Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Te gan patiesību tā pa lielam nemeklē. Tā katram sava.
24.jūlijs 2016, 15:59 | links

Jūs copējatar, vai tikai ar "laipnībām" apmainaties? :)

urmaas, 24.jūlijs 2016, 15:28

Ja jau Tu seko,tad jau ar necopē:) Es,piemēram,strādāju...
24.jūlijs 2016, 15:58 | links

Šī tēma līdzinās copei robežupē. ķer leišu pusē, vai savējā. Visas zivis tāpat burbuļus laiž. Patiesība ir tur ārā. :)
24.jūlijs 2016, 15:48 | links

urmaas, 24.jūlijs 2016, 15:28

Viss bumbās!
Liela laiva, moderni rīki, lūk arī laiciņš netā pasērčot sanāk. ;-)
24.jūlijs 2016, 15:38 | links

24.jūlijs 2016, 15:28 | links

Redz,docent,manā darbā pārdevējs nav vienkārši pārdevējs-tas cilvēks,kas pārzina arī lietvedību, grāmatvedību, lieliski pārzina preci,utt- tobiš cilvēks ar intelektu! Attiecīgi arī tāda alga. Tā kā piedod, uz tevi un tavam intelekta līmenim piemēroto amatu tas šoreiz neattiecas gan...

raihs, 24.jūlijs 2016, 12:26
Ups, atkal biksiņās slapjumiņš. :))))
Man ir atbildtoša izglītiba grāds: biznesa vadība un administrācijā. Un par manu intelektu , piedod tev nav pat nojausmas, vien savi pieņēmumi , kas balstās uz absalūtu subjektīvismu un ,, abižotā bērna kompleksu,, . :)
Un tātad cik tad patiesībā pārdevējas saņem nevis ,, viena vip pārdevēja,, ne jau visas ir lietvedes un pilda grāmatvedības funkcijas ? Jautājums par ,, konvertu algu,, arī aktuāls. :)

Docents, 24.jūlijs 2016, 14:48

Nu pēc taviem bērna postiem spriežot,tev varētu būt neiesākta vidējā+ kur ta tu tā nolaidies,ka ar TĀDU izglītību prasies pēc apkopēja amata par nieka štuku,a ko?:)
P.S. Un par manām pārdevējām nesatraucies -pie manis visas ir izredzētās:)
24.jūlijs 2016, 15:26 | links

Docent,
Daļēji jāpiekrīt juniora rakstītajam, kā arī man izskatās, ka kāds Tevi dzīvē ir pamatīgi apbižojis...
Tev saka vienu, bet Tu kā auns uz jauniem vārtiem.
24.jūlijs 2016, 15:22 | links

Tās medaļas jau sen ir pārkausētas Donbasa aizstāvju ordeņiem!
24.jūlijs 2016, 14:50 | links

Redz,docent,manā darbā pārdevējs nav vienkārši pārdevējs-tas cilvēks,kas pārzina arī lietvedību, grāmatvedību, lieliski pārzina preci,utt- tobiš cilvēks ar intelektu! Attiecīgi arī tāda alga. Tā kā piedod, uz tevi un tavam intelekta līmenim piemēroto amatu tas šoreiz neattiecas gan...

raihs, 24.jūlijs 2016, 12:26

Ups, atkal biksiņās slapjumiņš. :))))
Man ir atbildtoša izglītiba grāds: biznesa vadība un administrācijā. Un par manu intelektu , piedod tev nav pat nojausmas, vien savi pieņēmumi , kas balstās uz absalūtu subjektīvismu un ,, abižotā bērna kompleksu,, . :)
Un tātad cik tad patiesībā pārdevējas saņem nevis ,, viena vip pārdevēja,, ne jau visas ir lietvedes un pilda grāmatvedības funkcijas ? Jautājums par ,, konvertu algu,, arī aktuāls. :)
24.jūlijs 2016, 14:48 | links

Plānprātiņš ir klāt!)))Tak aizej savā sūdu paņčkā noķer kādu ruduli mazo aizpampušo tizlenīt!)))
24.jūlijs 2016, 12:45 | links

24.jūlijs 2016, 12:26 | links

Un turpinājumam daktersp , ka lai nebūtu plika d...... par iepriekš teikto :
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/vairak-neka-70-latvijas-majsaimniecibu-ar-grutibam-sedz-visus-ikdienas-izdevumus/737666?utm_source=inbox&;utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Docents, 22.jūlijs 2016, 19:40
Pie šā, varu vien piebilst - ja vecis nevar mēnesī nopelnīt, tos it kā 482 eur, tad sorry. Pie manis vasarās, prakses laikā, STRĀDĀT griboši studenti ap 700-800 saņem.
Nekkuj slinkot...
Tāda mana atbilde, bez dir. anas! !!

dakterp, 22.jūlijs 2016, 20:17
+++

raihs, 22.jūlijs 2016, 20:36
Tu tos krustiņus Raih kā ,, krustus,, te iezīmēji !? Varbūt vēlies pastāstīt par to cik un kā maksā savām pārdevējām , cilvēka cienīgu algu ?

Docents, 23.jūlijs 2016, 05:20
Atkarībā no apgrozījuma 800-1000 EUR. Šomēnes 1100 EUR. Nāksi pie manis strādāt-man tieši apkopēja vakance atbrīvojusies?!

raihs, 23.jūlijs 2016, 18:22

Atsūti PM konkrētu piedāvājumu, ja vajag apkopēju par ,, tādu naudu,, būs, kaut rīt! Gaidu ar nepacietību.
24.jūlijs 2016, 12:08 | links

Labāk kā ES bagātajos un nabagos nevis kā Krievijā vari vai nevari pa muti iedot.

Alcans, 22.jūlijs 2016, 19:05
Tu esi tik naivs vai stulbs , ka domā ka te tā arī nav !????? :))))) Vari lietotājam Tonis pajautāt vai tam pašam brālītim, viņiem šai jautājumā noteikti būs ko pateikt , ak jā un vēl gopņikam Willijam uzjautā.

Docents, 22.jūlijs 2016, 19:37
Klau psslimais,pilnmēnes apsēstais Ēzeli ar 13.profenītes diplomu-Kaut ko vēlējies teikt?Tu tak esi mīzals un paliksi!Neko vairāk par savu Šķēdes sūdu paņčku neesi redzējis!Tak aizej un noslīcinies tajā atejdīķī!)))

willijs, 23.jūlijs 2016, 22:39

Opā ! :) Un gopņiks arī ir klāt kā piemin !
Par diplomiem man ir kopš 80jiem to vēl, bet kur tad tev to zināt . :)))))
Par mīzalu - ko domāji vai gribēji teikt? Kas te par ,, labo toni ,, kaut ko nesakarīgu nopļ.... un domāt ka esi ko pateicis pēc būtības ? Vai arī tevi amnēzija skārusi vai vecuma marasms?
24.jūlijs 2016, 12:05 | links

Docent, tev ar pieleksanu ir slikti vai kā!? Tu šajā auditorijā esi vienkārš cirvis, ar plēsīgo vienā maisā bāžams. Plešigais tev ir priekšā, jo saprot beidzot to, bet tev jau entie personāži liek aizdomāties par to.. bet tu neapstājies. Vienīgais pluss tev, ka tu liec te svaigāku un citādu info kāpēc atbild tev, bet tam segums... vienkārši paaudzies..
24.jūlijs 2016, 03:01 | links

runcis,skabarga u.t.t. ir klāt!!!
23.jūlijs 2016, 22:53 | links

Labāk kā ES bagātajos un nabagos nevis kā Krievijā vari vai nevari pa muti iedot.

Alcans, 22.jūlijs 2016, 19:05
Tu esi tik naivs vai stulbs , ka domā ka te tā arī nav !????? :))))) Vari lietotājam Tonis pajautāt vai tam pašam brālītim, viņiem šai jautājumā noteikti būs ko pateikt , ak jā un vēl gopņikam Willijam uzjautā.

Docents, 22.jūlijs 2016, 19:37

Klau psslimais,pilnmēnes apsēstais Ēzeli ar 13.profenītes diplomu-Kaut ko vēlējies teikt?Tu tak esi mīzals un paliksi!Neko vairāk par savu Šķēdes sūdu paņčku neesi redzējis!Tak aizej un noslīcinies tajā atejdīķī!)))
23.jūlijs 2016, 22:39 | links

Speciāli docentam,kā īpašas cieņas apliecinājums viņa nesasniedzamajam avataram:
23.jūlijs 2016, 22:31 | links

23.jūlijs 2016, 19:02 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager