Docent raksti tiem kas tev nepatīk privāti. Man nepatīk tā veļas mazgāšana . Ko tu te pierādīsi ? Kam? Un vai tas tev vajadzīgs?
12.decembris 2017, 20:19 | links
Īsti nesapratu tēmu .Lasu ,lasu - neko nesapratu .Rodas sajūta ja kāds grib izgāzt žulti un apdirst kādu tad jāatver CL politikas sadaļa un tur ir Plēsīgais ar Docentu . Pašiem kauns par sevi nepaliek -attiecas uz abām pusēm.
Bralitis, 12.decembris 2017, 20:12
Docents [19:05]: shmidzis [18:08]: Docents [Vakar]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.
Tad zem tava nika ir vesela grupa kura ir tik daudzskaitlīga ka saprot un jūt līdzi? :DDD
Vai šizofrēnijas uzliesmojums? Ceru tavs intelekts kaut vienam no jums nebūs jāizskaidro un varēs atbildēt ,, pārējo vārdā,,!
:)Nu tad lai nav tā ,, plikā diršana,, ! Kur ir tava atbilde?
:DDD
Docents, 12.decembris 2017, 17:38
Augstākās raudzes neapgāžami fakti un kur vēl tā objektivitāte. Šeit nu reiz mani spēki ir galā.
Makatanav, 12.decembris 2017, 17:57
Tātad, atbildes nav!
Tikai plika diršana - fakts.
Docents, 12.decembris 2017, 18:01
Vatīte, es jau tev sen jautāju: Kāpēc tu esi tik stulbs?
Argumentētu un izsmeļošu atbildi vēljoprojām neesmu redzējis!Tev ūdengalvai vēl reiz varu pārjautāt, lai spētu izsmeļoši atbildēt, par kuru un kādu konkrēti stulbumu runa?
Jo lai šādu jautājumu uzdotu ir jābūt konkrētam pamatojumam.
Tātad, kāds tas ir tev?Protams, ka ir, pilna šī CL foruma sadaļa ar pierādījumiem, pa tavu stulbumu.
shmidzis, 12.decembris 2017, 20:01
Docents [12.12.17]: shmidzis [18:08]: Docents [Vakar]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.Protams, ka ir, pilna šī CL foruma sadaļa ar pierādījumiem, pa tavu stulbumu.
Tad zem tava nika ir vesela grupa kura ir tik daudzskaitlīga ka saprot un jūt līdzi? :DDD
Vai šizofrēnijas uzliesmojums? Ceru tavs intelekts kaut vienam no jums nebūs jāizskaidro un varēs atbildēt ,, pārējo vārdā,,!
Augstākās raudzes neapgāžami fakti un kur vēl tā objektivitāte. Šeit nu reiz mani spēki ir galā.
Tātad, atbildes nav!
Argumentētu un izsmeļošu atbildi vēljoprojām neesmu redzējis!Tev ūdengalvai vēl reiz varu pārjautāt, lai spētu izsmeļoši atbildēt, par kuru un kādu konkrēti stulbumu runa?
Jo lai šādu jautājumu uzdotu ir jābūt konkrētam pamatojumam.
Tātad, kāds tas ir tev?
Docent tu esi truls un teksti tavi ir truli un tu nekad neko nesapratīsi un nekad neko neiemācīsies. Tikai konstatācija.
Makatanav, 12.decembris 2017, 19:20
Izskatās, ka neviens aizrautīgi nesāstīs kā ēd kartupeļus un kokletes. Man puika atveda labu šmigu, francūzi. Prasās pēc dzīvas uguns, ok tā man ir. Ko piekost - rupucis, citrons - sīkums. Čoms atbrauca. Vēl prasās pēc cigāra un na nah, zasada, es 2006 atmetu. Vot abloms.
Makatanav, 12.decembris 2017, 19:07
shmidzis [12.12.17]: Docents [Vakar]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.Tev ūdengalvai vēl reiz varu pārjautāt, lai spētu izsmeļoši atbildēt, par kuru un kādu konkrēti stulbumu runa?
Tātad, atbildes nav!
Argumentētu un izsmeļošu atbildi vēljoprojām neesmu redzējis!
Būs jau laikam randiņš jārunā,mīļais,-Uhh...
Tonis, 12.decembris 2017, 18:35