Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Visās tautās ieklausās vecāko vārdos,pie mumsīm visi gudri..
12.decembris 2017, 21:03 | links

Docent, es ari tev piedodu.. Bus jau labi!

mjuniors, 12.decembris 2017, 20:51

:)
Redzēsim vai uz ilgu laiku.

Par Jeruzalemi , tā tāda reāla ,,vairākgājienu politika,, pēc principa ja neizdosies, vismaz būs iemesls plesties uz kaimiņu rēķina ja tie ,,pavilksies uz šo nekaunīgo provokāciju,,.
12.decembris 2017, 21:00 | links

Docent tu vienmēr ieliec kaut kaut kādus treššķirīgu rakstu linkus, kuri nez kādēļ ir tev ļoti svarīgi, un gaidi, ka te visi uzsprāgs:)) Personiski man tā žīdu jeruzaleme ir pie kājas 10 baļļu sistēmā 10.

raihs, 12.decembris 2017, 20:49

Te nu tev nav taisnība. Tā ir pulvermuca kura var uzspridzināt pus pasauli.
12.decembris 2017, 20:53 | links

Docent, es ari tev piedodu.. Bus jau labi!
12.decembris 2017, 20:51 | links

Docent tev mani nekad neizdosies izprovocēt - es vienkārši nespēj tavus vārdus uztvert nopietni. Es tev kā mazam bērnam aizrādu ka utoties visu laiku nav labi. Nesmuki tas ir kā teica mans vecaistēvs.

Bralitis, 12.decembris 2017, 20:40
Man man tāda mērķa nekad bijis, bet tev skatos gan ar to atmiņu kā vecamtēvam......
P.s Utojas tie kas te dzīvo pa krievu saitiem, krievu parazītvārdus priekšā un pakaļā lieto un vēl atļaujas cius par vatēm apsaukāt.

Docents, 12.decembris 2017, 20:45

Tāpēc lasi puis ko rakstu .Es ļoti konkrēti pateicu FUI abām pusēm.
12.decembris 2017, 20:51 | links

Docent tu vienmēr ieliec kaut kaut kādus treššķirīgu rakstu linkus, kuri nez kādēļ ir tev ļoti svarīgi, un gaidi, ka te visi uzsprāgs:)) Personiski man tā žīdu jeruzaleme ir pie kājas 10 baļļu sistēmā 10.
12.decembris 2017, 20:49 | links

Izkatās, ka docente ir galīgi apjūkuse :D
12.decembris 2017, 20:48 | links

Docent, tu vairs neapjedz kurs ir kurs. :D kurs ar tevi runa un kurs rej. Bet tu ka izbadejusies kuciite, kod visiem pec kartas pec neveiksmigas meklesanas.. Jo esmu apjucis kurs ir kurs..

mjuniors, 12.decembris 2017, 20:42

Un kuram tad es ,,iedevu negribo,, ? Vismaz tu pēc fakta un būtības spēj abildēt?
12.decembris 2017, 20:46 | links

Docent tev mani nekad neizdosies izprovocēt - es vienkārši nespēj tavus vārdus uztvert nopietni. Es tev kā mazam bērnam aizrādu ka utoties visu laiku nav labi. Nesmuki tas ir kā teica mans vecaistēvs.

Bralitis, 12.decembris 2017, 20:40

Man man tāda mērķa nekad bijis, bet tev skatos gan ar to atmiņu kā vecamtēvam......
P.s Utojas tie kas te dzīvo pa krievu saitiem, krievu parazītvārdus priekšā un pakaļā lieto un vēl atļaujas cius par vatēm apsaukāt.
12.decembris 2017, 20:45 | links

Docent, tu vairs neapjedz kurs ir kurs. :D kurs ar tevi runa un kurs rej. Bet tu ka izbadejusies kuciite, kod visiem pec kartas pec neveiksmigas meklesanas.. Jo esmu apjucis kurs ir kurs..
12.decembris 2017, 20:42 | links

Te viens interesants fakts tiem, kas noliedz to ka ASV spēlē ,, pirmo vijoli,, un viena tauta tagad cer ka visa Eiropa tai dziedās līdz.
:DDD
http://jauns.lv/raksts/arzemes/263269-mogerini-pazino-ka-jeruzalemei-ir-jabut-izraeliesu-un-palestiniesu-galvaspilsetai?utm_source=inbox.lv&;utm_medium=export&utm_campaign=Links-in-partner-sites

Docents, 12.decembris 2017, 17:14

Un par politiku runājot, uz šo arī ..saņēmu kārējo vates devu,, jo te tikai drīkst par Krieviem izteikties pēc dažu pārliecības. Un arī šo raih tev kauns lasīt, jo aizskar ko personisku?
:DDDD
12.decembris 2017, 20:41 | links

12.decembris 2017, 20:40 | links

Līdz ko parādās docents ar oranžo, tā uzreiz skaidrs, ka uz kādu laiku te būs tukšs srācis ar bāzes atslēgvārdiem- "cirks, klauni, pēc būtības, vate pajolis, DDD",utt...Pretīgi lasīt.

raihs, 12.decembris 2017, 20:21

Un galvenais sadaļas ,,moderators,, arī klāt.
Pirms pļūtī palasi savus komenus pēdējo 10lpp garumā un pasaki, cik postu bijis no tevis par politiku un cik plikās diršanas?
12.decembris 2017, 20:33 | links

Docent raksti tiem kas tev nepatīk privāti. Man nepatīk tā veļas mazgāšana . Ko tu te pierādīsi ? Kam? Un vai tas tev vajadzīgs?

Bralitis, 12.decembris 2017, 20:19

Atkal apdirsies vecīt !
Tu jau par to vārda apkaunošanu - TE rakstīji ne privāti. tad ko tu no sevis tagad gribi parādīt?
12.decembris 2017, 20:30 | links

Sievai angīna...
Tik ļoti žēl nabadzīti.
Pēc acīm redzu - grib paskandelēties, bet pakliegt nevar...

kaputaarps, 12.decembris 2017, 20:27

Viņas māk paskandalēt arī neko nepasakot.
12.decembris 2017, 20:29 | links

Sievai angīna...
Tik ļoti žēl nabadzīti.
Pēc acīm redzu - grib paskandelēties, bet pakliegt nevar...
12.decembris 2017, 20:27 | links

Es vairs neesmu zilais - it kā uz vienu dienu iestājos lojālistu pulciņā bet draudziņš Sulla uz copi neatbrauca - nācās izstāties no tās biedrības.Ja viss būtu gājis ok .Apgūtu to mākslu un noteikti tev izteiktu piedāvājumu stāties dzimumsakarā .Ja tu piedāvājumu nepieņemtu -nāktos tevi paņemt ar varu.
12.decembris 2017, 20:25 | links

Līdz ko parādās docents ar oranžo, tā uzreiz skaidrs, ka uz kādu laiku te būs tukšs srācis ar bāzes atslēgvārdiem- "cirks, klauni, pēc būtības, vate pajolis, DDD",utt...Pretīgi lasīt.
12.decembris 2017, 20:21 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager