Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ruu a davai uzpelesim tejateri , kur plesigais ir krievu lomā bet TU latviešu , raihveidigajiem par apsmieklu :) !
sāksim no padomijas sabrukuma , tikai viens , (oi ) divi noteikumi ; pirmais nelietojam nekadu info (pašreizējo) no neta (nekopejam) , pieredze , pārdomas , info lidz 2000 gadam , draugu , paziņu , vecaku (ari vecvecaku ) ir pat obligāta ;) !
un otrs lūdzu atvaino bet lauku vecim brivs laiks sākas pec deviņiem vakarā :( ! šobrīd netā ielienu kafijas pauzes laikā :-) !
Laigan doma nav pareizā , es ar savu idiota (itiota) domāšanu un pieredzi novilkšu Tevi līdz savam līmenim un _____ :( bus raihveidigajiem vēl viens apriešanas objekts vairāk :-) !
31.augusts 2016, 13:14 | links

Ruu, nemokies, tas ir tāpat, kā mest zirņus pret sienu.
31.augusts 2016, 11:50 | links

Un krievija mums neuzstaada nekaadas prasiibas?Mees tiekam zaakaati un shantazheeti regulaari.psrs sabruka,jo komunisms nav dziivot speejiigs,pat Kuba kapituleeja,tik viena ziemeljkoreja veel turaas.Kjiina ir paarveetusies kaut kaadaa miksaa ar komunismu un kapitaalismu,buutiibaa pat teiktu kaut kas uz Skandinaavijas pusi,tikai suuraak.Taa ka psrs sabruka taapeec ka tai bija jaasabruuk un kaadu dienu sabruks arii Eiropas savieniiba,jo paaraak katrs to dekji uz savu pusi velk.Kas atiecas uz amiishiem,vinji izturaas slikti tikai pret dumpiniekiem.Var piekrist,var nepiekrist bet tomeer demokraatija ir labaaka nekaa totalitaarisms un krievijaa demokraatija ja arii kaadreiz bija,tad sen jau kaa ir mirusi
31.augusts 2016, 11:09 | links

A un vēl kas , vai tad mums jau vis ir ideāli , vis sakārtots , pensionāri laimīgi , un tautieši atgriežas no sēņu lasīšanas ? :D
Personīgi man saskatīt skabargu kaimiņa acīs traucē baļķis savā acī !
31.augusts 2016, 10:52 | links

Ak jā :) personīgi man tik domat salīdzinot ; tas ir ; mana privātā saimnieciba un Latvijas valsts , saimnieks _ valdība : sieva _ birokrātija : tevs un māte _ pensionari : berni _ nakotne un izaugsmes iespējas : zemīte un lopiņi _ Latvijas zemkopija : (pareizi vai ne tas ir cits jautājums) !
un skatoties no tāda viedokļa man dumjš kaimiņš kurš gatavs nopirkt visu manu saražoto produkciju ir vērtīgāks nekā tāls draugs kurš uzbāzīgi liek pirkt un patērēt cita ražojumus !
un "draugi" kuri uzbāzīgi cenšas man mācīt ka pareizi vai nepareizi dzīvot ir vienkārši neizturami :) !
eh es jau redzu sminu un ņirgas no raihveidigo puses , nu kurš pirmais ?????

plesigais, 31.augusts 2016, 09:27

Nu lai buutu es tas pirmais.Redzi krievija ir paraadiijusi ka bez taa niistaa Rutumu burzhuja,viss veljas dzilji dibenaa.valsts skandee ka ir pashpietiekama,tachu pa 20 gadiem nav speejusi savest kaartiibaa lauksaimnieciibu un kaadu ne buut kvaletatiivu ruupnieciibu.Ekanomika stagnee un notiek regulaaras algas apgrieshanas,taa vietaa jau taa truuciigos liidzekljus stumjot miletaarajaa ruupnieciibaa.Tur gan cepuri nost,visu pasauli ir aizkjeezijushi ar saviem ierochiem,katram sevis cienosham teroristam ir pa AK.Un iegaumee vienu lietu,mums liidz shim bija sadarbiiba ar krieviju,mees paardevaam savus konservus,piena izstraadaajumus un veel sho to.Nu nekas tur nesanaak,arestee kravas uz robezhas tikai tapeec ka vinjiem taa sagribaas.Tad nu man jautaajums tev,kaa tu redzi sho sadarbiibu ar krieviju?

Ruu, 31.augusts 2016, 09:51

Ruu nu tik izsmalcināti un pieklājīgi vēl neviens nav ņirgājies :) , tā jau ir konstruktīva un loģiska domas izveide :) ! PALDIES :) !
Piekrītu bet ja paskatās no otras puses , kas apmācīja bijušos padomiju birokrātijas "lāčus" , kas kļūdījās sagraujot padomiju (būtu sabrukusi pati varētu krieviju sadalīt ar plikām rokam) :) !
Tagad amīši parcentas (sasteidza) un parādīja krievijai kā kapitāls strādā :) !
Nu par sadarbību , par kādu sadarbību var but runa ja partneris uzspiež tikai savu vai uzstāda savus likumus (ne par krieviju) !
ja mans kaimiņš stāstīs citiem ka esmu stulbenis un uz robežas ieraks pāris ložmetēju ligzdas tad es ari izvilkšu haubici un nostiepsu dzelonstieples :) !
31.augusts 2016, 10:39 | links

Ak jā :) personīgi man tik domat salīdzinot ; tas ir ; mana privātā saimnieciba un Latvijas valsts , saimnieks _ valdība : sieva _ birokrātija : tevs un māte _ pensionari : berni _ nakotne un izaugsmes iespējas : zemīte un lopiņi _ Latvijas zemkopija : (pareizi vai ne tas ir cits jautājums) !
un skatoties no tāda viedokļa man dumjš kaimiņš kurš gatavs nopirkt visu manu saražoto produkciju ir vērtīgāks nekā tāls draugs kurš uzbāzīgi liek pirkt un patērēt cita ražojumus !
un "draugi" kuri uzbāzīgi cenšas man mācīt ka pareizi vai nepareizi dzīvot ir vienkārši neizturami :) !

plesigais, 31.augusts 2016, 09:27

Nu lai buutu es tas pirmais.Redzi krievija ir paraadiijusi ka bez taa niistaa Rutumu burzhuja,viss veljas dzilji dibenaa.valsts skandee ka ir pashpietiekama,tachu pa 20 gadiem nav speejusi savest kaartiibaa lauksaimnieciibu un kaadu ne buut kvaletatiivu ruupnieciibu.Ekanomika stagnee un notiek regulaaras algas apgrieshanas,taa vietaa jau taa truuciigos liidzekljus stumjot miletaarajaa ruupnieciibaa.Tur gan cepuri nost,visu pasauli ir aizkjeezijushi ar saviem ierochiem,katram sevis cienosham teroristam ir pa AK.Un iegaumee vienu lietu,mums liidz shim bija sadarbiiba ar krieviju,mees paardevaam savus konservus,piena izstraadaajumus un veel sho to.Nu nekas tur nesanaak,arestee kravas uz robezhas tikai tapeec ka vinjiem taa sagribaas.Tad nu man jautaajums tev,kaa tu redzi sho sadarbiibu ar krieviju?
31.augusts 2016, 09:51 | links

31.augusts 2016, 09:27 | links

Shmidzis , zelta vārdi :) !
lasīju un priecājos , nu ta beidzot viens kas saprot lietas būtību :) ! un prot pareizi noformulēt problēmas sakni !
nu tagad tikai atliek izvēlēties ar ko tad galu gala draudzēties ;
ar krieviem un viņu samaitāto politiku :(
ar amīšiem un viņu vēlmi but par pasaules kārtības sargiem :(
vai kādu citu kropligo politisko veidojumu :(
pasvied malā personīgās ambīcijas , vesturi , un kopējos uzskatus , padomā un pasaki kas labaks ?
zināms un pagaidam aturigs ienaidnieks vai slepens un uzbāzīgs draugs :) !
31.augusts 2016, 08:55 | links

... īsti neko negribēju pateikt, palasījos diskusijas par tēmu krievi/nekrievi, Eiropa/neEiropa, neviens cits to valsti tak nav tā sačarējis - paši.

jurists, 29.augusts 2016, 19:15

Jurist šeit tādiem kā tev nav vietas.Krievi un tikai krievi visu ir sačakarējuši -Saprati ?! :))

Bralitis, 30.augusts 2016, 20:52

Tev uztveres problēmas un tupums mazliet? Runa nav par to ka ''Krievi un tikai krievi visu ir sačakarējuši'', runa ir par to, ka patreizējais Putina režīms ir nedraudzīgs, pareizāk sakot naidīgs Latvijai un krievija veic informatīvo karu pret Baltijas valstīm, tai skaitā Latviju un sponsorē visādus vietējos margināļus un atkritumus kā E. Graudiņš, Gapoņenko, Ždanoka, u.c, lai škeltu sabiedrību un tiktu pie krievijai lojājiem varas pārstāvjiem, kaut vai SC līgums ar Putina kabatas partiju Vienotā krievija.
Tāpat Krievijas iebrukums Gruzijā 2008. gadā, Krimas aneksija un iebrukums Ukrainas austrumos 2014. gadā ir notikuši fakti + vēl vēsture, par kuru Krievija tā īsti nav atvainojusies un tagad jau sāk sagrozīt faktus, ka 1939. gadā nebija nekāds PSRS-Vāciojas pakts un ka mēs paši ''palūdzām'' lai 1940. gadā mūs okupē.

Pastāsti, kapēc lai mēs to mēslu bedri krieviju cienītu, vēlētos ar viņiem draudzēties? Jo mazāk Latvijai ar vatzemi kopīga, jo labāk.
31.augusts 2016, 02:01 | links

urmaas, arī kāda plaši zināma koncerna vadības padsmit cilvēki saņem tikpat cik 100 deputāti:)
30.augusts 2016, 23:13 | links

Jūs tik maksājiet nodokļus, lai jūsu ievēlētajiem "tautas kalpiem" neaptrūktos ko pielikt.
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/623169-saeimas_deputatus_nakamgad_gaida_algas_pielikums
30.augusts 2016, 23:03 | links

Tad kad mēs strādāsim šitā...

https://www.youtube.com/watch?v=bQe8e4JAS0g

tad ari varēsim teikt ka esam pārāki par citiem...a pagaidām mums vajadzētu pastāvēt pie ratiem !:)))

snipiens, 30.augusts 2016, 19:22

Cienu es tos šķībacainos- baigie malači
30.augusts 2016, 21:57 | links

!!! Race : Black !!!
Raksta kā ir, a mēs te afroamerikāņojamies :)
30.augusts 2016, 21:11 | links

Apcietināts Vladimirs Putins!
30.augusts 2016, 20:56 | links

... īsti neko negribēju pateikt, palasījos diskusijas par tēmu krievi/nekrievi, Eiropa/neEiropa, neviens cits to valsti tak nav tā sačarējis - paši.

jurists, 29.augusts 2016, 19:15

Jurist šeit tādiem kā tev nav vietas.Krievi un tikai krievi visu ir sačakarējuši -Saprati ?! :))
30.augusts 2016, 20:52 | links

Tad kad mēs strādāsim šitā...

https://www.youtube.com/watch?v=bQe8e4JAS0g

tad ari varēsim teikt ka esam pārāki par citiem...a pagaidām mums vajadzētu pastāvēt pie ratiem !:)))
30.augusts 2016, 19:22 | links

Rekaa,par pretbeeglju agjitaaciju tvnets mani nobanoja,pat iztiku bez aicinaajumiem shos mushiit.Laikam ir tieshaam cilveeki kas censhas mums aizbaast mutes un pasniegt to taa ka viss apmierina un nevienam nekas nav iebilstams
30.augusts 2016, 19:19 | links

Gribeetu redzeet kaa pa muusu cinjaino mezhu pilno ar zariem tu vaaleetu ar shito kombainu :D tur labaakajaa gadiijumaa sanaaktu mellenju sula
30.augusts 2016, 19:11 | links

Latvijas apstaakljiem shaads kombains ir pilniigi bezjeedziigs

Ruu, 29.augusts 2016, 22:16

Kas to teica!? Uzlikšu lielākas riepas un būšu krutākais džeks ciemā :))
29.augusts 2016, 22:51 | links

Latvijas apstaakljiem shaads kombains ir pilniigi bezjeedziigs

Ruu, 29.augusts 2016, 22:16

kamēr pieejami ukraiņu viesstrādnieki:)
29.augusts 2016, 22:28 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager