Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
O Jankam labais piedzīvojums bijis, drukna fišiņ, kā iet ar MM jau sokas labi ? :)
Un kāda vella pēc atkal jāpavelkas uz pāris pamuļķa rusofīlu replikām, lai tak kvankšķ savā nodabā.

Sulla, 12.jūlijs 2016, 13:18
Vēlos nedaudz precizēt :
Neatbalstu Krievijas valdības vairumu darbību un nesimpatizē man Putins ne Medvedjevs, ne Žirinovskis.
Lai saprotamāk , es izsaku savu viedokli par konkrētām lietām un iebilstu par vārda ,, krievs,, piesaukšanu visās vietās un formās. Man ir ļoti daudz draugu un paziņu starp krieviski runājošajiem, kas neizslēdz to ka viņi runā arī latviski brīvi. Iebilstu par krievs kā sinonīma piesaukšana , atsevišķu indivīdu darbību apzīmēšanai un dažu foruma lietotāju pārliekai centībai visu apdirst, kas attiecināms uz Krieviju kā valsti ,tautu vai tautību, kas tur ir vairākumā un kurai arī nemaz nav vienalga , kas notiek valdības līmenī un ar valsti kopumā.

Docents, 12.jūlijs 2016, 16:56

Asara noteceeja lasot,izraadaas esi vienkaarshi nesaprasts taisniibas mekleetaajs
12.jūlijs 2016, 17:32 | links

O Jankam labais piedzīvojums bijis, drukna fišiņ, kā iet ar MM jau sokas labi ? :)
Un kāda vella pēc atkal jāpavelkas uz pāris pamuļķa rusofīlu replikām, lai tak kvankšķ savā nodabā.

Sulla, 12.jūlijs 2016, 13:18

Vēlos nedaudz precizēt :
Neatbalstu Krievijas valdības vairumu darbību un nesimpatizē man Putins ne Medvedjevs, ne Žirinovskis.
Lai saprotamāk , es izsaku savu viedokli par konkrētām lietām un iebilstu par vārda ,, krievs,, piesaukšanu visās vietās un formās. Man ir ļoti daudz draugu un paziņu starp krieviski runājošajiem, kas neizslēdz to ka viņi runā arī latviski brīvi. Iebilstu par krievs kā sinonīma piesaukšana , atsevišķu indivīdu darbību apzīmēšanai un dažu foruma lietotāju pārliekai centībai visu apdirst, kas attiecināms uz Krieviju kā valsti ,tautu vai tautību, kas tur ir vairākumā un kurai arī nemaz nav vienalga , kas notiek valdības līmenī un ar valsti kopumā.
12.jūlijs 2016, 16:56 | links

Reku tā "neprestižā" keta:
12.jūlijs 2016, 16:50 | links

Thanks,dakter, reāli apriebies tas urla. Varētu daudz ko rakstīt,bet ne jau šitam...
12.jūlijs 2016, 16:49 | links

Docent,
Pirmkārt - Raiha pieminētais ukrainis, nebija kaut kāds tur, bet nu jau apm 10.gadus zināms;
Otrkārt - ne no kādas tur valdošās elites vai kā. Vienkāršs cilvēks, kurš juristu līnijā "uzkalpojies" līdz lielas ražotnes galvenajam juristam;
Treškārt - starp citu vairāk krievs, nevis Ukrainis, jo ģimenē pamatvaloda - krievu;
Ceturtkārt - dzimis un audzis Donbasā, nevis kur citur.
Tā kā pirms puksti, padomā ko un par ko...
Un jau atkārtošos vēlreiz - ja tik ļoti mīļa Tev tā ruslande, brauc tik prom un neņaudi!
12.jūlijs 2016, 16:44 | links

Docent,lasu tevi un domāju-tu esi ļoti,ļoti stulbs...
Es izstāstīju parastu reāla cilvēka(jā,bagāta cilvēka- lielas rūpnīcas jurista) stāstu- dzīvojis Donbasā, pakāsis 3 dzīvokļus, mašīnu knapi dabūjis atpakaļ. Tu šajā stāstā no reāla cilvēka saskati tikai manu rusofobiju:)))
P.S. Un kādi tad ir tie citi stāsti? Pastāstīsi? Vai nocitēsi kādu vates kanālu stāstu par krustā sisto krievu puisēnu,vai vēl kaut ko tamlīdzīgu?

raihs, 12.jūlijs 2016, 13:09

Tu izrādās proti arī domāt, ne tikai pārkopēt slaidbildītes? Neticami.
Nezinu par kādiem puisēniem runa, bet par iepriekš rakstīto ja proti lasīt arī info ir no ,, pirmavota,, ne tevis zombētās preses vai tv. Saprotu ka regulāri pats tos skaties ja jau tik informēts esi.
Varu vien vēl vienu ,, vēsturisku mirkli,, citēt : 80jos, kad deva iespēju ebrejiem doties no PSRS, ļoti daudzi ukraiņi,, pēkšņi atrada ebreju saknes,, par ko arī paši no sirds smējās. Tāpat šobrīd ir ar tiem ,, zaudētajiem īpašumiem Donbasā,, . :))) Visai valdošai varai pēkšņi tur ir ,, sirds daļa un manta,, palikusi,Nevis Kijevā vai Odesā . :DDD
Tas aizkustinošais stāsts par auto ,, nolaupīšanas mēģinājumu,, arī ir smieklīgs, jo man personiski ir bijuši gadījumi dzīvē gan ar profu darbu gan diletantu mēģinājumiem. Un stāsts par knapi dabūto/atdabūto auto, tiešām ir aizkustinoš. :)))))
Ukrainā personiski esmu bijis daudzkārt , tas tev info ja aizdomāsies kā es to ko te rakstu zinu.
12.jūlijs 2016, 15:32 | links

Davai docent,paskaties ru tv un pastāsti kaut ko!

raihs, 12.jūlijs 2016, 13:14

nebrīnīšos, ka vate arī 3-litrenes ar ūdeni pretī teļukam saliek, kad Valodja vēstī :) ja nu pazūd elektrība, kaut kā tak jāuzlādējas :)
12.jūlijs 2016, 14:14 | links

12.jūlijs 2016, 13:18 | links

Davai docent,paskaties ru tv un pastāsti kaut ko!
12.jūlijs 2016, 13:14 | links

Nē,viena cita suga-keta(Chum salmon)-tie bij arī lielāki-līdz 12kg.

raihs, 12.jūlijs 2016, 11:28

Ketām ikri ir lieli kā dzērvenes... jeb jūs tikai rokās paturējāt? :)

daddy_j, 12.jūlijs 2016, 11:43

Tikai paturējām...Keta esot negaršīga,par ikriem nezinu
12.jūlijs 2016, 13:10 | links

Docent,lasu tevi un domāju-tu esi ļoti,ļoti stulbs...
Es izstāstīju parastu reāla cilvēka(jā,bagāta cilvēka- lielas rūpnīcas jurista) stāstu- dzīvojis Donbasā, pakāsis 3 dzīvokļus, mašīnu knapi dabūjis atpakaļ. Tu šajā stāstā no reāla cilvēka saskati tikai manu rusofobiju:)))
P.S. Un kādi tad ir tie citi stāsti? Pastāstīsi? Vai nocitēsi kādu vates kanālu stāstu par krustā sisto krievu puisēnu,vai vēl kaut ko tamlīdzīgu?
12.jūlijs 2016, 13:09 | links

Tas bija joks,idiot! Še aizrijies

raihs, 12.jūlijs 2016, 10:37

A kurš noķēra un iedeva tev paturēt ? :)))

p.s Zivs protams skaista.

Docents, 12.jūlijs 2016, 10:50

Doc, tev vajadzēja teikt, ka droši vien tie 2 žūpas krievi noķēra un iedeva paturēt, tad Raihs iespējams vēl vairāk saceptos. Un tavs prieciņš būtu lielāks!

apelsins, 12.jūlijs 2016, 11:52

Mans prieks jau ir palasot šā rusofoba un abižotā tekstus par nabaga ukraini, kas palicis bez dzīvokļiem Donbasā un nu ir spiests braukt ķert lašus ar tiem pašiem krieviem uz Kanādu ! :)))) Skaisti jau dzīvot neaizliegt.
Tikai ne viņš viens ceļo un klausās vaimanu stāstus, es arī šad tad , šur tur aizbraucu un parunāju ar citiem par to kā iet Krievijā un kā Ukrainā. :) Nenoliedzami ir daļa bagāto , kas šobrīd ir pie varas un ,, barības siles,, un kuriem tāpat kā Raiham , viss kas ar Krieviju saistās ir bailes un panika. Otra daļa , vienkāršāko ,, tautas darbaļaužu slāņa,, teiktais par Ukrainā notiekošajiem procesiem ir pavisam cits .
Un to ka ,, mocekļu tēls,, šodienas Ukrainā par zaudēto iedzīvi Donbasā ir politmark. PR jaunā fiška. :) Redz pat Raihs noticēja uz vārda. :DDD
12.jūlijs 2016, 12:52 | links

Es jau gribēju teikt, ka lielākais no tiem, ko iedeva vnk paturēt :D
12.jūlijs 2016, 12:05 | links

Docents, 12.jūlijs 2016, 10:50

Doc, tev vajadzēja teikt, ka droši vien tie 2 žūpas krievi noķēra un iedeva paturēt, tad Raihs iespējams vēl vairāk saceptos. Un tavs prieciņš būtu lielāks!
12.jūlijs 2016, 11:52 | links

Nē,viena cita suga-keta(Chum salmon)-tie bij arī lielāki-līdz 12kg.

raihs, 12.jūlijs 2016, 11:28

Ketām ikri ir lieli kā dzērvenes... jeb jūs tikai rokās paturējāt? :)
12.jūlijs 2016, 11:43 | links

Nē,viena cita suga-keta(Chum salmon)-tie bij arī lielāki-līdz 12kg. Bet tās tur neskaitās trofejzivis. Zobaini monstri. Toties cīnās kā nezvēri.
12.jūlijs 2016, 11:28 | links

Jaa raih zive skaista,taa bij lielaakaa?
12.jūlijs 2016, 11:10 | links

12.jūlijs 2016, 10:50 | links

12.jūlijs 2016, 10:37 | links

Jā, nav bildes, nav lašu... :))

dakterp, 11.jūlijs 2016, 22:57

Pareizi uztvēri domu:)

skutans, 11.jūlijs 2016, 23:14

Tas tikai kārtējo reizi apliecina, kas par runātāju ne darītāju, ka pat Kanādā nevar neko prātīgu noķert. :)))) Kaut zinu pat galveno otmazu : krievi pirms viņa visus lašus izķēruši !
Sirdī šim sāpe dziļa , ka par ceļujumu pirmais posts un uzreiz par krieviem, nevis zivīm.
:DDD
12.jūlijs 2016, 10:27 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager