Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Savulaik Čingishans bij licis drāzt visas meičas iekarotajās zemēs un večus kārt pie stabiem. To mongoļi arī darīja. Puse krievu joprojām līkām kājelēm un tumšu mūli. Visas tās rasu un kultūru mixēšanas notikušas vienmēr un mērķtiecīgi. Būtu Ādolfs izlīdis no kapa man liekas ieraugot fāterlandes tagadējos āriešus viņš sevi aplietu ar bendžu,iešautu sev deniņos,pakārtos un ielēktu Reinā.

Bralitis, 28.marts 2016, 22:54

Brālīt un Raih, izlasiet vienu no pēdējā laika topa grāmatām pēdējā laikā (pērciet Zvaigzne ABC, tur lētāk):
http://www.zvaigzne.lv/lv/gramatas/apraksts/95185-vins_ir_atkal_klat.html
Pēdējo reiz tā smējies esmu tikai lasot Šveiku vai Darelu.
29.marts 2016, 08:14 | links

Nu šodien baigā vilšanās :( manu vakardienas rakstu visi ignorē ! Pat BRĀLĪTI negrib neko pierakstīt ! Vai nu viesiem vis baigi skaidrs un saprotams vai biksiņas trīc :) !
Pat ,polukrovki, neganas un nesola pa purnu :) !
Jocīgi !

plesigais, 28.marts 2016, 21:51

Vajag spēcīgāk! Izskaidro, ko domā ar polukrovkām - krieviņus vai mūsu Antiņus?

apelsins, 28.marts 2016, 22:09

Baidos , baidos rīta nepamosties :) !
Paliks manas suragat zivtiņas barenisos :) kas viņas makšķerēs :) !
28.marts 2016, 23:54 | links

Savulaik Čingishans bij licis drāzt visas meičas iekarotajās zemēs un večus kārt pie stabiem. To mongoļi arī darīja. Puse krievu joprojām līkām kājelēm un tumšu mūli. Visas tās rasu un kultūru mixēšanas notikušas vienmēr un mērķtiecīgi. Būtu Ādolfs izlīdis no kapa man liekas ieraugot fāterlandes tagadējos āriešus viņš sevi aplietu ar bendžu,iešautu sev deniņos,pakārtos un ielēktu Reinā.
28.marts 2016, 22:54 | links

Nu šodien baigā vilšanās :( manu vakardienas rakstu visi ignorē ! Pat BRĀLĪTI negrib neko pierakstīt ! Vai nu viesiem vis baigi skaidrs un saprotams vai biksiņas trīc :) !
Jocīgi !

28.marts 2016, 22:09 | links

Jocīgi !

28.marts 2016, 22:09 | links

Jocīgi !
28.marts 2016, 21:51 | links

Pietiks dažu muļķīgu komentāru un aizies.
Plēsīgais, drusku pacenties, zinu tu vari!
28.marts 2016, 21:30 | links

Izskatās visiem pēc svētku lomka :) , baigais klusums :) !
28.marts 2016, 21:22 | links

http://pietiek.com/raksti/viktora_orbana_vesturiska_runa_damas_un_kungi,_eiropa_paust_patiesibu_ir_aizliegts

andreiko, 28.marts 2016, 05:53

Bet kādas tur komentētāju pērles. Mūsējie netur līdz:

Balts etniskais 27.03.2016. 19:51
Vai vēl nēsiet sapratuši kas notiek pasaulē? Kas ir bijis jau se,se? Kas ir noticis Latvijā, kā nīcina mūsu Vectēvu brīvības cīņas uzvaru? Kāpēc sāka Latvijas 4.maija atjaunošanu no 1918.gada? Kas ir kļuvuši tie paši KPSS biedri? Varu apgaismot! KPSS biedri pārtapa par Masoniem! Kas ir Masoni? Ir tie paši Žido-masoni, tie paši homoseksuāļi, par ko tā sāk runāt Krievijas inteliģence.Palasiet saitu g-klimov.info, tad oieleks kas notiek pasaulē. Visocka dziesma par vilkiem! Kas ir vilki? Tie ir domati tie paši Žido-masoni, kuri tiks vajāti kā zvēri! Tie ir deģenerāti, kuri ir ar garīgam nosliecēm uz ļaunumu! Visi bez izņēmuma ir homoseksuāļi! Viņu uzdevums ir iznīcināt balto rassu! Mūsu Saeimā un valdībā ir 80 % tādu! Vai vēl nav skaidrs?
28.marts 2016, 08:55 | links

Skaidrs, kad būs vairāk aktuālāk būs arī PM :)
27.marts 2016, 23:49 | links

Kur taisi pelmeņus?

mjuniors, 27.marts 2016, 23:42

Tas jau laikam būs PM... :-D
27.marts 2016, 23:45 | links

Kur taisi pelmeņus?
27.marts 2016, 23:42 | links

dakterp, 27.marts 2016, 23:24
Protams, katram tā garšu kārpiņa ir sava. Alni uzskatu kotletēs malt ir grēks :). No alņa man garšo karbonādes, tušonkas, desas. Buks sautējumos. Cūka vairs neuzrunā it sevišķi jaunie sivēni, lai cik dīvain neliktos :)). Brieži kotletēs +mājas cūciņ speķītis, sardelēs. Esmu dzirdējis, mednieki arī pelmeņus sākuši taisīt.
Vēl man patīk medījumus pagatavot vītināti, marinādes: Alni- Basturma (vītināts), Buku- kazaku marinādē un ed zaļu gaļu :))

mjuniors, 27.marts 2016, 23:32

Es jau tik virspusēji uzzīmēju "ainiņu". Ir man arī pelmeņi, ir vītināta un vēl visādas gastronomiskās "izvirtības". :-)
Bet ja runā par pelmeņiem - tad taisām, gan tīros Mcūkas, gan brieža/alņa ar mājas ruksi. Nu mega labi, un mazā vispār starā...
27.marts 2016, 23:38 | links

dakterp, 27.marts 2016, 23:24

Protams, katram tā garšu kārpiņa ir sava. Alni uzskatu kotletēs malt ir grēks :). No alņa man garšo karbonādes, tušonkas, desas. Buks sautējumos. Cūka vairs neuzrunā it sevišķi jaunie sivēni, lai cik dīvain neliktos :)). Brieži kotletēs +mājas cūciņ speķītis, sardelēs. Esmu dzirdējis, mednieki arī pelmeņus sākuši taisīt.
Vēl man patīk medījumus pagatavot vītināti, marinādes: Alni- Basturma (vītināts), Buku- kazaku marinādē un ed zaļu gaļu :))
27.marts 2016, 23:32 | links

Tiešām priecē, ka vairākums copmaņu ir sapratuši mūsu dzīves ēnas puses sakarā ar lielo pārtikas ķimizāciju un ģenetisko modifikāciju.

Nenoliedzami ir fakts, ka ar miltu produktiem uzņemam nenormāli daudz Raundapa, kas nu nekādi pozitīvi nevar ietekmēt veselību, jo ir nāvējošs augiem.
Tāpēc iesaku visiem tiem, kuriem ir šīs iespējas - audzējiet savai pārtikai visu ko vien variet, kartupeļus, tomātus, gurķus, dilles, uc, lai kaut mazliet atslogotu sevi no šīm indēm.
Ar lopiem daudzi, protams, nekrāmējas, taču pašu audzēta lopiņa vērtība, kā garšas, tā tīrības ziņā ir nenovērtējama, tā man jau ir pārbaudīta lieta.
Un maksimāli jāizvairās no šī Belēviča medikamentu biznesa. Tikai tā var domāt, ka katram no mums varētu izdoties savu mūža gājumu ievērojami paildzināt, citādi krabītis, visticamāk, jau kaut kur ložņā.
Veselību visiem, sargiet paši sevi, tad arī Dievs jūs sargās, viss pašu rokās vien ir.
27.marts 2016, 23:30 | links

Nezinu, kā jums. Bet varu teikt, lai kā ēstu to visu mājas EKO, pienāk brīdis, ka tas viss apnīk un gribās veikala E. Garšīgs ir tas e, labprāt nopirktu kādu kilogramu! :D
27.marts 2016, 23:25 | links

Meža pīle ar vēl leduskapī stāv :D

mjuniors, 27.marts 2016, 23:19

Cūkas konservos un desās, alnis kotletēs, brieži dažādi, buki, pārsvarā Jāņu šašliks, pīles šmoriņā, zosis cepetī utt. Labāk nekas nevar būt
27.marts 2016, 23:24 | links

Šodien rokoties netā uzgāju rakstiņu angļu valodā , no amīšu gudro zintnieku institutiem . Par bēgļu statusu un nozimi eiropā !
Izrādās tam visam saknes aug tajos tālajos vēstures laikos kad pastāvēja verdzībā , feodalisms , dzimtbūšana un tadas figņas :( !
Izrādās ka cilveks kā tautas tirasinigs parstavis ,kopojies ar sev līdzīgiem un dzivojis nodrošinātos apstākļos kļūst mīksts un pieklājīgs , nu tāds angļu tipa džentlmenis :) !
Bet vergs , dzimtcilveks , kalps dzīvojot ša ta , kopojoties ar ko var , kļūst ļauns , vardarbīgs un neprognozējami kareivigs :( !
Tāpēc šobrīd eiropā tiek veiksts sociālais eksperiments , uzlabot eiropiešu vardarbigo uztveri !
Pirmais eksperiments ar sagrauto padomiju izgāzās jo izrādījās ka eiropa iepludinatie padomijas pilsoņi nav pietiekoši vardarbīgi ! Atšķirībā no eiro pilsoņiem kas grib nestradat bet tikai labi dzīvot , bijuši padomiju pilsoņi grib gan strādāt gan labi dzīvot ( vot padomija sabojāja cilvēkus )
Tāpēc šobrīd tiek ielaisti islamticigi , kam par socialo stāvokli , attiecībām , un pārējām morālajām vērtībām ir pilnigi citi uzskati !
Un eiropiešu asins atšķaidisana var novest pie jaunas un pilnīgi pretējas cilveku sugas izveides !

plesigais, 27.marts 2016, 22:38

Ir jau labi, pie vainas ir radioaktīvās lieldienu olas, kas ir radījušas neatgriezeniskus bojājumus hipotolāmā. Priecīgas Plēsīgais !:)

skutans, 27.marts 2016, 22:51
Nu izskatās ka ar radioaktivitati tam nekādā sakara nabūs , kā ne ka privātā saimnieciba :) olbaltumi , ogļhidrāti un viss pārējais tīrs un ppozitīvi garšīgs :)
Laikam pie dzemdībām nevis mamma vai teti ,atsitos, bet pret izlietni :) !

plesigais, 27.marts 2016, 23:16

Ir ok, drīz nāks krievi, būs atkal labā kvalitātīvā padomju pārtika, viss būs kārtībā :) Aiztrieksim tos buržujus, pisnesmeņus un ļausim vistiņai pašai ganīties un ēst tārpiņus:) Ir vēls, draugs, es uz čuču.
27.marts 2016, 23:24 | links

Meža pīle ar vēl leduskapī stāv :D
27.marts 2016, 23:19 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager