Visās tautās ieklausās vecāko vārdos,pie mumsīm visi gudri..
12.decembris 2017, 21:03 | links
Docent, es ari tev piedodu.. Bus jau labi!
mjuniors, 12.decembris 2017, 20:51
Docent tu vienmēr ieliec kaut kaut kādus treššķirīgu rakstu linkus, kuri nez kādēļ ir tev ļoti svarīgi, un gaidi, ka te visi uzsprāgs:)) Personiski man tā žīdu jeruzaleme ir pie kājas 10 baļļu sistēmā 10.
raihs, 12.decembris 2017, 20:49
Docent tev mani nekad neizdosies izprovocēt - es vienkārši nespēj tavus vārdus uztvert nopietni. Es tev kā mazam bērnam aizrādu ka utoties visu laiku nav labi. Nesmuki tas ir kā teica mans vecaistēvs.
Bralitis, 12.decembris 2017, 20:40
Man man tāda mērķa nekad bijis, bet tev skatos gan ar to atmiņu kā vecamtēvam......
:)
P.s Utojas tie kas te dzīvo pa krievu saitiem, krievu parazītvārdus priekšā un pakaļā lieto un vēl atļaujas cius par vatēm apsaukāt.
Docents, 12.decembris 2017, 20:45
Docent, tu vairs neapjedz kurs ir kurs. :D kurs ar tevi runa un kurs rej. Bet tu ka izbadejusies kuciite, kod visiem pec kartas pec neveiksmigas meklesanas.. Jo esmu apjucis kurs ir kurs..
mjuniors, 12.decembris 2017, 20:42
Docent tev mani nekad neizdosies izprovocēt - es vienkārši nespēj tavus vārdus uztvert nopietni. Es tev kā mazam bērnam aizrādu ka utoties visu laiku nav labi. Nesmuki tas ir kā teica mans vecaistēvs.
Bralitis, 12.decembris 2017, 20:40
Te viens interesants fakts tiem, kas noliedz to ka ASV spēlē ,, pirmo vijoli,, un viena tauta tagad cer ka visa Eiropa tai dziedās līdz.
:DDD
http://jauns.lv/raksts/arzemes/263269-mogerini-pazino-ka-jeruzalemei-ir-jabut-izraeliesu-un-palestiniesu-galvaspilsetai?utm_source=inbox.lv&utm_medium=export&utm_campaign=Links-in-partner-sites
Docents, 12.decembris 2017, 17:14
Līdz ko parādās docents ar oranžo, tā uzreiz skaidrs, ka uz kādu laiku te būs tukšs srācis ar bāzes atslēgvārdiem- "cirks, klauni, pēc būtības, vate pajolis, DDD",utt...Pretīgi lasīt.
raihs, 12.decembris 2017, 20:21
Docent raksti tiem kas tev nepatīk privāti. Man nepatīk tā veļas mazgāšana . Ko tu te pierādīsi ? Kam? Un vai tas tev vajadzīgs?
Bralitis, 12.decembris 2017, 20:19
Sievai angīna...
Tik ļoti žēl nabadzīti.
Pēc acīm redzu - grib paskandelēties, bet pakliegt nevar...
kaputaarps, 12.decembris 2017, 20:27