Par ko runājam ?
26.marts 2016, 19:33 | links
Kur tad mēs iepirktos,ja nebūtu tādu,kuri strādā Maximās un citos lielveikalos?Ja nebūtu sētnieku, šinderu un citu,ne tik prestižu,profesiju pārstāvju?
Visi uzņēmēju un biznesmeņi?
BrunoL, 26.marts 2016, 16:23
Daddy, "obidno", ne?
raihs, 26.marts 2016, 12:35
Man arī žēl, ka tev ir žēl! šie vecie cilvēki ir jāciena vienkārši par to vien, ka ir izaudzinājuši tevi! Žēl, ka par tādu mudaku...
Bez viņiem pat šāda mudaka nebūtu, to lūk jauno lielākā daļa ir piemirsuši.
krumujancis, 26.marts 2016, 15:58
to apelsins
Pretējā gadījumā rēķinies, ka diskutēs, kapās tevi tikai pēc 0,5 l un vienīgie draugi būs bezcerīgi muļķīgie pensionāri, par kādu visticamāk pats kļūsi beigu galā.
24.marts 2016, 20:41 | citēt | nosūdzēt | links
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Šodien esi brašs jauneklis - rīt muļķīgs pensis. Taču, jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk zinu. Un labāk saprotu cik maz es zinu.
Tikai tie, kuri spēj nicīgi izteikties par savu mūžu nodzīvojušajiem ar to parāda paši savu izcilo muļķību. Bet vai tā vajag? Tāpat jau redzam.
krumujancis, 25.marts 2016, 22:59
Taisnība tev ir, Krumujanci. Sirma galva jāciena!
Bet piekrīti, ka ir ļoti maz, kas domā - Taču, jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk zinu. Un labāk saprotu cik maz es zinu. Tavs citāts.
''Muļķīgais Pensionārs'' bij domāts Prāta Pensionārs ar 0 paškritikas, 0 analizēšanas spējām, viena informācijas avota upuris. Un nez kāpēc Prāta Pensionāri ir vieni no aktīvākajiem ''palagu'' klājēji šajā sadaļā.
Vot paskaties uz Daddy. Pēc bildes šķiet, ka jau konkrēts penžuks pēc gadiem, bet šitāds gaišs saprāts. Patīkami lasīt.
apelsins, 26.marts 2016, 11:54
to apelsins
Pretējā gadījumā rēķinies, ka diskutēs, kapās tevi tikai pēc 0,5 l un vienīgie draugi būs bezcerīgi muļķīgie pensionāri, par kādu visticamāk pats kļūsi beigu galā.
24.marts 2016, 20:41 | citēt | nosūdzēt | links
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Šodien esi brašs jauneklis - rīt muļķīgs pensis. Taču, jo ilgāk dzīvoju, jo vairāk zinu. Un labāk saprotu cik maz es zinu.
Tikai tie, kuri spēj nicīgi izteikties par savu mūžu nodzīvojušajiem ar to parāda paši savu izcilo muļķību. Bet vai tā vajag? Tāpat jau redzam.
krumujancis, 25.marts 2016, 22:59
ko tu tur muldi par fabrikas celsanu. tuksa dirsana. ar to janodrabojas tiem, kam ir investicijas. ne visiem jabut fabrikas ipasniekiem - kurs tad stradas un tualetes tiris?
lauku turisms - nu ko tu atkal muldi. kurs ta te brauks? vacietis? ko vins te redzes, ko neredz vacija? daba viniem tadi pati un vel labaka - sakopta! vacietis, ka brauks uz savam kanariju salam, ta ari brauks. italis? austrietis? krievs?!?! nesmidini.
vienigais sexa turisms. tas gan. kapec nav legalizets? vacietis gudrs. tas ir legalizejis un valsts sanem labu naudu! letins pa debilu. ne, ne, mes labak ar pliku dirsu, bet to ni ni.
zalite? legalize! snabis taks ir legals un cigaretes! no tam ir tada pati atkariba un vel lielaka kaite, ka no tas pasas marihuanas. bet, nee, nafig to vajag. zagliem tapat ir labi.
da te NEKAS nav darits, lai seit kaut kas ietu uz labo pusi. pasplusma kaut ka iet un viss. es agrak ari cereju, bet enough. be real and deal with it!
mailite, 25.marts 2016, 01:03
mailite, 25.marts 2016, 11:51
Es jau jūtu, ka tu zini.. ;) Saskaņas Centrs reiz teica- viss būs labi. (c)
mjuniors, 25.marts 2016, 12:06
Nemūldies, man saruna bija ar vienu no stiprākajiem ekonomistiem-gramatvežiem Latgalē nesen, tad nu lūk Eiro naudiņa masu patēriņam-nozagta ideja un verga statuss līdz kamēr vecumdienas klāt-pozitīvs iznākums.palasi līgumu.ja jem, tad jem ļimaku, iespied starp olām un bēdz uz Karību salām-mission impossible. Netēlo progresīvistu, iznākums pēc 10 gadiem būs zināms. Ja netici, griezies pie viņiem un pajautā par laišwmaizītes cenu.
Copmann, 25.marts 2016, 12:14