Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
31.marts 2016, 18:36 | links

Bračiņ. Nav mans dzīves mērķis "pēc iespējas vairāk nostīvināt zivis". Mans mērķis ir atpūta. Pie tv sloņķojās tik tie kuriem nav ko citu darīt. :)

urmaas, 29.marts 2016, 21:35

Ko tev stīvināt patīk ,to zinu :) Pie dabas,mašīnā ,laivā ,siena kaudzē ,pieneņu pļavā .... romanķik :))

Bralitis, 29.marts 2016, 22:03
Mja, bračku... Es kā seksopatalogs varu secināt, ka tev ir problēmas... Sekss tev rēgojas it visur. Gaujas sadaļā tec Gauja "kaislīgi iedevusi", šeit tev rēgojas urmaasa izvirtības absolūti nevainīgā komentārā,un Sullas homoseksualitāte, jo šis redz, aizdomīgi ar fotoaparātu pa krūmiem vazājoties.... Jāārstējas tev ar steigu, pieraksties uz konsultāciju... Esmu pārliecināts, ka tad, kad dakters tev rādīs bildītes( kā tai anekdotē), tev ar visur sekss vai pideri rēgosies...

raihs, 30.marts 2016, 08:20

Man ir kā tai anekdotē - vecim rāda ķieģeli un prasa par ko tu domā skatoties uz to ? Viņš saka - par vāverīti. Kāds ta sakars vāverītei ar ķieģeli ?? Vecis- A es par viņu visu laiku domāju !

Urmās no Kiseļeva man galīgi nav orgasms . Orgasms man bij no Medveģeva vakar ( krievijas ministru prezidenta) .Vakar viņš pateica ministriem " Begom ģeņgi plaķiķ - u vas 3 dņa !!!" Tikai tā var valdīt krievijā :))
30.marts 2016, 09:23 | links

Bračiņ. Neskaties tv. Jo tv ekrānā ieraugot Kiseļovu Tu gūsti orgasmu. Par manīm neuztraucies. Man viss ir ok. Varbūt labāk iepilini aiz vaiga kādu grādīgo. Kas zin, iespējams tad tev no "pelēkā diska" sū noskalosies.
30.marts 2016, 08:42 | links

Bračiņ. Nav mans dzīves mērķis "pēc iespējas vairāk nostīvināt zivis". Mans mērķis ir atpūta. Pie tv sloņķojās tik tie kuriem nav ko citu darīt. :)

Ko tev stīvināt patīk ,to zinu :) Pie dabas,mašīnā ,laivā ,siena kaudzē ,pieneņu pļavā .... romanķik :))

Bralitis, 29.marts 2016, 22:03

Mja, bračku... Es kā seksopatalogs varu secināt, ka tev ir problēmas... Sekss tev rēgojas it visur. Gaujas sadaļā tec Gauja "kaislīgi iedevusi", šeit tev rēgojas urmaasa izvirtības absolūti nevainīgā komentārā,un Sullas homoseksualitāte, jo šis redz, aizdomīgi ar fotoaparātu pa krūmiem vazājoties.... Jāārstējas tev ar steigu, pieraksties uz konsultāciju... Esmu pārliecināts, ka tad, kad dakters tev rādīs bildītes( kā tai anekdotē), tev ar visur sekss vai pideri rēgosies...
30.marts 2016, 08:20 | links

29.marts 2016, 22:03 | links

Tramps vēl nav vinnējis pat republikāņu partijā, tur virsotne viņu nemaz nevēlas. Pirmkārt, kandidātos ir palicis Teds Krūzs, otrkārt, ir daži triki, lai pati partija Trampu varētu nevirzīt.
Traks jau viņš ir (varbūt tikai spēlē), piemēram, nekritizē Putinu, bet apgalvo, ka visu ar Vovu šis sarunāšot personiski. Lai gan tikušies viņi nav.
29.marts 2016, 22:00 | links

Nafig televizors vispār vajadzīgs? Ja neskaita PČ hokejā, tad gandrīz neskatos-lieka laika tērēšana. Vairāk gribās pie dabas. :)

urmaas, 29.marts 2016, 21:12

Pasaules čempis hokejā ir trešās zortes sacensības. Cik tur piedalās, piemēram, no nosacītā pasaules labāko hokejistu simtnieka? Trīs? Pieci? Nu ne vairāk kā septiņi!
Olimpiāde - tā gan ir cita lieta, tur ir pilnīgi visi labākie, kas veseli.
Eiropas čempis un pasaules čempis futenē, olimpiāde - tās ir vislabākās lietas. PČ hoķī ir degradējošs pasākums. Protams, ka mūsējo mačiem aci uzmetu, bet prieku piedzīvot var tikai vienā no kādām desmit spēlēm.

andreiko, 29.marts 2016, 21:52

Neviens jau nestrīdās, bet savs iemesls alu iešaut ir :)
29.marts 2016, 21:58 | links

Nafig televizors vispār vajadzīgs? Ja neskaita PČ hokejā, tad gandrīz neskatos-lieka laika tērēšana. Vairāk gribās pie dabas. :)

Pasaules čempis hokejā ir trešās zortes sacensības. Cik tur piedalās, piemēram, no nosacītā pasaules labāko hokejistu simtnieka? Trīs? Pieci? Nu ne vairāk kā septiņi!
Olimpiāde - tā gan ir cita lieta, tur ir pilnīgi visi labākie, kas veseli.
Eiropas čempis un pasaules čempis futenē, olimpiāde - tās ir vislabākās lietas. PČ hoķī ir degradējošs pasākums. Protams, ka mūsējo mačiem aci uzmetu, bet prieku piedzīvot var tikai vienā no kādām desmit spēlēm.
29.marts 2016, 21:52 | links

29.marts 2016, 21:35 | links

Ko sakiet par iespējamo nākamo USAs prezidentu Trampu? Krievu batonziņās jau šo dikti slavē- tātad Latvijai un Eiropai slikts variants.

raihs, 29.marts 2016, 21:20

Neviens viņu pie teikšanas nelaidīs. Viņš taču visus nigerus, musulmaņus sadzīs gāzes kamerās. Pārāk jau ASV ir palikuši liberāli lai ko tādu uzsāktu. Bet tā būtu interesanti paskatīties ko viņš izpildītos. Savādāk kaut kā nelīmējas man ka Huseins var būt par ASV prezidentu.
29.marts 2016, 21:28 | links

Ko sakiet par iespējamo nākamo USAs prezidentu Trampu? Krievu batonziņās jau šo dikti slavē- tātad Latvijai un Eiropai slikts variants.

raihs, 29.marts 2016, 21:20

Kāpēc slikts ? Viņš vēlēšanu kampaņā Amīšiem smuki sprauda batonus ausīs :) Atgādina nedaudz krievu Žirinovski :)
29.marts 2016, 21:25 | links

Nekā tur forša Urmās nav pie dabas. Visu laiku jāskraida un jāvelk zives. Bet pie teļļuka forši - sēdi ar mīļo pulti ,klikšķini - lafa !!! :))
29.marts 2016, 21:21 | links

29.marts 2016, 21:20 | links

29.marts 2016, 21:12 | links

Šogad te 25.marts tāds pakluss ir bijis ,ko nevarētu teikt par 1949tā marta mēnesi... Iesaku ko palasīt no šīs tematikas, tā teikt atmiņas atsvaidzināšanai, profilaksei, piemiņai.
29.marts 2016, 21:08 | links

Ķīno Brālīšam

http://zserials.tv/zarubezhnye/yes-minister.php
29.marts 2016, 09:05 | links

Jāizlasa būs. Piezvanīšu Tarantino lai uzņem filmu -savā stiliņā par Hitleru , kā viņš atrisināja šo problēmu gada laikā :))Scenāriju jau Ādolfs uzrakstīja un izpildīja savulaik . Nekas jauns nav jāizdomā. Tagad maz lasu grāmatas-diemžēl , filmu fans gan esmu liels .
29.marts 2016, 08:58 | links

Un vārds smieties ne vienmēr nozīmē - skaļi rēkt un krist gar zemi. Smieties (visai ironiski gan) var par to, ka biedrs Hitlers, pamodies no nez kurienes, labāk un trāpīgāk redz esošās sabiedrības problēmas, nekā pati mūsdienīgā sabiedrība.
P.S. Silvija Brice sūdīgas grāmatas vienkārši netulko. Nav vajadzības.
29.marts 2016, 08:43 | links

Tu taču esi tikai viens kārtējais hitlerzēns Ronaldo, kuram māte uz futbolkrekliņa uzšuvusi dēlēna vārdu :D
29.marts 2016, 08:40 | links

Savulaik Čingishans bij licis drāzt visas meičas iekarotajās zemēs un večus kārt pie stabiem. To mongoļi arī darīja. Puse krievu joprojām līkām kājelēm un tumšu mūli. Visas tās rasu un kultūru mixēšanas notikušas vienmēr un mērķtiecīgi. Būtu Ādolfs izlīdis no kapa man liekas ieraugot fāterlandes tagadējos āriešus viņš sevi aplietu ar bendžu,iešautu sev deniņos,pakārtos un ielēktu Reinā.

Bralitis, 28.marts 2016, 22:54

Brālīt un Raih, izlasiet vienu no pēdējā laika topa grāmatām pēdējā laikā (pērciet Zvaigzne ABC, tur lētāk):
http://www.zvaigzne.lv/lv/gramatas/apraksts/95185-vins_ir_atkal_klat.html
Pēdējo reiz tā smējies esmu tikai lasot Šveiku vai Darelu.

andreiko, 29.marts 2016, 08:14

Sen jau darīts. Nekā īpaši smieklīga tur nebija, tikai daži momenti. Ideja laba, bet to varēja attīstīt daudz labāk. Rakstnieks-iesācējs
29.marts 2016, 08:36 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager