labāk lai iestāsta un diktatūra blakus sētā nozīmēs kārtību,lai nu ko te muldētu pateicoties sankcijām un Putinam krievi pamazam klust par lielvaru un ar milzīgu ietekmi Austrumos
15.decembris 2017, 08:52 | links
Stāsta bēdīgā puse- menti sarosījās tikai tad, kad tika atrasti "gali", kuri pakustināja to lietu (piezvanīja, parunāja). Kontingents tur strādājot tik bik labāks par pašiem ķeramajiem- picu izvadātāji, apsargi bez izglītības,utt. A ko var gribēt- alga uz papīra-800€! Tātad uz rokām 500-550€. Atbildība liela- līdz ko kaut kas ne tā- drāž! Kurš normāls cilvēks tur strādās??? Visādā ziņā par īpašumu drošību jārūpējas pašam, uz policiju zādzības gadījumā cerēt nav ko ... Ja es pats nebūtu uzbāzies, 100% man tos videomateriālus vēl tagad neviens nebūtu paprasījis! Un arī tam ir pamatojums- šiem tādu lietu apritē esot ap 50-60 gab. visu laiku!
raihs, 13.decembris 2017, 21:32
Absolūti ne ar ko nesaistīts stāsts.
Karoč mājā, kur es strādāju, aptīrīja dzīvokli. Ok, gadās, bet tracināja tas, ka tas noticis darba dienas laikā, kad daudz ļaužu tur grozījās. Uztvēru to kā misiju un sāku revidēt novērošanas kameras. Vairākas stundas nosēdēju, kamēr skatos- IR! 14:30 piebrauc taksis, no tā kāpj ārā vecis, un cimdus stūķējot rokās, drošu soli dodas pagalmā. Taksis gaida. 14:50 skatos- šis nāk ārā ar somām un tīkliņiem. Kamera šo redz tikai ar pašu stūri redz, seju nevar redzēt. Bļin. Un ko jūs domājiet- šis tā vietā, lai iesēstos taksī un aizbrauktu, noliek somas un apmet slaidu līkumu ap manu veikalu(tipa nolūkot,vai vērts nākotnē iegriezties), un precīzi trāpot abās novērošanas kamerās! Video nodevu mentiem, pagāja pāris nedēļas, vakar uzzināju, ka šis jau sēžot. Nu vai nav Darvina prēmija jādod?! Bet man labs prāts- cilvēki dabūs mantas atpakaļ, un taisnība būs triumfējusi! Bez kamerām variantu nebūtu.
raihs, 13.decembris 2017, 19:47
Docents [13.12.17]: Latvietis ēd poļu ābolus, dzer igauņu pienu, iepērkas lietuviešu veikalos un ļoti lepojas ar savām latviskajām tradīcijām.Docent, nu vismaz izteici savu redzejumu, viedokli- apsveicu. Neapsaukasu tevi, bet putra saja teksta ir diemzel liela. Sikak neko nekomentesu, bet apbizojies uz kaut ko tu ir dikti, tik nezinu uz ko. Tas ko tu mini drizak ir nepilnvertigas informacijas trukums. Emociju sakapums. Es ticu, ka tu arpus cl.lv ir sakarigs dzeks, bet te valda vairak emocijas ne logika. Tas ir mans viedoklis, bez aizvainojuma.
Latvieši vienīgie zina, kas jādara ar kūlu.
Latvijā nav tādas vietas, uz kuru būtu jābrauc ilgāk nekā 3 stundas, izņemot no viena Rīgas gala, līdz otrajam.
Latvijā BMW ir nevis auto, bet gan diagnoze!
Latvijā nelaimē nokļuvušajiem palīdz nevis glābšanas dienesti vai policija, bet "Bez Tabu", "Degpunktā", "Tautas balss" u.c. TV raidījumi.
Latvijā vecākiem, pirms plānot bērniņu, jāpiesakās rindā uz bērnudārzu.
Latvija ir tik varena, ka Krievija mūs uzskata par lielāko ienaidnieku.
Latvijā tādi vārdi kā "Lielas izaugsmes iespējas" asociējās ar Čilli Picu, Maximu un McDonaldu.
Latvijā Alus ir lētāks par minerālūdeni.
Latviešiem ir Preiļu "dzidrais", kurš ir tik labs, ka cilvēki labāk mirst, nekā atklāj vietu, kur to var iegādāties.
Tikai Latvijā ir iespējams reklāmas pauzes laikā aiziet uz veikalu, atnākt atpakaļ uzpīpēt, atkorķēt pudeli izdzert pusi tās tilpuma apsēsties dīvānā un atkal baudīt filmu, kurai ir izgriezti ārā kadri, lai cilvēki pārlieku neaizsēdētos pie TV
Latvijā ir pusaudžu žurnāls "Puff", kas palīdz 12 gadu vecumā sākt kopdzīvi.
Latvijā katrās vēlēšanās mēs balsojam par citiem, bet ievēlam tos pašus.
Skatoties uz darba vietās esošajiem datoriem, rodas sajūta, ka lielākā daļa Latvijas darbinieki strādā draugiem.lv portālā.
Latvijā vienīgais, kas ir Eiropas līmenī, tās ir cenas.
Tūristiem ierodoties Rīgā ar vilcienu, liekas, ka viņi atrodas pilsētā ar nosaukumu Origo.
Latvijā, lai uzņemtu reanimācijas nodaļā, ir nepieciešams norīkojums no ģimenes ārsta.
Latvieši visi tik ļoti mīl dzimto zemi, ka cenšas to neizbradāt un brauc prom uz ārvalstīm.
Mūsu mikroautobusos ietilpst neierobežots cilvēku skaits.
Valstij naudas pietiek tikai lielajām algām - mazajām nē.
Latviešu valodā neviens nelamājas. Tam mums ir krievu un angļu valoda.
Tikai Latvijā, cietumā sēž pilsētas mērs un saglabā savu titulu.
Latvijā skolēnu somas sver vairāk nekā paši skolēni.
Neskatoties uz zemajām algām vismaz 50% meiteņu ir iegādājušās ekskluzīvās Luiss Vouitone rokassomiņas, kuru dizaina dažādība pārsteigtu pat pašu ražotāju.
Latvijā izdevīgāk ir nolikt mašīnu neatļautā vietā, nekā braukt uz maksas stāvvietu.
Latvijai ir galvaspilsēta, kurā tu bremzē satiksmi, braucot ar maksimāli atļauto braukšanas ātrumu.
Latvijā uzprasot garāmgājējam cik rāda pulkstenis, tu vari dabūt pa seju.