Docent,
Par apēdzivi viss ir skaidrs, budas tempļa pakājē aug visādas zāles. Bet tiešām, ko pīpē Tu???
Kurā vietā un laikā LV ierobežo vai kā savādāk apspiež krievvalodīgos, par ko kremlis it kā cepās? ???!!!!
Bērnudārzu -lūdzu.
Skolu -lūdzu.
Darbu -lūdzu.
Utt. ...
To, ka kāds urla, kurš šeit dzīvo 30it un vairāk gadus NEGRIB runāt latviski? ?? Kāpēc nēģeris var trīs mēnešos iemācīties to mūsu sarežģīto valodu?
dakterp, 13.jūlijs 2016, 14:41
Un tagad personiski tev.
Kur izlasiji, ka es apgalvoju ka kāds tiek ierobežots?
Par ,, melnādainajām,, kas pārstāv lv Eirovīzijā kā nacionālās identitātes simbolu - laikam noklusēšu.
Tad jautājums tev: par kādiem nēģeriem runa un kur esmu aizstāvējis krievus, kas nerunā valsts valodā? Tad ,ko TU pīpē?
Docents, 13.jūlijs 2016, 14:48
Nja,
Pirmkārt iemācies gramatiku un cienīt savu oponentu.
Otrkārt - par ko tad ruslande it kā cepās? Viņu pamatarguments visās valstīs ir , krievvalodīgo diskriminēšana, apspiešana utt.
Līdz ar to, lasot Tavus komentārus , izdarīju šos vienkāršos secinājumus. ..
Un treškārt - kur ir urlas, tur problēmas. Gan biznesā, gan sadzīvē, gan atpūtā....
dakterp, 13.jūlijs 2016, 15:05
Par gramatiku - rakstu no telefona pie krustojumiem stāvot.
Oponentus cienu, bet tā arī pēc būtības neatbildēji man. Tātad necieni oponentu!? Savus pieņēmumus vari kas attiecas uz mani , pieturēt pie sevis ja neko konkrētu nevari vai nav ko atbildēt.
Par problēmām kur latvieši tur problēmas var teikt to pašu . :))))))
Par nēģeriem arī, jo personiski esot štatos ar viņu uzvedību un kultūru iepazinos pietiekami labi.
13.jūlijs 2016, 15:17 | links