Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Saņēmos un vienreiz rūpīgi izlasīju zinātniski fantastisko sacerējumu Satversme : interesants gabals, patiešām - absalūti kancelejiska valoda, nekāda sižeta, toties ,, kāds fantāzijas lidojums,, !
Gluzi kā dažiem šīs sadaļas rusofobiem un savu lv ,, problēmu noliedzējiem,, kas tikai uz citiem skatās vai ar pirkstu rāda. :)

Docents, 5.oktobris 2016, 07:28
Kas ir rusofobs??
man piemeram riebjas vatņiki,bet pret krieviem nav nekadu pretenziju.

uldens2, 5.oktobris 2016, 12:34

Tie ir tie, kam vārds krievs asociējas tikai ar vatņiki, gopņiki, Puķinki, Ušakoviņki u.c
:)))
Tad jau esi iespējams : latentais rusafobs!
Tava atbilde ir kā reportiera uzdotais jautājums Dž.Bestam par komandas partneri Bekhemu :
Viņš māk sist ar kreiso, taču nemāk spēlēt ar galvu, atņemt bumbu un gūst maz vārtu. Visādi citādi viņš ir lielisks puisis.
:))))))
5.oktobris 2016, 12:51 | links

Rusofobija ir tik pat loģisks stāvoklis kā nāves fobija, nepatikšanu fobija, mēslu fobija. Piemīt visām ruslandes kaimiņvalstīm, kuras tā entos gadsimtus ir iekarojusi, okupējusi un sējusi te nāvi, badu, iznīcību, nekārtības. Pilnīgi loģiska fobija, pašaizsardzība, nevēlēšanās nākotnē atkārtoti piedzīvot austrumkaimiņa nelietības.
Lūk daudz neloģiskāka ir Latvijas iedzīvotajam latviešu/latviskā fobija. Ikdienas taisīt virsū jebkam kas saistīts ar latvisko un mūsu valsti. Tādus mēslus gan pagrūti saprast.
5.oktobris 2016, 12:47 | links

Saņēmos un vienreiz rūpīgi izlasīju zinātniski fantastisko sacerējumu Satversme : interesants gabals, patiešām - absalūti kancelejiska valoda, nekāda sižeta, toties ,, kāds fantāzijas lidojums,, !
Gluzi kā dažiem šīs sadaļas rusofobiem un savu lv ,, problēmu noliedzējiem,, kas tikai uz citiem skatās vai ar pirkstu rāda. :)

Docents, 5.oktobris 2016, 07:28

Kas ir rusofobs??
man piemeram riebjas vatņiki,bet pret krieviem nav nekadu pretenziju.
5.oktobris 2016, 12:34 | links

5.oktobris 2016, 07:28 | links

Vorens Bafets: “Tas, kas cilvēkiem patiešām padodas, ir interpretēt jebkuru jaunu informācija tā, lai iepriekšējie secinājumi paliktu nemainīgi.”
4.oktobris 2016, 22:36 | links

Nu vai nav slima tauta?

Archey, 3.oktobris 2016, 13:40

Nenoliedzami, bet kas ir mūsējie ?
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/auto-tirgotaji-apsmauc-valsts-policiju/753206?utm_source=inbox&;utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Docents, 3.oktobris 2016, 14:26

Njā, korupcija un blēdība ir vienas no Latvijas lielākajām nelaimēm, BET ... "pielūgt" ieroci, kas atņēma simtiem nevainīgi dzīvību ?!?!? atliek tik krieviem sākt ražot konfektes atombumbas izskatā un ne ar ko neatšķirsies no dvieļgalvām, kas bērniem liek lellēm galvas griezt nost ...
3.oktobris 2016, 14:45 | links

Nu vai nav slima tauta?

Archey, 3.oktobris 2016, 13:40

Nenoliedzami, bet kas ir mūsējie ?
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/auto-tirgotaji-apsmauc-valsts-policiju/753206?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox
3.oktobris 2016, 14:26 | links

Nu vai nav slima tauta?
3.oktobris 2016, 13:40 | links

26 gadi neatkarīga valsts, cik var nostaļģiski siekaloties.

usis, 30.septembris 2016, 20:25

Laikam jau par to Neatkarīgās valsts zaudēšanu tagad arī punķojas, ne siekalojas. :)
Bet kā krievi saka: pozna pitj biržomi, kogda uzje pochki seļi. ;)
2.oktobris 2016, 14:47 | links

Labrīt,tūdalińi!
Jūsu teksti atgādina senu anekdoti,kā vispareizāk rīkoties bēgot no lāča!
Tā kā aizbēgt nav kur,atliek tik bailēs mest s...dus,kā redzu,Jums to nav trūcis un netrūks!
1.oktobris 2016, 11:21 | links

labrīt :) !
krievija samazinās ražošana , sankcijas , kritās dzīves līmenis , bezdarbs , un ta tālāk :) viss tik slikti ka tiem mērkaķiem vajadzetu jau sen nosprāgt , bet nekā , kuģi peld , lidmašīnas lido ;) un paši vazājas pa visu pasauli uz urā ! pat Kanādā esot redzēti ;) ! Ņujorkā pat veselu pilsētas kvartālu esot uzbūvējuši ;)
jocīgi vai ne , tautai naudas nav bet eiropas tūrisma bāzes pārpildītās ;) !

plesigais, 30.septembris 2016, 09:50

Ir taapat kaa LV organizeetaa iereednju mafija,kas iedziivojas uz nabagu reekjina.Nejau visi spraagst badu.Katraa zinjaa Nikolaju piebeidza proletariaats un arvien vairaak saaks sapnjot par padomju pukjainajiem gadiem

Ruu, 30.septembris 2016, 13:38ja ja tur gan kads sapņo par padumjajiem laikiem,iedomajies tiem visiem pižoniem tagad no mercedesiem un bmw butu japarkapj uz ladam.Tur tak nav neka svarigaka par blatošanu,un ar Vestu tur nepablatosi:)

uldens2, 30.septembris 2016, 13:41

Proletariaats ar nerodas augstaakajos slaanjos,tas ir nekvalificeetais,neizgliitotais slaanis.Un braukaajot bmw neizsleedz sapnjus par sociaalismu.To jau pieraada arii tagadeejaas politiskaas norises ruslandee.Tiek spljauts uz Rietumiem,tachu brauc,gjeerbjaas,eed,lieto tos Rietumus un pat atpuushas tur
1.oktobris 2016, 10:59 | links

http://financenet.tvnet.lv/zinas/628062-valkas_iedzivotaji_migre_uz_valgu_kapec_pie_igauniem_ir_labak

urmaas, 1.oktobris 2016, 10:13

tie atslēgas teksti pēdējās rindkopās, ko arī reizēm te tiek mēģināts atgādināt;)
1.oktobris 2016, 10:28 | links

Sveicieni visiem mednieki ar jauno dzinējmedību sezonu! :)
30.septembris 2016, 22:08 | links

gaidam laimes lāci, lielu:)
30.septembris 2016, 21:52 | links

Tukši vārdi. Man arī kaimiņi shēmo.Es runāju par valsts ekonomiku kopumā.
30.septembris 2016, 21:45 | links

Par to siekalošanos tas attiecas uz tevi un pārējiem kas apdzied krievus( vai lamā ,nekādas starpības) es tikai spriedelēju kurš no krievu cariem bij labāks par Putinu.Man patika Jeļcins - viņš bij pontīgs vecis :) Man un vēl dažiem desmitiem tūkstošiem cilvēku Latvijā ir svarīgi lai nebūtu sankcijas ar krieviju un krievi sāk atkal pirkt mūsu preces un krievu nauda sāk plūst šeit iekšā un punkts.

Bralitis, 30.septembris 2016, 20:48
ši nauda vairāk degradē, nekā noder nācijas attīstībai, bet dažiem desmit tūkstošiem kā saki, istermiņa iztikšanu protams nodrošina.

usis, 30.septembris 2016, 21:00

Tvuprāt metālrūpniecības ,pārtikas ,zivjrūpniecība s ,mašīnbūves ,mēbeļu ražošanas ,tranzīta nozares ,tūrisma industrija , būvniecības u.c. nozares kas zaudēja austrumu tirgu no 10- 90% (pa nozarēm) bija īstermiņa izdzīvošana ?? Kur ir pārorientēšanās rezultāti uz Rietumiem ? Nav viņu kas kompensētu zaudēto tirgu. Nav. Tu pieaudzis vecis Usi vai maz sajēdz ko saki ?:) Neesam mēs Rietumiem ar savām precēm vajadzīgi . Nevar tak mūšīgi lūgt kaut kādas kompensācijas par zaudētiem tirgiem - nevar. Vienreiz pateiks -sorry naudiņas nav ,iztiekat nu paši un ko tad ??? Beigsies fondi un ko tad ? Pastāsti man Usi .

Bralitis, 30.septembris 2016, 21:10

brālīt parakajies CSP datubāzēs, nebūs tas ne ātri ne vienkārši, bet izglītojoši, tā pa ātro- man 3 kaimiņi- pirms 3-4 gadiem lielākā daļa biznesa austrumpusē, pārorientējās, nozare metalapstrāde, IT, kokapstrāde, šogad visi atjaunoja ģimenes autparkus, nu tā uz 100000 katrs, jādomā aiz pārdzivojumiem par zaudēto tirgu,piķi:)
Ne visi spēj būt biznesmeņi konkurences apstākļos, gan ideju, gan izglītibas i figviņzin kādu blakusapstāķlu dēl.
30.septembris 2016, 21:38 | links

Par to siekalošanos tas attiecas uz tevi un pārējiem kas apdzied krievus( vai lamā ,nekādas starpības) es tikai spriedelēju kurš no krievu cariem bij labāks par Putinu.Man patika Jeļcins - viņš bij pontīgs vecis :) Man un vēl dažiem desmitiem tūkstošiem cilvēku Latvijā ir svarīgi lai nebūtu sankcijas ar krieviju un krievi sāk atkal pirkt mūsu preces un krievu nauda sāk plūst šeit iekšā un punkts.

ši nauda vairāk degradē, nekā noder nācijas attīstībai, bet dažiem desmit tūkstošiem kā saki, istermiņa iztikšanu protams nodrošina.

usis, 30.septembris 2016, 21:00

Tvuprāt metālrūpniecības ,pārtikas ,zivjrūpniecība s ,mašīnbūves ,mēbeļu ražošanas ,tranzīta nozares ,tūrisma industrija , būvniecības u.c. nozares kas zaudēja austrumu tirgu no 10- 90% (pa nozarēm) bija īstermiņa izdzīvošana ?? Kur ir pārorientēšanās rezultāti uz Rietumiem ? Nav viņu kas kompensētu zaudēto tirgu. Nav. Tu pieaudzis vecis Usi vai maz sajēdz ko saki ?:) Neesam mēs Rietumiem ar savām precēm vajadzīgi . Nevar tak mūšīgi lūgt kaut kādas kompensācijas par zaudētiem tirgiem - nevar. Vienreiz pateiks -sorry naudiņas nav ,iztiekat nu paši un ko tad ??? Beigsies fondi un ko tad ? Pastāsti man Usi .
30.septembris 2016, 21:10 | links

30.septembris 2016, 21:00 | links

A kas ir jaunā paaudze? Pie mazākām grūtībām ahūnie patrioti aiztinās prom no valsts . Nu jau drīz būs ap 400 000 patriotu prom . Ko ta neejat politikā un vecos blēžus nenoliekat pie vietas ? Kur tad jūs esat?? :))
30.septembris 2016, 21:00 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager