Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Docents, !!!!!
A Tu labo cilveek ( no filmas Fortunas dzentelmenji )
neskumsti njeko...
Te jau vairakums sados forumos apsaukajas, un ko tur vel bezjega muld.....
Lab ka vispar kads ko ieraksta.
Lab ka ne katram ir pie sana sekretuute kas kaligrafiski izlabo seiten ieklabinamo, loti gan valstiski, gan, biznesa etiksi svarigo, kaligrafiski tiro saraksti.
Lab ka seit kads vispar prot rakstit
Lab ka seit vispar kads prot lasit
Lab ka seit vispar kads atskir fluorokarbomnuhamorvertaljot ziljetu NO muhamorkarbonfiiderpiideralmamater-lazer asinamajiem akjiem...............
Vot :-)))))))))))))
14.jūlijs 2016, 16:24 | links

Koroce Tautiesi !!!!!
Jus te labak pareizi lasit iemacaties ( ka tauta saka, ari 'starp rindinjam ) ij pec tam......
Par garumziem vai ko citu gvelzat..... kaligrafisti puritaniskie ibio ;-)))))))))))))))))))))
14.jūlijs 2016, 16:14 | links

Parādniekam vnk pacepties sagribējās, ja vien tā nav reklāma :)

Nosaukumi kiriļicā jau nav nekāds jaunums/retums, kaut vai Traktieris Antonijas ielā u.c.

daddy_j, 14.jūlijs 2016, 15:26

Tad tik uz priekšu- 列寧格勒 piemēram:)
14.jūlijs 2016, 15:40 | links

Parādniekam vnk pacepties sagribējās, ja vien tā nav reklāma :)

Nosaukumi kiriļicā jau nav nekāds jaunums/retums, kaut vai Traktieris Antonijas ielā u.c.
14.jūlijs 2016, 15:26 | links

...jāpieņem...
14.jūlijs 2016, 15:19 | links

NA un viņu pamuļķi man caurmērā riebjas, bet ja par uzrakstu, tad pilnībā piekrītu-ja reiz likums paredz izmantot latīņu burtus,tad tā lai arī ir. Un man nav saprotams,kādēļ tāda izkārtne tika saskaņota.

raihs, 14.jūlijs 2016, 14:45

Kurš likums kaut ko tādu paredz attiecībā uz privāto biznesu un preču zīmēm? :) kafūža nosaukums nekādi nav "likumīgas sabiedriskās intereses"

Ja būtu rakstīts Ригас доме, tad cita lieta...

daddy_j, 14.jūlijs 2016, 15:07

Nu ja neparedz,tad ir jāpieņam!
14.jūlijs 2016, 15:19 | links

NA un viņu pamuļķi man caurmērā riebjas, bet ja par uzrakstu, tad pilnībā piekrītu-ja reiz likums paredz izmantot latīņu burtus,tad tā lai arī ir. Un man nav saprotams,kādēļ tāda izkārtne tika saskaņota.

raihs, 14.jūlijs 2016, 14:45

Kurš likums kaut ko tādu paredz attiecībā uz privāto biznesu un preču zīmēm? :) kafūža nosaukums nekādi nav "likumīgas sabiedriskās intereses"

Ja būtu rakstīts Ригас доме, tad cita lieta...
14.jūlijs 2016, 15:07 | links

Un lai tu ,vates bruņiniek,pievērtu vienreiz žaunas, piebildīšu,ka tavā mīļotajā ruslandē ir tieši tas pats - nosaukumos jāizmanto tikai kiriļica! Kad biju pētrburgā,ļoti amizanti izskatījās tādi nosaukumi kā "Кофэ Нейшн" un "Макдональдс"- angliskot ta ļoti gribas,bet putins neļauj. Rezutlāts beigās ir nožēlojami smieklīgs
14.jūlijs 2016, 14:45 | links

Re , tēma un domubiedrs Raiham ! :)
http://m.delfi.lv/izklaide/article.php?id=47672023&utm_source=http://www.oho.lv/&utm_medium=news-widget&utm_campaign=Links-in-partner-sites
Bet labākais ir koments par LV , kā brīvvalsti . :))))
14.jūlijs 2016, 13:26 | links

Nav jau problēma krievu valodā, bet tikai cilvēkos, kas to lieto. Konflikti 95% gadījumi ir starp dažāda attīstības līmeņa civilizācijām. Un attīstība ir atkarība no labklājības.
13.jūlijs 2016, 21:59 | links

Juurasbullis, 13.jūlijs 2016, 21:13

laikam jau, kam nepatīk Putins, tas nav īsts krievs... :D
13.jūlijs 2016, 21:57 | links

13.jūlijs 2016, 21:13 | links

Veidemane NRA labi ierakstījusi par "švako pašapziņu un slimīgi kuslo latviskumu".

Palasiet un pārdomājiet http://nra.lv/viedokli/elita-veidemane/178367-vertet-nevis-aizliegt.htm
13.jūlijs 2016, 17:23 | links

<
Tu tiešām liecies ļoti aprobežots/apbižots un vienkāršs džeks
dakterp, 13.jūlijs 2016, 15:56
Vai ne?:) Kaut ko ņemās, strīdās(reizēm liekas,ka pats ar sevi), pieprasa atbildes uz kaut kādiem retoriskiem sekliem jautājumiem(par kaut kādiem nēģeriem),utt,tad apvainojas,ka neviens neatbild(jo nav jau uz ko) un sāk lamāt visus par tuneļveida domāšanu. Bezjēdzīgi klaudzināt taustiņus... (varu pačukstēt-pēc šī posta šamais uzreiz uzrakstīs,ka es neesot spējis šim neko argumentēt un atbildēt, bet es pat nesapratīšu,uz ko, un priekš kam:)

raihs, 13.jūlijs 2016, 16:08

Pat nešaubijos :)))) Tad Raih , kā tad tu ar to Donbasa čomaku komunicēji , kādā valodā ? / redz tev nekas nav jāmeklē , visu priekšā noliku /
:))))))
13.jūlijs 2016, 16:16 | links

Vēl tik mazliet piebilstot .
Izskatās, ka dzīvo "maskačkā" apkārt un draugos vairums krievvalodīgo, tāpēc āri Tev grūti. ..

dakterp, 13.jūlijs 2016, 15:11

ja tā būtu tad ikdienā saskartos ar urlu bariem un nekāda mīlestība nebūtu ;) kurzemnieks tak, tur šamo maz un klusi un zemāku par zālīti.

Sulla, 13.jūlijs 2016, 15:19
Dakterim to tāpat ar savu steriotipu un tuneļveida domāšanu nesaprast, kā redzu, jo klasiskais/ kad beidzas argumenti, piesienies gramatikai! :))))
Bet tu man tā arī īsi un konkrēti neatbildēji!

Docents, 13.jūlijs 2016, 15:43
Docent,
Tu tiešām liecies ļoti aprobežots/apbižots un vienkāršs džeks. :-)
Pirmkārt - Tu atbildēji uz jautājumu ar pret jautājumu;
Otrkārt - Es uz Tavu jautājumu atbildēji. Izlasi vēlreiz;°
Treškārt - Par nēģeriem bija vienkāršs piemērs. Ne tikai viņi, bet baltie iebraucēji, ja šeit grib dzīvot, arī iemācās;
Ceturtkārt - es arī vairāk rakstu no telefona, ne kompjūtera(un šeit nebija doma par komatiem, garumzīmēm, bet elementāro vēstuļu pamata rakstīšanu).

Kā gan es varu atbildēt uz jautājumu ja ,, neesmu par to pēc būtības rakstijis,, !? Tāpēc bija pretjautājums uz kuru / skaļi / NEATBILDĒJI !
Neesmu tai vecumā , lai uz kādu abižotos , bet aprobežoti gan vairāk ir tie, kas ,, mētājas ar personiskiem apvainojumiem,, un balstās uz saviem pieņēmumiem.Man ir savs viedoklis un dzīves pieredze, tava kā lasu balstās uz subjektivitātes balstītiem pieņēmumiem par apkārt notiekošajiem procesiem un notikumiem.
Par gramatiku jau atbildēju sullas postā.
13.jūlijs 2016, 16:14 | links

<
Tu tiešām liecies ļoti aprobežots/apbižots un vienkāršs džeks

Vai ne?:) Kaut ko ņemās, strīdās(reizēm liekas,ka pats ar sevi), pieprasa atbildes uz kaut kādiem retoriskiem sekliem jautājumiem(par kaut kādiem nēģeriem),utt,tad apvainojas,ka neviens neatbild(jo nav jau uz ko) un sāk lamāt visus par tuneļveida domāšanu. Bezjēdzīgi klaudzināt taustiņus... (varu pačukstēt-pēc šī posta šamais uzreiz uzrakstīs,ka es neesot spējis šim neko argumentēt un atbildēt, bet es pat nesapratīšu,uz ko, un priekš kam:)
13.jūlijs 2016, 16:08 | links

Izskatās, ka dzīvo "maskačkā" apkārt un draugos vairums krievvalodīgo, tāpēc āri Tev grūti. ..

ja tā būtu tad ikdienā saskartos ar urlu bariem un nekāda mīlestība nebūtu ;) kurzemnieks tak, tur šamo maz un klusi un zemāku par zālīti.

Dakterim to tāpat ar savu steriotipu un tuneļveida domāšanu nesaprast, kā redzu, jo klasiskais/ kad beidzas argumenti, piesienies gramatikai! :))))

Docents, 13.jūlijs 2016, 15:43

Docent,
Tu tiešām liecies ļoti aprobežots/apbižots un vienkāršs džeks. :-)
Pirmkārt - Tu atbildēji uz jautājumu ar pret jautājumu;
Otrkārt - Es uz Tavu jautājumu atbildēji. Izlasi vēlreiz;°
Treškārt - Par nēģeriem bija vienkāršs piemērs. Ne tikai viņi, bet baltie iebraucēji, ja šeit grib dzīvot, arī iemācās;
Ceturtkārt - es arī vairāk rakstu no telefona, ne kompjūtera(un šeit nebija doma par komatiem, garumzīmēm, bet elementāro vēstuļu pamata rakstīšanu).
13.jūlijs 2016, 15:56 | links

13.jūlijs 2016, 15:43 | links

13.jūlijs 2016, 15:19 | links

Kāda jēga nu locīties kā nēģim uz karstas pannas un taisnoties ka redz neviens nabadziņu nesaprot :)) ja pa entajiem postiem pozicionē sevi kā agresīvu rašistu advokātu un klūp krāgā katram kas izrāda nepatiku par urlu izdarībām gan pie mums gan aiz robežām. Man ar ir pazīstami uz pirkstiem saskaitāmi solīdi un kulturāli krieviņi, bet tas ir kā piliens jūrā, sūdu mucu izēdot to medus karoti i nepamanīsi ;) Jo otras tādas tautas pasaulē nav, kas var 25 un vairāk gadus spītīgi nerunāt valsts valodā un vēl apvainoties ka mēs nevēlamies ar viņiem komunicēt svešvalodā.

Sulla, 13.jūlijs 2016, 15:04

Tātad no tava posta saprotu , ka manis sūtīšana uz ruslandi - ir tava pilsoniskā nostāja ?
13.jūlijs 2016, 15:19 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager