Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Manuprāt doma bij vienkārša . Bagātās Eiropas valstis nekādi negrib lai nabadzīgās eiropas valstis būtu vienlīdzigas ar viņiem. Tajā rakstā skaidri pateikts ka bagātās valstis kategoriski noraida ka ja no nabadzīgajām valstīm (arī Latvijas) tu nosūti komandējumā strādniekus tad likme ir kā nabadzīgajās valstīs par darbu ,BET nodokļus ta iznāk maksāt pēc bagāto valstu likmes . Ko teiksi Dakter ? Kāpēc tāda netaisnība ? Un pret to iestājas 11 bijušās austrumeiropas bloka valstis. Kāda tad sanāk vienlīdzība šajā valstu savienībā ? Pilnīgi atmet melno darba tirgus pusi .

Bralitis, 22.jūlijs 2016, 18:37

Nē,
Kā reiz, ja sūti cilvēku komandējumā, maksā tās valsts minimālo (vismaz) likmi/algu.
Mums strādājot Somijā, tā jau ir divus gadus.
Tas tāpēc, lai mēs nedempingotu cenas.
Tā lūk ir bračiņ
22.jūlijs 2016, 18:48 | links

Manuprāt doma bij vienkārša . Bagātās Eiropas valstis nekādi negrib lai nabadzīgās eiropas valstis būtu vienlīdzigas ar viņiem. Tajā rakstā skaidri pateikts ka bagātās valstis kategoriski noraida ka ja no nabadzīgajām valstīm (arī Latvijas) tu nosūti komandējumā strādniekus tad likme ir kā nabadzīgajās valstīs par darbu ,BET nodokļus ta iznāk maksāt pēc bagāto valstu likmes . Ko teiksi Dakter ? Kāpēc tāda netaisnība ? Un pret to iestājas 11 bijušās austrumeiropas bloka valstis. Kāda tad sanāk vienlīdzība šajā valstu savienībā ? Pilnīgi atmet melno darba tirgus pusi .
22.jūlijs 2016, 18:37 | links

Docents,
Labrīt! !! Man Tev ir jautājums? Ko Tu biji domājis, ieliekot to saiti šeit?
Ja Tu vēl nezināji, tad kopš 2004.gada 1.maija LV ir pilntiesīga ES dalībvalsts. Un līdz ar to mums ir jāpieņem daudzi likumi un regulas.
Un par šo konkrēto "bagāto" valstu cepienu varu pateikt, ka es personīgi tam daļēji piekrītu.
Kā piemērs -Somijā strādājot legāli, man visu laiku "jācīnās " ar dolbanajiem leišu un poļu viesstrādniekiem. Jo viņi pilnīgi pa "tumšo " startē konkursos, kuri man kā nodokļu maksātājam uzreiz ir nepaceļami. ..
22.jūlijs 2016, 18:29 | links

Raiham patiks :
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/eiropas-komisija-sagada-nepatikamu-parsteigumu-baltijas-valstim/737671?utm_source=inbox&;utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Vai tik tas nav kārtējais apliecinājums tam : kurš ir saimnieks ,, mājās,, !? :))))) un tie ir tikai ziediņi...

Docents, 22.jūlijs 2016, 11:41
Docent,tu dzive ar laikam tads pats bomzis esi ka bilde- ne?

udo733, 22.jūlijs 2016, 17:27

Ko vēlējies ar to teikt?
22.jūlijs 2016, 18:06 | links

Raiham patiks :
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/eiropas-komisija-sagada-nepatikamu-parsteigumu-baltijas-valstim/737671?utm_source=inbox&;utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Vai tik tas nav kārtējais apliecinājums tam : kurš ir saimnieks ,, mājās,, !? :))))) un tie ir tikai ziediņi...

Docents, 22.jūlijs 2016, 11:41

Docent,tu dzive ar laikam tads pats bomzis esi ka bilde- ne?
22.jūlijs 2016, 17:27 | links

Raiham patiks :
http://m.apollo.tvnet.lv/zinas/eiropas-komisija-sagada-nepatikamu-parsteigumu-baltijas-valstim/737671?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

22.jūlijs 2016, 11:41 | links

Kā nez ar to olimpiādi iekš Brasil, rādās būs labi sašmucējušies.Šamo ziņās pat NATO tika pieminēts un protams USA, dabūju izsmieties kārtējo reizi ieslēdzot viņu chaneļus.
22.jūlijs 2016, 00:18 | links

22.jūlijs 2016, 00:03 | links

21.jūlijs 2016, 23:50 | links

21.jūlijs 2016, 23:07 | links

[imghttps://goo.gl/images/bKdyo5[/img]
21.jūlijs 2016, 23:04 | links

Plesigais ir topa līderis idiotisma , !
plesigais, 16.jūlijs 2016, 12:07
Nu,nu,nepaliec pašpārliecināts-tas ne pie kā laba nenoved-skat,tavs konkurents docents jau kāpj uz papēžiem! Tā ka sāc ar steigu atkal gvelzt savas bērna muļķības,citādi līdera krekliņš būs jāatdod!

raihs, 16.jūlijs 2016, 12:12

Nu es cerēju ka CL politikas topa karaļa Raiha piešķirtais tituls paliek uz mūžu :) !
Nja eiropas tirgus ekanomija + skopuliba + mantkārība dara savu :) !

plesigais, 16.jūlijs 2016, 13:35

Tas ka troļļu karalis, šaubu nav.
Pat garlaicīgi jau paliek, pulveri šis laikam ,, pieslapinājis,, vairs nav pat asuma. :)))
17.jūlijs 2016, 16:00 | links

Nu celjojumu uz turieni es toch neplaanotu tuvaakajaa laikaa
16.jūlijs 2016, 22:25 | links

Runaajot par Turciju,saak liist laukaa versija ka puchs ir pasha Erdogana teaatriits,gribas to islaamu Turcijaa,bet likumiigaa celjaa paaraak ilgi jaagaida.Tiko bija zinja ka atlaidis 3000 tiesneshu.Nezinu,nezinu kaut kas tur nav labi tajaa visaa

Ruu, 16.jūlijs 2016, 20:56

Šitā versija vakarnakt ap 01.30 AM jau izskanēja no vietējo mutēm. Lasīju, ka rudenī vēlēšanas Turcijā un Erdogans pa lielam vēlas no parlamentāras uz prezidentālu republiku vilkt. Vienīgā problēma Konstitūcija. Tuvākais mēnesis būs gana interesants.
16.jūlijs 2016, 21:27 | links

Jā, un izteikumi par MIG notriecēju kā vienu no pučistiem un ASV vainošana atklāj Erdogana patieso mūli. Tad jau huilo ar sektantu turku tūlīt kļūs par čomiem.
Bēdīgi, ka piektais apvērsums neizdevās.
16.jūlijs 2016, 21:25 | links

Runaajot par Turciju,saak liist laukaa versija ka puchs ir pasha Erdogana teaatriits,gribas to islaamu Turcijaa,bet likumiigaa celjaa paaraak ilgi jaagaida.Tiko bija zinja ka atlaidis 3000 tiesneshu.Nezinu,nezinu kaut kas tur nav labi tajaa visaa
16.jūlijs 2016, 20:56 | links

16.jūlijs 2016, 14:16 | links

Plesigais ir topa līderis idiotisma , !
plesigais, 16.jūlijs 2016, 12:07
Nu,nu,nepaliec pašpārliecināts-tas ne pie kā laba nenoved-skat,tavs konkurents docents jau kāpj uz papēžiem! Tā ka sāc ar steigu atkal gvelzt savas bērna muļķības,citādi līdera krekliņš būs jāatdod!

raihs, 16.jūlijs 2016, 12:12

Nu es cerēju ka CL politikas topa karaļa Raiha piešķirtais tituls paliek uz mūžu :) !
Nja eiropas tirgus ekanomija + skopuliba + mantkārība dara savu :) !
16.jūlijs 2016, 13:35 | links

Būdā vecais pamuļķi, ej ļergu dzīt!

Sulla, 16.jūlijs 2016, 12:08

;) ! Kas ir verga dvēselit , uzkāpu uz varžacim , vai Tavam kakla kungam pāri nodariju ?
16.jūlijs 2016, 13:27 | links

16.jūlijs 2016, 13:12 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager