Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Bralitis [6m]: Muļķīvas, bračku... Tā ir tā pati tēma "patīk- nepatīk". Ok, man ar nepatīk, a ko darīt, man daudz kas nepatīk! Varētu pat teikt, man gandrīz viss nepatīk! Un? Nošaut visus tādēļ? Tu man būsi rindā bik aiz pidariem! (tas ir jāuztver kā kompliments)

raihs, 11.decembris 2017, 22:46

Sāki citu dziesmiņu dziedāt nekā vakar. Vakar slavināji peģikus a šodien ??? Izgāzies Raih ....Kad un kur es slavināju? Es vienkārši esmu objektīvs un mēģinu skatīties no abiem redzespunktiem. Tu ar teicies būt objektīvs, a ņihuja

raihs, 11.decembris 2017, 22:59

Labi , lai miers un mīlestība virs zemes . Buča Tev....un Sullu ar samīļo.Es lienu zem sedziņas pie sieviņas . Nosalu vēdzeļējot. Arlabunakti.
11.decembris 2017, 23:02 | links

Bralitis [11.12.17]: Muļķīvas, bračku... Tā ir tā pati tēma "patīk- nepatīk". Ok, man ar nepatīk, a ko darīt, man daudz kas nepatīk! Varētu pat teikt, man gandrīz viss nepatīk! Un? Nošaut visus tādēļ? Tu man būsi rindā bik aiz pidariem! (tas ir jāuztver kā kompliments)

Sāki citu dziesmiņu dziedāt nekā vakar. Vakar slavināji peģikus a šodien ??? Izgāzies Raih ....
Kad un kur es slavināju? Es vienkārši esmu objektīvs un mēģinu skatīties no abiem redzespunktiem. Tu ar teicies būt objektīvs, a ņihuja
11.decembris 2017, 22:59 | links

Muļķīvas, bračku... Tā ir tā pati tēma "patīk- nepatīk". Ok, man ar nepatīk, a ko darīt, man daudz kas nepatīk! Varētu pat teikt, man gandrīz viss nepatīk! Un? Nošaut visus tādēļ? Tu man būsi rindā bik aiz pidariem! (tas ir jāuztver kā kompliments)

Sāki citu dziesmiņu dziedāt nekā vakar. Vakar slavināji peģikus a šodien ??? Izgāzies Raih ....
11.decembris 2017, 22:55 | links

Muļķīvas, bračku... Tā ir tā pati tēma "patīk- nepatīk". Ok, man ar nepatīk, a ko darīt, man daudz kas nepatīk! Varētu pat teikt, man gandrīz viss nepatīk! Un? Nošaut visus tādēļ? Tu man būsi rindā bik aiz pidariem! (tas ir jāuztver kā kompliments)
11.decembris 2017, 22:46 | links

Jā.... un Sulla uz randiņu neieradās - laikam pie Raiha aizcilpoja :) Stājos ārā Raih no tava pulciņa. Ēdīšu vēdzeli .... a jūs varat turpināt slavināt dupsētājus.
11.decembris 2017, 22:43 | links

uldens2 [11.12.17]: lielaks ļaunums ir vatņik ,praktiski visi viņi ir pidarasi
В Москве состоялся гей-парад, собрались журналисты, правосланые активисты, полиция, националисты и разные другие пидорасы. Геи не пришли!
11.decembris 2017, 22:42 | links

OO jē, īstā tēma :D
Pidari ir un paliek pidari...
Man agrāk bija pilnīgi vienalga, protams, zināju ka tādi indivīdi ir, bet kamēr to neredzi, tikmēr par to nedomā īpaši! Un tad bija pagrieziena punkts manā dzīvē :D Skats kā divi bārdaini "veči" laizās, man radīja īssavienojumu galvā. Kopš tā momenta man ir izteikta nepatika pret to sugu! Mani var saukt par homofomu, pedorasistu utt utjp, bet esmu kategoriski pret jebkādām publiskām izpausmēm...
Teiksim Norvēģijā viss ir tādā līmenī,ka pidarballes periodā pat galvenā satiksmes mājaslapa tiek iekrāsota varavīksnes toņos, visapkārt redzami varavīksnes karodziņi utt. Man tas nav un nekad nebūs pieņemami...

RobisRobis, 11.decembris 2017, 21:35

Labi robi pateici. Šito uzraksti lēnām un ar lielajiem burtiem lai pidaru aizstāvim Raiham tā lojalitāte beidz vienreiz smadzenes čakarēt.
11.decembris 2017, 22:41 | links

lielaks ļaunums ir vatņik ,praktiski visi viņi ir pidarasi
11.decembris 2017, 22:35 | links

Nu labi, gejusu izplatību, cik izskatās, mēs-makšķernieki mākam ietekmēt. Nemīz sēdus - še konča! Mani tirda nākamais jautājums. Ko vēl mēs reāli MĀKAM ietekmēt? Nu tā - reāli! It īpaši reģionos? Un rūpniecībā?
11.decembris 2017, 22:23 | links

Bet ar BAILĒM tur nekāda sakara nav
11.decembris 2017, 22:11 | links

Kaputarp es tev piedodu. Tumsoniba nekas nosodams nav.

mjuniors, 11.decembris 2017, 22:05

Paldies, Tavai laipnībai nav robežu.
11.decembris 2017, 22:11 | links

Labi, eldorado, sauksim par zilo nīdējiem. Vai varbūt kādu latvisku jaunvārdu izdomāsim? Pidarbaiļi, piemēram

raihs, 11.decembris 2017, 21:55

tač ne jau no pidariem kā tādiem bail, man, piemēram, vienkārši nav pieņemama visa tā alternatīvās paradigmas bīdīšana un no tā izrietošais. Tieši tāpat neciešu, kad no Krievijas mēdijiem vai personībām skan visādi- latiši fašisti, neprostim carja, dva-tri chasa i pribaltiki nebudet, blablabla... Sūdīgāk par to var būt tikai sakompostrēti latvieši, kuri tāpat kā daudzi mūsu senči savulaik paķērās uz terorista ļeņina makaroniem, tā tagad piebalso visādām ķengām par Latviju kā par "failed state".
11.decembris 2017, 22:09 | links

Kaputarp es tev piedodu. Tumsoniba nekas nosodams nav.
11.decembris 2017, 22:05 | links

Labi, eldorado, sauksim par zilo nīdējiem. Vai varbūt kādu latvisku jaunvārdu izdomāsim? Pidarbaiļi, piemēram
11.decembris 2017, 21:55 | links

raihs [29m]: juliuss [34m]: Pa lielam man šī tēma jai apnikusi, bet ok. Ņemsim to pašu homofobo parašu ar "stingrajām tradīcijām". Kas tur dēļ kliedzoši noliedzošās attieksmes zilo mazāk??? Ne tak! Vienkārši viņi tur vairāk dabon slēpties vai bēgt uz "gejropu", tas arī viss!!! Un kurš ir bijis Eiropas valstīs, vai tur dēļ liberālas attieksmes viņu ir vairāk??? Ne tak! Kaut kā neesmu tur manījis barus ar ziliem pārīšiem, vismaz ne vairāk kā homofobajā Latvijā! Tātad runāts tiek tikai par kategorijām "patīk-nepatīk".

raihs, 11.decembris 2017, 20:10

Ja tolerantā vai homofobā attieksme pa lielam neko nemaina, tad kas vainas kategorijai "patīk - nepatīk"?Vai nu tas viens no desmit jūtas kā civilizētā valstī, vai nu kā krievijāO, jà!
Cik tad ilgi tad varēji bez rusofobijas.
:DDD

Docents, 11.decembris 2017, 21:23

Greizi lietojat to "fobiju", jo nedz homo, nedz Krievijas jautājumā te neviena "hobista" nav. Fobija, kā zināms, ir uzmācīgas bailes no lietām un parādībām, kas izpaužas psihofizioloģiski. Krievi ir noprihvatizējuši to jēdzienu un izmanto uz pillu klapi katru reizi, kad kāds neglaimojoši(objektīvi vai neobjektīvi, vienalga) kaut ko izsakās par viņiem, Krieviju un visu, kas ar to saistīts. Zilie tieši tāpat. Un tagad ar to riktīgi formatē smadzenes- jēgu lielakoties neviens vairs nezina, bet tas nekas, heh, - jo kurš gan grib tikt uzskatīts par "fobu"? Lūk, no šī paša fakta gan daudziem jau ir paniskas bailes, jeb- fobija.
11.decembris 2017, 21:50 | links

Par to aids varu deret lielaka demagogija. Cik redzets zilie jau izskatas pec tadiem parlieku koptiem.. Domaju atbilstosi ari vairak rupejas par savu veselibu un parbaudas. Kaa videjais macho, istais vecis saslimis ar hiv pat var nenojaust par to pat desmitu gadus un teikt es ir kruts. Tiesi par hiv bija pirms nedelas pa ltv1 raidijums. Un aids jau ir nearstejama stadija. Un ka izradas no hiv var izarsteties un teikt, ka to parnesa zilie ir vienkarsi geniali. Kad nokersi triperi vai ko tur, tad zini- guleji ar veci. :D

mjuniors, 11.decembris 2017, 21:26

Tumša Tev tā galviņa, tumša.
11.decembris 2017, 21:48 | links

O politiska lapa pamodas ;) !
11.decembris 2017, 21:44 | links

Patika domaju ir tikai pasiem daritajiem :D. Kas to nedara logiski tas skebina.
11.decembris 2017, 21:38 | links

OO jē, īstā tēma :D
Pidari ir un paliek pidari...
Man agrāk bija pilnīgi vienalga, protams, zināju ka tādi indivīdi ir, bet kamēr to neredzi, tikmēr par to nedomā īpaši! Un tad bija pagrieziena punkts manā dzīvē :D Skats kā divi bārdaini "veči" laizās, man radīja īssavienojumu galvā. Kopš tā momenta man ir izteikta nepatika pret to sugu! Mani var saukt par homofomu, pedorasistu utt utjp, bet esmu kategoriski pret jebkādām publiskām izpausmēm...
Teiksim Norvēģijā viss ir tādā līmenī,ka pidarballes periodā pat galvenā satiksmes mājaslapa tiek iekrāsota varavīksnes toņos, visapkārt redzami varavīksnes karodziņi utt. Man tas nav un nekad nebūs pieņemami...
11.decembris 2017, 21:35 | links

"Vai nu tas viens no desmit jūtas kā civilizētā valstī, vai nu kā krievijā"

Tai pat laikā, lai justos kā civilizētā valstī šeit ir vēl 101 prioritārāku jautājumu jāsakārto. Un tas būs svarīgi desmit no desmit nevis tikai tam vienam no desmit.
11.decembris 2017, 21:30 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager