai :D Tas mudaks tak ir pilnīgi bez politiskās pieredzes, šovmens kuram maz nojēgas kādas pilnvaras vispār ir ASV prezidentam un kas notiek pasaulē. Viņš publiski ir sarunājis tik daudz aplamību, jaucis faktus un sasolījis pulka pilnīgi neizpildāmu lietu. Re jau sāk kaunēties no saviem solījumiem:
No Trampa mājaslapas izņemts solījums aizliegt musulmaņiem iebraukt ASV
Tā ka visdrīzāk viņš būs skaļi muldošs lellis kuru raustīs īstie ASV politikas bīdītāji. Ātri viņam ieborēs ko vajag un ko nevajag teikt ;)

Sulla, 10.novembris 2016, 15:07

Piekrītu -Tagad tikai laiks parādīs kā būs. Mans dārgais "draugs" es nemurgoju - es vienmēr savas domas pamatoju bez eposiem un fabulām. Fabulās izteikties -tas ir tavs lauciņš.
10.novembris 2016, 15:23 | links

Ok saprotu neizglītotā masa un visādi minhauzeni pārvērtē Trampa nozīmi, bet vakar reāli ierēcu pat par mūsu žurnālistiem kuri panesās līdzi panikai, ko nu darīt, vai vai :D Tas mudaks tak ir pilnīgi bez politiskās pieredzes, šovmens kuram maz nojēgas kādas pilnvaras vispār ir ASV prezidentam un kas notiek pasaulē. Viņš publiski ir sarunājis tik daudz aplamību, jaucis faktus un sasolījis pulka pilnīgi neizpildāmu lietu. Re jau sāk kaunēties no saviem solījumiem:
No Trampa mājaslapas izņemts solījums aizliegt musulmaņiem iebraukt ASV
Tā ka visdrīzāk viņš būs skaļi muldošs lellis kuru raustīs īstie ASV politikas bīdītāji. Ātri viņam ieborēs ko vajag un ko nevajag teikt ;)
10.novembris 2016, 15:07 | links

Nesaprotu kāpēc tik daudz vajadzēja drukāt, varēja visu iespiest vienā nepaplašinātā teikumā: es te atkal pamurgošu.
10.novembris 2016, 14:54 | links

Oh, kā nodziedāja! Pat tā vienkārši!uzreiz pat nodirst nesanāk:)
10.novembris 2016, 14:52 | links

Es uz politiku skatos bez emocijām. Skaidrs ir viens - gan dzīvē gan politikā viens otru uzmet.Tad ņemot vērā šo vēstures un cilvēka būtības faktu jārīkojas tikai un vienīgi pragmatiski . Vai Tramps aizstāvēs Baltiju ? Pagaidām aizstāvēs.Esam NATO. Vai Krievs uzbruks Baltijai? Viennozīmīgi neuzbruks. 1 iemesls - nav vajadzības kašķēties ar NATO ,ASV un ES. 2 iemesls -nav nekādas vajadzības iekarot savus startēģiskos uzņēmumus ,savas zemes , utt komerc un privātīpašumus. 3. iemesls - vietējie krievu politiķi un vietējā krievvalodīgā publika to negrib. Lai tas nenotiktu jau pamatsoļi ir veikti - pie mums jau krievvalodīgie politiķi valda pār 75 % Latvijas - domāju pašvaldības - Rīga,Daugavpils. Priekš kam karš ja jau politiskais pārsvars ir. Mana mīļa grāmata - kara māksla saka apmēram tā - svarīgi ir stratēģiskie priekšnosacījumi kas vērsti par labu sev . Kā to saprast? Vienkārši - ja spēj ietekmēt politiku - nekādi kari nebūs vajadzīgi. Tas viss jau ir . Varat maurot ka putins ir neprognozējams . Es teikšu -prognozējams un pat ļoti . Kā tas izpaužas ? Tā : ja nespēj gūt politisku ietekmi valstī - tad nobombardē .Amīši ar visu laiku dara tāpat . Pa lielām šaibām lielai spēlei ir baigi skaidri un saprotami noteikumi.
Es prognozēju tā . Izmainīsies attiecības ar krieviju - nostādot 1 vietā tautsaimniecības ekonomiku - nevis militāro industriju . Ja kāds nezin pasaulē uz 90% politiķus diktē militārā industrija. Tas dos labumu visai pasaules ekonomikai - atsāksies normāla andele un par kariem visiem piemirsīsies. Militārā industrija panāca savu - izkačāja piķi no budžetiem ,uzvārījās ,..pietiek kādam laiciņam.

Tramps.Prognozējams absolūti. Lasīt visu augstāk minēto pēdējos teikumos. Paskatieties kāda ir palikusi Eiropa un Amerika. Pilna ar liekēžiem ,bandītiem teroristiem . Tramps lietas nosauca savos vārdos un pateica ka amerikāņiem tas viss jau piegriezies un punkts. Klintone ,Obama kladzināja par kaut kādu demokrātiju kamēr dvieļu galvas bariem tik lien iekšā viņu valstī ,dzīvo uz nodokļu maksātāju rēķina un no iekšpuses drāž valsts iekārtu. Kas tur neprognozējams ? Tas viss ir jāaptur .
Hau ! Esmu teicis :)
10.novembris 2016, 14:34 | links

Švarcs nevar kļūt par prezidentu, jo pēc viņu konstitūcijas kandidēt var tikai ASV dzimušie.
10.novembris 2016, 14:28 | links

Interesanti kurš būs nākamais ASV prezidents. Pēc idejas būtu jābūt Švarcenegeram. Melnais ir bijis, Tramps arī tagad. Tātad nākamajam kārta Arnoldiņam :D

micuks, 10.novembris 2016, 14:02

Viliss un van Damme jau nav sliktāki pasaules glābēji... ja būs ko glābt :DDDD
10.novembris 2016, 14:16 | links

Interesanti kurš būs nākamais ASV prezidents. Pēc idejas būtu jābūt Švarcenegeram. Melnais ir bijis, Tramps arī tagad. Tātad nākamajam kārta Arnoldiņam :D
10.novembris 2016, 14:02 | links

par laimi krievi ir apdirsusies gan ukraina,gan sirijā,domaju ka baltijai rokas pa isu bus,driz bus atkal čečenija jasak karot,ta cerams ka mums bus mierigi

uldens2, 10.novembris 2016, 13:37
Kadirovs jsu esot pamājis, ka nesamierināšoties ar budžeta samazinājumu

raihs, 10.novembris 2016, 13:53
tur viss miers ir nopirkts par loti lielu naudu,par cik naudas vairs nav,tad tur driz bus atkal šaušana
10.novembris 2016, 13:57 | links

par laimi krievi ir apdirsusies gan ukraina,gan sirijā,domaju ka baltijai rokas pa isu bus,driz bus atkal čečenija jasak karot,ta cerams ka mums bus mierigi

uldens2, 10.novembris 2016, 13:37

Kadirovs jsu esot pamājis, ka nesamierināšoties ar budžeta samazinājumu
10.novembris 2016, 13:53 | links

10.novembris 2016, 13:37 | links

Ja jau pat strādīgie ķīnieši no šejienes bēg prom, tad jau vispār te ir traki. Pat bagātie ķīnas onkas tinas prom, jo šeit nekā nav. Kā arī atkal ir jāmaksā par uzturēšanās atļaujām. Kā teica viens vietējais baņķieris, šeit jau nekas nenotiek, nav jēgas naudu investēt. Viens no otra tikai aizņemas, bet nekas jauns netiek radīts, kas radītu naudu.
10.novembris 2016, 13:34 | links

Daddy, es pieļauju, ka mūs ir vērts sargāt, lai infekcija nelien tālāk. Ja krievs dabūs Baltiju( vai teritoriju, vai ietwkmi), viņi tak līdīs tākāk. Labāk aiztāvēt buferzonu, nevis savas tiešās robežas

raihs, 10.novembris 2016, 13:17

Jā, piekrītu! Bet es labāk dzīvoju slikta miera, nevis laba kara apstākļos, kā Sīriijā piemēram.

Tāpēc mūsu interesēs ir a)pārcelt to buferzonu vēl tālāk uz austrumiem - Baltkrieviju, Ukrainu, lai kašķis, ja sāktos, tad turpinātos tur un b)nebūt ķēdes vājākajam posmam, salīdzinot ar kaimiņiem, kuru pirmo tad arī mēģinātu "pārbaudīt" uz izturību!
10.novembris 2016, 13:25 | links

Daddy, es pieļauju, ka mūs ir vērts sargāt, lai infekcija nelien tālāk. Ja krievs dabūs Baltiju( vai teritoriju, vai ietwkmi), viņi tak līdīs tākāk. Labāk aiztāvēt buferzonu, nevis savas tiešās robežas
10.novembris 2016, 13:17 | links

Es kā reālistiskais pesimists tomēr pieturos pie pesimistiska viedokļa- vari bruņoties,gatavoties,utt, bet 1,5 miljonu tautai,no kuras trešdaļu sastāda 5.kolonna, nav nekādu variantu. Varam protams,izspiest tos prasītos 2%,varam kaut vai 20% spiest, varam visi Zemessardzē sastāties,galu galā varam iet partizānos,bet tas absolūti neko nemainīs, ja tie divi mērkaķi ar granātām sāks pasauli dalīt. Mēs esam par mazu, un tādēļ ir jālien dirsās lielajiem onkuļiem,lai pasargā...

raihs, 10.novembris 2016, 12:48

Un kuram tagad līdīsi? Viens mērkaķis, ar otru, domāju, ātri atradīs valodu, kuram pienākas Latvija.

micuks, 10.novembris 2016, 12:50

Kur tad es lai lienu? Lai lielie onkuļi lien. Par sevi varu teikt tikai to, ka zem krieviem es vairs nedzīvošu
10.novembris 2016, 13:14 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager