Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Docent,
Par apēdzivi viss ir skaidrs, budas tempļa pakājē aug visādas zāles. Bet tiešām, ko pīpē Tu???
Kurā vietā un laikā LV ierobežo vai kā savādāk apspiež krievvalodīgos, par ko kremlis it kā cepās? ???!!!!
Bērnudārzu -lūdzu.
Skolu -lūdzu.
Darbu -lūdzu.
Utt. ...
To, ka kāds urla, kurš šeit dzīvo 30it un vairāk gadus NEGRIB runāt latviski? ?? Kāpēc nēģeris var trīs mēnešos iemācīties to mūsu sarežģīto valodu?

dakterp, 13.jūlijs 2016, 14:41

Un tagad personiski tev.
Kur izlasiji, ka es apgalvoju ka kāds tiek ierobežots?
Par ,, melnādainajām,, kas pārstāv lv Eirovīzijā kā nacionālās identitātes simbolu - laikam noklusēšu.
Tad jautājums tev: par kādiem nēģeriem runa un kur esmu aizstāvējis krievus, kas nerunā valsts valodā? Tad ,ko TU pīpē?

Docents, 13.jūlijs 2016, 14:48
Nja,
Pirmkārt iemācies gramatiku un cienīt savu oponentu.
Otrkārt - par ko tad ruslande it kā cepās? Viņu pamatarguments visās valstīs ir , krievvalodīgo diskriminēšana, apspiešana utt.
Līdz ar to, lasot Tavus komentārus , izdarīju šos vienkāršos secinājumus. ..
Un treškārt - kur ir urlas, tur problēmas. Gan biznesā, gan sadzīvē, gan atpūtā....

dakterp, 13.jūlijs 2016, 15:05

Par gramatiku - rakstu no telefona pie krustojumiem stāvot.
Oponentus cienu, bet tā arī pēc būtības neatbildēji man. Tātad necieni oponentu!? Savus pieņēmumus vari kas attiecas uz mani , pieturēt pie sevis ja neko konkrētu nevari vai nav ko atbildēt.
Par problēmām kur latvieši tur problēmas var teikt to pašu . :))))))
Par nēģeriem arī, jo personiski esot štatos ar viņu uzvedību un kultūru iepazinos pietiekami labi.
13.jūlijs 2016, 15:17 | links

Vēl tik mazliet piebilstot .
Izskatās, ka dzīvo "maskačkā" apkārt un draugos vairums krievvalodīgo, tāpēc āri Tev grūti. ..
13.jūlijs 2016, 15:11 | links

Docent,
Par apēdzivi viss ir skaidrs, budas tempļa pakājē aug visādas zāles. Bet tiešām, ko pīpē Tu???
Kurā vietā un laikā LV ierobežo vai kā savādāk apspiež krievvalodīgos, par ko kremlis it kā cepās? ???!!!!
Bērnudārzu -lūdzu.
Skolu -lūdzu.
Darbu -lūdzu.
Utt. ...
To, ka kāds urla, kurš šeit dzīvo 30it un vairāk gadus NEGRIB runāt latviski? ?? Kāpēc nēģeris var trīs mēnešos iemācīties to mūsu sarežģīto valodu?

Un tagad personiski tev.
Par ,, melnādainajām,, kas pārstāv lv Eirovīzijā kā nacionālās identitātes simbolu - laikam noklusēšu.
Tad jautājums tev: par kādiem nēģeriem runa un kur esmu aizstāvējis krievus, kas nerunā valsts valodā? Tad ,ko TU pīpē?

Docents, 13.jūlijs 2016, 14:48

Nja,
Pirmkārt iemācies gramatiku un cienīt savu oponentu.
Otrkārt - par ko tad ruslande it kā cepās? Viņu pamatarguments visās valstīs ir , krievvalodīgo diskriminēšana, apspiešana utt.
Līdz ar to, lasot Tavus komentārus , izdarīju šos vienkāršos secinājumus. ..
Un treškārt - kur ir urlas, tur problēmas. Gan biznesā, gan sadzīvē, gan atpūtā....
13.jūlijs 2016, 15:05 | links

Kāda jēga nu locīties kā nēģim uz karstas pannas un taisnoties ka redz neviens nabadziņu nesaprot :)) ja pa entajiem postiem pozicionē sevi kā agresīvu rašistu advokātu un klūp krāgā katram kas izrāda nepatiku par urlu izdarībām gan pie mums gan aiz robežām. Man ar ir pazīstami uz pirkstiem saskaitāmi solīdi un kulturāli krieviņi, bet tas ir kā piliens jūrā, sūdu mucu izēdot to medus karoti i nepamanīsi ;) Jo otras tādas tautas pasaulē nav, kas var 25 un vairāk gadus spītīgi nerunāt valsts valodā un vēl apvainoties ka mēs nevēlamies ar viņiem komunicēt svešvalodā.
13.jūlijs 2016, 15:04 | links

Docent,
Bērnudārzu -lūdzu.
Skolu -lūdzu.
Darbu -lūdzu.
Utt. ...

Un tagad personiski tev.
13.jūlijs 2016, 14:48 | links

Nevienu tur nav jāaizstāv, preses izpūsta pīle. Saujiņa jūtelīgo kuri nespēj saprast angļu melno humoru un uzreiz ceļ traci ka viņus apvainojot :)

Sulla, 13.jūlijs 2016, 14:17

Tagad domāju, vai tavs teksts man adresētais ar ,, sūtīšanu uz ruslandi,, arī no melnā humora sadaļas, vai tava pilsoniskā nostāja?
13.jūlijs 2016, 14:42 | links

Docent,
Bērnudārzu -lūdzu.
Skolu -lūdzu.
Darbu -lūdzu.
Utt. ...
13.jūlijs 2016, 14:41 | links

docent, Tu tāds gudrs izliecies, tad kādēļ Tu vēl te mocies dzīvodams, ja jau " ..ES jau sākusi rūgt un smirdēt, bet gudrākie Anglija jau parāva prom no šī grimstošā kuģa! :))"
Otrkārt esi korekts- latvijas pilsoņi UK ir viena lieta, bet krievi, kuri nav ne LV ne RU pilsoņi ir cita lieta. Aizstāvēt savas valsts pilsoņus ir goda lieta!!

aiwa, 13.jūlijs 2016, 14:00

Es kā Čaka dzejā: sēžu uz malkas un no malas skatos kā pasaule ,, lēnām jūk prātā,,.
Par to cik aizbraukušie ar visām ģimenēm un iedzīvi, kuri maksā nodokļus un tērē nopelnīto ne lv un nemaz netaisās atgriezties, laikam grūti būtu saukt par lv cilvēkiem, kurus jāaizstāv svešā valstī.
13.jūlijs 2016, 14:40 | links

Docent,
Pirmkārt - Raiha pieminētais ukrainis, nebija kaut kāds tur, bet nu jau apm 10.gadus zināms;
Otrkārt - ne no kādas tur valdošās elites vai kā. Vienkāršs cilvēks, kurš juristu līnijā "uzkalpojies" līdz lielas ražotnes galvenajam juristam;
Treškārt - starp citu vairāk krievs, nevis Ukrainis, jo ģimenē pamatvaloda - krievu;
Ceturtkārt - dzimis un audzis Donbasā, nevis kur citur.
Tā kā pirms puksti, padomā ko un par ko...
Un jau atkārtošos vēlreiz - ja tik ļoti mīļa Tev tā ruslande, brauc tik prom un neņaudi!

dakterp, 12.jūlijs 2016, 16:44
Interesanti kāpēc man kaut kur jābrauc !?
Tad jau Raiham drīzāk jābrauc uz Ukrainu, jo viņam tak gribējās pašaudīties un krieviem parādīt, kā ,,dzimteni mīlēt un kur ir viņu vieta,, ! :DDD
Un vēl : šī ir sadaļa par politiku vai Raiha blogs, ar visām bildēm, kam šai sadaļā nez vai ir vieta?/izņemot pirmo / ;)

Docents, 12.jūlijs 2016, 18:00
Parādi, Kurā vietā esmu teicis, ka man ukri patīk? Cik viņus dzīvē esmu redzējis un sadarbojies, visi pēdējie kretīni. Kā jau esmu teicis, krieviju un Ukrainu uzskatu par vienas lielas dirsas divām pusēm, kura viena otrai furunkulus skaita. Kas attiecas uz Donbasu, protams, vienos vārtos esmu par Ukrainu, tās arī visas simpātijas pret viņiem.
P.S. Par manu blogu- jums tak citādi būtu garlaicīgi:) Kur tad biji pazudis divas nedēļas, kamēr manis nebija?:) Nebija, uz ko vaukšķēt,ja?:)

raihs, 12.jūlijs 2016, 18:11
Un atkal ,, garām,, . Redz kamēr ,,tevis nebija,, notika tas par ko teicu agrāk , jo varbūt nepamaniji ka tevis slavinātā ES jau sākusi rūgt un smirdēt, bet gudrākie Anglija jau parāva prom no šī grimstošā kuģa! :)) Par to arī te padiskutējām. Šobrīd varu piedāvāt tev sirdij tuvāku tēmu: Kāpēc LV valdības paziņojumi par savu pilsoņu lietām un iejaukšanos citas valsts lietās,, par to ka kādam lv pilsonim kaut kas pāri nodarīts Anglijā valstij ir tiesības iejaukties, bet kad Krievija par krieviem lv ko paziņo , tā mēs bļaujam : Ar kādām tiesībām viņi to dara!? :) Vai tik te kārtējo reizi , neož pēc dubultajiem standartiem?

Docents, 13.jūlijs 2016, 12:43

Latvija militaari iejauksies Lielbritaanijaa?Kaadu spaisu tu piipee veciit?

Ruu, 13.jūlijs 2016, 13:00

Laikam neuzmanīgi lasi , ko rakstu vai esi kā straus, kurš ,, galvu smiltīs,, pēdējās nedēļās iebāzus un neko neesi ne dzirdējis ne lasijis par LV izkanējušajiem populistiskajiem paziņojumiem par to ka neļaus ,, darīt pāri,, lv viestrādniekiem un visādi aizsargās tos no vietējo apvainojumiem, pazemošanas u.t.t
Tad par kādu pīpēšanu iet runa?
13.jūlijs 2016, 14:34 | links

Nevienu tur nav jāaizstāv, preses izpūsta pīle. Saujiņa jūtelīgo kuri nespēj saprast angļu melno humoru un uzreiz ceļ traci ka viņus apvainojot :)
13.jūlijs 2016, 14:17 | links

docent, Tu tāds gudrs izliecies, tad kādēļ Tu vēl te mocies dzīvodams, ja jau " ..ES jau sākusi rūgt un smirdēt, bet gudrākie Anglija jau parāva prom no šī grimstošā kuģa! :))"
Otrkārt esi korekts- latvijas pilsoņi UK ir viena lieta, bet krievi, kuri nav ne LV ne RU pilsoņi ir cita lieta. Aizstāvēt savas valsts pilsoņus ir goda lieta!!
13.jūlijs 2016, 14:00 | links

Nezināji Ruu ka Bergmanis jau veido diversantu grupas kuras sūtīs aizstāvēt našus UK un izveidot jaunlatvāniju ? :) Ko vēl mūsu rusofīli izdomās lai kaut kā censtos reabilitēt rašistu cūcības kaiminvalstīs ?
13.jūlijs 2016, 13:11 | links

Docent,
Pirmkārt - Raiha pieminētais ukrainis, nebija kaut kāds tur, bet nu jau apm 10.gadus zināms;
Otrkārt - ne no kādas tur valdošās elites vai kā. Vienkāršs cilvēks, kurš juristu līnijā "uzkalpojies" līdz lielas ražotnes galvenajam juristam;
Treškārt - starp citu vairāk krievs, nevis Ukrainis, jo ģimenē pamatvaloda - krievu;
Un jau atkārtošos vēlreiz - ja tik ļoti mīļa Tev tā ruslande, brauc tik prom un neņaudi!

Tad jau Raiham drīzāk jābrauc uz Ukrainu, jo viņam tak gribējās pašaudīties un krieviem parādīt, kā ,,dzimteni mīlēt un kur ir viņu vieta,, ! :DDD
Un vēl : šī ir sadaļa par politiku vai Raiha blogs, ar visām bildēm, kam šai sadaļā nez vai ir vieta?/izņemot pirmo / ;)

Parādi, Kurā vietā esmu teicis, ka man ukri patīk? Cik viņus dzīvē esmu redzējis un sadarbojies, visi pēdējie kretīni. Kā jau esmu teicis, krieviju un Ukrainu uzskatu par vienas lielas dirsas divām pusēm, kura viena otrai furunkulus skaita. Kas attiecas uz Donbasu, protams, vienos vārtos esmu par Ukrainu, tās arī visas simpātijas pret viņiem.
P.S. Par manu blogu- jums tak citādi būtu garlaicīgi:) Kur tad biji pazudis divas nedēļas, kamēr manis nebija?:) Nebija, uz ko vaukšķēt,ja?:)

Un atkal ,, garām,, . Redz kamēr ,,tevis nebija,, notika tas par ko teicu agrāk , jo varbūt nepamaniji ka tevis slavinātā ES jau sākusi rūgt un smirdēt, bet gudrākie Anglija jau parāva prom no šī grimstošā kuģa! :)) Par to arī te padiskutējām. Šobrīd varu piedāvāt tev sirdij tuvāku tēmu: Kāpēc LV valdības paziņojumi par savu pilsoņu lietām un iejaukšanos citas valsts lietās,, par to ka kādam lv pilsonim kaut kas pāri nodarīts Anglijā valstij ir tiesības iejaukties, bet kad Krievija par krieviem lv ko paziņo , tā mēs bļaujam : Ar kādām tiesībām viņi to dara!? :) Vai tik te kārtējo reizi , neož pēc dubultajiem standartiem?

Docents, 13.jūlijs 2016, 12:43

Latvija militaari iejauksies Lielbritaanijaa?Kaadu spaisu tu piipee veciit?
13.jūlijs 2016, 13:00 | links

Docent,

13.jūlijs 2016, 12:43 | links

Tere!
Docent,gratulations!
Panāci,ka Raihs sāk taisnoties!!!
Janka(Raih),man Tavi laši,nu galīgi,neskauž!Phe! Vo,karūsas pavilkt!
12.jūlijs 2016, 20:02 | links

Talie Donbasa tautiesi !!!!!!!
Ka vesta sena anjekdote 'Kogda rodilsja hohol, ziid zaplakal '
Ka man stastija viens vecis reals... kapec vis reaali ienist istenos hoholjus.. sam Padumju armija esot, kados tur 70 gados Hohlandija.. a vot par naudu sam oficiala Padumju veikala hohlandiskas izcelsmes pardeveja, nedeva .. Snaps..... jo vinjs Latvijas krievs budams !!!!!! redz nerunaja .. hohlandiski......
12.jūlijs 2016, 18:15 | links

Docent,

12.jūlijs 2016, 18:11 | links

Tautiesi !!!!!!
Nju atkal, atkal Jus te matus plesat,eglu skujas skaldat.. kurs vairak zid-masonju vai preteja puse Krievu zinjas sasuucies................., sava kokakolisma iegremdejies ;-))))
Tocno ka berni mazi... kas roka ( ari kakka sunju), tas mute )
Odessa-mamma ( pilseta Ukraina ) ir tiraka zidu pilseta ( vismaz bija )
Ziids, ta nava nekada nacionalitate...........
Atrodi kadu drusku ziidu asinju ( krievi saka "s prozidju" ij sac klopet pie atbildigo kantoru ekas sienam ar galvu, lai Tevi laiz uz laimigi Pindosu zemi- USlandiju laiz..., 80 gadu vidu, negeeligakaja PSRS demokratijas genocida laika.......
Ko Jus tur muld..... palas vesturi, Letzemes laudis pec pirma pasaules kara vispar līdz 20gadu beigam reali dzivoja zemnicas.... kamēr atkopas, ij saka kreditus atdot par iegadato zemiti ( katra Latviesa sapnitis )
Na halavu neko pec kara Brivaja Latlandija nedeva.. vis bija uz nezeeligu krediitu dots....., viena no istenaa Latvju vadonjaa UlMan ( zimigs Latviesu uzvards ) realajam finasu aferam.....
Aabie UlMan laiki eksportejot sviestu, bekonu, nebija nekas cits ka izdevigs veikals, Europa bija liela krize, ij samejiem reali nebija ko riit..... vot ij viss lustigais Latviesu, ar veikalnieku UlMan prieksgala biznesa-laimes stasts.
Ka gaja strelniecinjam ar reali sanemto zemi ( briksnji un purvi ) varat palasit autobigrafiska atceres romana "Virsu darzs" ( Virsi,-nje augi kauc kadi, bet speciali medibam audzeti Baronu staltbriezi )
Virsu darza aprakstitos notikumos, realu apkartni varat apskatit Aumeisteru pagasta ( pie Gaujienas ) Salaina ezera krasta, tur ir kada tur atputnieku-mednieku baze......, no Padumju drakoniskajiem laikiem.
Peetiju pasen vel Mantnieka kartes ( pirms 2 kara bija tads populars latviesu kartografijas izdevejs ), tur vel bija atzimetas tas majas, kas aprakstitas taja realaja romana ( veidots laikam musdienas no atrastaas dienasgramatas ) 'Virsu darzs "
Pirmskara laikos bijis Barona ( ka tik ne Vulfa ), medibu nams.
Koroce Tautiesi.. ka Kalmika dels, Volodjka Uljan-dzan teicis.....Koroce Bratva....Lasīt, lasīt, lasīt, un tad macities, macities, macities........
Tas nju taa isuma.............
P.S. Salaini ( manis pieminetais ezers ) agrak bija loti laba cope, laikam tapec ka ta atputas-mednieku baze nelava brakariem netrauceti rikoties........
12.jūlijs 2016, 18:08 | links

P.s Pieļauju, ka ar ,,savu ukraiņu kolēģi,, arī komunikācija notika strikti angļu valodā, jo Raihs tak krievu valodā principiāli nerunā un kā rakstija : savām darbiniecēm aizliedzis krieviski komunicēt.
Vai varbūt tomēr - nē !?????
;DDDDDDD
12.jūlijs 2016, 18:03 | links

Docent,

12.jūlijs 2016, 18:00 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager