Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Un turpinājumam daktersp , ka lai nebūtu plika d...... par iepriekš teikto :
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/vairak-neka-70-latvijas-majsaimniecibu-ar-grutibam-sedz-visus-ikdienas-izdevumus/737666?utm_source=inbox&;utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Docents, 22.jūlijs 2016, 19:40
Pie šā, varu vien piebilst - ja vecis nevar mēnesī nopelnīt, tos it kā 482 eur, tad sorry. Pie manis vasarās, prakses laikā, STRĀDĀT griboši studenti ap 700-800 saņem.
Nekkuj slinkot...
Tāda mana atbilde, bez dir. anas! !!

dakterp, 22.jūlijs 2016, 20:17
+++

raihs, 22.jūlijs 2016, 20:36
Tu tos krustiņus Raih kā ,, krustus,, te iezīmēji !? Varbūt vēlies pastāstīt par to cik un kā maksā savām pārdevējām , cilvēka cienīgu algu ?

Docents, 23.jūlijs 2016, 05:20

Atkarībā no apgrozījuma 800-1000 EUR. Šomēnes 1100 EUR. Nāksi pie manis strādāt-man tieši apkopēja vakance atbrīvojusies?!
23.jūlijs 2016, 18:22 | links

23.jūlijs 2016, 13:17 | links

Go to www.oho.lv, čato ar vecenēm, kas to zin, kāda iedos ganjau
23.jūlijs 2016, 13:06 | links

http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/vairak-neka-70-latvijas-majsaimniecibu-ar-grutibam-sedz-visus-ikdienas-izdevumus/737666?utm_source=inbox&;utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Pie šā, varu vien piebilst - ja vecis nevar mēnesī nopelnīt, tos it kā 482 eur, tad sorry. Pie manis vasarās, prakses laikā, STRĀDĀT griboši studenti ap 700-800 saņem.
Nekkuj slinkot...

+++

raihs, 22.jūlijs 2016, 20:36

Tu tos krustiņus Raih kā ,, krustus,, te iezīmēji !? Varbūt vēlies pastāstīt par to cik un kā maksā savām pārdevējām , cilvēka cienīgu algu ?
23.jūlijs 2016, 05:20 | links

Tad jau vāciem galīgi slikti,šiem aisardzìbas ministrs ir ginekologa arodā.
23.jūlijs 2016, 04:39 | links

Militari aktivie ( uz plastmasas klavieraturas pogu spaidosie ) Latviskie Tautiesi !!!!!
Te tika pieminets augsti godajamais, izbijusais svarcelajs,taga Cienijamais Latvju zemes Aizardzibas ministrs BergMan kungs. ( atkal taads divains cista Latvisks uzvards,ka , UlMan, GodMan, BergMan, laikam karteja kosmiska nejausiba )
Skiet tikai sada lepna bananaudzesanas valsti par Aizsardzibas ministru var ievelet personu kurs pat nav izdienejis par realu virsnieku ( pakap apaksvirsnieks, jebsu virsnieka vietnieks.. ir pats pats it ka virsnieks jaunakais, bet veel biski ne virsnieks )
BergMan ir stradajis rekrutesanas centra.... tobis istu armiju ta ari redzejis laikam nava ( ja nju vienigi kada smuka gramata, ar bildem ) nava ( laikam tape vinjam ar psihi vis varetu but kartiba )
Tad ko tas musu ministrs BergMan dara pie viena galda ar lielajiem NATO duuziem ??????
Varbut glazes slauka, varbut kara zabakus pucee......???
Njeponjimaju tovarici..............
Krievu teritorija sads 'breksis 'varetu but zaldatu edinataava uzkalpojies lidz kartupelju mizotajam... apm 5 gadus cierejot uz so vaakanto vietu konkursa kartiba.....
Nju nesaprotu tovarisci............, ierubijat man to po djeelu patiesibu tekstualli !!!!!!

ApedZivi, 14.jūlijs 2016, 16:35

Klau šķiet, ka Tev nav ne mazākās nojausmas, kas ir jādara virsniekam, instruktoram, karavīram un kas ir jādara aizsardzības ministram un prezidentam. Tu šobrīd jau p**** ar plaušām.
22.jūlijs 2016, 23:56 | links

LV tādā ziņā ir riktīga miera osta. Pagaidām vismaz...
22.jūlijs 2016, 22:37 | links

Un vispār.
Man domāt, ka ES piektdiena ir jāsvītro no kalendāra. Kā piektdiena, tā kāds kkur šauj. ..
22.jūlijs 2016, 21:35 | links

Nekkuj slinkot...

+++
22.jūlijs 2016, 20:36 | links

Nekkuj slinkot...
22.jūlijs 2016, 20:17 | links

Jā mēs esam draņķi, bet jūs esat vēl lielāki draņķi, jo ar mums nedraudzējaties.

Alcans, 22.jūlijs 2016, 19:46

Atbilde kā apgalvojums ! :DDDDDD
22.jūlijs 2016, 19:48 | links

Jā mēs esam draņķi, bet jūs esat vēl lielāki draņķi, jo ar mums nedraudzējaties.
22.jūlijs 2016, 19:46 | links

Docent,kurš ta kuram maksājat,vai abi maksājat valstij?:)))
22.jūlijs 2016, 19:42 | links

Manuprāt doma bij vienkārša . Bagātās Eiropas valstis nekādi negrib lai nabadzīgās eiropas valstis būtu vienlīdzigas ar viņiem. Tajā rakstā skaidri pateikts ka bagātās valstis kategoriski noraida ka ja no nabadzīgajām valstīm (arī Latvijas) tu nosūti komandējumā strādniekus tad likme ir kā nabadzīgajās valstīs par darbu ,BET nodokļus ta iznāk maksāt pēc bagāto valstu likmes . Ko teiksi Dakter ? Kāpēc tāda netaisnība ? Un pret to iestājas 11 bijušās austrumeiropas bloka valstis. Kāda tad sanāk vienlīdzība šajā valstu savienībā ? Pilnīgi atmet melno darba tirgus pusi .

Bralitis, 22.jūlijs 2016, 18:37
Nē,
Kā reiz, ja sūti cilvēku komandējumā, maksā tās valsts minimālo (vismaz) likmi/algu.
Mums strādājot Somijā, tā jau ir divus gadus.
Tas tāpēc, lai mēs nedempingotu cenas.
Tā lūk ir bračiņ

dakterp, 22.jūlijs 2016, 18:48

Labi. Bet tad pēc būtības ar ko tad ir neapmierinātas visas 11 valstis?

Bralitis, 22.jūlijs 2016, 19:25

Manuprāt domāt, ka mūsu žurnaļugas vai kāds cits ir ko pārpratis /nepareizi iztulkojis.
Jo visur kur es Eiropā "startēju ", arvien vairāk valstis prasa to pašu ko es par Somiju teicu.
Tāpēc arī man tāds secinājums
22.jūlijs 2016, 19:40 | links

Labāk kā ES bagātajos un nabagos nevis kā Krievijā vari vai nevari pa muti iedot.

Alcans, 22.jūlijs 2016, 19:05

Tu esi tik naivs vai stulbs , ka domā ka te tā arī nav !????? :))))) Vari lietotājam Tonis pajautāt vai tam pašam brālītim, viņiem šai jautājumā noteikti būs ko pateikt , ak jā un vēl gopņikam Willijam uzjautā.
22.jūlijs 2016, 19:37 | links

Manuprāt doma bij vienkārša . Bagātās Eiropas valstis nekādi negrib lai nabadzīgās eiropas valstis būtu vienlīdzigas ar viņiem. Tajā rakstā skaidri pateikts ka bagātās valstis kategoriski noraida ka ja no nabadzīgajām valstīm (arī Latvijas) tu nosūti komandējumā strādniekus tad likme ir kā nabadzīgajās valstīs par darbu ,BET nodokļus ta iznāk maksāt pēc bagāto valstu likmes . Ko teiksi Dakter ? Kāpēc tāda netaisnība ? Un pret to iestājas 11 bijušās austrumeiropas bloka valstis. Kāda tad sanāk vienlīdzība šajā valstu savienībā ? Pilnīgi atmet melno darba tirgus pusi .

Nē,
Kā reiz, ja sūti cilvēku komandējumā, maksā tās valsts minimālo (vismaz) likmi/algu.
Tā lūk ir bračiņ

Bralitis, 22.jūlijs 2016, 19:25

Ar to ka ,, ir otrā šķira,, ! :))))
22.jūlijs 2016, 19:29 | links

Nē,
Tā lūk ir bračiņ

22.jūlijs 2016, 19:25 | links

Labāk kā ES bagātajos un nabagos nevis kā Krievijā vari vai nevari pa muti iedot.
22.jūlijs 2016, 19:05 | links

Docents,
Labrīt! !! Man Tev ir jautājums? Ko Tu biji domājis, ieliekot to saiti šeit?
Ja Tu vēl nezināji, tad kopš 2004.gada 1.maija LV ir pilntiesīga ES dalībvalsts. Un līdz ar to mums ir jāpieņem daudzi likumi un regulas.
Un par šo konkrēto "bagāto" valstu cepienu varu pateikt, ka es personīgi tam daļēji piekrītu.
Kā piemērs -Somijā strādājot legāli, man visu laiku "jācīnās " ar dolbanajiem leišu un poļu viesstrādniekiem. Jo viņi pilnīgi pa "tumšo " startē konkursos, kuri man kā nodokļu maksātājam uzreiz ir nepaceļami. ..

dakterp, 22.jūlijs 2016, 18:29

Vismaz vienreiz pēc būtības par ,,savu sāpi,, un nostāju atbildēji.
Mana atbilde :
Esmu ,, opozīcijā,, ES politikai kas balstīta uz dalīšanu ,, bagātajos un nabagos,, kuros esam ieskaitīti un par to esam samaksājuši ar savu neatkarību pēc būtības. Un esošajā situācijā vairumam iedzīvotāju tas neko nedod.
Bijām PSRS republika, tagad ES nomale .
22.jūlijs 2016, 18:49 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager