Raih Kanādā uz šaru vecenes nedabūsi kā Čīlē . Būtu labāk uz Kubu braucis - tur ir pa lēto un smukas . Un es galīgi neskumstu pēc tevis .
30.jūnijs 2016, 15:00 | links
apelsins,
Uz Kanādu, uz Kanādu!!!
Tūlīt piebiedrošos, šim laiku pakavēt... :-))
dakterp, 29.jūnijs 2016, 15:09
Dakter. Tu manas īsziņas saņem? Adapteri dabūsi?Te,bļin, viss ir savādāk!
P S. Es visu kontrolēju, behave yourself!
raihs, 30.jūnijs 2016, 05:11
Raihs,
Ne tikai saņemu, bet atbildu arī. :-) Izskatās, ka Tev atbildes nepienāk. :-D. Domāju, ka dabūšu Tev to strāvas robotu. :-)
dakterp, 30.jūnijs 2016, 08:52
apelsins,
Uz Kanādu, uz Kanādu!!!
Dakter. Tu manas īsziņas saņem? Adapteri dabūsi?Te,bļin, viss ir savādāk!
P S. Es visu kontrolēju, behave yourself!
raihs, 30.jūnijs 2016, 05:11
apelsins,
Uz Kanādu, uz Kanādu!!!
Brālīt, bet tu neapvainojies un nesašļūc. Turpini rakstīt, bet esi uzmanīgāks. Nu lai nav misēkļu kā vakardien:((
Tu esi viens no sadaļas Stūrakmeņiem!!!
apelsins, 29.jūnijs 2016, 16:50
apelsins,
Uz Kanādu, uz Kanādu!!!
sulla un apelsīn kārtējo reizi pierādas tas ka jūs vispār lasīt neprotat vai negribat. Es ne devu padomus ne kādu mācīju, ak jūs mani neaudzinātie puisīši:) Es tikai pieslēdzos sarunai un vienkāršiem vārdiem pateicu to pašu ko ļoti sarežģīti andreiko izkopēja no i-neta finansitu valodā par Sorosu .Ja vajag apelsīn es tādā valodā māku runāt ,ja kas tieši tāda ir mana vēl viena izglītība .
Tas ko gan Es gan Andreiko pateica neizslēdz iespēju ka tieši tagad kāds ļoti laba pelna un ka viss tas politiskais teātris ir domāts tieši peļņas gūšanai.
Un nevajag veči tagad vāvuļot līdzi mēdijiem -saprata ko izdarījuši ,tagad pakaļā utt. Britānija ir spēcīga valsts ar ļoti gudriem ,izglītotiem cilvēkiem . Mierīgi iztiks bez ES regulām un čurbāniem .Neviens viņus ne izolēs ne izmetīs no laivas . Briti un amīši (ja kas ameriku dibināja tieši britu iebraucēji) jebkurā gadījumā ir spēcīgākie spēlētāji pasaules finanšu tirgos un lielajā politikā.
Bralitis, 28.jūnijs 2016, 15:34
A kur tad raihs ,,pazudis,, ? Ak jā - šobrīd tēma nav par krieviem, bet par IQ līmeņa tēmu. :DDD
Docents, 28.jūnijs 2016, 23:34
Ko tu gribi apelsīn ?
Bralitis, 28.jūnijs 2016, 20:19
sulla un apelsīn kārtējo reizi pierādas tas ka jūs vispār lasīt neprotat vai negribat. Es ne devu padomus ne kādu mācīju, ak jūs mani neaudzinātie puisīši:) Es tikai pieslēdzos sarunai un vienkāršiem vārdiem pateicu to pašu ko ļoti sarežģīti andreiko izkopēja no i-neta finansitu valodā par Sorosu .Ja vajag apelsīn es tādā valodā māku runāt ,ja kas tieši tāda ir mana vēl viena izglītība .
Tas ko gan Es gan Andreiko pateica neizslēdz iespēju ka tieši tagad kāds ļoti laba pelna un ka viss tas politiskais teātris ir domāts tieši peļņas gūšanai.
Un nevajag veči tagad vāvuļot līdzi mēdijiem -saprata ko izdarījuši ,tagad pakaļā utt. Britānija ir spēcīga valsts ar ļoti gudriem ,izglītotiem cilvēkiem . Mierīgi iztiks bez ES regulām un čurbāniem .Neviens viņus ne izolēs ne izmetīs no laivas . Briti un amīši (ja kas ameriku dibināja tieši britu iebraucēji) jebkurā gadījumā ir spēcīgākie spēlētāji pasaules finanšu tirgos un lielajā politikā.
Bralitis, 28.jūnijs 2016, 15:34
Ko tu gribi apelsīn ?
Bralitis, 28.jūnijs 2016, 20:19
Fakts ir tas ka džeks uzvārījās un vēl tagad to viņa gājienu pasniedz tiem kas mācās biržas darīšanas. Visi analītiķi var atsūkāt nestandarta gājienu priekšā ,jo analītiķi 90 % vadās tikai pēc massu psihozes kuru rada atlikušie 9,99 % bet 0,001 % izdomā lielos gājienus .
Bralitis, 28.jūnijs 2016, 20:02
Nu, no 1,9 uz 1,41 ir pamatīgs kritiens. Tāpēc jau ekspertiņš saka - līdzās.
andreiko, 28.jūnijs 2016, 19:36