Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ak ja Jums ari visiem priecīgas lielās dienas :)!
27.marts 2016, 23:19 | links

Neceriet,ka lielveikalā un pie zemnieka,kurš nodarbojas ar intensīvo lauksaimniecību,var nopirkt veselīgu pārtiku.
Ēdiet pašu ķertas svaigas zivis,ar tām,par 99% viss štokos. Laukos,neviens,vairs ruksi ar kartupeļiem un miltiem nebaro. Cepot,gaļa vairs nesmaržo.Pienu jā,ja maza saimniecība.

BrunoL, 27.marts 2016, 22:58

Taisnība jau tev ir, visa pamatā ir bizness. Baltijas jūrā tie zivīši ar nemaz tik veselīgi neesot, tā runā... Par pārējo jādomā pašam, kur ,ko un no kā.

skutans, 27.marts 2016, 23:11
Katrā ziņā Baltijas jūrā noķertā būs veselīgāka kā Norvēģijas lasis maximas/rimi/sky lielveikalā nopirktā.

dakterp, 27.marts 2016, 23:14

Lašveidīgie, jā.

Mežacūku esmu jau atēdies, uz buku nevelk. Alnis vēl jā. Briedi šad tad var iemocīt. :D Tas pats ar tušonkām,jārok nost! :D Varu tik teikt ir jāmaina dzīvnieki, citād pierod un vairs nav tas..

Šodien rokoties netā uzgāju rakstiņu angļu valodā , no amīšu gudro zintnieku institutiem . Par bēgļu statusu un nozimi eiropā !
Izrādās tam visam saknes aug tajos tālajos vēstures laikos kad pastāvēja verdzībā , feodalisms , dzimtbūšana un tadas figņas :( !
Izrādās ka cilveks kā tautas tirasinigs parstavis ,kopojies ar sev līdzīgiem un dzivojis nodrošinātos apstākļos kļūst mīksts un pieklājīgs , nu tāds angļu tipa džentlmenis :) !
Bet vergs , dzimtcilveks , kalps dzīvojot ša ta , kopojoties ar ko var , kļūst ļauns , vardarbīgs un neprognozējami kareivigs :( !
Tāpēc šobrīd eiropā tiek veiksts sociālais eksperiments , uzlabot eiropiešu vardarbigo uztveri !
Pirmais eksperiments ar sagrauto padomiju izgāzās jo izrādījās ka eiropa iepludinatie padomijas pilsoņi nav pietiekoši vardarbīgi ! Atšķirībā no eiro pilsoņiem kas grib nestradat bet tikai labi dzīvot , bijuši padomiju pilsoņi grib gan strādāt gan labi dzīvot ( vot padomija sabojāja cilvēkus )
Tāpēc šobrīd tiek ielaisti islamticigi , kam par socialo stāvokli , attiecībām , un pārējām morālajām vērtībām ir pilnigi citi uzskati !
Un eiropiešu asins atšķaidisana var novest pie jaunas un pilnīgi pretējas cilveku sugas izveides !

plesigais, 27.marts 2016, 22:38

Ir jau labi, pie vainas ir radioaktīvās lieldienu olas, kas ir radījušas neatgriezeniskus bojājumus hipotolāmā. Priecīgas Plēsīgais !:)

skutans, 27.marts 2016, 22:51

Nu izskatās ka ar radioaktivitati tam nekādā sakara nabūs , kā ne ka privātā saimnieciba :) olbaltumi , ogļhidrāti un viss pārējais tīrs un ppozitīvi garšīgs :)
Laikam pie dzemdībām nevis mamma vai teti ,atsitos, bet pret izlietni :) !
27.marts 2016, 23:16 | links

Neceriet,ka lielveikalā un pie zemnieka,kurš nodarbojas ar intensīvo lauksaimniecību,var nopirkt veselīgu pārtiku.
Ēdiet pašu ķertas svaigas zivis,ar tām,par 99% viss štokos. Laukos,neviens,vairs ruksi ar kartupeļiem un miltiem nebaro. Cepot,gaļa vairs nesmaržo.Pienu jā,ja maza saimniecība.

Vēl piebilstot...
Bez copes, ejiet medīt un tad arī nezināsiet cik veikalā/tirgos gaļa/zivs maksā!!!
Es toč nezinu, cik maksā gaļa veikalā, jo neesmu pircis kādus n-tos gadus

dakterp, 27.marts 2016, 23:12
Mans vairs uz medījumu virsū paskatīties nevar :D

mjuniors, 27.marts 2016, 23:13

Kāpēc???
Man tā ir ikdiena. Garšīgi, mmmmm...
27.marts 2016, 23:15 | links

Taisnība jau tev ir, visa pamatā ir bizness. Baltijas jūrā tie zivīši ar nemaz tik veselīgi neesot, tā runā... Par pārējo jādomā pašam, kur ,ko un no kā.

skutans, 27.marts 2016, 23:11

Katrā ziņā Baltijas jūrā noķertā būs veselīgāka kā Norvēģijas lasis maximas/rimi/sky lielveikalā nopirktā.
27.marts 2016, 23:14 | links

Vēl piebilstot...
Bez copes, ejiet medīt un tad arī nezināsiet cik veikalā/tirgos gaļa/zivs maksā!!!

dakterp, 27.marts 2016, 23:12

Mans vairs uz medījumu virsū paskatīties nevar :D
27.marts 2016, 23:13 | links

Vēl piebilstot...
27.marts 2016, 23:12 | links

27.marts 2016, 23:11 | links

27.marts 2016, 22:58 | links

Visa pamatā neveselīga pārtika un mazuļiem,pirmajā dzīves posmā,pārlieku sterili apstākļi,kā rezultātā neveidojas stabila imūnsistēma.

BrunoL, 27.marts 2016, 22:10

Es kā pseidomediķis vairāk piekrītu Brunim. Maziem vajag pagrauzt kādu zāles stiebru,smiltis ,pat kāda vabole par skādi nenāk .Plikām kājām un pliku dibenu -lai norūdas . Pret iedzimtām kaitēm gan neko nepadarīsi. Mans klasesbiedrs nomira vienā mirklī - bij veselīgs,sportisks ,nedzēra,nepīpoja - bij 30 g. Izrādās iedzimta kaite - asinsvads smadzenēs no dzimšanas kaut kādus līkumus nestandartā sametis . Vienā dienā plīsa un ...viss. Vēlāk teica ka tas varēja notikt bērnībā ,krievos ,pat sirmā vecumā ....
Mēs veči mirstam jo mums liekas ka viss ir štokos. Nekas nesāp,nekur nespiež,nekur nededzina . Pie ārstiem neeajam un uz sitienu nomirstam . Vēlāk kad dakteri izpreperē tad secina ka gadiem jau šmuce ir bijusi. Es piem šoziem pārbaudīju veselību - ģimenes ārste pierunāja. Lielas kaites nav ,bet minimālas novirzes jau ir sākušās .Vismaz virzienu jau zinu kam pievērst uzmanību. Tā kā visi veselie marš pie ārsta lai pārbauda sirdis,plaušas ,čuras,kakas un asinis.

Bralitis, 27.marts 2016, 22:47

Brālēns līdzīgi aizgāja viņsaulē, tikko mazulis sievai piedzima. Vakārā devās guļāt un no rīta jau tāds viegli atdzisis... 27ņi ,nepīpāja un nedzēra, trombs galvā.
27.marts 2016, 22:55 | links

Un viņš nopirka to preparātu, bet pēc pirmās reizes palika mega sliktāk. Attiecīgi ārste nolēma viņu vairs neizmantot.
27.marts 2016, 22:54 | links

Aģentūrā ar iesniegumu griezāties?
Cik sapratu no paziņas teiktā,tiek vērtēts darba stāžs,nodokļi utt.

BrunoL, 27.marts 2016, 22:50

Jap. Tur pat soc pazīšanos mēģināja iesaistīt, bet atteica. PA lielam jau po, jo kad uzstādīja diagnozi gala rezultās un termiņš bija skaidrs. Cilvēks protams cerēja jo apkārtējie tā teikt mēģināja noturēt pozitīvo cerības garu, mēģināja kārpīties. Bet lietu kārtība ir tāda kāda viņa ir un brīnumi pagaidām nenotiek.
27.marts 2016, 22:53 | links

Šodien rokoties netā uzgāju rakstiņu angļu valodā , no amīšu gudro zintnieku institutiem . Par bēgļu statusu un nozimi eiropā !
Izrādās tam visam saknes aug tajos tālajos vēstures laikos kad pastāvēja verdzībā , feodalisms , dzimtbūšana un tadas figņas :( !
Izrādās ka cilveks kā tautas tirasinigs parstavis ,kopojies ar sev līdzīgiem un dzivojis nodrošinātos apstākļos kļūst mīksts un pieklājīgs , nu tāds angļu tipa džentlmenis :) !
Bet vergs , dzimtcilveks , kalps dzīvojot ša ta , kopojoties ar ko var , kļūst ļauns , vardarbīgs un neprognozējami kareivigs :( !
Tāpēc šobrīd eiropā tiek veiksts sociālais eksperiments , uzlabot eiropiešu vardarbigo uztveri !
Pirmais eksperiments ar sagrauto padomiju izgāzās jo izrādījās ka eiropa iepludinatie padomijas pilsoņi nav pietiekoši vardarbīgi ! Atšķirībā no eiro pilsoņiem kas grib nestradat bet tikai labi dzīvot , bijuši padomiju pilsoņi grib gan strādāt gan labi dzīvot ( vot padomija sabojāja cilvēkus )
Tāpēc šobrīd tiek ielaisti islamticigi , kam par socialo stāvokli , attiecībām , un pārējām morālajām vērtībām ir pilnigi citi uzskati !
Un eiropiešu asins atšķaidisana var novest pie jaunas un pilnīgi pretējas cilveku sugas izveides !

plesigais, 27.marts 2016, 22:38

Ir jau labi, pie vainas ir radioaktīvās lieldienu olas, kas ir radījušas neatgriezeniskus bojājumus hipotolāmā. Priecīgas Plēsīgais !:)
27.marts 2016, 22:51 | links

Aģentūrā ar iesniegumu griezāties?
Cik sapratu no paziņas teiktā,tiek vērtēts darba stāžs,nodokļi utt.
27.marts 2016, 22:50 | links

Visa pamatā neveselīga pārtika un mazuļiem,pirmajā dzīves posmā,pārlieku sterili apstākļi,kā rezultātā neveidojas stabila imūnsistēma.

BrunoL, 27.marts 2016, 22:10

Es kā pseidomediķis vairāk piekrītu Brunim. Maziem vajag pagrauzt kādu zāles stiebru,smiltis ,pat kāda vabole par skādi nenāk .Plikām kājām un pliku dibenu -lai norūdas . Pret iedzimtām kaitēm gan neko nepadarīsi. Mans klasesbiedrs nomira vienā mirklī - bij veselīgs,sportisks ,nedzēra,nepīpoja - bij 30 g. Izrādās iedzimta kaite - asinsvads smadzenēs no dzimšanas kaut kādus līkumus nestandartā sametis . Vienā dienā plīsa un ...viss. Vēlāk teica ka tas varēja notikt bērnībā ,krievos ,pat sirmā vecumā ....
Mēs veči mirstam jo mums liekas ka viss ir štokos. Nekas nesāp,nekur nespiež,nekur nededzina . Pie ārstiem neeajam un uz sitienu nomirstam . Vēlāk kad dakteri izpreperē tad secina ka gadiem jau šmuce ir bijusi. Es piem šoziem pārbaudīju veselību - ģimenes ārste pierunāja. Lielas kaites nav ,bet minimālas novirzes jau ir sākušās .Vismaz virzienu jau zinu kam pievērst uzmanību. Tā kā visi veselie marš pie ārsta lai pārbauda sirdis,plaušas ,čuras,kakas un asinis.
27.marts 2016, 22:47 | links

Bļin pirksti liki , biku par atru iekopejas :)
Gribeju pajautāt , CL gudrajiem ko Jūs par tādu lietu domajat un personigi atvainojos ja kāds mana jautājuma saskata ko apvainojošu !

plesigais, 27.marts 2016, 22:44

Plēsīgais,kāds kārumnieks! Pēc Raiha noilgojies!
27.marts 2016, 22:46 | links

Valsts finansētam medikamentam nav vajadzīgs aģentūras lēmums.

BrunoL, 27.marts 2016, 22:43

Valsts nedod tam preparātam finansējumu. Bijām visas iespējas izpētījuši. Varbūt arī dod kādam izredzētajam. Vienīgi ko ieteica ir parakstīties par to lai nākotnē vēžinieku preparātus apmaksātu valsts. Esot tipa tāda iniciatīva noaktualizēta.
27.marts 2016, 22:45 | links

Bļin pirksti liki , biku par atru iekopejas :)
Gribeju pajautāt , CL gudrajiem ko Jūs par tādu lietu domajat un personigi atvainojos ja kāds mana jautājuma saskata ko apvainojošu !
27.marts 2016, 22:44 | links

Valsts finansētam medikamentam nav vajadzīgs aģentūras lēmums.
27.marts 2016, 22:43 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager