Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Par ko runājam ?
26.marts 2016, 19:33 | links

Un kā ar tavējo? Vai nav moldēšana, ka tevi neviens neaudzināja, nebaroja kā zīdaini, nelaida skolā?
Ja pašam galva nestrādāja un nevarēji sekot zināšanās līdzi saviem vienaudžiem, tad kas vainīgs? Varēji vairāk laika veltīt mācībām, bet negribēji, kas vainīgs. Vai varbūt šodienas penši, kuru te tā zākā?

Domāt vajag ko saki, bet ja to pat nemāki, ko te vēl piebilst.
26.marts 2016, 16:46 | links

tava muldona nav neviena argumenta. neviena. tuksa tirsana. bezjedzigi te kaut ko skaidrot.
26.marts 2016, 16:34 | links

autist, kuri mani ir izaudzinajusi? kuri! vanks tikai un neko nezini. alkani ari tjipa izaudzina bernus. bez izglitibas un strada maxima. par to ari jaciena? piedzemdet nav maksla, uzaidzinat un dot vairak ka maizi un udens - luk tas ir kaut kas.
26.marts 2016, 16:17 | citēt | nosūdzēt | links
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Izskatā tā, it kā pats ķēvei no pakaļas būtu izkritis.
Patiešām muļķis esi, vai kā?
26.marts 2016, 16:28 | links

Kur tad mēs iepirktos,ja nebūtu tādu,kuri strādā Maximās un citos lielveikalos?Ja nebūtu sētnieku, šinderu un citu,ne tik prestižu,profesiju pārstāvju?
Visi uzņēmēju un biznesmeņi?

BrunoL, 26.marts 2016, 16:23

tada ir dzives dilemma un ekonomikas pamati. tur neko nepadarisi. tapec jau es saku, ka ciena ir vispirms janopelna. gribetu redzet, ka tu katru ritu sveicini bomzi tramvaja un spied vinam roku.
26.marts 2016, 16:26 | links

Daddy, "obidno", ne?

raihs, 26.marts 2016, 12:35

Abidna gan, man tik mazliet pāri 50... :((
26.marts 2016, 16:25 | links

Kur tad mēs iepirktos,ja nebūtu tādu,kuri strādā Maximās un citos lielveikalos?Ja nebūtu sētnieku, šinderu un citu,ne tik prestižu,profesiju pārstāvju?
Visi uzņēmēju un biznesmeņi?
26.marts 2016, 16:23 | links

Man arī žēl, ka tev ir žēl! šie vecie cilvēki ir jāciena vienkārši par to vien, ka ir izaudzinājuši tevi! Žēl, ka par tādu mudaku...
Bez viņiem pat šāda mudaka nebūtu, to lūk jauno lielākā daļa ir piemirsuši.

krumujancis, 26.marts 2016, 15:58

autist, kuri mani ir izaudzinajusi? kuri! vanks tikai un neko nezini. alkani ari tjipa izaudzina bernus. bez izglitibas un strada maxima. par to ari jaciena? piedzemdet nav maksla, uzaidzinat un dot vairak ka maizi un udens - luk tas ir kaut kas.
26.marts 2016, 16:17 | links

Man arī žēl, ka tev ir žēl! šie vecie cilvēki ir jāciena vienkārši par to vien, ka ir izaudzinājuši tevi! Žēl, ka par tādu mudaku...
Bez viņiem pat šāda mudaka nebūtu, to lūk jauno lielākā daļa ir piemirsuši.
26.marts 2016, 15:58 | links

ciena ir janopelna! man zel, ka tu cieni tikai par to, ka ir vecs. tas nekas, ka vecais ir pedofils, maniaks, zaglis un slepkava.
26.marts 2016, 15:29 | links

Tagad lielākajā daļā neta komentu ir kruti atsaukties uz penšu trūkumiem, viens kaut ko nezin, cits kaut ko nemāk, vēl kāds kaut ko neredz., utt

Taču kritizētāji parasti pozicionējas kā visgudrākie, visveiklākie, visredzīgākie un vēl visādi vis vis....
Un tādu Latvijā nu jau ir savairojies nejēgā, spēj tikai klausīties viņu muļķībās, tādi ir copes lietās, policijā, pašvaldībās, un arī Saeimā un Valdībā ar atbalstu tādā pašā tautas daļā.

Un tieši šie visziņi un visvarenie ir visbīstamākie, ja tie nokļūst pie teikšanas. Jo, kas der visam - tas neder nekam, tā ir zināma lieta, un ja teikt citādi, tad pērtiķis ar kalašnikovu rokās ... Domāt vajag veči un jaunekļi! Nevis censties attaisnot to, kas nav pareizi.
26.marts 2016, 13:01 | links

to apelsins
Pretējā gadījumā rēķinies, ka diskutēs, kapās tevi tikai pēc 0,5 l un vienīgie draugi būs bezcerīgi muļķīgie pensionāri, par kādu visticamāk pats kļūsi beigu galā.
24.marts 2016, 20:41 | citēt | nosūdzēt | links
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Šodien esi brašs jauneklis - rīt muļķīgs pensis. Taču, jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk zinu. Un labāk saprotu cik maz es zinu.
Tikai tie, kuri spēj nicīgi izteikties par savu mūžu nodzīvojušajiem ar to parāda paši savu izcilo muļķību. Bet vai tā vajag? Tāpat jau redzam.

krumujancis, 25.marts 2016, 22:59

Taisnība tev ir, Krumujanci. Sirma galva jāciena!
Bet piekrīti, ka ir ļoti maz, kas domā - Taču, jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk zinu. Un labāk saprotu cik maz es zinu. Tavs citāts.
''Muļķīgais Pensionārs'' bij domāts Prāta Pensionārs ar 0 paškritikas, 0 analizēšanas spējām, viena informācijas avota upuris. Un nez kāpēc Prāta Pensionāri ir vieni no aktīvākajiem ''palagu'' klājēji šajā sadaļā.
Vot paskaties uz Daddy. Pēc bildes šķiet, ka jau konkrēts penžuks pēc gadiem, bet šitāds gaišs saprāts. Patīkami lasīt.

apelsins, 26.marts 2016, 11:54

Daddy, "obidno", ne?
26.marts 2016, 12:35 | links

to apelsins
Pretējā gadījumā rēķinies, ka diskutēs, kapās tevi tikai pēc 0,5 l un vienīgie draugi būs bezcerīgi muļķīgie pensionāri, par kādu visticamāk pats kļūsi beigu galā.
Šodien esi brašs jauneklis - rīt muļķīgs pensis. Taču, jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk zinu. Un labāk saprotu cik maz es zinu.
Tikai tie, kuri spēj nicīgi izteikties par savu mūžu nodzīvojušajiem ar to parāda paši savu izcilo muļķību. Bet vai tā vajag? Tāpat jau redzam.

krumujancis, 25.marts 2016, 22:59

Taisnība tev ir, Krumujanci. Sirma galva jāciena!
Bet piekrīti, ka ir ļoti maz, kas domā - Taču, jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk zinu. Un labāk saprotu cik maz es zinu. Tavs citāts.
''Muļķīgais Pensionārs'' bij domāts Prāta Pensionārs ar 0 paškritikas, 0 analizēšanas spējām, viena informācijas avota upuris. Un nez kāpēc Prāta Pensionāri ir vieni no aktīvākajiem ''palagu'' klājēji šajā sadaļā.
Vot paskaties uz Daddy. Pēc bildes šķiet, ka jau konkrēts penžuks pēc gadiem, bet šitāds gaišs saprāts. Patīkami lasīt.
26.marts 2016, 11:54 | links

Tam vīriņam rūp tikai savs bizness un visa drošība tikai tik daudz cik skar viņa biznesu. Makaronus karināt viņš prot, viss atkarīgs no ausu muskuļiem.
26.marts 2016, 11:34 | links

26.marts 2016, 10:44 | links

to apelsins
25.marts 2016, 22:59 | links

Priecīgas Lieldienas kungi !

Štrumi salikti, aidā uz Valmieru :)))
25.marts 2016, 13:53 | links

ko tu tur muldi par fabrikas celsanu. tuksa dirsana. ar to janodrabojas tiem, kam ir investicijas. ne visiem jabut fabrikas ipasniekiem - kurs tad stradas un tualetes tiris?

lauku turisms - nu ko tu atkal muldi. kurs ta te brauks? vacietis? ko vins te redzes, ko neredz vacija? daba viniem tadi pati un vel labaka - sakopta! vacietis, ka brauks uz savam kanariju salam, ta ari brauks. italis? austrietis? krievs?!?! nesmidini.

vienigais sexa turisms. tas gan. kapec nav legalizets? vacietis gudrs. tas ir legalizejis un valsts sanem labu naudu! letins pa debilu. ne, ne, mes labak ar pliku dirsu, bet to ni ni.

zalite? legalize! snabis taks ir legals un cigaretes! no tam ir tada pati atkariba un vel lielaka kaite, ka no tas pasas marihuanas. bet, nee, nafig to vajag. zagliem tapat ir labi.

da te NEKAS nav darits, lai seit kaut kas ietu uz labo pusi. pasplusma kaut ka iet un viss. es agrak ari cereju, bet enough. be real and deal with it!

mailite, 25.marts 2016, 01:03

OK, nu tad nav ko lieki dirst, kārtīgi izvaimanājamies un sprāgstam nost!
25.marts 2016, 13:49 | links

Heh, ja par pozitīvo, tad, kā mans vecs 67-gadīgs čoms teica"Vari dirst vai gar zemi krist, bet kā tu redzi asumu šrapnelim-tas ir dabas dots talants."

Sargies no mīnas, junior.

Laiciņš super, manā pusē 13 gradi, saule tikko palīda aiz mākoņa,noskanojums foršs, kā parasti, kamēr kāds nebojā.

P.S.Mani nebesī, man vnk nepatīk.
25.marts 2016, 12:32 | links

mailite, 25.marts 2016, 11:51
Es jau jūtu, ka tu zini.. ;) Saskaņas Centrs reiz teica- viss būs labi. (c)

mjuniors, 25.marts 2016, 12:06

Nemūldies, man saruna bija ar vienu no stiprākajiem ekonomistiem-gramatvežiem Latgalē nesen, tad nu lūk Eiro naudiņa masu patēriņam-nozagta ideja un verga statuss līdz kamēr vecumdienas klāt-pozitīvs iznākums.palasi līgumu.ja jem, tad jem ļimaku, iespied starp olām un bēdz uz Karību salām-mission impossible. Netēlo progresīvistu, iznākums pēc 10 gadiem būs zināms. Ja netici, griezies pie viņiem un pajautā par laišwmaizītes cenu.

Copmann, 25.marts 2016, 12:14

Njā, paldies Dievam tavu ekonomistu nēesmu saticis. Tāpēc esmu laimīgs, tā vismaz domāju. Un ne jau tāpēc es tagad palikšu nelaimīgāks, ka pēc desmit gadiem Euro būs krahs. Un vēl pēc 50 islāms.
Rainis: "Izdzīvos tas, kas mainīsies."
25.marts 2016, 12:31 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager