Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Sociums bez diferenciācijas( nu kaut vai pēc bikšu krāsas - kū) ir haoss. Haoss pēc definīcijas nevar formulēt mērķi, tātad veikt apzinātas, mērķtiecīgas darbības. Britiem bija īpašuma cenzs un tas protams bija netaisnīgi. Kāpēc mēs nevarētu ieviest intelekta cenzu? Saņemot vēlēšanu tiesības pilsonis apliecina, ka spēj adekvāti novērtēt realitāti.
Un vajag jauku, smaidīgu meiču, kura smalkā balstiņā saka - Nākamgad Jums noteikti veiksies labāk. Mēs Jūs gaidīsim. Lai neadekvāti nenosit.
13.decembris 2017, 10:18 | links

Bet pirms tam, pielietojot miesassodus, piespiest apgūt latviešu valodas un literatūras kursu, no 1mās līdz 11jai klasei. Nu labi, viss maksā naudu, no 4tās.
13.decembris 2017, 10:01 | links

A kā būtu, ja pēc darbalaužu vēlēšnās viņus atdotu zinātniskiem eksperimentiem. Profits.
13.decembris 2017, 09:53 | links

Sātaniskie jefiņi.Gribētu redzēt cik jūs cieti būtu reālajā darbībā.
13.decembris 2017, 09:53 | links

Tukšo solijumu laiks ;) ! Un bijušo komunistu realas domas ! Ja nesi ar mums _ nošaut , pakart ! Un pakaļskrejeju ceņšanas _ ! ;)
13.decembris 2017, 09:41 | links

Var jau būt, var jau būt. Tikai tās izmaksas. Nez vai VIDs ņems pretī kā attaisnotos.
13.decembris 2017, 09:40 | links

Makatanav [13.12.17]: Nu ko nozīmē nošaut? Blīkšķis un sūdi pa gaisu. Kur paliek estētika, apgarotas sejas un graciozas kustības? Un, kas nav mazsvarīgi, kādam tā šmuce pēc tam jāsatīra. Un izmaksas, kas to visu segs? Kā tik izšķērdīgs cilvēks vada uzņēmumu? Pavisam cita lieta šņore un ziepes.
Iz klasikas -Vai es neesmu cilvēkus kāris? Tu tikai nespirinies, un pašam būs prieks, cik labi viss tiks nodarīts.
Pirmkārt- nopūst dūmus no stobra pēc docenta nošaušanas- tas IR graciozi! Otrkārt- pie pakāršanas salūztot sprandam, slēdzējmuskuļi pārstāj darboties, tobiš pakārtais apdiršas. Kāda nu tur estētika....
13.decembris 2017, 09:22 | links

Nu ko nozīmē nošaut? Blīkšķis un sūdi pa gaisu. Kur paliek estētika, apgarotas sejas un graciozas kustības? Un, kas nav mazsvarīgi, kādam tā šmuce pēc tam jāsatīra. Un izmaksas, kas to visu segs? Kā tik izšķērdīgs cilvēks vada uzņēmumu? Pavisam cita lieta šņore un ziepes.
Iz klasikas -Vai es neesmu cilvēkus kāris? Tu tikai nespirinies, un pašam būs prieks, cik labi viss tiks nodarīts.
13.decembris 2017, 09:15 | links

Piekrītu Raiham. Plēsīgā tekstus vispār nav jēgas lasīt, kur nu vēl tērēt klaviatūru uz atbildēm. Ja viņš tikai būtu prātiņu izkūkojis pajolis, ar to vēl varētu sadzīvot, bet vīņš tak ir putina zizli mīlošs vatenis. :)
13.decembris 2017, 08:23 | links

Jebshu tev patiik buut par CL foruma Muljkjiiti
13.decembris 2017, 00:20 | links

plesigais [13.12.17]: Redz pat Apelsins sak valodnieku telot ;) !!
Dari ka Raihs , rulle garam un grauz popkornu ;) !
Jeb tomer ko pačukstesi uz plesiga domu gajienu ? ;)

plesigais, 12.decembris 2017, 23:40

Plēsīgais, nav jābūt valodniekam. Domu, ko saki var ielikt pāris teikumos, bet tu dzejo baisus palagus. Un ir grūši līdz beigām visu izlasīt. Un tā greizā gramatika un acīmredzamās literārās šausmas tavos tekstiņos, nokauj vēlmi koncentrēties tavam tekstam līdz galam.
Nu taksh palas kād grāmat, vai papras, lai mazbērni palasa priekšā. Tu rakst ta ka tāds džauriš. Man 6. klasē epizodiski mācījās čigāns vārdā Dolārs (apzvēru viņam dzimšansapliecība bija tāds vārds Dolārs Kraučs). Nu tu raksti tikai drusku labāk. Sorr, Vecīt, par tiešumu.

apelsins, 12.decembris 2017, 23:58

Nu labi labi pierunaji ;)
Bušu tik pat rupš un neaptests ka MartinsRiga , atceries tadu ?
Bet ko teiksi par domu ?
Pleesigais, izlasi kaads 20 graamateles bez bildeem un tad meegjini atkal.
Varbuut saaks tevi respekteet
13.decembris 2017, 00:18 | links

Braliti Tu laikam vienigais ar normaliem pautiem ;) !
Vieniga jedziga atbilde ! :)
13.decembris 2017, 00:16 | links

Redz pat Apelsins sak valodnieku telot ;) !!

Plēsīgais, nav jābūt valodniekam. Domu, ko saki var ielikt pāris teikumos, bet tu dzejo baisus palagus. Un ir grūši līdz beigām visu izlasīt. Un tā greizā gramatika un acīmredzamās literārās šausmas tavos tekstiņos, nokauj vēlmi koncentrēties tavam tekstam līdz galam.
Nu taksh palas kād grāmat, vai papras, lai mazbērni palasa priekšā. Tu rakst ta ka tāds džauriš. Man 6. klasē epizodiski mācījās čigāns vārdā Dolārs (apzvēru viņam dzimšansapliecība bija tāds vārds Dolārs Kraučs). Nu tu raksti tikai drusku labāk. Sorr, Vecīt, par tiešumu.

apelsins, 12.decembris 2017, 23:58

Nu labi labi pierunaji ;)
Bušu tik pat rupš un neaptests ka MartinsRiga , atceries tadu ?
Bet ko teiksi par domu ?
13.decembris 2017, 00:09 | links

Pec Brališa pieprasijuma ;)
Ei ka Jums liekas , vai "pareizie" nav tie paši bijušie padomijas izdzimteņi un viņu pakaļskrejeji ?
Metodes un rupja uzvediba ļoti atgadina !
Ja padomju laika visus aicinaja ( ar varu un piespiedu karta ) uz austrumiem , tad tagad tas notiek identiski tikai uz rietumiem !
Bijušie padomijas izdzimteņi mainijuši virzienu , un ja kads viņiem nepiekrit , tulit nonak mauku, vateņu un tamlidzigo saraksta ! ;)
Ta deres ? ;)

plesigais, 13.decembris 2017, 00:03

Nu pavisam cit’ liet’ , tagad tā kā čigāns vārdā Eiro
13.decembris 2017, 00:08 | links

Error 400 tam tavam video. Jā, pašreiz smēķi no mutes neizņēmis, es vieglu sirdi nošautu docentu. Pēc tam izņemtu smēķi no mutes, nopūstu domus no stobra un nošautu to oranžo ķēmu. Viņš nav kaitīgs, vienkārši apriebies. Pārējie, to redzot, uzreiz sāktu domāt pareizi, tobiš tā kā es.

raihs, 12.decembris 2017, 23:48

Zilos protams tu nešauj .Tie tak tev savējie.
13.decembris 2017, 00:08 | links

Nee, nav labaaki!
13.decembris 2017, 00:07 | links

Pec Brališa pieprasijuma ;)
Ei ka Jums liekas , vai "pareizie" nav tie paši bijušie padomijas izdzimteņi un viņu pakaļskrejeji ?
Metodes un rupja uzvediba ļoti atgadina !
Ja padomju laika visus aicinaja ( ar varu un piespiedu karta ) uz austrumiem , tad tagad tas notiek identiski tikai uz rietumiem !
Bijušie padomijas izdzimteņi mainijuši virzienu , un ja kads viņiem nepiekrit , tulit nonak mauku, vateņu un tamlidzigo saraksta ! ;)
Ta deres ? ;)
13.decembris 2017, 00:03 | links

Redz pat Apelsins sak valodnieku telot ;) !!

12.decembris 2017, 23:58 | links

Uldens nobijas no raih papa un sauj ara.. Slageri nepatik :) hm, zemenes toc nepatik?.
P.s. Man gan patik plass stils, pamata protams vairak house music. Bet ta strikti jau gan nevar pateikt, jo viss atkarigs no gariga un iedvesmas, un vietas. Ja balle tad balle, ja disene tad disene. Ka saka no semenem izlobu to labako dalu un apedu. :)
12.decembris 2017, 23:56 | links

Error 400 tam tavam video. Jā, pašreiz smēķi no mutes neizņēmis, es vieglu sirdi nošautu docentu. Pēc tam izņemtu smēķi no mutes, nopūstu domus no stobra un nošautu to oranžo ķēmu. Viņš nav kaitīgs, vienkārši apriebies. Pārējie, to redzot, uzreiz sāktu domāt pareizi, tobiš tā kā es.

raihs, 12.decembris 2017, 23:48

uj brālīt kā tiki pazemots:)
šamie vismaz stīvi līdz galam.
12.decembris 2017, 23:54 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager