31.marts 2016, 18:36 | links
Bračiņ. Nav mans dzīves mērķis "pēc iespējas vairāk nostīvināt zivis". Mans mērķis ir atpūta. Pie tv sloņķojās tik tie kuriem nav ko citu darīt. :)
urmaas, 29.marts 2016, 21:35
Ko tev stīvināt patīk ,to zinu :) Pie dabas,mašīnā ,laivā ,siena kaudzē ,pieneņu pļavā .... romanķik :))
Bralitis, 29.marts 2016, 22:03
Mja, bračku... Es kā seksopatalogs varu secināt, ka tev ir problēmas... Sekss tev rēgojas it visur. Gaujas sadaļā tec Gauja "kaislīgi iedevusi", šeit tev rēgojas urmaasa izvirtības absolūti nevainīgā komentārā,un Sullas homoseksualitāte, jo šis redz, aizdomīgi ar fotoaparātu pa krūmiem vazājoties.... Jāārstējas tev ar steigu, pieraksties uz konsultāciju... Esmu pārliecināts, ka tad, kad dakters tev rādīs bildītes( kā tai anekdotē), tev ar visur sekss vai pideri rēgosies...
raihs, 30.marts 2016, 08:20
Man ir kā tai anekdotē - vecim rāda ķieģeli un prasa par ko tu domā skatoties uz to ? Viņš saka - par vāverīti. Kāds ta sakars vāverītei ar ķieģeli ?? Vecis- A es par viņu visu laiku domāju !
Urmās no Kiseļeva man galīgi nav orgasms . Orgasms man bij no Medveģeva vakar ( krievijas ministru prezidenta) .Vakar viņš pateica ministriem " Begom ģeņgi plaķiķ - u vas 3 dņa !!!" Tikai tā var valdīt krievijā :))
30.marts 2016, 09:23 | links