Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
labāk lai iestāsta un diktatūra blakus sētā nozīmēs kārtību,lai nu ko te muldētu pateicoties sankcijām un Putinam krievi pamazam klust par lielvaru un ar milzīgu ietekmi Austrumos
15.decembris 2017, 08:52 | links

Laikam tikai krieviem ir iespējams iestāstīt, ka to, ko cars sapisis savos trīs termiņos, viņš tagad izlabos ceturtajā...
15.decembris 2017, 07:39 | links

Putina preses konference bija laba,var redzēt cara dzimsanu Krievija un pareizi,demokratija neder ne Krievija ,ne Austrumos,īsteniba arī mums deretu riktigs diktators
15.decembris 2017, 07:16 | links

Tiek analizēta putina preses konference.
14.decembris 2017, 22:42 | links

Kāpēc šovakar nav neviena eposa par Raiha varoņdarbiem ? Enģeli pār Latviju dod vēl kādu varoņstāstu :)
14.decembris 2017, 22:28 | links

Stāsta bēdīgā puse- menti sarosījās tikai tad, kad tika atrasti "gali", kuri pakustināja to lietu (piezvanīja, parunāja). Kontingents tur strādājot tik bik labāks par pašiem ķeramajiem- picu izvadātāji, apsargi bez izglītības,utt. A ko var gribēt- alga uz papīra-800€! Tātad uz rokām 500-550€. Atbildība liela- līdz ko kaut kas ne tā- drāž! Kurš normāls cilvēks tur strādās??? Visādā ziņā par īpašumu drošību jārūpējas pašam, uz policiju zādzības gadījumā cerēt nav ko ... Ja es pats nebūtu uzbāzies, 100% man tos videomateriālus vēl tagad neviens nebūtu paprasījis! Un arī tam ir pamatojums- šiem tādu lietu apritē esot ap 50-60 gab. visu laiku!

raihs, 13.decembris 2017, 21:32

100%+!!
Kad man vasarā visu nospēra, bija tāds pats stāsts- prasīja, vai ir kameras un vai kāds liecinies, kurš būtu redzējis purnus. Bet kurnu,kurš ta dzīvojamās majas pagrabā bāzīs kameru?.. Papīrus visādus vini raksta daudz, bet, ja nav kameras vai neviens neredzēja, tad neko dikti cerēt nav jēgas, turklāt, ja tā nav mašīna vai kaut kas cits apjomīgs, nevis 300 dažāda kalibra copes inventāra vienības. 3 nedēļas vēlāk uzzvanīju izmeklētājam, vai ir kāds progress, atbildēja- ka gaidot atbildes no lombardiem. Nu drittvaikociņ... Es jau biju paspējis vairākkārt apskriet tirgu un visādus sludinajumus izkaplēt. Laikam mēnesi, pusotru vēlāk- atkal iegriezos krāmos dēpils tirgū- skatos, opā, onkam div kastītes ar maniem mānekļiem(labākie, protams, bija izlasīti), necik daudz, bet tomēr. Uzzvanīju, sastādīja papīrus turpat, gāju atkal uz iecirkni- vēl papīri un tad atdeva. Prasīju, vai kaut ko caur to onku uztaustīja- saka, ka šis neko "neatceroties"- "nu takoi padašol, govorit, beri, moji- budesh bratj, reshai bistro- hop na velik i uehal, ja ničevo ņe pomnju", es teicu, aha, tikai nevajag- šis jau ne pirmo reizi zagtu pārdod- ir redzētas pīckas arī, uz ko izmekletājs atteica, ka tas atkal ir jāpierāda, ka apzināti tirgo zagtu un nevis, ka šis nevainīgs jērs, kuram ļaunie zagļi iemānīja mantas. Tā tas cerību stars arī pazuda. Hehh, pagaidām esmu atradis vairāk, nekā policija... Sviests.
Atceros, kā vienā Latgales pilsētā viesojās amerikāņu grupa, tur bija 2 poliči no Hjūstonas narkotiku apkarošanas- kopā izvizinājāmies ar vietējo ekipāžu, parunājāmies- amerikāņu secinājums bija, ka šejienieši kaut ko dara tikai pēc fakta notikšanas- pasīvais variants(plus birokrātija, kas nebūt neveicina iniciatīvas- darbības rašanos), pie viņiem tur poliči nevar atļauties gaidīt, kad kas notiks- pie sāniem Meksika.
14.decembris 2017, 03:51 | links

Raiham žetons no manis! :) maladzets, vismaz kāds pozitīvs stāsts.
13.decembris 2017, 23:27 | links

Zilie nudien ir aktuāli, kurš par "kopdzīves likuma " ieviesšanu ? :) Nejauši te uzslēdzās tāda debate...
13.decembris 2017, 22:18 | links

Stāsta bēdīgā puse- menti sarosījās tikai tad, kad tika atrasti "gali", kuri pakustināja to lietu (piezvanīja, parunāja). Kontingents tur strādājot tik bik labāks par pašiem ķeramajiem- picu izvadātāji, apsargi bez izglītības,utt. A ko var gribēt- alga uz papīra-800€! Tātad uz rokām 500-550€. Atbildība liela- līdz ko kaut kas ne tā- drāž! Kurš normāls cilvēks tur strādās??? Visādā ziņā par īpašumu drošību jārūpējas pašam, uz policiju zādzības gadījumā cerēt nav ko ... Ja es pats nebūtu uzbāzies, 100% man tos videomateriālus vēl tagad neviens nebūtu paprasījis! Un arī tam ir pamatojums- šiem tādu lietu apritē esot ap 50-60 gab. visu laiku!
13.decembris 2017, 21:32 | links

Paldies docentam par aforismiem. Man patika, bija par ko pasmaidīt. Mēs taču mākam pasmaidīt arī par sevi?
Paldies Raiham par pilsonisko drosmi un aktivitāti. Bieži mūsu kūtrums un vienaldzība citiem ļauj darīt sliktus darbus.
13.decembris 2017, 21:16 | links

Neslēp sveci zem pūra. Tautai jāzin savi varoņi :)
13.decembris 2017, 21:05 | links

Pēc apraksta atbilst kādam no aktīvajiem personāžiem;)
13.decembris 2017, 20:45 | links

Jā, bija jau ar "pieredzi", tādēļ uzreiz apcietināja. Ja jūs redzētu video! Ja vispār pastāv kriminālais gēns, tad tas purns bija šī gēna esamības spilgtākais piemērs- ģīmis, gaita, stāja, apģērbs! Tipisks urla, īsāk sakot!
13.decembris 2017, 20:40 | links

Bandītu pasaulē Raih tevi sauktu par stukaču.
13.decembris 2017, 20:15 | links

Tiem ir tikai viena romantika - Украл, выпил — в тюрьму
13.decembris 2017, 20:14 | links

Absolūti ne ar ko nesaistīts stāsts.
Karoč mājā, kur es strādāju, aptīrīja dzīvokli. Ok, gadās, bet tracināja tas, ka tas noticis darba dienas laikā, kad daudz ļaužu tur grozījās. Uztvēru to kā misiju un sāku revidēt novērošanas kameras. Vairākas stundas nosēdēju, kamēr skatos- IR! 14:30 piebrauc taksis, no tā kāpj ārā vecis, un cimdus stūķējot rokās, drošu soli dodas pagalmā. Taksis gaida. 14:50 skatos- šis nāk ārā ar somām un tīkliņiem. Kamera šo redz tikai ar pašu stūri redz, seju nevar redzēt. Bļin. Un ko jūs domājiet- šis tā vietā, lai iesēstos taksī un aizbrauktu, noliek somas un apmet slaidu līkumu ap manu veikalu(tipa nolūkot,vai vērts nākotnē iegriezties), un precīzi trāpot abās novērošanas kamerās! Video nodevu mentiem, pagāja pāris nedēļas, vakar uzzināju, ka šis jau sēžot. Nu vai nav Darvina prēmija jādod?! Bet man labs prāts- cilvēki dabūs mantas atpakaļ, un taisnība būs triumfējusi! Bez kamerām variantu nebūtu.

raihs, 13.decembris 2017, 19:47

Nu, ja jau tik ātri sēd, tad bijis "recidīvists" ar nosacītu sodu - "domušņiks"
13.decembris 2017, 20:00 | links

Absolūti ne ar ko nesaistīts stāsts.
Karoč mājā, kur es strādāju, aptīrīja dzīvokli. Ok, gadās, bet tracināja tas, ka tas noticis darba dienas laikā, kad daudz ļaužu tur grozījās. Uztvēru to kā misiju un sāku revidēt novērošanas kameras. Vairākas stundas nosēdēju, kamēr skatos- IR! 14:30 piebrauc taksis, no tā kāpj ārā vecis, un cimdus stūķējot rokās, drošu soli dodas pagalmā. Taksis gaida. 14:50 skatos- šis nāk ārā ar somām un tīkliņiem. Kamera šo redz tikai ar pašu stūri redz, seju nevar redzēt. Bļin. Un ko jūs domājiet- šis tā vietā, lai iesēstos taksī un aizbrauktu, noliek somas un apmet slaidu līkumu ap manu veikalu(tipa nolūkot,vai vērts nākotnē iegriezties), un precīzi trāpot abās novērošanas kamerās! Video nodevu mentiem, pagāja pāris nedēļas, vakar uzzināju, ka šis jau sēžot. Nu vai nav Darvina prēmija jādod?! Bet man labs prāts- cilvēki dabūs mantas atpakaļ, un taisnība būs triumfējusi! Bez kamerām variantu nebūtu.
13.decembris 2017, 19:47 | links

Tikko atbraucu, biju pie Anniņas. Anniņai šodien bija sexy kapzeķītes ar puķītēm. Из широких штанин...читайте, завидуйте...(Vova, tas kurš Majakovskis). Kartofeļus ar kokletēm, uzdzerot piņdžu, lai ēd tie, kas neko labāku nespēj izdomāt.
13.decembris 2017, 16:59 | links

Tas ir tā pat kā iet uz kūti un darīt to ar kaziņu, (piedod Plēsīgais), un vaimanāt, ka Latvijā nav smuku sieviešu. :)
13.decembris 2017, 16:02 | links

Docents [13.12.17]: Latvietis ēd poļu ābolus, dzer igauņu pienu, iepērkas lietuviešu veikalos un ļoti lepojas ar savām latviskajām tradīcijām.
Latvieši vienīgie zina, kas jādara ar kūlu.
Latvijā nav tādas vietas, uz kuru būtu jābrauc ilgāk nekā 3 stundas, izņemot no viena Rīgas gala, līdz otrajam.
Latvijā BMW ir nevis auto, bet gan diagnoze!
Latvijā nelaimē nokļuvušajiem palīdz nevis glābšanas dienesti vai policija, bet "Bez Tabu", "Degpunktā", "Tautas balss" u.c. TV raidījumi.
Latvijā vecākiem, pirms plānot bērniņu, jāpiesakās rindā uz bērnudārzu.
Latvija ir tik varena, ka Krievija mūs uzskata par lielāko ienaidnieku.
Latvijā tādi vārdi kā "Lielas izaugsmes iespējas" asociējās ar Čilli Picu, Maximu un McDonaldu.
Latvijā Alus ir lētāks par minerālūdeni.
Latviešiem ir Preiļu "dzidrais", kurš ir tik labs, ka cilvēki labāk mirst, nekā atklāj vietu, kur to var iegādāties.
Tikai Latvijā ir iespējams reklāmas pauzes laikā aiziet uz veikalu, atnākt atpakaļ uzpīpēt, atkorķēt pudeli izdzert pusi tās tilpuma apsēsties dīvānā un atkal baudīt filmu, kurai ir izgriezti ārā kadri, lai cilvēki pārlieku neaizsēdētos pie TV
Latvijā ir pusaudžu žurnāls "Puff", kas palīdz 12 gadu vecumā sākt kopdzīvi.
Latvijā katrās vēlēšanās mēs balsojam par citiem, bet ievēlam tos pašus.
Skatoties uz darba vietās esošajiem datoriem, rodas sajūta, ka lielākā daļa Latvijas darbinieki strādā draugiem.lv portālā.
Latvijā vienīgais, kas ir Eiropas līmenī, tās ir cenas.
Tūristiem ierodoties Rīgā ar vilcienu, liekas, ka viņi atrodas pilsētā ar nosaukumu Origo.
Latvijā, lai uzņemtu reanimācijas nodaļā, ir nepieciešams norīkojums no ģimenes ārsta.
Latvieši visi tik ļoti mīl dzimto zemi, ka cenšas to neizbradāt un brauc prom uz ārvalstīm.
Mūsu mikroautobusos ietilpst neierobežots cilvēku skaits.
Valstij naudas pietiek tikai lielajām algām - mazajām nē.
Latviešu valodā neviens nelamājas. Tam mums ir krievu un angļu valoda.
Tikai Latvijā, cietumā sēž pilsētas mērs un saglabā savu titulu.
Latvijā skolēnu somas sver vairāk nekā paši skolēni.
Neskatoties uz zemajām algām vismaz 50% meiteņu ir iegādājušās ekskluzīvās Luiss Vouitone rokassomiņas, kuru dizaina dažādība pārsteigtu pat pašu ražotāju.
Latvijā izdevīgāk ir nolikt mašīnu neatļautā vietā, nekā braukt uz maksas stāvvietu.
Latvijai ir galvaspilsēta, kurā tu bremzē satiksmi, braucot ar maksimāli atļauto braukšanas ātrumu.
Latvijā uzprasot garāmgājējam cik rāda pulkstenis, tu vari dabūt pa seju.
Docent, nu vismaz izteici savu redzejumu, viedokli- apsveicu. Neapsaukasu tevi, bet putra saja teksta ir diemzel liela. Sikak neko nekomentesu, bet apbizojies uz kaut ko tu ir dikti, tik nezinu uz ko. Tas ko tu mini drizak ir nepilnvertigas informacijas trukums. Emociju sakapums. Es ticu, ka tu arpus cl.lv ir sakarigs dzeks, bet te valda vairak emocijas ne logika. Tas ir mans viedoklis, bez aizvainojuma.
13.decembris 2017, 15:32 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager