Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
BrunoL
Laikam jau neesi sapratis, ka alkoholu nelietoju nemaz.
Un veselība turas, paldies Dievam, bez šāda veida stimulācijas. Nav jālieto ne zāles, ne zāļu tiesai.
Visādu basņu ir pietiekami, palasi zāļu reklāmu vien, un sapratīsi, ka vispār bez Belēviča klātbūtnes dzīvot nav pat pieklājīgi. Tā sakot - maksā ragā un dzīvo tālāk, ja varēsi. Jo katra drape, kuru Tu paņem iekšā bez vajadzības, saīsina mūžu vidēji par 15 minūtēm. Tā ka vari pakalkulēt pats savu zāļu tiesu sauso atlikumu.
Tas tā zināšanai, ja neviens cits to nav teicis.

krumujancis, 27.marts 2016, 18:22

Par tām ripām tev krumjanci piekrītu, pēdējo divu gadu laikā esmu apēdis 3īs ripas , pārtraucot vakcinēties pret gripu (gadus 7ņus atpakaļ) , tā arī šī nav virsū mākusies. Paši jau savu imunitāti sačakarējam . Protams arī normāls uzturs, fiziskās aktivitātes un stress atstāj ietekmi uz organisma imūnsistēmu.

Pavēroju šodien autobusā māmiņu (~30) ar mazuli (viegli apaļīgs, 6-7ņus gadus vecs meitēns). Mazulim brauciens Valmiera-Rīga sākās ar čupačups lielo bonbongu, otrā rociņā 0.5l coliņa, tuvāk Rīgai uzēda vēl nedaudz balto šokulādu, protams ,skārienjūtīgais no rokām praktiski netika izlaizts. Ko nez tas mazulis ēd mājās, bail iedomāties. KUDA MIR KATITSJA cienītie vecāki ? No kurienes tad šim mazulim imunitāte? Gēni vairs te nepalīdzēs:(
27.marts 2016, 21:27 | links

Dr. Dalināns arī teica, ka 40gr spirta katru dienu vajagot! :)
27.marts 2016, 21:13 | links

BrunoL
Un veselība turas, paldies Dievam, bez šāda veida stimulācijas. Nav jālieto ne zāles, ne zāļu tiesai.
Visādu basņu ir pietiekami, palasi zāļu reklāmu vien, un sapratīsi, ka vispār bez Belēviča klātbūtnes dzīvot nav pat pieklājīgi. Tā sakot - maksā ragā un dzīvo tālāk, ja varēsi. Jo katra drape, kuru Tu paņem iekšā bez vajadzības, saīsina mūžu vidēji par 15 minūtēm. Tā ka vari pakalkulēt pats savu zāļu tiesu sauso atlikumu.

krumujancis, 27.marts 2016, 18:22

Nu jā! Ja mans vecvecfāters Ādams nebūtu zāļu tiesai lietojis,teiksi,līdz 200 gadiem būtu izvilcis?
Simtu nodzīvoja. Toties,fāčuks lietoja tik pa augstiem svētkiem un tikai 66sagaidīja.
Copes comrāds,ne pīpoja,ne sīvo,pilnīgs atturībnieks,izvilka līdz 55 Tā kā viss šai dzīvē relatīvs un gatavas receptes un ieteikumi nepastāv.
Dr.Danilāns:
Anatolijs Danilāns: «Savus gēnus mēs nevaram samainīt. Tas, ko varam ietekmēt, ir mūsu dzīvesveids. Elposim tīru gaisu, kustēsimies, baudīsim daudzveidīgu uzturu bez liekām pārmērībām, domāsim labas, patīkamas domas! Tas viss kopā ievērojami paildzinās mūžu pat tad, ja mūsos nav ilgdzīvotāju gēni.»
27.marts 2016, 19:14 | links

BrunoL
27.marts 2016, 18:22 | links

Krūmjanci,ja esi alko atkarīgs,tad Tevi saprotu,ja nē tad neteikšu neko. Redzi,alkohols ir kaitīgs,ja to lieto pārmēru lielās devās,bet zāļu tiesai tas ir veselīgi. Tik,diemžēl,mūsu platuma grādos ne visiem tas ir lemts.
27.marts 2016, 18:01 | links

BrunoL
Līdzjūtība man jāizteic Tev.
Bija man radinieks, kurš tieši tāpat darīja kā raksti, taču man žēl, nu jau gadus 5 vai vairāk ir Dieva valstībā.
Un tikai pateicoties šim savam ieradumam.
Bet varbūt tā viņam ir mierīgāk un labāk, jo uz to, kas ir noticis ar Latviju pēdējos gados, un to, kas vēl notiks - skatīties ar vienaldzību ir ļoti, ļoti grūti.
Priecīgas Lieldienas!
27.marts 2016, 17:52 | links

Kungi,izsaku visdziļāko līdzjūtību!
Es gan tukšā dūšā,ne pusdienas,ne vakariņas baudu.Labu balto,gramus 40-50 pirms ēdienreizes!
27.marts 2016, 17:32 | links

Kāda sagadīšanās - es arī!
27.marts 2016, 11:32 | links

Ja kādam kaut kas biksēs krīt, lai viņš krīt. Bet tas jau alkohola ietekmē. Mani tas neuztrauc.
Kas attiecas uz zināšanām, manām vajadzībām to ir pieticis un pietiks arī turpmāk. Tā kā visādus brālīšus tas pilnīgi var neuztraukt, tāpat kā mani šo brālīšu zināšanas neuztrauc, vairāk gan nezināšana.

Tā ka, vecīt, ņem tikai uz krūts, cīnies ar pohām vai galvas sāpēm un nekreņķējies par mani. Kaut kā iztikšu bez tava viedā novērtējuma.

krumujancis, 27.marts 2016, 11:27

Izlasot šo man laikam būs jāsāk dzert :))

Krūmjanci tavai zināšanai es esmu alkohola nelietotājs .
27.marts 2016, 11:31 | links

Ja kādam kaut kas biksēs krīt, lai viņš krīt. Bet tas jau alkohola ietekmē. Mani tas neuztrauc.
Kas attiecas uz zināšanām, manām vajadzībām to ir pieticis un pietiks arī turpmāk. Tā kā visādus brālīšus tas pilnīgi var neuztraukt, tāpat kā mani šo brālīšu zināšanas neuztrauc, vairāk gan nezināšana.

Tā ka, vecīt, ņem tikai uz krūts, cīnies ar pohām vai galvas sāpēm un nekreņķējies par mani. Kaut kā iztikšu bez tava viedā novērtējuma.
27.marts 2016, 11:27 | links

Krūmjanci tu ar tomēr vien parasts Janka vien esi . Kārtējais diognāles lasītājs. Vai es ko sliktu saku par saviem naivajiem kaimiņiem zinātniekiem? Nemaz. Labi ,jauki, dzīvē naivi cilvēki . Mēs jauki dzīvojam.
Vēlreiz puisīt izlasi visu ko rakstīju un tikai tad spraud komentārus. Mācies lasīt un saprast uzrakstīto. Onkuls Raihs uzreiz visu saprata . Būtu tev ar laiks starp onkām sākt kaut nedaudz briedušākam palikt .
26.marts 2016, 22:57 | citēt | nosūdzēt | links
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tikko jau nobriedu. Ja jau tā gribi - tad neraksta un nerunā vis "diognāle", kā pats esi uzrakstījis, bet pareizāk būtu - diagonāle, ja kas. Tā ka lielais Ļeņins ir teicis - mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties, tā ka Brālitim tas nemaz nenāktu par sliktu. Par to gudrību citādi rodas pamatotas šaubas.
Ja par mani, tad esmu jau pietiekami nobriedis, lai iztiktu bez pamācībām, drīzāk varu pats pamācīt tik cik nu ir tās vēlēšanās bezmaksas apmācībai. Bet, ja nu kāds paliek bezgala nekaunīgs, vai sāk parādīt izcilu muļķību, tad parasti nenociešos. Ko darīt - tāda vājība. Bet visus jau tāpat neizmācīsi, tāda pasaules lāpīšana vien mazliet sanāk.

krumujancis, 27.marts 2016, 00:03

Tavas akcijas strauji krīt. Vieduma līmenis tev tuvu nullei,izglītība iespējams ir ,bet bez vieduma tā tev neko nedod. Mācos visu mūžu un saprotu - jo vairāk mācos - ar vien mazāk saprotu . Tu tāds gudrs un viszinošs - tev viegli .Forši tam kas visu zin - nav vairs jādomā ,nekādu krenķu ,viss ir skaidrs. Cenšos sasniegt tavu līmeni Ooo visu varenais Janka :)
27.marts 2016, 10:55 | links

Bračka,pat esu saplūdis ar dabu. Kā jau minēju,atgriezos pie saknēm.Pa profila bildē redzamajām durvīm izeju dārzā,pasmeļu kļavas dāvāto sulu. Līdz Burtniekam 5min.brauciens,līdz jūrjai bisku vairāk par pusstundu un labākajām vietām Salaca tāpat. Vienīgi,Gauja un Brasla reti trāpa manos pēdējo gadu maršrutos.

BrunoL, 26.marts 2016, 23:53

Brīnišķīgi. Es tevi pilnībā saprotu.
27.marts 2016, 10:34 | links

Brālīt, beidz līst ONKULIM -irsā, tāpat viņš Tevi pašu pēc tam ap-irsīs...
27.marts 2016, 06:46 | links

Krūmjanci tu ar tomēr vien parasts Janka vien esi . Kārtējais diognāles lasītājs. Vai es ko sliktu saku par saviem naivajiem kaimiņiem zinātniekiem? Nemaz. Labi ,jauki, dzīvē naivi cilvēki . Mēs jauki dzīvojam.
Vēlreiz puisīt izlasi visu ko rakstīju un tikai tad spraud komentārus. Mācies lasīt un saprast uzrakstīto. Onkuls Raihs uzreiz visu saprata . Būtu tev ar laiks starp onkām sākt kaut nedaudz briedušākam palikt .
26.marts 2016, 22:57 | citēt | nosūdzēt | links
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tikko jau nobriedu. Ja jau tā gribi - tad neraksta un nerunā vis "diognāle", kā pats esi uzrakstījis, bet pareizāk būtu - diagonāle, ja kas. Tā ka lielais Ļeņins ir teicis - mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties, tā ka Brālitim tas nemaz nenāktu par sliktu. Par to gudrību citādi rodas pamatotas šaubas.
Ja par mani, tad esmu jau pietiekami nobriedis, lai iztiktu bez pamācībām, drīzāk varu pats pamācīt tik cik nu ir tās vēlēšanās bezmaksas apmācībai. Bet, ja nu kāds paliek bezgala nekaunīgs, vai sāk parādīt izcilu muļķību, tad parasti nenociešos. Ko darīt - tāda vājība. Bet visus jau tāpat neizmācīsi, tāda pasaules lāpīšana vien mazliet sanāk.
27.marts 2016, 00:03 | links

Bračka,pat esu saplūdis ar dabu. Kā jau minēju,atgriezos pie saknēm.Pa profila bildē redzamajām durvīm izeju dārzā,pasmeļu kļavas dāvāto sulu. Līdz Burtniekam 5min.brauciens,līdz jūrjai bisku vairāk par pusstundu un labākajām vietām Salaca tāpat. Vienīgi,Gauja un Brasla reti trāpa manos pēdējo gadu maršrutos.
26.marts 2016, 23:53 | links

Bruno tev ar tas pats kas Raiham. Pie dabas Jums vajag depresionisti ,uz copi . Vēlams pie upes .
26.marts 2016, 23:30 | links

Vecis ir vecis,vienkārš kā pustops ar vienu domu un erogēno zonu!
26.marts 2016, 23:25 | links

Būs labi Raih. Vairāk svaiga gaisa , mazāk šmigas un viss būs oki. Neatņirdies -tu man te diskusam vēl esi vajadzīgs .

Bralitis, 26.marts 2016, 22:42
Man pie *irsas, es jau tagad savu lifi esmu nodzīvojis 10x krāšņāk, nekā 99% tautiešu, kuri nodzīvojuši(nodzīvos) līdz 90 gadiem. Nemainītu nevienu nodzertu piektdienas nakti klubā pret lieku pusgadu rutīnas!

raihs, 26.marts 2016, 22:52
Tere!
Viss jau ir baigi relatīvi. Arī tas ar pieloto mūli un piedirstām biksēm grāvmalī,domā ka viņš pa krāšņo.
Tiesa,arī piekrītu,ka dzīve jābauda šodien. Kad tas izdarīts laikā un šis tas redzēts,pienāk brīdis un vēlme atgriezties pie saknēm. Sakopt savu senču sētu un aizbēgt no visa liekā.

BrunoL, 26.marts 2016, 23:05

Točno BrunoL , kad ir apnicis ,trakot, gribās ar mieru un prieku izdarīt ta lai tavi bērni tevi atcerās ar godu :) !
Tikai Raiham to nesaki :) un Apelsinam :) norakstis uz vecuma marazmu !
26.marts 2016, 23:24 | links

Ne aizbēgt,bet pareizāk-norobežoties. Pa vakariem palaist muļķi tīmeklī utt. Zināt džeki,laikam,gadiem ejot,zūd azarts. Ne vairs katru brīd uz copi velk,ne krogu,ne tejāteri. Tik ar prieku vēl hokeju uzspēlēju veterānu līgā. Vienīgi ko varu pārmest sev,paskatoties šodienas acīm- viņa,tak,toreiz to vien vēlējās. Kāds gan mūlāps biju.Bet prieks,ka ne vienmēr. Kā reiz teica sens cīņu biedrs-vecim sēkla jāsēj plaši un ar vērienu!

BrunoL, 26.marts 2016, 23:19

Par tām vecenēm Tu to no manis nošpikoji!
26.marts 2016, 23:23 | links

Ne aizbēgt,bet pareizāk-norobežoties. Pa vakariem palaist muļķi tīmeklī utt. Zināt džeki,laikam,gadiem ejot,zūd azarts. Ne vairs katru brīd uz copi velk,ne krogu,ne tejāteri. Tik ar prieku vēl hokeju uzspēlēju veterānu līgā. Vienīgi ko varu pārmest sev,paskatoties šodienas acīm- viņa,tak,toreiz to vien vēlējās. Kāds gan mūlāps biju.Bet prieks,ka ne vienmēr. Kā reiz teica sens cīņu biedrs-vecim sēkla jāsēj plaši un ar vērienu!
26.marts 2016, 23:19 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager