Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
mailite, 25.marts 2016, 11:51
Es jau jūtu, ka tu zini.. ;) Saskaņas Centrs reiz teica- viss būs labi. (c)

mjuniors, 25.marts 2016, 12:06

Nemūldies, man saruna bija ar vienu no stiprākajiem ekonomistiem-gramatvežiem Latgalē nesen, tad nu lūk Eiro naudiņa masu patēriņam-nozagta ideja un verga statuss līdz kamēr vecumdienas klāt-pozitīvs iznākums.palasi līgumu.ja jem, tad jem ļimaku, iespied starp olām un bēdz uz Karību salām-mission impossible. Netēlo progresīvistu, iznākums pēc 10 gadiem būs zināms. Ja netici, griezies pie viņiem un pajautā par laišwmaizītes cenu.

Copmann, 25.marts 2016, 12:14

nuuu, tie kas sazaga pasa sakuma fondus - deva laikam pat lidz 80 % no visas summas, ka berzins letinu milais, tad viniem nekas nav jaatdod. es kaut vai rit panemtu 1 limaku ar 80 % finansejumu. 20 % noliktu uz galda un aizietu ar miljon4iku.
25.marts 2016, 12:28 | links

viniem ir labi, man ari, BET man besi tas, kas notiekas apkart.

mailite, 25.marts 2016, 12:13

Man ar tāpat nepatīk, bet no tā man labāk nepaliks. Un ja tev besij tas man ar besij :D. Tavā pusē saule nespīd?? Manā spīd.. Super laiciņš..
25.marts 2016, 12:23 | links

Nemūldies, man saruna bija ar vienu no stiprākajiem ekonomistiem-gramatvežiem Latgalē nesen, tad nu lūk Eiro naudiņa masu patēriņam-nozagta ideja un verga statuss līdz kamēr vecumdienas klāt-pozitīvs iznākums.palasi līgumu.ja jem, tad jem ļimaku, iespied starp olām un bēdz uz Karību salām-mission impossible. Netēlo progresīvistu, iznākums pēc 10 gadiem būs zināms. Ja netici, griezies pie viņiem un pajautā par laišwmaizītes cenu.
25.marts 2016, 12:14 | links

viniem ir labi, man ari, BET man besi tas, kas notiekas apkart.
25.marts 2016, 12:13 | links

25.marts 2016, 12:06 | links

Mailīte, kādēļ neapgūsti Europas naudas?! Kas traucē?
Nu apreiķini un sapņi tev ir jauki :).

mjuniors, 25.marts 2016, 11:44

es taks teicu sitos tuksos dirsejus. panem naudu pa brivu un telo baigos biznesus. vai sanem mantojuma ipasaumus un tad muld gudri.

zini, tagad vairs nekadas eiropas naudas jau vairs sen nedod lauku turismiem.
25.marts 2016, 11:51 | links

Mailīte, kādēļ neapgūsti Europas naudas?! Kas traucē?
Nu apreiķini un sapņi tev ir jauki :).
25.marts 2016, 11:44 | links

ko tu tur muldi par fabrikas celsanu. tuksa dirsana. ar to janodrabojas tiem, kam ir investicijas. ne visiem jabut fabrikas ipasniekiem - kurs tad stradas un tualetes tiris?

lauku turisms - nu ko tu atkal muldi. kurs ta te brauks? vacietis? ko vins te redzes, ko neredz vacija? daba viniem tadi pati un vel labaka - sakopta! vacietis, ka brauks uz savam kanariju salam, ta ari brauks. italis? austrietis? krievs?!?! nesmidini.

vienigais sexa turisms. tas gan. kapec nav legalizets? vacietis gudrs. tas ir legalizejis un valsts sanem labu naudu! letins pa debilu. ne, ne, mes labak ar pliku dirsu, bet to ni ni.

zalite? legalize! snabis taks ir legals un cigaretes! no tam ir tada pati atkariba un vel lielaka kaite, ka no tas pasas marihuanas. bet, nee, nafig to vajag. zagliem tapat ir labi.

da te NEKAS nav darits, lai seit kaut kas ietu uz labo pusi. pasplusma kaut ka iet un viss. es agrak ari cereju, bet enough. be real and deal with it!

mailite, 25.marts 2016, 01:03
Pilnīgs bezsakars, kā tikai emocijas.. Vairāk nekomentēšu, jo man iet baig super. Zālīt nepīpoju, maukas nemīloju.. Tūrisms plaukst, un pisness tāpat. Priecīgus svētkus un vairāk svaiga gaisa novēlu Jums.

mjuniors, 25.marts 2016, 11:06

ka tad plaukst, ja ir eiropas naudas gan jau. no nules tur ne suda nenak nekada pelna un nevajag dirst.

lai nopirktu zemi un kaut ko uzbuvetu, vajag vismaz 300k eur. lai kads ponts vispar butu - gada japelna vismaz 15 %. tatad 45k eur. menesi sanak 3 750 eur. gribetu redzet, kur tads ienesigums katru menesi atskaitot algas un visus parejos izdevumus?
25.marts 2016, 11:28 | links

ko tu tur muldi par fabrikas celsanu. tuksa dirsana. ar to janodrabojas tiem, kam ir investicijas. ne visiem jabut fabrikas ipasniekiem - kurs tad stradas un tualetes tiris?

lauku turisms - nu ko tu atkal muldi. kurs ta te brauks? vacietis? ko vins te redzes, ko neredz vacija? daba viniem tadi pati un vel labaka - sakopta! vacietis, ka brauks uz savam kanariju salam, ta ari brauks. italis? austrietis? krievs?!?! nesmidini.

vienigais sexa turisms. tas gan. kapec nav legalizets? vacietis gudrs. tas ir legalizejis un valsts sanem labu naudu! letins pa debilu. ne, ne, mes labak ar pliku dirsu, bet to ni ni.

zalite? legalize! snabis taks ir legals un cigaretes! no tam ir tada pati atkariba un vel lielaka kaite, ka no tas pasas marihuanas. bet, nee, nafig to vajag. zagliem tapat ir labi.

da te NEKAS nav darits, lai seit kaut kas ietu uz labo pusi. pasplusma kaut ka iet un viss. es agrak ari cereju, bet enough. be real and deal with it!

Pilnīgs bezsakars, kā tikai emocijas.. Vairāk nekomentēšu, jo man iet baig super. Zālīt nepīpoju, maukas nemīloju.. Tūrisms plaukst, un pisness tāpat. Priecīgus svētkus un vairāk svaiga gaisa novēlu Jums.
25.marts 2016, 11:06 | links

Visiem, svētīgus svētkus un vnk-relax!
25.marts 2016, 10:35 | links

Vot bralit, kā vēdzeļpuisis, varētu kādreiz izsēdēt to Lielo tieši tagad. Ne Gaujā, bet Salacas iztekā Burcī. Es nevaru, manam naff laiks :D

P.S. Viņas migrē, es zinu... ;)
25.marts 2016, 10:34 | links

Uz copi veči,uz copi. Raih,tin kātus un brauc šurp. Es laižu sliekas meklēt. Politiķiem ar brīvdienas .
25.marts 2016, 10:30 | links

Pa skarbo, ar emocijām! Diez vai visam piekrītu, bet ir ok:-)
25.marts 2016, 08:25 | links

Plusiņu čupiņa no manis ;)
25.marts 2016, 08:01 | links

Nu redzi ,tev trūkst kreatīvas domāšanas. Bet toties tu māki zagt kā negodprātīgi politiķi un bariņš ierēdņu. Tā turpini , tik beidz gausties cik viss ir slikti un nepiemini zagļus ,tavu rīcību ir daudzi izjutuši, tas pats skolotājs ,kas māca tavus bērnus.
25.marts 2016, 01:16 | links

25.marts 2016, 01:03 | links

skutans, tas esi tiešām tu savā profila bildē - nu tavs īstais bilžuks?

apelsins, 24.marts 2016, 23:16

Šis uzņemts laiciņu atpakaļ, tēva mājas Latgalē.

skutans, 24.marts 2016, 23:24

Tā lūk vecie, sirmie, nīgrie padomju pensionāri. Skutans, Mjuniors ir mūsu nākotne. Nezinu nevienu 20 - 30 gadnieku, kas ar jums vienās domās par pagātni un nākotni. Vienīgais vecajo arguments - mēs veci pirdaki, mūsim jātic un jāciena. Žēl jūs, Večuki..:(

apelsins, 24.marts 2016, 23:32
Nu jā :( !
Tikai runajot CL pazīstama un zinama favorīta vardiem :) !
Zagļiem , krāpniekiem , ieravejiem , nodokļu nemaksātājiem un t.t. nakotne ir bēdīga ! :)

plesigais, 24.marts 2016, 23:39

par nodokliem gan greizi. cik stulbam jabut, lai zaglim dotu savu suri nopelnito naudu. nu cik?

mailite, 25.marts 2016, 00:00

Kārtējais upuris...

Mailīt, lēnām un pamazām šī valsts sāk atkopties, un vēl paies labs laiciņš ,lai pazustu līdzīgi domājošie :(

Neesi nekad aizdomājies kāpēc ir tik sūdīgi ? Tāda domāšana ir daudz mazākam % civilizētās eiropas valstīs, tāpēc jau dažam ir tik sūdīgi. Pats rādi piemēru:)))

skutans, 25.marts 2016, 00:10

vajprats, tu esi idiots? ne, bez jautajuma zimes. jau vairak kaa 20 gadus tadi kaa tu cereja, viss bus labi. viss bus bumbas. kaut ka nekas neiet uz labo pusi - kopuma. nekas, varbut pec 10 gadiem tev tas prats ari atnaks. kapec lietuviesi un igauni ir mums prieksa? kapec?

seit pec butibas nekas ari nevar but labs pie sadas politikas. mes tikpat ka neko nerazojam. tatad nav ko normali eksportet. importejam visadus sudus utt..

objesnaju - ekonomikas pamats - lai labi dzivotu, loti slikti ir jadzivo daudziem citiem. tatad, jaeksporte prece par besano uzcenojumu. un ko ta mes iznemot mezus baigi eksportejam? metalurgs? tas jau uz grunti.

es saprastu, ja seit censtos kaut ko darit lietas laba. buvetu rupnicas, bet ne! nupat pat piedavaja kaut kad celt mikroshemu rupnicu, bet vietejiem zagliem, kam tu priecigs maksa nodoklus, neiedeva atkatu un neko neuzbuveja. pareizi, nafig mums darba vietas.

tranzits - nu pipec. ja nebutu krievijas, ko tad tu tranzitotu? un es nerunaju par grupu.

ai, te varetu vel ilgi un dikti muldet, KAS netika izdarits un netiks. a naivi sedet un gaidit, ka bus jau labi antin, bus jau labi - ne, paldies.

mailite, 25.marts 2016, 00:25

Par Lietuvu, Igauniju jau atbildēju, nepieleca, gadās :(

Mauc augšā savu fabriku,ražotni, kas tev to liedz ? Bet tur diemžēl vajag labu smadzeni lai to paveiktu. Sāc ar lauku tūrismu, nevajag sev čakarēt galvu ar seņču īpašumiem.

Tranzīts, priecājies ka dzīvo tranzītvalstī, arī tu esi ieguvējs, lai arī neesi to pelnījis.
25.marts 2016, 00:52 | links

Zinu ka tu nezini apelsīn. Bet bij daudz vienkāršāks risinājums. Ja esam NATO tad kāpēc neieveda te spārnotās raķetes un ASV kontingentu vai neizveidoja patstāvīgu NATO kara bāzi. Tas neizmaksātu papildus 200 ļimonus no tavas un manas kabatas. Skolotājiem nevar piešķirt nieka 7 ļimonus, lauku ārstiem 5 ,utttt . Kur ir tie 200 ļimoni ? Kur ? Shēmas viņi ir kā vienmēr. Tikai šoreiz nenotveramajās - militārajās. Tikai tad kad te izvietos pretraķešu aizsardzību kas spēj tikt galā ar krievu ss400 es varētu teikt ka LV ir puslīdz drošībā. Militārā industrija ir tāda aka naudas atmazgāšanai ka pats vells skaidrībā netiks. Nepakļaujas ne VID ne DP - ne vienam . Nākamgad pateiks ka vajag 500 ļimonus - redzēsi .

Bralitis, 25.marts 2016, 00:21

Brālīt, tev tikai shēmas galvā ,nu nebūs tam dakterim un skolotājam vairāk naudas, ja tikai krāpsim un shēmosim . Nevajag domāt, ka esi lo(a)šara ,ja godīgi maksā valstij nodokļus. Man pazīstami cilvēki godprātīgi pilda savus pienākumus dažādās valsts institūcijās, zinu aizkulises. Negodīgi cilvēki būs vienmēr , uz tiem nav jāskatās.
25.marts 2016, 00:41 | links

vel viena lieta? rendegajs iedomaja, ka ir eiropa!?!?! nesmidini. mes viniem esam pie pakalas. kartejais noieta tirgus visadiem sudiem. te pat neved iegsa normalas eiropas preces. nosaukums ir, BET sastavs kaa uz tresam pasaules valstim.
25.marts 2016, 00:27 | links

skutans, tas esi tiešām tu savā profila bildē - nu tavs īstais bilžuks?

apelsins, 24.marts 2016, 23:16

Šis uzņemts laiciņu atpakaļ, tēva mājas Latgalē.

skutans, 24.marts 2016, 23:24

Tā lūk vecie, sirmie, nīgrie padomju pensionāri. Skutans, Mjuniors ir mūsu nākotne. Nezinu nevienu 20 - 30 gadnieku, kas ar jums vienās domās par pagātni un nākotni. Vienīgais vecajo arguments - mēs veci pirdaki, mūsim jātic un jāciena. Žēl jūs, Večuki..:(

apelsins, 24.marts 2016, 23:32
Nu jā :( !
Tikai runajot CL pazīstama un zinama favorīta vardiem :) !
Zagļiem , krāpniekiem , ieravejiem , nodokļu nemaksātājiem un t.t. nakotne ir bēdīga ! :)

plesigais, 24.marts 2016, 23:39

par nodokliem gan greizi. cik stulbam jabut, lai zaglim dotu savu suri nopelnito naudu. nu cik?

mailite, 25.marts 2016, 00:00

Kārtējais upuris...

Mailīt, lēnām un pamazām šī valsts sāk atkopties, un vēl paies labs laiciņš ,lai pazustu līdzīgi domājošie :(

Neesi nekad aizdomājies kāpēc ir tik sūdīgi ? Tāda domāšana ir daudz mazākam % civilizētās eiropas valstīs, tāpēc jau dažam ir tik sūdīgi. Pats rādi piemēru:)))

skutans, 25.marts 2016, 00:10

vajprats, tu esi idiots? ne, bez jautajuma zimes. jau vairak kaa 20 gadus tadi kaa tu cereja, viss bus labi. viss bus bumbas. kaut ka nekas neiet uz labo pusi - kopuma. nekas, varbut pec 10 gadiem tev tas prats ari atnaks. kapec lietuviesi un igauni ir mums prieksa? kapec?

seit pec butibas nekas ari nevar but labs pie sadas politikas. mes tikpat ka neko nerazojam. tatad nav ko normali eksportet. importejam visadus sudus utt..

objesnaju - ekonomikas pamats - lai labi dzivotu, loti slikti ir jadzivo daudziem citiem. tatad, jaeksporte prece par besano uzcenojumu. un ko ta mes iznemot mezus baigi eksportejam? metalurgs? tas jau uz grunti.

es saprastu, ja seit censtos kaut ko darit lietas laba. buvetu rupnicas, bet ne! nupat pat piedavaja kaut kad celt mikroshemu rupnicu, bet vietejiem zagliem, kam tu priecigs maksa nodoklus, neiedeva atkatu un neko neuzbuveja. pareizi, nafig mums darba vietas.

tranzits - nu pipec. ja nebutu krievijas, ko tad tu tranzitotu? un es nerunaju par grupu.

ai, te varetu vel ilgi un dikti muldet, KAS netika izdarits un netiks. a naivi sedet un gaidit, ka bus jau labi antin, bus jau labi - ne, paldies.
25.marts 2016, 00:25 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager