Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Vau vau vau . Raihs sava ampluā :) !
Personigi mans piedzivojums ar sliktajām ,krievu tehnoloģijām, ir spēcīgs šoks par tām pašām primitīvām veļasmašīnām :( !
Jauno laiku mašīnīte nosprāga pat divus gadus nenostrādājusi (350 +50 apdrošināšana evrosi) , bet krievu ,malutka, (73 ,50 rubļi) ražotā 1978 gadā strādā vel tagad :) !
Eh ,zobubirste, :) !
5.aprīlis 2016, 22:54 | links

Uz doto brīdi kā saprotu tad sankcijas. Tās mantas kuras mani interesē pasaules līmeni sasniegušas ir tikai nesen, gads varbūt divi. Pieļauju, ka viņiem pagaidām pietiek ar bijušo savienības tirgu. Pēc kāda laika gan jau ka būs arī eiropā. Pie mums droši vien ka nebūs jo pieprasījums ir niecīgs. Neaizmirsīsim arī par stereotipiem, ka tas kas ražots ir Ķīnā ar eiropas leiblu tas ir kruta, bet made in Russia, vai made in Latvia, tas ir pēdējais sūds.
5.aprīlis 2016, 22:49 | links

Man vairs nav ko teikt??? Viss zemāk minētais tev nav arguments?

raihs, 5.aprīlis 2016, 22:14

Tie nav argumenti tās ir tikai emocijas un muļķība. Tikai 3 valstīm pasaulē ir kosmosa tehnoloģijas un kuras reāli spēj lidot kosmosā -tās ir augstākās tehnoloģijas ( tava 1 izgāšanās) , Atomieroči ( 2 izgāšanās) , Ļoti precīzi ,tālās darbības ieroči -spārnotās raķetes ( 3 izgāšanās) , Pretgaisa aizsardzības sistēma S400 . ja tu vispār saproti kas tas ir tad uzreiz mute būtu ciet. (4 izgāšanās) . Protams skumji un smieklīgi ka nav viņiem autiņu un zobu birstes . Tādi nu ir tie krievi.

Bralitis, 5.aprīlis 2016, 22:21
Pastāsti, no kurienes tu rauj, ka visi tie dzelži ir kaut kādas ubertehnoloģijas? No kurienes? Tu par to neko nezini, un zināt nevari! Kurš tev iestāsta, ka krievu dzelži ir labāki? Pēc kādiem datiem tu vadies? Es spriežu pēc elementāras loģikas- kurš nemāk uztaisīt zobubirsti, neuztaisīs arī tanku( raķeti, bumbu, da pohui ko). Un tos manus failus nebāz nan ģīmī- visas šīs tehnoloģijas,ieskautot atombumbu, krievs ir nopizģījis,ja!

raihs, 5.aprīlis 2016, 22:33

Raih labāk vadies pēc tā ko iepriekš Zaraza teica. Krievi ieguldas militārajās un kosmosa tehnoloģijās jo krievijas teritorija vienmēr ir bijis gards kumosiņš un tāds būs. Viņiem pieder pasaules plaušas ( Sibīrija) un kam pieder skābeklis -tam nākotnē piederēs pilnīgi viss. Nafig viņiem zobu birstes. Paskaties kas par presingu notiek .
Ielikšu nelielu citātu no Sun Dzi kara mākslas :
" "Tas, kurš izprot pretinieku un izprot sevi, nepazīs neveiksmju pat simt kaujās. Tas, kurš neizprot pretinieku, bet izprot sevi, var gan uzvarēt, gan tikt sakauts. Bet tas, kurš neizprot ne pretinieku, ne sevi, neizbēgami tiks sakauts vienmēr."

Jau iepriekš šo esmu licis šo citātu .Bet nozombētajiem ir bezcerīgi to saprast.
5.aprīlis 2016, 22:49 | links

Savā ziņā var jau krievus saprast. Nafig ražot kaut kādu zobu birsti, ja to pa lēto var izdarīt mazie, čaklie ķīnieši. Tikmēr viņi var ražot mantu pēc kuras pieprasījums ir visā pasaulē, ieročus. Lai gan mazais bizness pēdējos gados ir iemācījies ražot pasaules līmeņa mantas. Vienīgi viņiem nav tik vienkārši ienākt ES tirgū. Attiecīgi paši ņemas pa savu tirgu, kurš nav nemaz tik mazs. Es arī labprāt šo to no viņiem nopirktu jo cena/kvalitāte ir ļoti labā attiecībā, bet diemžēl pie mums nopirkt nevar, atliek domāt kā atvilkt uz šejieni to mantu.

micuks, 5.aprīlis 2016, 22:34

Ja? Un kas tad viņiem nabadziņiem traucē ienākt ES tirgū? Sankcijas, muita, rusofobija? Nesmīdini mani! Es nenoliedzu,ka kaut kur muhosranskā ražo labus vaļinkus, tomēr nevajadzētu vispārināt. Katrā valstī mazais bizbess uztaisa kaut ko labu. Es runāju par globāliem brendiem.
5.aprīlis 2016, 22:44 | links

Savā ziņā var jau krievus saprast. Nafig ražot kaut kādu zobu birsti, ja to pa lēto var izdarīt mazie, čaklie ķīnieši. Tikmēr viņi var ražot mantu pēc kuras pieprasījums ir visā pasaulē, ieročus. Lai gan mazais bizness pēdējos gados ir iemācījies ražot pasaules līmeņa mantas. Vienīgi viņiem nav tik vienkārši ienākt ES tirgū. Attiecīgi paši ņemas pa savu tirgu, kurš nav nemaz tik mazs. Es arī labprāt šo to no viņiem nopirktu jo cena/kvalitāte ir ļoti labā attiecībā, bet diemžēl pie mums nopirkt nevar, atliek domāt kā atvilkt uz šejieni to mantu.
5.aprīlis 2016, 22:34 | links

Tie nav argumenti tās ir tikai emocijas un muļķība. Tikai 3 valstīm pasaulē ir kosmosa tehnoloģijas un kuras reāli spēj lidot kosmosā -tās ir augstākās tehnoloģijas ( tava 1 izgāšanās) , Atomieroči ( 2 izgāšanās) , Ļoti precīzi ,tālās darbības ieroči -spārnotās raķetes ( 3 izgāšanās) , Pretgaisa aizsardzības sistēma S400 . ja tu vispār saproti kas tas ir tad uzreiz mute būtu ciet. (4 izgāšanās) . Protams skumji un smieklīgi ka nav viņiem autiņu un zobu birstes . Tādi nu ir tie krievi.

Bralitis, 5.aprīlis 2016, 22:21

Pastāsti, no kurienes tu rauj, ka visi tie dzelži ir kaut kādas ubertehnoloģijas? No kurienes? Tu par to neko nezini, un zināt nevari! Kurš tev iestāsta, ka krievu dzelži ir labāki? Pēc kādiem datiem tu vadies? Es spriežu pēc elementāras loģikas- kurš nemāk uztaisīt zobubirsti, neuztaisīs arī tanku( raķeti, bumbu, da pohui ko). Un tos manus failus nebāz nan ģīmī- visas šīs tehnoloģijas,ieskautot atombumbu, krievs ir nopizģījis,ja!
5.aprīlis 2016, 22:33 | links

Tad kad tu Raih izlasīsi manu mīļāko grāmatu "Kara māksla " tad atmetīsi emocijas un sāksi skaidrāk visu redzēt . Jālasa gan skaidrā prātā :)
5.aprīlis 2016, 22:30 | links

Zaraza ir gudrāks par tevi Raih . ( 5 tava izgāšanās) :))
5.aprīlis 2016, 22:24 | links

5.aprīlis 2016, 22:21 | links

Idioti, kuri nemāk uztaisīt zobubirsti, NEKAD neuzražos superieročus!!!!

raihs, 5.aprīlis 2016, 21:48

Vot te gan nevar piekrist... Ja ņemam tā pa lielam no sugas izdzīvošanas un loģikas viedokļa, tad idioti ir tie, kas tērē netajaunojamos planētas dabas resursus, ražojot zobubirstes, iPhonus, pašgājējus putekļusūcējus, un vēl visādus patentētus d..sā bubinātājus. Un, ja pavisam godīgi, tad šaujot sev kājā, to pašu var teikt par sorry, arī foršiem un utt. makškerēšanas piederumiem. Bez visa tā var iztikt, ražošana patēriņa pēc ir idiotisms, kas dzen planētu bezdibenī. Ieroči cita runa, mūsu alu senči arī no sākuma droši vien taisīja advancētākus akmens šķēpus lai mamutam un radiniekam-konkurentam- neandertālietim, būtu vieglāk čerdaku ielauzt, un pēc tam tik ko citu. Bet nu katrs par sevi, Dies' par visiem, cerams, ka mūsu mūžam pietiks, izmantot tehnoloģijas un arī copēt
ar foršiem un kaifīgiem copes rīkiem, ir ļoti patīkami :) Bet nākošās paaudzes gan var arī par to mūs nolādēt :(

zaraza, 5.aprīlis 2016, 22:14

Ko tu ar visu šo penteri gribēji pateikt? Ka krievs neko neražo, jo aizsargā dabu? Jeb vai kā? Izklausījās pēc murgojuma, jeb tu citā tēmā ne pa kasei iebrauci
5.aprīlis 2016, 22:18 | links

Idioti, kuri nemāk uztaisīt zobubirsti, NEKAD neuzražos superieročus!!!!

Vot te gan nevar piekrist... Ja ņemam tā pa lielam no sugas izdzīvošanas un loģikas viedokļa, tad idioti ir tie, kas tērē netajaunojamos planētas dabas resursus, ražojot zobubirstes, iPhonus, pašgājējus putekļusūcējus, un vēl visādus patentētus d..sā bubinātājus. Un, ja pavisam godīgi, tad šaujot sev kājā, to pašu var teikt par sorry, arī foršiem un utt. makškerēšanas piederumiem. Bez visa tā var iztikt, ražošana patēriņa pēc ir idiotisms, kas dzen planētu bezdibenī. Ieroči cita runa, mūsu alu senči arī no sākuma droši vien taisīja advancētākus akmens šķēpus lai mamutam un radiniekam-konkurentam- neandertālietim, būtu vieglāk čerdaku ielauzt, un pēc tam tik ko citu. Bet nu katrs par sevi, Dies' par visiem, cerams, ka mūsu mūžam pietiks, izmantot tehnoloģijas un arī copēt
ar foršiem un kaifīgiem copes rīkiem, ir ļoti patīkami :) Bet nākošās paaudzes gan var arī par to mūs nolādēt :(
5.aprīlis 2016, 22:14 | links

5.aprīlis 2016, 22:14 | links

Bračiņ,tu te negriez visu otrādi, raihs taču respektē tos kam ir spēks!...

Tonis, 5.aprīlis 2016, 21:12
Precīzi! Pasaule ciena USu un baidās no USAs. USA ir spēks, intelekts,ieroči, tehnoloģijas un finanses! krievija ir tikai ieroči bez nekā vairāk... Valsts, kura nemāk uzražot pat elektisko zobubirsti ..

raihs, 5.aprīlis 2016, 21:25

Tieši tāpēc visiem bail no krieviem ka viņi spēj uzražot kosmosa kuģi vai spārnoto raķeti bet nevajag viņiem elektrisko zobi birsti -jo to ražo ASV :) Krievi Sīrijā iekabināja amerikāņiem tā ka pat Obamam balstiņa sāka trīcēt . Tā kā Raih -nav tikai melns (Obama) ir arī Balts (Putins) :))

Bralitis, 5.aprīlis 2016, 21:39
Ņikuja. Tu gribi iestāstīt te visiem, ka krieviem superieroči, pret kuriem visiem " balstiņas trīc"(un ko kurienes tev tas viss? RTRā teica?). Nu neietāstīsi tu man, ka tupais krievs, kas nemāk uztaisīt ne mašīnas, ne veļmašīnas, ne pat tās pašas zobubirstes, PĒKŠŅI ražo kaut ko uber ieročos! NEIESTĀSTĪSI! Ok, teiksi, viņi labākos prātus paņem ieroču tehnoloģijām? Un nu NEVIENU prātu neatstāja zobubirstei??? NEIESTĀSTĪSI!!! Idioti, kuri nemāk uztaisīt zobubirsti, NEKAD neuzražos superieročus!!!!

Tāda sajūta ka tev putas pa lūpām Raih un nav vairs ko teikt - tik mauro kā Dzintars "Krievi nāk ! " . Netēlo muļķi. Labi zini ka labākos prātus viņi met militārajā rūpniecībā. Viņus var tikai ar spēku iebiedēt. Lai amerikāņi izvieto šeit savu karaspēku tad varbūt tu beigsi trakot un ākstīties :)
5.aprīlis 2016, 22:11 | links

Ražojot zobubirstes,kaviāru spaiņiem un paukšķvīnu nebaudīsi!
5.aprīlis 2016, 21:59 | links

Precīzi! Pasaule ciena USu un baidās no USAs. USA ir spēks, intelekts,ieroči, tehnoloģijas un finanses! krievija ir tikai ieroči bez nekā vairāk... Valsts, kura nemāk uzražot pat elektisko zobubirsti ..

Tieši tāpēc visiem bail no krieviem ka viņi spēj uzražot kosmosa kuģi vai spārnoto raķeti bet nevajag viņiem elektrisko zobi birsti -jo to ražo ASV :) Krievi Sīrijā iekabināja amerikāņiem tā ka pat Obamam balstiņa sāka trīcēt . Tā kā Raih -nav tikai melns (Obama) ir arī Balts (Putins) :))

Bralitis, 5.aprīlis 2016, 21:39

Ņikuja. Tu gribi iestāstīt te visiem, ka krieviem superieroči, pret kuriem visiem " balstiņas trīc"(un ko kurienes tev tas viss? RTRā teica?). Nu neietāstīsi tu man, ka tupais krievs, kas nemāk uztaisīt ne mašīnas, ne veļmašīnas, ne pat tās pašas zobubirstes, PĒKŠŅI ražo kaut ko uber ieročos! NEIESTĀSTĪSI! Ok, teiksi, viņi labākos prātus paņem ieroču tehnoloģijām? Un nu NEVIENU prātu neatstāja zobubirstei??? NEIESTĀSTĪSI!!! Idioti, kuri nemāk uztaisīt zobubirsti, NEKAD neuzražos superieročus!!!!
5.aprīlis 2016, 21:48 | links

Savus varoņdarbus Sīrijā ar lepnumu slavina tikai paši krieviņi. Jautājums kas ir bratans ja pievienojas tiem mudakiem sajūsmā ? :)
5.aprīlis 2016, 21:46 | links

5.aprīlis 2016, 21:39 | links

5.aprīlis 2016, 21:25 | links

5.aprīlis 2016, 21:12 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager