Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Būs labi Raih. Vairāk svaiga gaisa , mazāk šmigas un viss būs oki. Neatņirdies -tu man te diskusam vēl esi vajadzīgs .

Bralitis, 26.marts 2016, 22:42
Man pie *irsas, es jau tagad savu lifi esmu nodzīvojis 10x krāšņāk, nekā 99% tautiešu, kuri nodzīvojuši(nodzīvos) līdz 90 gadiem. Nemainītu nevienu nodzertu piektdienas nakti klubā pret lieku pusgadu rutīnas!

raihs, 26.marts 2016, 22:52

Ņenakarkaj Raih. Izskatās ka tev pavasara depresija .

Bralitis, 26.marts 2016, 23:00
Ij neceri:) Man vēl divi dēli jāaudzina, un meita pie vīra jāizdod! Un ARDBEG jāpadzer, un uz Čīli jāpabraukā. A ko tev- sarņzivis šogad,sārņzivis nākamgad... Nav laiks pie tēviem?

raihs, 26.marts 2016, 23:05

Es sapratu . Tu sāki ilgoties pēc savas resnās čīlietes. Hormoni . Dirsā tev ir .

Bralitis, 26.marts 2016, 23:10

Es tak teicu- es kā īstens ārietis nevaru iedomāties sevi gultā ar nēģerietēm, arābietēm, latinosietēm un šķībacainajām. Ar ļoti retiem izņēmumiem...
26.marts 2016, 23:18 | links

Šodien iedevu paziņam nodegustēt ARDBEG buķeti. Sledziens bija šokējošs pat man: " Nodegusi slimnīca!"

raihs, 26.marts 2016, 22:06

HaHa , ta Tev vajag :) !
Tadi cilvēki pielidzinami berniem , bet bērni ka zināms runā taisnību :) !

plesigais, 26.marts 2016, 22:14

Skaisti Plēsīgais ieliki snobam pa pauri :))

Bralitis, 26.marts 2016, 22:19
Bračku, varam dirsties cik uziet, bet pateikt, ka šitais idiots "ielika man pa pauri"- tas ir sitiens zem jostas vietas...

raihs, 26.marts 2016, 22:28

Nu jau ,nu jau .... tu un Plēsīgais kā iņ un jaņ. Bez viņa tev asinis nerit ,tāpat kā man bez Sullas :)

Bralitis, 26.marts 2016, 22:35
Sulla vismaz sakarīgs, salīdzinot ar šito pāķi! Ok, man ne pārāk patīk Sullas klišejas tipa "kremļa roklaižas", utt, bet runā viņš labi! Plesigais savukārt ir vecs idiots, un man pat nekustas pirksts reaģēt uz viņa bezsakarībām

raihs, 26.marts 2016, 22:44

Izskatās ka sieviņa Tevi zem papēža pabaza , dusmigs bez gala un malas :) !
26.marts 2016, 23:16 | links

Būs labi Raih. Vairāk svaiga gaisa , mazāk šmigas un viss būs oki. Neatņirdies -tu man te diskusam vēl esi vajadzīgs .

Man pie *irsas, es jau tagad savu lifi esmu nodzīvojis 10x krāšņāk, nekā 99% tautiešu, kuri nodzīvojuši(nodzīvos) līdz 90 gadiem. Nemainītu nevienu nodzertu piektdienas nakti klubā pret lieku pusgadu rutīnas!

Ij neceri:) Man vēl divi dēli jāaudzina, un meita pie vīra jāizdod! Un ARDBEG jāpadzer, un uz Čīli jāpabraukā. A ko tev- sarņzivis šogad,sārņzivis nākamgad... Nav laiks pie tēviem?

raihs, 26.marts 2016, 23:05

Es sapratu . Tu sāki ilgoties pēc savas resnās čīlietes. Hormoni . Dirsā tev ir .
26.marts 2016, 23:10 | links

26.marts 2016, 23:05 | links

Tere!
Viss jau ir baigi relatīvi. Arī tas ar pieloto mūli un piedirstām biksēm grāvmalī,domā ka viņš pa krāšņo.
Tiesa,arī piekrītu,ka dzīve jābauda šodien. Kad tas izdarīts laikā un šis tas redzēts,pienāk brīdis un vēlme atgriezties pie saknēm. Sakopt savu senču sētu un aizbēgt no visa liekā.
26.marts 2016, 23:05 | links

=> Raih,

Krūmujancis mūsējais vai Brālīša? Bija slinkums skatīties viņa pozīciju sadaļā.

apelsins, 26.marts 2016, 22:42
Niks izsaka visu...

raihs, 26.marts 2016, 22:45

OK, skaidrs, Boss.

Blad, ka var būt tāds idiot, Krūmujanci!!!

Bet vispār kuš, kuš, Krūmujanci. Sava taisnība tev ir, Večuk.
26.marts 2016, 23:01 | links

26.marts 2016, 23:00 | links

Krūmjanci tu ar tomēr vien parasts Janka vien esi . Kārtējais diognāles lasītājs. Vai es ko sliktu saku par saviem naivajiem kaimiņiem zinātniekiem? Nemaz. Labi ,jauki, dzīvē naivi cilvēki . Mēs jauki dzīvojam.
Vēlreiz puisīt izlasi visu ko rakstīju un tikai tad spraud komentārus. Mācies lasīt un saprast uzrakstīto. Onkuls Raihs uzreiz visu saprata . Būtu tev ar laiks starp onkām sākt kaut nedaudz briedušākam palikt .
26.marts 2016, 22:57 | links

26.marts 2016, 22:52 | links

Nezinu kāpēc aizgāja divas reizes. Tā nebija domāts, ja kādam tas traucē.
26.marts 2016, 22:48 | links

Pelna viņi labi savā zinātnē .Naudai viņiem vispār nav nekādas nozīmes .Viņi kaut kādā savā pasaulē dzīvo .kad saskaras ar realitāti uzreiz zvana vai nāk pie manis . Tie ir mani kaimiņi . Man ir jautri kaimiņi - viens vispār kaut kāds radījums , otri - no Marsa :)) Labi ka trešais ir gan gudrs gan vieds -tam es savukārt prasu kādu padomu . Nesen piem kaimiņiene atskrien saka autiņu nevar palaist ,bērni jāved bet autiņš nelec . Saku apskatīšos ,ja neko nesapratīšu -aizvedīšu bērnus. Iekāpju,ieslēdzu aizdedzi. Benzīns zero :)) Šī man saka -jā kompītis kaut ko tur zvanīja ,bet viņa kaut kā neesot tam uzmanību pievērsusi . Nu kaut kā tā viņiem tur tā iet :))

Bralitis, 26.marts 2016, 21:52
Un kur tad Janka?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Paspīdēji ar savām prāta spējām?
Nezin kā būtu, ja tev nāktos aiziet pie šiem pašiem zinātniekiem laboratorijā kaut ko minimāli padarīt?
Visticamāk apčurātos aparatūru vien ieraudzījis, par kaut kādu darīšanu nemaz nerunājot.

Tā ka diezin vai vajadzēja te publiski lekties ar to degvielas datčiku. Gan jau pats savu autiņu tāpat stum uz servisu remontēt, ā tā umņiks lielais atradies.
Un tad vēl runā par prāta spējām. Kur viņas ir, neredz kaut kā?
26.marts 2016, 22:47 | links

Pelna viņi labi savā zinātnē .Naudai viņiem vispār nav nekādas nozīmes .Viņi kaut kādā savā pasaulē dzīvo .kad saskaras ar realitāti uzreiz zvana vai nāk pie manis . Tie ir mani kaimiņi . Man ir jautri kaimiņi - viens vispār kaut kāds radījums , otri - no Marsa :)) Labi ka trešais ir gan gudrs gan vieds -tam es savukārt prasu kādu padomu . Nesen piem kaimiņiene atskrien saka autiņu nevar palaist ,bērni jāved bet autiņš nelec . Saku apskatīšos ,ja neko nesapratīšu -aizvedīšu bērnus. Iekāpju,ieslēdzu aizdedzi. Benzīns zero :)) Šī man saka -jā kompītis kaut ko tur zvanīja ,bet viņa kaut kā neesot tam uzmanību pievērsusi . Nu kaut kā tā viņiem tur tā iet :))

Bralitis, 26.marts 2016, 21:52
Un kur tad Janka?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Paspīdēji ar savām prāta spējām?
Nezin kā būtu, ja tev nāktos aiziet pie šiem pašiem zinātniekiem laboratorijā kaut ko minimāli padarīt?
Visticamāk apčurātos aparatūru vien ieraudzījis, par kaut kādu darīšanu nemaz nerunājot.

Tā ka diezin vai vajadzēja te publiski lekties ar to degvielas datčiku. Gan jau pats savu autiņu tāpat stum uz servisu remontēt, ā tā umņiks lielais atradies.
Un tad vēl runā par prāta spējām. Kur viņas ir, neredz kaut kā?
26.marts 2016, 22:47 | links

=> Raih,

apelsins, 26.marts 2016, 22:42

Niks izsaka visu...
26.marts 2016, 22:45 | links

Šodien iedevu paziņam nodegustēt ARDBEG buķeti. Sledziens bija šokējošs pat man: " Nodegusi slimnīca!"

Bračku, varam dirsties cik uziet, bet pateikt, ka šitais idiots "ielika man pa pauri"- tas ir sitiens zem jostas vietas...

Nu jau ,nu jau .... tu un Plēsīgais kā iņ un jaņ. Bez viņa tev asinis nerit ,tāpat kā man bez Sullas :)

Bralitis, 26.marts 2016, 22:35

Sulla vismaz sakarīgs, salīdzinot ar šito pāķi! Ok, man ne pārāk patīk Sullas klišejas tipa "kremļa roklaižas", utt, bet runā viņš labi! Plesigais savukārt ir vecs idiots, un man pat nekustas pirksts reaģēt uz viņa bezsakarībām
26.marts 2016, 22:44 | links

=> Raih,

26.marts 2016, 22:42 | links

26.marts 2016, 22:42 | links

Es ar par to cepos pirms kaut kādiem gadiem... Neko tur nepadarīsi... Atmetu ar roku. Pofig... Vecenēm daydz sūdīgāk..n
26.marts 2016, 22:38 | links

26.marts 2016, 22:35 | links

Daddy, "obidno", ne?

raihs, 26.marts 2016, 12:35

Abidna gan, man tik mazliet pāri 50... :((

daddy_j, 26.marts 2016, 16:25

Neveiksmīgs foto visticamāk, bet cik analītiski stiprs, gaišs un spēcīgs saprāts!

apelsins, 26.marts 2016, 22:10
Neizkruķīsies tik vienkārši, ja!:)) Bet ja objektīvi, vismaz es esmu pieradis, ka man dod savus 5-10 gadus vairāk. Nepatīkami, bet tur neko- darbs stresains, darba daudz, alkohola daudz... Daudz par daudz.. Nekas nepaliek bez sekām

raihs, 26.marts 2016, 22:22

Man gan dod mazāk vismaz par 10 :) Daudz seksa,daudz copes,pastaigas ar suni , praktiski nemaz alkohola . Darba un stresu gan pietiekoši. Ja nometīšu pīpēšanu tad bodē vairs pīpus nedos -prasīs pasi :)

Bralitis, 26.marts 2016, 22:28

Gut, gut, voldemar:) Sekss pašam ar sevi, lētas cibas, zivis-vienas vienīgas sārņzivis. Tad jau labāk alkohols un kokss
26.marts 2016, 22:34 | links

Man arī žēl, ka tev ir žēl! šie vecie cilvēki ir jāciena vienkārši par to vien, ka ir izaudzinājuši tevi! Žēl, ka par tādu mudaku...
Bez viņiem pat šāda mudaka nebūtu, to lūk jauno lielākā daļa ir piemirsuši.

krumujancis, 26.marts 2016, 15:58

Redz, Brālīša, īstais vai iedomu kaimiņš Jānis (nu tas kas rādīja dupsi un sauca Brālīti par pimpi, viņiem tur tāda kaimiņu nerātnā rotaļa) arī visticamāk ir izaudzinājis kādu atvasīti. Un vai tāpēc idiots būtu jāciena? Par atvasītes ielikšanu un tipa izaudzināšanu.. Ja godīgi, manuprāt, idiotu ir stipri virs 50% pasaules iedzīvotāju. Bet nu tas tā..

apelsins, 26.marts 2016, 22:16

Apelsīn maldies.Nav izaudzinājis. Kā sāka dzert sieva ar bērniem aizmuka prom.

Bralitis, 26.marts 2016, 22:22

Nu labi, Bračiņ, ne par to tas stāsts un gan jau, ka saprati, ko domāju par vecu idiotu ar atvasītēm, mazatvasītēm, un mazmazatvasītēm.
Viņš vnk ir vecs Idiots.
26.marts 2016, 22:33 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager