Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Kad tiek pieņemts kārtējais valsts budžets lūdzu ABC paskaties cik ir valsts parāds un par ko viņš jāmaksā . Pagāšgad es iedziļinājos tajā informācijā . Viss ko pateicu ir patiesība un nav vajadzīgas nekādas tiesas jo tiesiskums mums nestrādā kur iet runa par miljoniem un miljardiem. 70% no valsts parāda sastāda bijušo un esošo politiķu afēras par kurām ir jāmaksā mums ,mūsu bērniem un iespējams pat mazbērniem - ja viņi paliks Latvijā. Reverta ir sīkums,Citadele ir sīkums ,tie ir tikai ķeksīši salīdzinot ar jau novārītajiem lielajiem sūdiem.
ABC visu laiku tu aizstāvi politisko eliti .Kas tu esi? Kura interesēs tu visu laiku centies mani apklusināt ?? Labāk lai vāvuļoju ka krievi nāk ? Tiklīdz sāku malt iekšējos sūdus tu uzreiz izbāz degunu :)) Tā vecīt nav vienkārša sakritība -tā ir regulāra tava rīcība . Ja domā ka ciparus izdomāju speciāli priekš tevis tieši no i-neta arī izvilkšu par ko valstij( tev un man) ir jāmaksā . Šovakar gan ne jo esmu noguris.

BrunoL kādas tiesas ,.. muļķības . Viss kas tiek nokruķīts viss ir likuma ietvaros un nesodāms jo pati tiesu un likumdošanas sistēma ir vienos vārtos un tikai vienā virzienā .Pat KNAB manā skatījumā ir politizēts un darbojas tikai vienā virzienā .
15.jūlijs 2016, 22:50 | links

.....man nevajag sūkātājus, apvienības un koalīcijas,, atšķjirībā no tevis,,, es , pats par sevi esmu *kaujas vienība*!
..un netēlo luni, nesaprašu, ka piekasos - valodai !
Jā, lai Tev arī veicas !

bushmans, 15.jūlijs 2016, 22:02

Āā, docents tātad-sūkātājs:))) Agree!:) Pirmie sakarīgie vārdi no tevis:)
15.jūlijs 2016, 22:27 | links

.....man nevajag sūkātājus, apvienības un koalīcijas,, atšķjirībā no tevis,,, es , pats par sevi esmu *kaujas vienība*!
..un netēlo luni, nesaprašu, ka piekasos - valodai !
Jā, lai Tev arī veicas !
15.jūlijs 2016, 22:02 | links

.....Raih,,, :) joprojām pa krievu sūdu čupu rakājies,,,viss, ko esi šeit iepostējis,,, no tās čupas izrakts ! :)
....vari neatbildēt,,,tak zini ,kur jāiet...:) !
Good luck !

bushmans, 15.jūlijs 2016, 21:21

Jūs ar docentu abi vienādi- vairs nezinat,kur piesieties, davai pie*isīsimies valodai:) docents pat pamanījās piesieties bildītēm ar zivīm,kuras ieliku (iedomājieties-kāds grēks) copes forumā!:))) Saņematies tak vienreiz,vates bruņinieki! Varbūt iepazīstieties,sarakstieties,apvienojaties klubiņā,lai kaut ko jēdzīgu uzrakstītu,nevis bezsakarā vaukšķētu katrs no savas sētas kā kranči! Esiet taču kā īsteni vatņiki- visi kopā,vienā kolchozā, kopā taču vieglāk vienu nospārdīt:)))
15.jūlijs 2016, 21:41 | links

Nepitiek izlas'it tekstu...
15.jūlijs 2016, 21:37 | links

.....Raih,,, :) joprojām pa krievu sūdu čupu rakājies,,,viss, ko esi šeit iepostējis,,, no tās čupas izrakts ! :)
....vari neatbildēt,,,tak zini ,kur jāiet...:) !
Good luck !
15.jūlijs 2016, 21:21 | links

Reverta darbības rezultātā valsts ir saņēmusi nodokļu un dažādu valsts nodevu maksājumos vairāk nekā 15 milj. eiro.
andžēn,tas taču labu piķi ienesa.
15.jūlijs 2016, 20:37 | links

Ļoti piemērots citātiņš šai sarunai:
15.jūlijs 2016, 20:30 | links

Tavam rakstam jau pieci gadi, bullēn. Cik daudz raksta jēgā var izmainīt aizvietojot vārdu ieguldīts ar vārdu izmaksājis....
15.jūlijs 2016, 20:18 | links

Pēc aptuvenām aplēsēm Parex glābšana tieši un netieši (Valsts kases noguldījumi, garantijas, ieguldījumi bankas kapitālā) valstij izmaksājusi vairāk nekā miljardu latu.
http://www.irlv.lv/2012/2/23/parex-bankas-krahs
15.jūlijs 2016, 19:49 | links

Lai nebūtu pliki apgalvojumi kā tev Brālīt, pāris citāti, kurus pats varēsi ja tiešām gribēsi uzzināt patiesu informāciju atras netā:
Bankas Citadele spēja atmaksāt valstij noguldījumu pirms noteiktā termiņa ir pozitīva ziņa. Tā, pirmkārt, rāda, ka izvēlētais bankas restrukturizācijas modelis ir dzīvotspējīgs un banka spēj to pildīt, un otrkārt, ka tā iedzīvotāju acīs ir iemantojusi zināmu uzticēšanos, lai spētu piesaistīt nepieciešamos līdzekļus valsts noguldījuma atmaksai un likviditātes nodrošināšanai.
Par Reverta

Kopš Reverta nodalīšanas 2010. gada 1. augustā līdz 2015. gada 31. decembrim Reverta neto aktīvi ir samazinājušies par 980,6 milj. eiro jeb par 87%. 2015. gada 31. decembrī Reverta aktīvi kopā bija 144,0 milj. eiro bet saistības pret valsti veidoja 427,2 milj. eiro.

Kopumā laika posmā no 2010. gada 1. augusta līdz 2015. gada 31. decembrim Latvijas valsts ir atguvusi valsts atbalstu 610,8 milj. eiro apmērā, t.sk. ir atbrīvots no par labu Reverta saistību izpildei sniegtais valsts galvojums, jo 2011. gada maijā Reverta pilnībā norēķinājās ar banku sindikātu, atmaksājot saņemto aizdevumu 233,5 milj. eiro apmērā un norēķinoties par uzkrātajiem procentiem 10,7 milj. eiro apmērā, kopā 244,2 milj. eiro; ir atmaksāts valsts atbalsts 366,6 milj. eiro apmērā, ko veido atmaksātā valsts atbalsta pamatsumma 210,5 milj. eiro apmērā un procenti par sniegto valsts atbalstu 156,1 milj. eiro; Reverta darbības rezultātā valsts ir saņēmusi nodokļu un dažādu valsts nodevu maksājumos vairāk nekā 15 milj. eiro.
15.jūlijs 2016, 19:08 | links

Brālīt, beidz fleitēt. Pirms raksti kaut kur sagrābstītas muļķības nu parocies netā. Tur atradīsi daudz interesantas informācijas, kura ir pilnīgi atšķirīga no tevis sarakstītajām baumām un cipariņiem.
15.jūlijs 2016, 18:51 | links

Bračka,ja Tev ir neapgāžami pierādījumi šiem cipariem un personālijām,uz prokuratūru un tiesu.

Lai nu Dieviņš nogrābstās, es aizstāvēšu Bračkas izteikumu! BrunoL pamostieties! Mūsu mīļajā Latvijā nav ne tiesu, ne policijas, nedz' prokuratūras, un tagad arī KNAB vairs nav. :(
Jāsaka gan, ka ir pāris tiesnešu, policistu un prokuroru, taču augšminēto institūtu NAV.
Tieši šādas nostājas "nu tad ej un dari, bet es paskatīšos kā Tevi "aplauzīs"" dēļ jau arī ir Jūsu apakšminētais apburtais loks.
Nu nenāks še neviens un Mūsu vietā neko nedarīs Latvijas labā.
15.jūlijs 2016, 17:50 | links

Bračka,ja Tev ir neapgāžami pierādījumi šiem cipariem un personālijām,uz prokuratūru un tiesu. Ja ne un nav. Tukša muldēšana. Cieņas un goda aizskaršana ar bēdīgām sekām.
15.jūlijs 2016, 17:40 | links

Jautājums valstisks- kā izkļūt no šī apburtā loka.

Ceļš šāds: esam saimnieki savā zemē, nepieļaujam zagļu un dīkdieņu atrašanos politikā (jā, tieši tā, politikā, jo, kamēr cilvēks neinteresējas par politiku, ir šādi jautājumi aktuāli, jo politika ir viss, tai skaitā kādu filmu skaties, ar kādu spiningu zivis ķer un kādu algu saņem), jo naudas (mūsu nodokļu maksātāju naudas) Latvijā pietiek gana, lai latvieši labi dzīvotu.
Lai to izdarītu, ir jākustina smadzene, jāvēro apkārt notiekošais un galvenais - jāsāk pašam kustēt, nevis reizi četros gados kaut kā par kaut ko nobalsot! /pasarg Die's pašam piedalīties!!!!/

Par naudu: ja tās izlietojuma sadalē nepiedalies pats, bet pilnvaro to darīt ZZS, SC, NSL u.c., TAD NEBRĪNIES.
15.jūlijs 2016, 17:27 | links

Puuk,kā jau teicu,savu esu atstrādājis,šo to redzējis un aiz sevis atstājis.
Jautājums valstisks- kā izkļūt no šī apburtā loka.
Zinu mazos un vidējos,pat lielos,uzņēmējus,kuru pakalpojuma vai produkta cena būtu sabiedrībai nepieejama,ja tiktu 100% kārtotas saistības ar valsti un darba ņēmēju.
15.jūlijs 2016, 17:08 | links

Brālīt, ja tu apgalvo
Cepties vajag vajag par mūsu politiķiem kas n-tos mediķu un izglītības budžetus vienkārši nozog .
tad droši vien tev ir pieejama informācija kā viņi to izdara? Nepadalīsies ar pārējiem? Jeb tas ir kārtējais kaut kur izlasīts apgalvojums, kurš tīkams tavām ausīm un tagad to tiražē kā faktu kuram nav vajadzīgi pierādījumi? Kā nozagt nepilnu miljardu no valsts budžeta tā lai neviens to nepamanītu?

AndrisABC, 15.jūlijs 2016, 16:45

2 piemēri: 1) Godmanis nakts laikā izrauj 1 miljardu no valsts kases( vēl tagad esam - 700 miljoni no tā gājiena ja kas !! ) 2) Dienvidu tilts -gala tāme no mūsu budžeta 1,1 miljards . Aprēķinātais sākumā bij ap 500 ļimoniem ar...ja kas !! Mazos miljonus (līdz 100 ļimoniem) nemaz neskaitu . Nākošais gājiens - ap 60 ļimoniem dabūsim maksāt par Liepājas metalurgu , štrāfs air Baltic lietā ap 30 ļimoni , viens duraks vekseli uzraksta par 200 ļimoniem (labi tur izspruks ar pāris ļimoniem ) uttt un uttt . Mati ceļas vecīt stāvus kādus kredītus mēs maksājam par to peģiku grēkiem . Peģiki domāju -politiķi .
15.jūlijs 2016, 17:02 | links

Kā izkļūt no šī apburtā loka?

BrunoL, cilvēks, kurš godīgi nostrādājis līdz pensijas vecumam, ir pelnījis, lai pamatvajadzības un kāds hobijs būtu pa kabatai. Ko darīt, lai tā notiktos īstenībā? Nu, pirmkārt, sākt kaut ko darīt. Otrkārt(tas tiem, kuri īstenojuši "pirmkārt"), ja ir jau darīts, tad sākt darīt ko citu, jo pirmais "gājiens" acīmredzot nestrādā. Bet tā ir stratēģija.
Realitāte: cilvēces vēsturē ir bijuši laikmeti, kuros sirmgalvjus neveda uz mežu kamaniņās. Kas šiem laikmetiem raksturīgs? Vienkārši darba augļus plūcu pats darba darītājs, nepieļaujot, ka lumpeņi lien viņa klētī/pagrabā.
15.jūlijs 2016, 16:45 | links

Bračku,es panāku,lai manas "stutes" dzīvo,nevis izdzīvo!

Brālīt, ja tu apgalvo
Cepties vajag vajag par mūsu politiķiem kas n-tos mediķu un izglītības budžetus vienkārši nozog .

tad droši vien tev ir pieejama informācija kā viņi to izdara? Nepadalīsies ar pārējiem? Jeb tas ir kārtējais kaut kur izlasīts apgalvojums, kurš tīkams tavām ausīm un tagad to tiražē kā faktu kuram nav vajadzīgi pierādījumi? Kā nozagt nepilnu miljardu no valsts budžeta tā lai neviens to nepamanītu?

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager