Vsjo, es uz Red Hot Chili Peppers konci, veči, ņe do poļitiki, tāds fans
17.jūnijs 2016, 18:40 | links
raihs, 17.jūnijs 2016, 18:20
Nu re tēma pamirusi....Lūdzu pieņiemt jaunu abreviatūru vai drīzāk-terminu"krievu komplekss".Jau pierādīts, viss notiek veči, Austrumeiropas teritorijā. Raizes, bailes, pieņēmumi, apgalvojumi, neizteikta diskriminācija utt.-"krievu komplekss", "draudu varbūtība" utt.
Hello, raih, kur kurvozjērs, dod vismaz vsop :) visas jūsu raizes un domu konteksts tikko atnāca sātā-skat ASV Ārlietu ministrijas web un vēl 140 valstu lappuses. Cmuki vecīt egli drāza, a tagad-priede...Apsveicu
Copmann, 17.jūnijs 2016, 16:31
Labs gabals, it sevišķi sākums un pirms pašām beigām. :))
Kā arī reāli iespārda tā kaudze ar telefona aparātiem viņa kabinetā.... Kā vecajos laikos. :-))
bums, 16.jūnijs 2016, 22:45
dakterp, 16.jūnijs 2016, 23:35
Labs gabals, it sevišķi sākums un pirms pašām beigām. :))
Kā arī reāli iespārda tā kaudze ar telefona aparātiem viņa kabinetā.... Kā vecajos laikos. :-))
bums, 16.jūnijs 2016, 22:45
Miers ,miers . Es gribu tikai lai māls turas pie gāzbetona :) Darīšu tā . Plānu kārtu uz gāzbetona uzklāšu betona javu. Tā pieķeras pie gāzbetona.Tad kad tā sakaltīs uzklāšu mālu uz betona. Tā turēsies ? It kā loģiski būtu ka turētos. ??
Bralitis, 16.jūnijs 2016, 13:54
Parastais sarkanais turas slikti un ja vēl siltumā :( lieto peleko (zilo) , vēlams ari gazbetonu (veitas kur saskārās ar malu) samercet vai apstrādāt ar ļoti šķidru cementa javu vai stikludeni :) !
plesigais, 16.jūnijs 2016, 12:25
Mālu "speciālists" itiots
guntarskl, 16.jūnijs 2016, 13:02
Īpaši "apdavinatajiem" , otreiz neatkartoju :) ! Palūdz mammai vai iekope google tulkotāja :) !
plesigais, 16.jūnijs 2016, 13:57
Miers ,miers . Es gribu tikai lai māls turas pie gāzbetona :) Darīšu tā . Plānu kārtu uz gāzbetona uzklāšu betona javu. Tā pieķeras pie gāzbetona.Tad kad tā sakaltīs uzklāšu mālu uz betona. Tā turēsies ? It kā loģiski būtu ka turētos. ??
Bralitis, 16.jūnijs 2016, 13:54