Būs jau laikam randiņš jārunā,mīļais,-Uhh...
12.decembris 2017, 18:35 | links
kaputaarps [16m]: Kāpēc man liekas, ka Makatanav sēd kādā vasts kantorītī, kam aldziņu aprēķina no Jūsu nomaksātajiem nodoklīšiem, lej te virsū daudziem savus mēslus, un aiz garlaicības nezin kā novilkt savu darbadienu?Vai tik nebūs no Valsts iestādes,kur durvīm kliņķi tik vienā pusē
BrunoL, 12.decembris 2017, 18:08
kaputaarps [12.12.17]: Kāpēc man liekas, ka Makatanav sēd kādā vasts kantorītī, kam aldziņu aprēķina no Jūsu nomaksātajiem nodoklīšiem, lej te virsū daudziem savus mēslus, un aiz garlaicības nezin kā novilkt savu darbadienu?Vai tik nebūs no Valsts iestādes,kur durvīm kliņķi tik vienā pusē
Docents [Vakar]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.
Tad zem tava nika ir vesela grupa kura ir tik daudzskaitlīga ka saprot un jūt līdzi? :DDD
Vai šizofrēnijas uzliesmojums? Ceru tavs intelekts kaut vienam no jums nebūs jāizskaidro un varēs atbildēt ,, pārējo vārdā,,!
:)Nu tad lai nav tā ,, plikā diršana,, ! Kur ir tava atbilde?
:DDD
Docents, 12.decembris 2017, 17:38
Augstākās raudzes neapgāžami fakti un kur vēl tā objektivitāte. Šeit nu reiz mani spēki ir galā.
Makatanav, 12.decembris 2017, 17:57
Tātad, atbildes nav!
Tikai plika diršana - fakts.
Docents, 12.decembris 2017, 18:01
Docents [Vakar]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.
Tad zem tava nika ir vesela grupa kura ir tik daudzskaitlīga ka saprot un jūt līdzi? :DDD
Vai šizofrēnijas uzliesmojums? Ceru tavs intelekts kaut vienam no jums nebūs jāizskaidro un varēs atbildēt ,, pārējo vārdā,,!
Augstākās raudzes neapgāžami fakti un kur vēl tā objektivitāte. Šeit nu reiz mani spēki ir galā.
Makatanav, 12.decembris 2017, 17:57
Kāpēc man liekas, ka Makatanav sēd kādā vasts kantorītī, kam aldziņu aprēķina no Jūsu nomaksātajiem nodoklīšiem, lej te virsū daudziem savus mēslus, un aiz garlaicības nezin kā novilkt savu darbadienu?
kaputaarps, 12.decembris 2017, 17:57
Makatanav [12.12.17]: Draudzīgs padoms. Personāžam būtu derīgi nomainīt prikidu. Jo! Personāža ne reizi vien aprobētā loģika skaidri un nepārprotami norāda uz pretenzijām iegūt visu laiku un tautu galvenā pidarasa titulu. Pirmkārt tas ir nepelnīti - tā cepure tiešām piederēja cilvēces vēsturē krutākajam pidarasam. Otrkārt - šejienes publika nezin vai spēs to pienācīgi novērtēt.Un bez šīs plikās diršanas , atbildēt vari uz uzdoto jautājumu kurš balstīts uz tevis paša rakstīto?
Docents [12.12.17]: uldens2 [12m]: Varbūt ir iespēja redzēt vaigā to uz faktiem balstīto objektivitāti? Nu lai nav tā, ka kārtējā tukšā diršana.Jā ja kāds neiebrauca- RENTv Krievijas kanāls par visādām neticamām teorijām.
Makatanav, 12.decembris 2017, 17:27tas vatenis nezin varda fakts jēgu,viņš vienmer kādu,sev tīkamu viedokli pasniedz kā faktu:DDDPēc tavas nespējas ar faktiem definēt Neatkarīgu valsti jau daudz pateikts, tāpat kā nepārtrauktā neta drazas publicēšana krievu valodā citus saukājot par vatiniekiem par to ka neko tādu neskatās un nezin - tas ir fakts.
Es te paguglēju par to plakano zemi, saprotu esi īsts REN TV fans!
;DD
uldens2 [12.12.17]: Varbūt ir iespēja redzēt vaigā to uz faktiem balstīto objektivitāti? Nu lai nav tā, ka kārtējā tukšā diršana.Pēc tavas nespējas ar faktiem definēt Neatkarīgu valsti jau daudz pateikts, tāpat kā nepārtrauktā neta drazas publicēšana krievu valodā citus saukājot par vatiniekiem par to ka neko tādu neskatās un nezin - tas ir fakts.
Makatanav, 12.decembris 2017, 17:27tas vatenis nezin varda fakts jēgu,viņš vienmer kādu,sev tīkamu viedokli pasniedz kā faktu:DDD
Docents [11.12.17]: Makatanav [Vakar]: Tātad neko pārbaudījis neesi un uzrakstīt ko sakarīgu neesi spējīgs. Saprotam, jūtam līdzi.Tad zem tava nika ir vesela grupa kura ir tik daudzskaitlīga ka saprot un jūt līdzi? :DDDNu tad lai nav tā ,, plikā diršana,, ! Kur ir tava atbilde?
:)