Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Raih : Plēsīgais ir jēdzīgāks . Tev viņš tik pat mīļš kā man te viens fotogrāfs :)

Bralitis, 16.jūlijs 2016, 12:50

16.jūlijs 2016, 12:52 | links

Sulla tu tiešam esi stulbs. Copmanis it kā normāls bet smadzenītes tev galīgi atrofējušās.
16.jūlijs 2016, 12:52 | links

Raih : Plēsīgais ir jēdzīgāks . Tev viņš tik pat mīļš kā man te viens fotogrāfs :)
16.jūlijs 2016, 12:50 | links

bla bla bla atkal pulka tukšu apgalvojumu, nav brīnums kāpēc zivjurīma nokaitināja šamo, jo galvenais konkurents mūsu mazajam minhauzeniņam grafomanijā, fantāzijas žanrā :)
16.jūlijs 2016, 12:44 | links

Ja pietiek pacietības iedziļināties tajos ApedLsd algoritmos,tad tur kaut kādu jēgu un sakaru var samanīt(cilvēkam tikai ļoti sarežģīts vēstījuma stils), bet šitā pamuļķa izpildījumā es vēl nekad neesmu neko sakarīgu izlasījis
16.jūlijs 2016, 12:41 | links

Plesigais ir topa līderis idiotisma , !
plesigais, 16.jūlijs 2016, 12:07
Nu,nu,nepaliec pašpārliecināts-tas ne pie kā laba nenoved-skat,tavs konkurents docents jau kāpj uz papēžiem! Tā ka sāc ar steigu atkal gvelzt savas bērna muļķības,citādi līdera krekliņš būs jāatdod!

raihs, 16.jūlijs 2016, 12:12

Plēsīgais ir miera mika salīdzinot Apēdzivi .
16.jūlijs 2016, 12:33 | links

LTV televīzija ,Eiropas drošības padomes ziņojumi,NATO ziņojumi presē , BBC - vates televīzijas ne ? :)) Ej nu puķītes bildēt labāk :) Es uz samu šovakar - svarīgi lai šovakar pasaules gals nepienāk vai Sulla netraucē copēt :)
16.jūlijs 2016, 12:31 | links

Plesigais ir topa līderis idiotisma , !
plesigais, 16.jūlijs 2016, 12:07

Nu,nu,nepaliec pašpārliecināts-tas ne pie kā laba nenoved-skat,tavs konkurents docents jau kāpj uz papēžiem! Tā ka sāc ar steigu atkal gvelzt savas bērna muļķības,citādi līdera krekliņš būs jāatdod!
16.jūlijs 2016, 12:12 | links

Būdā vecais pamuļķi, ej ļergu dzīt!
16.jūlijs 2016, 12:08 | links

Tas ka caur turciju joprojām teroristiem tiek piegādāti ieroči un karavīri ar visiem zināms .

Bralitis, 16.jūlijs 2016, 09:15

nevis visiem zināms, bet tiem kas turpina vates tv lūrēt :) Jo lielākie ieroču un arī karavīru (tūkstošiem čečenu un citu muslimu no kaukāza un vidusāzijas) piegādātāji visiem pasaules teroristiem vēl arvien ir raška.

Sulla, 16.jūlijs 2016, 11:50

Sulla , Plesigais ir topa līderis idiotisma , ! Tāpēc lūdzu domas un vērtējumus kas nav Tavējie , atstāj aiz borta ;) !
16.jūlijs 2016, 12:07 | links

Tas ka caur turciju joprojām teroristiem tiek piegādāti ieroči un karavīri ar visiem zināms .

Bralitis, 16.jūlijs 2016, 09:15

nevis visiem zināms, bet tiem kas turpina vates tv lūrēt :) Jo lielākie ieroču un arī karavīru (tūkstošiem čečenu un citu muslimu no kaukāza un vidusāzijas) piegādātāji visiem pasaules teroristiem vēl arvien ir raška.
16.jūlijs 2016, 11:50 | links

Manas domas par notikumiem Turcijā.
Valsts kurā armija nostājas pret savu valdību ir lemta lielām ( labām vai sliktām) pārmaiņām . Tas nozīmē tikai vienu - vai ir ļoti slikta valdība vai arī nekontrolējama armija. Kāpēc armija nostājās pret valdību ?? Tas ka caur turciju joprojām teroristiem tiek piegādāti ieroči un karavīri ar visiem zināms . Erdogans visu laiku dod zaļo gaismu teroristiem .Kurš ir radikālāks Erdogans vai viņa armija ? Jebkurā gadījumā tādu turciju man nevajag ,un uz turieni nebraukšu ,un...čurkas ir čurkas :))
16.jūlijs 2016, 09:15 | links

brālīt Tava erudīcija fascinē, nākošajās vēlēšanās pārkāp sev pāri, Siguldu esi pacēlis saulītē, sniedz to laimi visai Latvijai, finanšu un aizsardzības portfelim tātad jau skaidrs, plēsoņa labklājībai, docents iekšlietām, bruno pa laukiem, vairak ar nevajag , lai nesazog lieku :)

usis, 15.jūlijs 2016, 23:12

Beidz muldēt Usi. Es vienkārši skaļi pasaku lietas par kurām visi runā čukstus . Mūsu valstī ir interesanta parādība - visiem viss ir saprotams kā shēmas taisa ,skaidri redz kā tas notiek , kurš to dara bet visi tikai noskatās . 90 gados tā bij ar bandītiem - O re kur bandīti aizbrauca - viņi reketē to un to ,pa muti vakar sadeva tam un tam , visu laiku tā ir ar mūsu politiķiem . Nav jābūt spiegam ieslēdz tikai LTV ziņas un tik paklausies kāds projekts par miljoniem atkal pārmaksāts un kādi tiesu darbi atkal par miljoniem gaidāmi . Paskaties ziņas,palasi ,padomā Usi un ar zināsi tik pat daudz cik es :)
16.jūlijs 2016, 08:49 | links

.Kas tu esi? Kura interesēs tu visu laiku centies mani apklusināt ?? Labāk lai vāvuļoju ka krievi nāk ? Tiklīdz sāku malt iekšējos sūdus tu uzreiz izbāz degunu :)) Tā vecīt nav vienkārša sakritība -tā ir regulāra tava rīcība .

Bralitis, 15.jūlijs 2016, 22:50

+++ Vispār jā. Un kad vēl par nodokļu nomaksu runājam, tad ar ABC klātvun saka, ka visiem naski jāmaksā, citādi labklājību neredzēt kā ausis. Parastie mirstīgie TĀ nerunā:)
16.jūlijs 2016, 01:14 | links

Euronews iet tiešraide

Paldies! Nu re, kas tik nenotiek, ja cilvēks pāris stundas pacopē.
16.jūlijs 2016, 00:13 | links

Euronews iet tiešraide
16.jūlijs 2016, 00:05 | links

http://apollo.tvnet.lv/
16.jūlijs 2016, 00:01 | links

Turcijā varu pārņēmusi armija Valdība arestēta

Zaudēju iemaņas. Kur Jūs šito izrakāt?!
15.jūlijs 2016, 23:58 | links

Turcijā varu pārņēmusi armija Valdība arestēta
15.jūlijs 2016, 23:41 | links

brālīt Tava erudīcija fascinē, nākošajās vēlēšanās pārkāp sev pāri, Siguldu esi pacēlis saulītē, sniedz to laimi visai Latvijai, finanšu un aizsardzības portfelim tātad jau skaidrs, plēsoņa labklājībai, docents iekšlietām, bruno pa laukiem, vairak ar nevajag , lai nesazog lieku :)
15.jūlijs 2016, 23:12 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager