Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Docent raksti tiem kas tev nepatīk privāti. Man nepatīk tā veļas mazgāšana . Ko tu te pierādīsi ? Kam? Un vai tas tev vajadzīgs?
12.decembris 2017, 20:19 | links

Īsti nesapratu tēmu .Lasu ,lasu - neko nesapratu .Rodas sajūta ja kāds grib izgāzt žulti un apdirst kādu tad jāatver CL politikas sadaļa un tur ir Plēsīgais ar Docentu . Pašiem kauns par sevi nepaliek -attiecas uz abām pusēm.

Bralitis, 12.decembris 2017, 20:12

Sāksim ar to, ja ,,man sit pa vienu vaigu, griežu otru,, . Jā zilais brālīt, sevi jau neredzi un to sviesu ko te dienas apakaļ paši raksijāt.
Uz sevi paskaies un arī tā neesmu sagaidījis tavu atbildi uz tavu apgalvojumu : ka esmu apkaunojis savu vārdu! Tad kā ar to kauns un sajūām?
12.decembris 2017, 20:18 | links

Docents [19:05]: shmidzis [18:08]: Docents [Vakar]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.
Tad zem tava nika ir vesela grupa kura ir tik daudzskaitlīga ka saprot un jūt līdzi? :DDD
Vai šizofrēnijas uzliesmojums? Ceru tavs intelekts kaut vienam no jums nebūs jāizskaidro un varēs atbildēt ,, pārējo vārdā,,!
:)Nu tad lai nav tā ,, plikā diršana,, ! Kur ir tava atbilde?
:DDD

Docents, 12.decembris 2017, 17:38

Augstākās raudzes neapgāžami fakti un kur vēl tā objektivitāte. Šeit nu reiz mani spēki ir galā.

Makatanav, 12.decembris 2017, 17:57
Tātad, atbildes nav!
Tikai plika diršana - fakts.

Docents, 12.decembris 2017, 18:01

Vatīte, es jau tev sen jautāju: Kāpēc tu esi tik stulbs?
Argumentētu un izsmeļošu atbildi vēljoprojām neesmu redzējis!Tev ūdengalvai vēl reiz varu pārjautāt, lai spētu izsmeļoši atbildēt, par kuru un kādu konkrēti stulbumu runa?
Jo lai šādu jautājumu uzdotu ir jābūt konkrētam pamatojumam.
Tātad, kāds tas ir tev?Protams, ka ir, pilna šī CL foruma sadaļa ar pierādījumiem, pa tavu stulbumu.

shmidzis, 12.decembris 2017, 20:01

Un kā ar konkrētu faku? / pamanīji, es pat neprasu daudzskaitlī /
:)
Un pieņemu ka stulbuma mērvienība ir tavas gudrības pretējais rādītājs? Tātad spēsi nodefinēt savu gudrību. Savādāk ūdensgalva, tā visa ir atkal plika diršana.
:DDDD
12.decembris 2017, 20:15 | links

Īsti nesapratu tēmu .Lasu ,lasu - neko nesapratu .Rodas sajūta ja kāds grib izgāzt žulti un apdirst kādu tad jāatver CL politikas sadaļa un tur ir Plēsīgais ar Docentu . Pašiem kauns par sevi nepaliek -attiecas uz abām pusēm.
12.decembris 2017, 20:12 | links

Atkal viss pa vecam. Lai gan nevisai augliga saruna bija par zilajiem, bet tomer bija kaaa macejat. Soreiz notiek vienkarsi bezsakars, jau gadu viens un tas pats. Macamies pasi ja pretim sedosais nespej progreset..
12.decembris 2017, 20:07 | links

Docents [12.12.17]: shmidzis [18:08]: Docents [Vakar]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.
Tad zem tava nika ir vesela grupa kura ir tik daudzskaitlīga ka saprot un jūt līdzi? :DDD
Vai šizofrēnijas uzliesmojums? Ceru tavs intelekts kaut vienam no jums nebūs jāizskaidro un varēs atbildēt ,, pārējo vārdā,,!

Augstākās raudzes neapgāžami fakti un kur vēl tā objektivitāte. Šeit nu reiz mani spēki ir galā.

Tātad, atbildes nav!

Argumentētu un izsmeļošu atbildi vēljoprojām neesmu redzējis!Tev ūdengalvai vēl reiz varu pārjautāt, lai spētu izsmeļoši atbildēt, par kuru un kādu konkrēti stulbumu runa?
Tātad, kāds tas ir tev?
Protams, ka ir, pilna šī CL foruma sadaļa ar pierādījumiem, pa tavu stulbumu.
12.decembris 2017, 20:01 | links

Docent tu esi truls un teksti tavi ir truli un tu nekad neko nesapratīsi un nekad neko neiemācīsies. Tikai konstatācija.

Makatanav, 12.decembris 2017, 19:20

Plika diršana !
12.decembris 2017, 19:36 | links

Docent būtu svētīgi vairākas reizes pārlasīt citu postus, nevis savējos. :)
12.decembris 2017, 19:34 | links

Ekskuzemuā! Adjū! Mani gaida šļuhas un blekdžeks.
12.decembris 2017, 19:25 | links

Docent tu esi truls un teksti tavi ir truli un tu nekad neko nesapratīsi un nekad neko neiemācīsies. Tikai konstatācija.
12.decembris 2017, 19:20 | links

Izskatās, ka neviens aizrautīgi nesāstīs kā ēd kartupeļus un kokletes. Man puika atveda labu šmigu, francūzi. Prasās pēc dzīvas uguns, ok tā man ir. Ko piekost - rupucis, citrons - sīkums. Čoms atbrauca. Vēl prasās pēc cigāra un na nah, zasada, es 2006 atmetu. Vot abloms.

Makatanav, 12.decembris 2017, 19:07

Nu redz būs ar ko par pliko diršanu, padirs !
12.decembris 2017, 19:12 | links

Izskatās, ka neviens aizrautīgi nesāstīs kā ēd kartupeļus un kokletes. Man puika atveda labu šmigu, francūzi. Prasās pēc dzīvas uguns, ok tā man ir. Ko piekost - rupucis, citrons - sīkums. Čoms atbrauca. Vēl prasās pēc cigāra un na nah, zasada, es 2006 atmetu. Vot abloms.
12.decembris 2017, 19:07 | links

shmidzis [12.12.17]: Docents [Vakar]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.

Tātad, atbildes nav!

Argumentētu un izsmeļošu atbildi vēljoprojām neesmu redzējis!
Tev ūdengalvai vēl reiz varu pārjautāt, lai spētu izsmeļoši atbildēt, par kuru un kādu konkrēti stulbumu runa?
Tātad, kāds tas ir tev?
12.decembris 2017, 19:05 | links

Maks sobrid nav mazliet dzira izmircis?
12.decembris 2017, 19:02 | links

Kurš vēl pirms mēneša negribētu mainīties vietām ar Maliginu?
12.decembris 2017, 18:50 | links

Literatūra broļ. Viss kas ir bijis, vai varētu būt bijis ir aprakstīts. Cilvēki kā suga evolucionē lēni. Ja Tu zini kā bija iepriekšējās 10 reizes, tad Tu zini kā būs 11-tajā. Un Tā ir ahūna priekšrocība. Tikai dieviņam tīk jokot un atklāsme nāk, kad tam vairs nav lielas nozīmes.
12.decembris 2017, 18:49 | links

Ja rižā atšuj, laid pie pidaru valdnieka (to, ka viņš ir valdnieks, pidari vēl nezin).
12.decembris 2017, 18:43 | links

Man gan patik maka sleptie zemteksti. Taa turpini. Vecajiem kaut ka nesanak un ir mazliet apvainojusies. :)
12.decembris 2017, 18:42 | links

Būs jau laikam randiņš jārunā,mīļais,-Uhh...

Tonis, 12.decembris 2017, 18:35

Dročīt apnika? Sāc ar rižo.
12.decembris 2017, 18:37 | links

Vakariņu apraksta nebūs? Tas tak ir arhisvarīgi un visus nevjebacca interesē.
12.decembris 2017, 18:36 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager