Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Būs jau laikam randiņš jārunā,mīļais,-Uhh...
12.decembris 2017, 18:35 | links

Ej palūdzies tai lētajai, rižajai ielenei. Tur tev varētu vairāk veikties.
12.decembris 2017, 18:34 | links

Ak tad dročītājs arī klāt. Nu kā tad ir, šoreiz nepieķēra? Nu bet atbildi kā vīrs, pēc būtības.
12.decembris 2017, 18:32 | links

Bezmacniek,maini niku uz 'prātatanav' un piss vien uz pretējo pusi lūdzu,-mīļais....
12.decembris 2017, 18:29 | links

Sīkais šmurguli! Cik un kādā naudā maksāja tavs pirmais paša nopirktais šnabis?
12.decembris 2017, 18:20 | links

Tārpiņ,šeitan ir besdarbnieku tusiņš,ja maka ta nav,nav vērts rī ko normālu darīt...
Raihpapus noalgojis piedziedātāju,tagadiņ sēž klubkrēslā un dzer visīti,viņa vietā puiķi šancē...)
12.decembris 2017, 18:14 | links

Ak jūs mazie banderlodziņi. Es vēl atceros kā garšo šnabis par 4,12 un nu jau divus gadus kā esmu pensijā.

kaputaarps [16m]: Kāpēc man liekas, ka Makatanav sēd kādā vasts kantorītī, kam aldziņu aprēķina no Jūsu nomaksātajiem nodoklīšiem, lej te virsū daudziem savus mēslus, un aiz garlaicības nezin kā novilkt savu darbadienu?Vai tik nebūs no Valsts iestādes,kur durvīm kliņķi tik vienā pusē

BrunoL, 12.decembris 2017, 18:08

Vates pulciņa atbalstītāji viens pēc otra lien no kaktiem ārā :)

kaputaarps [12.12.17]: Kāpēc man liekas, ka Makatanav sēd kādā vasts kantorītī, kam aldziņu aprēķina no Jūsu nomaksātajiem nodoklīšiem, lej te virsū daudziem savus mēslus, un aiz garlaicības nezin kā novilkt savu darbadienu?
Vai tik nebūs no Valsts iestādes,kur durvīm kliņķi tik vienā pusē
12.decembris 2017, 18:08 | links

Docents [Vakar]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.
Tad zem tava nika ir vesela grupa kura ir tik daudzskaitlīga ka saprot un jūt līdzi? :DDD
Vai šizofrēnijas uzliesmojums? Ceru tavs intelekts kaut vienam no jums nebūs jāizskaidro un varēs atbildēt ,, pārējo vārdā,,!
:)Nu tad lai nav tā ,, plikā diršana,, ! Kur ir tava atbilde?
:DDD

Docents, 12.decembris 2017, 17:38

Augstākās raudzes neapgāžami fakti un kur vēl tā objektivitāte. Šeit nu reiz mani spēki ir galā.

Makatanav, 12.decembris 2017, 17:57
Tātad, atbildes nav!
Tikai plika diršana - fakts.

Docents, 12.decembris 2017, 18:01

Vatīte, es jau tev sen jautāju: Kāpēc tu esi tik stulbs?
Argumentētu un izsmeļošu atbildi vēljoprojām neesmu redzējis!
12.decembris 2017, 18:08 | links

Docents [Vakar]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.
Tad zem tava nika ir vesela grupa kura ir tik daudzskaitlīga ka saprot un jūt līdzi? :DDD
Vai šizofrēnijas uzliesmojums? Ceru tavs intelekts kaut vienam no jums nebūs jāizskaidro un varēs atbildēt ,, pārējo vārdā,,!

Augstākās raudzes neapgāžami fakti un kur vēl tā objektivitāte. Šeit nu reiz mani spēki ir galā.

Makatanav, 12.decembris 2017, 17:57

Tātad, atbildes nav!
Tikai plika diršana - fakts.
12.decembris 2017, 18:01 | links

Kāpēc man liekas, ka Makatanav sēd kādā vasts kantorītī, kam aldziņu aprēķina no Jūsu nomaksātajiem nodoklīšiem, lej te virsū daudziem savus mēslus, un aiz garlaicības nezin kā novilkt savu darbadienu?

kaputaarps, 12.decembris 2017, 17:57

Ja nebeigsi lietot ne tas vien sāks likties.
12.decembris 2017, 17:59 | links

12.decembris 2017, 17:57 | links

Kāpēc man liekas, ka Makatanav sēd kādā vasts kantorītī, kam aldziņu aprēķina no Jūsu nomaksātajiem nodoklīšiem, lej te virsū daudziem savus mēslus, un aiz garlaicības nezin kā novilkt savu darbadienu?
12.decembris 2017, 17:57 | links

Makatanav [12.12.17]: Draudzīgs padoms. Personāžam būtu derīgi nomainīt prikidu. Jo! Personāža ne reizi vien aprobētā loģika skaidri un nepārprotami norāda uz pretenzijām iegūt visu laiku un tautu galvenā pidarasa titulu. Pirmkārt tas ir nepelnīti - tā cepure tiešām piederēja cilvēces vēsturē krutākajam pidarasam. Otrkārt - šejienes publika nezin vai spēs to pienācīgi novērtēt.
Un bez šīs plikās diršanas , atbildēt vari uz uzdoto jautājumu kurš balstīts uz tevis paša rakstīto?
12.decembris 2017, 17:56 | links

Docents [12.12.17]: uldens2 [12m]: Varbūt ir iespēja redzēt vaigā to uz faktiem balstīto objektivitāti? Nu lai nav tā, ka kārtējā tukšā diršana.

Makatanav, 12.decembris 2017, 17:27tas vatenis nezin varda fakts jēgu,viņš vienmer kādu,sev tīkamu viedokli pasniedz kā faktu:DDDPēc tavas nespējas ar faktiem definēt Neatkarīgu valsti jau daudz pateikts, tāpat kā nepārtrauktā neta drazas publicēšana krievu valodā citus saukājot par vatiniekiem par to ka neko tādu neskatās un nezin - tas ir fakts.
Es te paguglēju par to plakano zemi, saprotu esi īsts REN TV fans!
;DD
Jā ja kāds neiebrauca- RENTv Krievijas kanāls par visādām neticamām teorijām.
12.decembris 2017, 17:54 | links

Draudzīgs padoms. Personāžam būtu derīgi nomainīt prikidu. Jo! Personāža ne reizi vien aprobētā loģika skaidri un nepārprotami norāda uz pretenzijām iegūt visu laiku un tautu galvenā pidarasa titulu. Pirmkārt tas ir nepelnīti - tā cepure tiešām piederēja cilvēces vēsturē krutākajam pidarasam. Otrkārt - šejienes publika nezin vai spēs to pienācīgi novērtēt.
12.decembris 2017, 17:46 | links

uldens2 [12.12.17]: Varbūt ir iespēja redzēt vaigā to uz faktiem balstīto objektivitāti? Nu lai nav tā, ka kārtējā tukšā diršana.

Makatanav, 12.decembris 2017, 17:27tas vatenis nezin varda fakts jēgu,viņš vienmer kādu,sev tīkamu viedokli pasniedz kā faktu:DDD
Pēc tavas nespējas ar faktiem definēt Neatkarīgu valsti jau daudz pateikts, tāpat kā nepārtrauktā neta drazas publicēšana krievu valodā citus saukājot par vatiniekiem par to ka neko tādu neskatās un nezin - tas ir fakts.
Es te paguglēju par to plakano zemi, saprotu esi īsts REN TV fans!
;DD
12.decembris 2017, 17:44 | links

Docents [11.12.17]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.Tad zem tava nika ir vesela grupa kura ir tik daudzskaitlīga ka saprot un jūt līdzi? :DDD
:)
Nu tad lai nav tā ,, plikā diršana,, ! Kur ir tava atbilde?
12.decembris 2017, 17:38 | links

Pat 100 pasaules gudrāko prātu nespēs atbildēt uz viena nepārtraukti rēcoša pamuļķa jautājumiem, tā ka var turpināt bezgalīgi piecirst savu kājiņu un kaut ko pieprasīt.
12.decembris 2017, 17:36 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager